amigdas.com

Caracteristicile de prindere a pescarilor cocoțate pe piele în timpul iernii

Caracteristici de prindere a zanderuluiNu este nici un secret faptul că prinderea zander în iarna pe tulk este o ocupație preferată a multor pescari. Dar pentru a prinde un astfel de pradă viclean nu este deloc ușor, mai ales atunci când vine vorba de un specimen de trofeu mare, care arată o particularitate deosebită în alegerea alimentelor. Pentru a nu pierde timpul gol și pentru a vă întoarce acasă cu o pradă bună, este necesar să acordați atenție mai multor aspecte ale pescuitului viitoare.

Graburile pentru prinderea icoanei cocoțate pe tulcă în timpul iernii

Înghețurile pentru pescuitul de iarnă sunt colectate în conformitate cu următoarele instrucțiuni:

 1. Îndepărtați-l pentru șoricelulCa tijă, trebuie să utilizați modele puternice, dure și durabile, care pot rezista încărcăturii grele când mușcați și prindem un prădător feroce. Produsele moi cresc frecvența retragerilor de pește de pe cârlig, deoarece nu pot rupe falla tare a fagului. Este foarte important ca soluția să aibă o amortizare bună, deoarece absența ei nu va permite o mișcare puternică.
 2. Cârligele trebuie să fie de înaltă calitate și să aibă cea mai clară intepare. În caz contrar, nu pot tăia peștele.
 3. Atunci când alegeți o bobină, ar trebui să se acorde prioritate modelelor suficient de mari, care sunt capabile să mențină un număr mare de linii pe bobină, deoarece uneori trebuie să fie extrase din adâncimi impresionante. Apropo, unii pescari refuză să folosească acest element, înfășurând linia pe braț. Această metodă vă permite să examinați calitativ fundul și să determinați relieful acestuia.
 4. Ca un semn, poți lua o placă specială din oțel, care are o sensibilitate maximă și recunoaște chiar și cele mai scăzute muscaturi active. Chiar dacă cel dințat atinge doar cârligul, pescarul îl va observa și va lua acțiunile potrivite în timp. Maeștrii de experiență de pescuit preferă nodurile din "izvoarele răsucite", care împiedică posibilitatea ruperii mecanismului chiar și atunci când linia este înghețată.
 5. Lesku este mai bine să utilizați o grosime monofilă de 0,19-0,3 milimetri. În cazuri rare, pescarii dau echipamentul cu o panglică, dar are un dezavantaj semnificativ - chiar și cu îngheț ușor, această opțiune îngheață rapid. Cablul împletit este eficient numai pentru formele cu bobină, deoarece este destul de periculos să-l păstrați în mâini. În plus, cu pletări, există întotdeauna probleme sub formă de noduri și "barbe".
 6. Atunci când prindă șuncă de pește pe Tulkus, poți abandona carabina și dispozitivele de fixare. În acest caz, momeala este fixată prin intermediul nodului "Rapalov", care permite fixarea sigură a momelei, lăsând linia liberă de elemente inutile. Dacă aveți de gând să schimbați adesea momeli, atunci este logic să echipați o bară de pescuit cu o cataramă americană. Lăncile metalice în aceste scopuri nu sunt potrivite, deoarece resping doar peștii.

Pregătiți momeala pentru pescuit

Pregătirea momeleiNu este nici un secret faptul că în sezonul rece bibanul, practic, nu reacționează la vară momelile artificiale, astfel încât pescarii pus pe șprotul delicioase cârlig, care este baza dietei unui animal de pradă. Dacă luați puietul și în mod corespunzător să le prezinte peștele, acesta va da rezultate bune, și nu va face să așteptați mult timp pentru o gustare.

Din păcate, pescarii neexperimentați fac adesea o mulțime de greșeli, plantând incorect tulk pe cârlig. În consecință, le privează de posibilitatea de a pescui cu succes și de a transforma drumul într-un iaz în deșeurile de timp prețios.

Când alegeți o duză de perspectivă, ar trebui să acordați atenție tulului proaspăt sau proaspăt congelat. Cuierul fâșiat răspunde într-un mod special la cântarele de argint ale peștilor, care pot crea un strălucire atractivă în apă în timpul cablajului. Odată ce o astfel de exploatare se află în câmpul de vedere al unui prădător, acesta va prezenta cu siguranță o activitate și nu va înota.

Fiecare relocare trebuie să fie însoțită de plantarea unui tullet nou, deoarece sub influența unui regim de temperatură extremă își pierde rapid atractivitatea.

Dacă momeala a fost înghețată de mai multe ori, atunci este mai bine să o aruncați. Acest lucru se explică prin faptul că după astfel de proceduri devine moale și foarte repede zboară de pe cârlig. Opțiunile proaspete sunt destul de elastice și dure, astfel încât pescarul va fi mai ușor să efectueze tăieturile în timpul unei anumite activități.

Procesul de prindere a șoricelului în iarna pe tulk este foarte complex și uneori chiar extrem. Principala dificultate constă în producerea de momeală, care trebuie capturată în nopțile cele mai reci, cele mai întunecate și mai grele.

