amigdas.com

Ce far de alegere pentru pescuit, sfaturi utile

Ce fel de faruri să alegeți pentru pescuitÎn lista de produse pentru activități în aer liber puteți vedea farul. Acest dispozitiv de iluminat mic este prezentat astăzi într-o gamă largă. Farul este selectat în funcție de domeniul de aplicare al aplicației. Designul special al dispozitivului îl deosebește de alte felinare. Spre deosebire de lanterna obișnuită, un dispozitiv de iluminat este utilizat atunci când este dificil sau imposibil să-l țineți în mâini.

Serviciu de cumpărare online

Recomandări utilePiața corpurilor de iluminat este acum plină de lămpi cu podea în diferite modificări. Alegeți un model pentru cererile dvs. este convenabil în magazinele de specialitate online. Orice utilizator de internet poate profita de această oportunitate și poate achiziționa o lanternă funcțională pentru pescuit, care se va potrivi perfect scopului.

Utilizând serviciul online pentru cumpărarea lanternei, cumpărătorul poate obține sfaturi gratuite care să-l ajute să nu facă o greșeală cu alegerea. Personalul specializat în magazine online este suficient de informat pentru a marca caracteristicile principale ale mărfurilor, pentru a oferi un certificat de garanție și accesorii.

În cataloagele mai multor site-uri, sunt afișate cele mai recente inovații în iluminatul exterior, inclusiv noile modele de faruri îmbunătățite care sunt ideale pentru pescuit.

Caracteristicile principale ale dispozitivului

Caracteristici cheieFlanșa de pescuit din frunte servește ca sursă de flux luminos, care permite pescarilor să organizeze în mod corespunzător iluminatul de noapte al unui loc. Ventilatoare de pescuit de noapte pot vedea cu ușurință punctul de pescuit, schimba momeala. Dispozitivul are dimensiuni mici, astfel încât se poate monta cu ușurință într-o geantă sau rucsac. Iluminează perfect locul fără a consuma multă energie. Pentru o astfel de distracție, cum ar fi pescuitul, un astfel de dispozitiv ar trebui să fie destul de productiv și de încredere.

O lanternă este purtată pe capul unei persoane cu bandă de cauciuc sau curea. Fluxul luminos al unui astfel de felinar este întotdeauna îndreptat în direcția spre care este îndreptată privirea. O persoană trebuie să-și întoarcă capul pentru a direcționa fasciculul luminii spre locul potrivit. În parte, acesta este singurul dezavantaj al lanternei, care trebuie reconciliată. Mărimea evidentă a acestei lanterne depășește în mod repetat un ușor defect.

Lanternele pot avea diferențe de calitate și de preț, deci este important să cunoașteți cele mai importante și importante caracteristici ale dispozitivului, care vor fi utile în timpul funcționării acestuia. Cei mai avantajoși indicatori tehnici ai acestui dispozitiv sunt lanternele provenite de la producătorii dovediți:

  • Modelul corect selectat va oferi pescarilor o imagine de ansamblu excelentă și nu va eșua la cel mai inoportun moment;
  • O lampă de podea de calitate produce un fascicul de lumină relativ larg și uniform.

Pescuitul de noapte și farul sunt lucruri care sunt inseparabile. Pescarii, care au experiență în pescuitul de noapte, știu cât de important este să eliberați mâinile la momentul potrivit.

Parametrii intensității luminii

AlimentareCerințele principale pentru sursa de lumină sunt luminozitatea maximă și lungimea fasciculului. Datorită dimensiunilor mici și greutății reduse, lanterna, în comparație cu alte tipuri de dispozitive luminoase, are o capacitate limitată de flux luminos. Cu toate acestea, tipic de putere normală Lampa farurilor este de 65 de lumeni, suficient pentru a ilumina o zonă mare în depărtare, cu un unghi mai mult sau mai puțin normală de vizualizare.

Un fascicul de lumină puternic de direcție ajunge la 50 de metri și creează o vizibilitate normală pentru acei pescari care vânează de pe țărm.

Pentru pescuitul de noapte din barcă, cea mai bună opțiune este o lanternă cu o putere de lumină de până la 180 lumeni:

  • Uneori, luminozitatea excesiv de puternică a lanternei nu aduce beneficii ochilor și împiedică, atunci ar trebui să acordați atenție instrumentelor cu reglare a luminozității.
  • Lanternă care funcționează în moduri diferite vă permite să reglați luminozitatea pentru diferite condiții de mediu.

Sursă de alimentare - baterie sau baterie

Producătorii de faruri au încercat să minimizeze dimensiunea și greutatea farului, astfel încât o persoană să se simtă confortabilă în el pentru o perioadă lungă de timp. Pentru astfel de felinare, bateriile sunt selectate în funcție de dimensiune, corespunzătoare dispozitivelor compacte.

Pentru locurile de pescuit, drumeții lungi în munți sau prin împădurire, lumina farurilor care lucrează la baterii va fi convenabilă. Această sursă de alimentare pentru o putere autonomă este disponibilă la un preț, nu necesită reîncărcare.

Bateriile nu au o descărcare automată după o pauză lungă în funcționare. Totuși, după ce bateriile sunt complet descărcate, acestea vor trebui să fie aruncate, spre deosebire de baterie. Utilizarea bateriilor într-o lanternă poate fi considerată o decizie bugetară numai cu ocazia unor excursii rare de pescuit:

  • Este recomandabil să luați baterii cu tine pentru pescuit, atunci nu va trebui să fii nervos din cauza pierderii bruște de iluminare.
  • Reducerea consumului de energie vă va ajuta să utilizați dispozitivul în modul mediu sau scăzut.

