amigdas.com

Selectarea echipamentului pentru pescuitul de arbori de pescuit

Echipamente pentru pescuitul de alungire.În prezent, vânătoarea subacvatică este considerată o ocupație foarte populară, care atrage mulți aventurieri. Oamenii sunt gata să plătească bani și să călătorească sute de kilometri pentru a-și încerca norocul, încercând să-și tuneze primul trofeu. În acest caz dificil, dar într-un caz deosebit de interesant, acestea sunt asistate de echipamente profesionale pentru vânătoarea subacvatică.

Informații generale și sfaturi pentru nou-veniți

Informații generalePentru a deveni un expert real într-o varietate atât de populară de activități în aer liber, trebuie nu numai să vă instruiți din greu, să dobândiți aptitudini speciale, dar și să abordați în mod corespunzător achiziționarea de echipamente și accesorii suplimentare pentru imersiune. Numai cu ajutorul lor un vânător de novice va putea să experimenteze întreaga gamă de senzații de neuitat de la cucerirea adâncilor.

Profesioniștii își modernizează constant echipamentele, cumpără echipamente noi, iar începătorii au mult timp să decidă o singură întrebare. dar mai întâi trebuie să decideți ce produse pentru vânătoarea sub apă trebuie să le cumpărați în primul rând.

În primul rând, trebuie remarcat faptul că întregul inventar al vânătorului subacvatic poate fi împărțit în trei grupe separate:

  1. Primul grup este inventarul de bază și wetsuit, adică tot ce va fi folosit deja la prima scufundare.
  2. Al doilea - o armă și alte dispozitive de vânătoare.
  3. Al treilea este elementul de susținere a vieții, care include un calculator subacvatic, un regulator, un compensator și alte accesorii opționale, dar utile, care vă vor transforma într-o coloană de apă într-o ocupație foarte confortabilă.

Și, deși vânătorii condus de "vechea școală" susțin că multe accesorii sunt o risipă de bani, fiecare dintre ele îndeplinește o funcție importantă și crește siguranța personală în timpul vânătorii. Prin urmare, alegerea acestora trebuie abordată cu o responsabilitate specială.

Alegerea unei puști bune

Alegerea unei armePentru ca producția viitoare să devină productivă, este important nu numai să găsești un loc atrăgător, ci și să găsești un instrument bun. Cu toate acestea, este foarte problematică să luați decizia corectă în rândul gamei uriașe de arme disponibile pe rafturile magazinelor. Ce ar trebui să facă noul venit într-o astfel de situație?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să consultați vânzătorii sau managerii experimentați dintr-o anumită locație, deoarece aceștia vor putea găsi modelul potrivit pentru preferințele dvs. Dar nu trebuie să uităm că în diferite condiții și în diferite rezervoare este necesar să folosim puști speciale, deoarece nu există opțiuni universale, din păcate, nu.

În ciuda unei game largi de modele, a unor proprietăți externe sau tehnice distinctive, mecanismul de declanșare internă a acestora rămâne identic. Dacă doriți să vânați pentru un crap mare, crap, cupid sau somn, atunci puterea armei ar trebui să fie maximă. Același lucru este valabil și pentru viteza brațului. Este puțin probabil ca modelele bugetare să pătrundă în scări groase ale locuitorilor trofeelor ​​adânci, așadar este mai bine să le abandonez în favoarea dispozitivelor profesionale.

Dar există și un dezavantaj al medaliei - echipamentul scump are o greutate impresionantă și este aproape imposibil de îmbunătățit. Prin urmare, dacă intenționați să cumpărați un instrument puternic de vânătoare, fiți pregătit să vă aduceți cu multă greutate. Dacă doriți să faceți o vânătoare mai mult sau mai puțin liniștită pentru peștii "albi", este recomandabil să utilizați modele compacte și nu atât de grele. De regulă, acestea cântăresc mult mai puțin, dar au o capacitate mică. În principiu, este justificată, deoarece împușcarea unei bâte sau a unui biban cu o astfel de arma nu va fi dificilă.

Când cumpărați o armă, asigurați-vă că este confortabil în mână, că nu cade și nu aduce senzații incomode. Alegeți numai acele dispozitive care fac pescuitul o adevărată plăcere și nu provoacă probleme suplimentare.

Nu este un secret faptul că succesul vânătorii subacvatice depinde de deghizarea pescarului. Este important să ascundeți în mod fiabil nu numai echipamentul, ci și pistolul propriu-zis. Dacă utilizați un costum negru, ar trebui să fie exact același lucru. Alte nuanțe vor arăta pe fundalul apei sunt prea suspecte, astfel că este puțin probabil ca peștii să vă lase să vă lăsați la o distanță de câțiva metri.

Cumpărați un felinar pentru vânătoare sub apă

Nu este un secret faptul că cei mai mari pradatori încep să activeze în întuneric. Este vorba despre:

  1. Sudak.
  2. Soma.
  3. Burbot.

Cumparand un felinar pentru vanatoareDesigur, să-i împușc noaptea este foarte problematic, însă ocupația în sine este caracterizată de excitare incredibilă.