Dacă există încă zone deschise în iaz, este recomandabil să folosiți un malyavnitsu pentru a căuta tulka. După ce ați obținut cantitatea necesară de prăjiți, este necesar să o luați și să îl îngheți. După întoarcerea acasă, este ambalat în pachete de câte 25 de bucăți pe fiecare și mutat într-un congelator. Pe această procedură, prepararea tulchilor poate fi considerată completă.

Momeala preparată este dezghețată direct pe loc de prindere, în urma căreia se va obține un aspect complet proaspăt și prezentabil. După cum sa menționat deja, nu puteți re-îngheța peștele, deoarece va deveni complet inapt pentru pescuit. Este mai bine să cumpărați un produs proaspăt congelat la un magazin din apropiere.

Modalități de atașare a unui tulcă pe un cârlig

Pentru ca un pește congelat să provoace colții de interes și să-l atragă chiar și de la o distanță mare, trebuie să fie bine cuplat. În acest caz, este recomandat să urmați aceste recomandări:

 1. Modalități de atașare a tulcăiPeștii pot fi plantați din partea inferioară a maxilarului. În acest caz, intepatura trebuie trecută prin nară, ceea ce va păstra mobilitatea momelei vii. Cu toate acestea, uneori, cuțitul de picior îndepărtează cu ușurință prada de pe cârlig, ceea ce crește frecvența adunărilor.
 2. De asemenea, tulk este introdus prin gură. Aici este necesar să eliminați intepatura din zona aripii dorsale. Metoda este deosebit de solicitantă atunci când este ambalat un pește de dimensiuni mici.
 3. În cazul în care captura are loc pe curent, atunci experții recomandă să-l momeală de coadă. Acest pește într-un mod special atrage un prădător leneș, creând fluctuații interesante.

Căutați un loc promițător

Nu este un secret că, odată cu apariția iernii, bibanul își pierde activitatea anterioară, merge în adâncuri și practic nu merge la hrană. Găsiți-l la un moment dat este foarte problematică, mai ales dacă nu cunoașteți unele dintre subtilitățile comportamentului său. Și dacă vara a fost destul de hrănire obișnuită a unui anumit sit, atunci în timpul iernii este inutil.

Pescarii experimentați spun că, pentru un pescuit reușit, va trebui să vă petreceți mult timp și, de asemenea, să vă ghidați după următoarele principii de căutare a unui loc promițător:

 1. Pescuitul de iarnăFlăcările de la colț se opresc rar într-un loc o perioadă lungă de timp. Chiar și în timpul iernii reci, se mișcă activ și caută o pradă disponibilă.
 2. Peștele preferă cele mai curate părți ale rezervorului. De asemenea, acesta poate fi găsit pe fruntea de-a lungul canalului și în apropierea diferitelor anomalii de fund.
 3. Predator este interesat de fundul nisipos și de pietricele, deci este pur și simplu nerezonabil să-l căutați în locuri unde există o mulțime de silice.
 4. Există o opinie că prădătorul se întoarce adesea în locurile anterioare, unde a reușit odată să găsească alimente, așa că nu fi leneș să recolteze găuri vechi.
 5. Activitatea minimă este la jumătatea lunii ianuarie. Uneori devine literalmente zero. În această perioadă, prădătorul vizitează găuri adânci și aproape că nu reacționează la momeala propusă. Pentru a rezolva problema și a face să muște, va fi nevoie de mult efort.
 6. Dacă regimul de temperatură variază de la -2 la -12 grade Celsius, mușchiul este îmbunătățit semnificativ. În această perioadă este mai bine să începeți pescuitul dimineața sau seara devreme.

Subtilitățile pescuitului de iarnă

Subtilitățile de capturareStudiul preliminar al subtilităților pescărești în timpul iernii reprezintă aproape jumătate din succes. Nu este un secret faptul că în timpul iernii prădătorul deține adâncimi mari, locuri cu curenți intenți și zone strâmbe. Este mai bine să trageți momeala la o adâncime de 20-30 centimetri de jos, cu condiția ca curentul să fie puternic și la o adâncime de 40-50 de centimetri - dacă nu există curent sau este foarte slab.

În ceea ce privește tactica vânătorii de iarnă, constă în căutarea constantă a habitatului peștilor. Dacă puteți găsi un astfel de punct, atunci trebuie să-l capturați cu atenție, ghidat de regulile anterioare. Prindeți un individ, nu vă grăbiți să părăsiți gaura, deoarece foarte des există alți participanți în pachet.

Secretul pescuitului de succes este respectarea tăcerii. Încercați să nu permiteți o adunare puternică a pescarilor, deoarece chiar și un zgomot slab îl face pe pradă să fie precaut și îl forțează să meargă la adâncimea în care se simte protejat.

Pentru a atrage o gaură atentă, se folosesc oscilații periodice pentru o distanță de 20-30 centimetri, cu pauze mici timp de 3-5 secunde.

Când examinați zonele cu un curent mic, este mai bine să momeți la o distanță de 25-45 de centimetri de jos.