O lanternă care lucrează la o baterie este cea mai profitabilă soluție pentru iluminarea unui loc de pescuit în termeni de economii pe termen lung. Bateriile sunt destinate dispozitivelor reutilizabile, iar pentru reîncărcarea unui nou tip de baterie vor dura doar câteva ore. Cele mai multe dispozitive sunt echipate cu baterii moderne, care sunt capabile să acumuleze sarcina maximă, oferind un dispozitiv de iluminat o muncă lungă.

Este rațional să alegeți dispozitivul în favoarea unei lanterne care lucrează la o baterie detașabilă: bateria poate fi înlocuită cu un element de rezervă.

Compartimentul cu baterii, de regulă, este situat în spatele capului de pe spatele capului. În pașaportul tehnic al dispozitivului de iluminare trebuie indicată durata de viață a bateriei la sarcini diferite.

Caracteristicile utilizării LED-urilor

Producătorii care furnizează corpuri de iluminat de bună calitate, echipează faruri cu LED-uri de putere diferită. O torță pentru pescuit conține în mod necesar un LED roșu. Luminile dispersate de pe luminile LED vă permit să iluminați în mod eficient zona de pescuit. LED-urile puternice de ultimă generație nu ard și nu se estompează. O funcție importantă a lanternei este funcționarea acesteia în modul intermitent, care permite utilizarea unei lămpi de alarmă pentru a anunța o situație de urgență. Lanterna multifuncțională, proiectată să funcționeze în diferite moduri, este mai dificil de folosit decât dispozitivele simple.

Protecție împotriva umezelii și a umidității

Lanterna pentru pescuit ar trebui să aibă o etanșeitate bună, astfel încât să poată fi utilizată în toate condițiile meteorologice. Designul acestui dispozitiv asigură o fixare strânsă a părților principale - un reflector cu LED-uri și o cutie cu baterii. Părțile sunt conectate cu o garnitură din cauciuc cu proprietăți de respingere a apei. În această situație, lanterna devine impermeabilă, iar ploaia sau apa de la un val de șoc nu se teme de el. Proprietățile impermeabile ale lanternei nu îi permit să se deterioreze în timpul funcționării în condiții de umiditate ridicată.

Fiabilitatea lanternei depinde de cât de durabil este cazul. Este necesar să se știe că o lanternă, al cărei corp este fabricat din plastic instabil, nu poate rezista încărcăturii și fisurii. Un felinar cu un corp din aluminiu are șanse de o viață mai lungă.

Lanterna din plastic este o opțiune bugetară, dar ar trebui protejată de lovituri.

Greutatea optimă a lanternei, fixare

Protecție împotriva umezeliiGreutatea mare a dispozitivului nu va fi reflectată în cel mai bun mod de starea de sănătate a unei persoane care este forțată să o păstreze pe capul său de mult timp. Pentru a reduce povara asupra capului și a coloanei vertebrale cervicale, pot fi prezentate felinare portabile, caracterizate printr-o greutate mică și dimensiuni. Producătorul modern a avut grijă de un astfel de avantaj important al lanternelor și a lansat construcția unei dimensiuni și greutăți reduse. Pentru pescuitul amator, este potrivit un lanternă de cântărire de 300 de grame. Un lanternă profesională pentru pescuit cântărește nu mai puțin de 800 de grame.

Cu cât lampa este mai mare în mărime, cu atât mai multă putere poate rezista, respectiv, bateriile pentru o astfel de lanternă sunt selectate cu putere mare. Se determină greutatea lanternei, atât bateriile cât și numărul de LED-uri.

A țineți capul dispozitivului de iluminare ajută la o fixare convenabilă. Pentru confort și fiabilitate, felinarul este fixat pe cap cu două benzi elastice. Principala cerință pentru construirea mecanismului de fixare este capacitatea de a regla benzile de cauciuc la dimensiunile capului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Iluminatul în bucătărie: sfaturi și trucuri, fotografieIluminatul în bucătărie: sfaturi și trucuri, fotografie
Noi cumpărăm candelabre și lămpi în bucătărie: sfaturi și fotografiiNoi cumpărăm candelabre și lămpi în bucătărie: sfaturi și fotografii
Lampă anti-explozie: diferențe față de aplicațiile convenționaleLampă anti-explozie: diferențe față de aplicațiile convenționale
Placi de iluminat pentru uz industrialPlaci de iluminat pentru uz industrial
Lampă stradală decorative cu mâinile taleLampă stradală decorative cu mâinile tale
Corpuri de iluminat încastrat pentru bucătărie în interiorCorpuri de iluminat încastrat pentru bucătărie în interior
Luminile stradale pentru o casă de țară: scopul lămpilor stradaleLuminile stradale pentru o casă de țară: scopul lămpilor stradale
Ventilator de tavan cu corpuri de iluminat: caracteristici ale dispozitivuluiVentilator de tavan cu corpuri de iluminat: caracteristici ale dispozitivului
Care ar trebui să fie candela copiilor în cameră?Care ar trebui să fie candela copiilor în cameră?
Becuri și becuri pentru tavane întinseBecuri și becuri pentru tavane întinse
» » Ce far de alegere pentru pescuit, sfaturi utile
© 2021 amigdas.com