Fiind în coloana de apă, vânătorul practic nu vede nimic, cu excepția lanternei, astfel încât vânătoarea trebuie condusă la un nivel instinctiv. La următoarea ieșire din iaz nu a avut succes, este important să cumpărați în avans un lanternă subacvatică suficient de puternică, care să poată funcționa la mare adâncime pentru o perioadă lungă de timp. În plus, el trebuie să aibă un set de parametri importanți care determină confortul vânătorii.

De exemplu, este important ca dispozitivul să mențină un sistem de reglare a luminozității fasciculului luminos, deoarece la o profunzime mare este necesar să crească puterea și după detectarea unui obiect potențial - să-l reducă astfel încât să nu sperie pradă. La urma urmei, dacă înoțiți la somnul trofeului și îl străluciți direct în ochi, acesta părăsește imediat acest loc. Dar dacă există o ajustare, o astfel de problemă poate fi rezolvată.

De asemenea, felinarul trebuie să fie pliabil, deoarece este puțin probabil să doriți să vă aflați în adâncul noaptea întunecată fără o sursă de lumină, dacă vă rupe mâna.

Atunci când alegeți un astfel de dispozitiv, este necesar să acordați o atenție deosebită greutății sale. Este important să fie suficient de ușoară, să nu aibă părți proeminente și să se găsească confortabil în mână.

Apropo, în ultimii ani, farurile au câștigat popularitate, care au dimensiuni miniaturizate, dar, în același timp, arată o bună intensitate a fasciculului și, de asemenea, sprijină ajustarea manuală a luminozității. Dacă în magazin vi se oferă să cumpărați un felinar care funcționează pe baterii obișnuite - trebuie să îl abandonați mai bine, preferând modelele bateriei. Aceștia pot lucra mult timp într-o singură sarcină, astfel încât ei nu vă vor lăsa la cel mai inoportun moment.

La rândul lor, copii chinezi ieftine se pot rupe la cea de-a doua vânătoare.

Costum de vânătoare de calitate

Haine de calitateColectarea echipamentului pentru pescuitul cu sulițe, ar trebui să fie, de asemenea, responsabil să abordeze problema cumpărării unui costum. Fiecare vânător are propriile puncte de vedere și preferințe în acest sens.

Costul unui costum de calitate și de încredere este foarte ridicat, însă acest lucru este justificat de siguranța și durabilitatea ridicată.

Atunci când alegeți, este necesar să luați în considerare sezonul de vânătoare, adică timpul anului în care are loc acțiunea. Pentru perioadele de primăvară și de vară costume cu o modularitate medie sunt destul de potrivite. La urma urmei, într-un sezon cald nu este foarte confortabil să folosiți echipament prea fierbinte. Este mai bine să le înlocuiți cu o lenjerie de corp termică ușoară și un costum de îmbrăcăminte. Odată cu apariția toamnei și a iernii, situația se schimbă. Aici nu puteți face fără un costum dens și o lenjerie de corp termică bună, deoarece indicatorii de temperatură scad rapid, iar apa devine foarte rece. În plus, probabilitatea de înghețuri nocturne crește.

Fără un costum bun, fabricat din termo-materiale moderne, este deloc de făcut. În caz contrar, corpul va suferi de o hipotermie mortală.

În prezent sunt folosite două tipuri de costume:

  1. Cei care sunt purtați peste cap.
  2. Modele cu fermoar impermeabil.

Ce tip de preferință - decideți, având în vedere preferințele.

În ceea ce privește culoarea costumului, trebuie să o abordați în mod responsabil cu privire la culoarea pistolului. În timpul verii, este recomandabil să se utilizeze culori gri sau chiar alb, deoarece acestea fac perfect razele ultraviolete și lumina, fără a provoca mai multă prudență peștilor.

Pentru a îmbunătăți proprietățile de camuflaj ale costumului umed, este de dorit să alegeți modele care se potrivesc perfect imaginii vegetației acvatice. Totuși, trebuie să luați în considerare iluminarea și nivelul de turbiditate a apei. Dacă este prea tulbure, atunci și culoarea roșie nu va speria peștele, dar dacă este lumină - tonurile ar trebui să fie calme.

Asigurați-vă că echipamentul selectat nu vă freacă picioarele și axile. Dacă există o astfel de problemă, înseamnă că dimensiunea a fost aleasă incorect.

Finețea căutării peștelui pe râu

Finețea căutării peștilorA face un pescuit subacvatic este foarte interesant, precum și jocurile de noroc. La urma urmei, este suficient să intri o dată în lumea fascinantă a adâncimii apei și nu vei dori să o lași. Recent, a avut loc o dezvoltare rapidă a acestei activități în țara noastră, ceea ce pare oarecum improbabil.