Dacă pescuiți pe un rezervor, atunci nu uitați să luați în considerare faptul că în aceste condiții momeala se duce adesea la o distanță mare, datorată influenței curentului datorată deversării apei. Și, deși nu este ușor să prindem curentul, într-un astfel de mediu, muscatura crește semnificativ.

Atunci când se iubește gălbenușul de iarnă, este recomandabil să se facă cel puțin zece găuri. În acest caz, veți accelera procesul de găsire a unui loc promițător, unde este în mod necesar găsit un prădător mare.

Încercați să explorați cea mai largă zonă posibilă de apă, respectând regulile de bază pentru localizarea colților. În vremea înghețată, puteți găuri găuri în locuri nestandardizate, deoarece peștele duce un stil de viață activ și, adesea, le schimbă.

Maeștri profesioniști de pescuit folosesc lesa pentru deviatorul de iarnă. Această metodă atrage peștii în aproape orice corp de apă, indiferent de obiceiurile și timpul lor.

Pentru a spori șansele de pescăruș în timpul iernii, asigurați-vă că ați ascultat sfatul colegilor experimentați, în special al pescarilor locali. Ei cunosc subtilitățile-cheie ale comportamentului unui bulion de șoricel într-un anumit loc și aceasta este o garanție importantă a pescuitului efectiv.

Sfaturi valoroase pentru începători

Pescuitul pentru ciorchini de iarba este o adevarata arta care necesita pregatire, indemanare si rabdare. Dacă pierzi ceva important, va duce la consecințe neplăcute, până la absența completă a mușcăturii. Deci, pentru a evita greșelile, trebuie să fii ghidată de astfel de recomandări:

 1. Sfaturi valoroasePescarii experimentați măresc frecvența mușcăturilor într-un mod simplu - pictează capul de jig cu un fosfor, care creează iluminare în coloana de apă, cauzând un prădător semi-orb de interes special. Cu ajutorul acestei tehnici, puteți atrage chiar și acei locuitori care au cea mai mare adâncime.
 2. Pentru a spori șansele unei capturi bune, trebuie să monitorizați în mod constant aspectele cheie ale procesului. Este important să se acorde atenție fiabilității de a fixa momeala, să o prezinte în mod impresionant prădătorului și, de asemenea, să controleze mișcările sub gheață. Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, probabilitatea unui pescuit reușit va fi maximă.
 3. Incizia trebuie să fie ascuțită, în caz contrar cusătura cârligului nu va putea să pătrundă în fangul ferm al dintelui înfiptat.
 4. Un atribut indispensabil al pescuitului de iarnă este un cârlig, care oferă o asistență specială atunci când trage pradă grele pe suprafața gheții.
 5. Este imposibilă anticiparea reacției unei găuri de șorț la un anumit tip de cablare, deoarece rezidenții rezervoarelor specifice se manifestă în moduri diferite. Pentru a nu pierde captura, este important să experimentați și să implementați diferite opțiuni de postare. În acest caz, probabilitatea unei mușcături bune crește rapid.
 6. În timpul iernii, prădătorul ar trebui să fie căutat în aceleași locuri ca și vara, deoarece aderă la vechile căi și caută în mod constant hrană acolo.
 7. Evitați conversațiile puternice, aglomerația mai multor pescari și stomping pe gheață, deoarece pot sperieri foarte mult pe prădător.

Capturarea zander în iarna pe tulk este mult mai eficientă decât orice altă momeală, mai ales când vine vorba de produse artificiale. Dacă abordăm corect studiul rezervorului, acest lucru va spori șansele unei mușcături bune și va da rezultate bune. Ei bine, în mod ideal - este mai bine să se consulte cu colegii cu experiență care vor descoperi câteva trucuri și vor ajuta să înțeleagă principalele puncte ale pescuitului de iarnă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce mai bine pentru a prinde bibanul iarna și unde să-l găsițiCe mai bine pentru a prinde bibanul iarna și unde să-l găsiți
Cum sa alegi un balancer bun pentru capturarea peisajului de iarbaCum sa alegi un balancer bun pentru capturarea peisajului de iarba
Ce aveți nevoie pentru pescuitul de iarnă pentru un pescar începătorCe aveți nevoie pentru pescuitul de iarnă pentru un pescar începător
Cum să prindeți știucul: prindeți pește în timpul iernii și al veriiCum să prindeți știucul: prindeți pește în timpul iernii și al verii
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Care lingură de momeală este mai bună pentru capturarea peisajului ike în timpul ierniiCare lingură de momeală este mai bună pentru capturarea peisajului ike în timpul iernii
Blies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicațieiBlies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicației
Caracteristici de pescuit pentru un alimentator pentru incepatoriCaracteristici de pescuit pentru un alimentator pentru incepatori
Pescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăcițiPescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăciți
Capturarea burbotului în decembrie: trăsături și nuanțeCapturarea burbotului în decembrie: trăsături și nuanțe
» » Caracteristicile de prindere a pescarilor cocoțate pe piele în timpul iernii
© 2021 amigdas.com