Cu toate acestea, mulți dintre nou-veniții admit o mulțime de greșeli care îi lipsesc de trofeul mult așteptat. În majoritatea cazurilor, ei abordează în mod incorect căutarea unui loc de vânătoare. Acest lucru se datorează faptului că, în multe râuri, apa este destul de neclară și este dificil să se facă o descriere a perspectivelor acolo. Și găsirea apei cristaline poate fi doar în lacuri adânci, de exemplu, în Lacul Baikal sau Pleshchevo, dar astfel de obiecte sunt considerate relicve, astfel încât nimeni nu va vâna acolo. Cu toate acestea, nu există motive de îngrijorare, deoarece chiar și într-un mic râu este destul de posibil să obțineți o pradă bună. Aici depinde mult de întoarcerea vânătorului.

Ar trebui să înoate rapid, să se scufunde în timp la adâncimea necesară și să plutească la suprafață. În multe privințe, este meritul inventarului corect ales.

În general, vânătoarea sub apă este în mod obișnuit împărțită în două perioade:

  1. Vara.
  2. Iarna.

În consecință, alegerea echipamentului ia în considerare caracteristicile sezoniere.

În orice caz, vara și iarna, vânătorii experimentați extrag cu succes o varietate de locuitori ai apei dulci. Dacă este vorba de un sezon de vară, atunci în acest moment există șanse de a trage trofeu catfish sau crap, cu condiția ca vânătoarea să se desfășoare într-o zonă puțin adâncă, unde nu există curent complet. Căutați pește mai bine în zonele de mică adâncime.

Iarnă subacvatică de vânătoare

Vânătoare subacvaticăÎn timpul iernii, situația se schimbă semnificativ, de fapt, în loc de suprafețe superficiale, locuitorii adâncilor se rostogolesc masiv în gropi, grămezi în ele sau în fruntea lor. O pradă de iarnă obișnuită este pescărușul, borschul sau crapul crucian mare. Apropo, acesta din urmă este cel mai ușor de găsit, deoarece își asumă o poziție de stupoare și permite vânătorilor să se apropie de cea mai apropiată distanță, până la un metru.

În timpul iernii este sensibil să începem vânătoarea la prânz, când temperatura aerului crește, iar razele soarelui sunt destul de intense. Aceasta determină activarea locuitorilor subacvatici, forțându-i să înoate în mod activ de-a lungul rezervorului, încercând să găsească o sursă de hrană. În acest caz, este important să se aplice tactica corectă de determinare a locului de prindere, urmărind peștii din zona de apă.

Căutarea de vară pentru burbot

Odată cu sosirea unui sezon cald, mulți aventurieri încearcă să ajungă din profunzimea trofeului. Încercarea de a găsi un astfel de pește trebuie să vă mișcați în mod constant, făcându-l cât mai atent și mai silențios posibil. În acest scop, este recomandat să folosiți mai degrabă un far mai convenabil decât un lanternă de mână, deoarece acesta vă va elibera mâinile și vă va permite să încercați cu succes și apoi să efectuați o fotografie precisă.

În timpul burbot seara sa mutat în mod activ în zona de coastă, așa că du-te pentru o lungă distanță de malul inutil, nu este posibil să se fi dor de o captură trofeu, care este chiar sub picioarele noastre.

Experții recomandă să vă apropiați de stuf, deoarece aproape de ei există întotdeauna mult oxigen și unde oxigenul - există un pește. Apropo, în această zonă, crapul, crapul crucian și somnul sunt adesea găsite, și dimensiuni impresionante.

Atunci când mergeți pe o vânătoare subacvatică, asigurați-vă că luați în considerare prognoza meteo curentă, deoarece orice schimbare de temperatură sau sari de presiune atmosferică afectează în mod diferit comportamentul locuitorilor din adâncimi.

Cu abordarea și răbdarea potrivită, o activitate favorită poate deveni nu numai interesantă, ci și eficientă. Este important să alegeți echipamentul potrivit responsabil, ghidat de sfatul unor colegi mai experimentați, să acționați mai bine tactica și să nu repetați greșelile anterioare. Mai mult timp și atenție va fi acordată subtilităților de bază ale vânătorii, cu atât mai repede veți putea ieși din coloana de apă o pradă mare. Așadar, fii atent și succesul nu va dura mult.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Caracteristicile camerei subacvatice pentru pescuitCaracteristicile camerei subacvatice pentru pescuit
Pescuitul extrem: vânătoare subacvaticăPescuitul extrem: vânătoare subacvatică
Secretele de prindere a stiuca pe un balancer de spinneret iarnaSecretele de prindere a stiuca pe un balancer de spinneret iarna
Sonar universal pentru pescuitul de iarnă și de varăSonar universal pentru pescuitul de iarnă și de vară
Selectarea unei bobine de pescuit puternic, cu eliberare rapidăSelectarea unei bobine de pescuit puternic, cu eliberare rapidă
Fabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de varăFabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de vară
Realizarea unei tije de pescuit de iarnă pentru pescuitul cu mâinile taleRealizarea unei tije de pescuit de iarnă pentru pescuitul cu mâinile tale
Pescuitul pe râurile din regiunea KirovPescuitul pe râurile din regiunea Kirov
Caracteristici de pescuit pentru un alimentator pentru incepatoriCaracteristici de pescuit pentru un alimentator pentru incepatori
» » Selectarea echipamentului pentru pescuitul de arbori de pescuit
© 2021 amigdas.com