amigdas.com

Garduri din plasă de sârmă galvanizată sudată - o garanție a protecției

Plasă de sârmă sudatăCasa a încetat de mult să fie o cetate. Oamenii au devenit mai deschisi față de lume. Toată lumea vrea să aibă propriul spațiu alocat. Și este de dorit să nu fie doar un gard, ci un element de decor care să facă proiectul complet, potrivit pentru el în stil și posedând funcționalitate și fiabilitate. Plasa sudată este una dintre cele mai bune materiale care îndeplinește cerințele pentru garduri. Nu împiedică teritoriul ca garduri solide, nu creează impresia de izolare, oferă confort psihologic și, în același timp, protecție împotriva intrării neautorizate, accidentale sau intenționate.

O varietate de modele și tipuri de produse permit cea mai completă implementare a ideilor de proiectare și alege o performanță care să corespundă conceptului general al teritoriului, naturii clădirilor și mediului. Gardul poate avea multe funcții diferite: protecția copiilor, a câinilor, slăbirea încărcăturii vântului, capacitatea de a deghiza zonele care nu sunt concepute pentru viziuni străine.

Portițele și porțile pot fi de asemenea realizate utilizând această tehnologie și formează un singur întreg cu întregul gard. Un gard bine făcut poate servi drept ornament pentru întregul complex de clădiri. Gardurile sunt proiectate pentru utilizarea în garduri de case, case, stadioane sportive, căi ferate și autostrăzi, parcări, grădini și parcuri, spații industriale și depozite, clădiri administrative.

Tipuri de plase sudate

Proprietățile gardului sunt realizate din plasă de sârmă sudată galvanizatăPânza este realizată prin sudare pe sârmă de diferite grosimi, creând celule de diferite dimensiuni și forme, mărind astfel varietatea probelor propuse. Uneori pentru fabricație este folosit sârmă galvanizată. În caz contrar, produsul galvanizat este deja finalizat. Gardul din plasa de sarma galvanizata sudata este foarte durabil.

Adesea, o acoperire polimerică este utilizată pentru a proteja împotriva coroziunii. Se efectuează prin scufundarea produsului finit într-o baie cu o soluție sau prin pulverizare. Cea mai durabilă, dar costisitoare plasă - este galvanizată și cu un strat de polimer. Secțiunile pentru un gard pot fi achiziționate în mai multe variante: rulouri și blocuri secționate.

Grile de laminare

Plasa de sârmă este ușor de instalat, însă dacă instalarea și întinderea se fac incorect, va apărea o cățărare, iar apoi caracteristicile de rezistență vor fi reduse și se poate produce distrugerea. Se recomandă aplicarea acesteia în cazul în care nu există cerințe speciale de protecție, de exemplu, pentru a proteja terenuri de sport sau grădini. Grila de sârmă din sârmă de plasă este în categoria de preț, la prețuri accesibile pentru majoritatea rezidenților de vară, și arată cererea tot mai mare. În plus față de costurile reduse, gardurile din acesta au și alte avantaje:

  • instalare simplă;
  • lipsa fundației;
  • întreținere ușoară;
  • Nu ascundeți site-ul;
  • transport usor.

Rolă plasăEste foarte plăcut faptul că o astfel de rețea nu ascunde revizuirea. Puteți vedea natura înconjurătoare, pădure, câmpuri, copaci. Puteți simți unitatea completă cu lumea din jurul vostru. Ochii nu se concentrează pe celule, ci mai degrabă evaluează spațiul ca întreg. Și dacă locurile învecinate sunt împrejmuite în același mod, atunci spațiul se extinde vizual și se pare că dimensiunea sitului este mult mai mare. Puteți alege grila după preferințele dvs. cu celule de diferite forme și dimensiuni, colorate diferit, care corespund stilului și soluțiilor de culoare ale decorării site-ului.

Gard gard

Conform duratei de viață, gardurile din blocuri secționale nu sunt inferioare analogilor de cărămidă. Ele sunt realizate pe echipamente automatizate. Instalarea blocurilor este mai rapidă decât construirea de garduri din cărămizi. Secțiunile corespund între ele în toți parametrii. prin urmare Este posibil să se compună o construcție de orice lungime. Gardurile din rețeaua de plasă pot fi instalate fără utilizarea unor echipamente speciale. Rollele cântăresc între 50 și 500 kg, astfel încât rulourile mici să poată fi livrate de unul singur. Fundația nu are nevoie de un astfel de gard. Doar pilonii sunt necesari. Dar pentru instalarea blocurilor secționale este posibil să aveți nevoie de o fundație de bandă. Este mai bine să încredințezi munca profesioniștilor cu tehnologie.

Există multe opțiuni prin folosirea diferitelor rezistențe, securitate, durabilitate ale rețelei sudate. Alegerea de accesorii este, de asemenea, minunat. Pentru a selecta cea mai potrivită pentru prețul și calitatea materialului, este mai bine să consultați experții din acest domeniu. Cu o utilizare și o îngrijire corespunzătoare, astfel de garduri pot dura zeci de ani. Se întâmplă ca, în procesul de exploatare, coloanele să fie slăbite și să se formeze căderi. În acest caz, sunt necesare reparații, armarea polilor și strângerea materialului. Este important să protejați gardul împotriva coroziunii, proprietarul trebuie să îl curăță de murdărie și vopsea la timp.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Garduri pentru o casă privată cu mâinile lorGarduri pentru o casă privată cu mâinile lor
Cum se efectuează instalarea gardului din plasa de plasăCum se efectuează instalarea gardului din plasa de plasă
Un gard frumos pentru grădina din față cu mâinile taleUn gard frumos pentru grădina din față cu mâinile tale
Acoperim paturile de flori cu mâinile noastreAcoperim paturile de flori cu mâinile noastre
Cum să faci un gard cu mâinile tale la cabanaCum să faci un gard cu mâinile tale la cabana
Grilă pentru celulele de iepure: avantajele unei rețele metaliceGrilă pentru celulele de iepure: avantajele unei rețele metalice
Domeniul de aplicare și caracteristicile rețelei de armare sudateDomeniul de aplicare și caracteristicile rețelei de armare sudate
Calitățile pozitive ale sârmei sale ghimpateCalitățile pozitive ale sârmei sale ghimpate
Selectarea mesei sudate pentru montarea garduluiSelectarea mesei sudate pentru montarea gardului
Dimensiunile gardului de piatră metalicăDimensiunile gardului de piatră metalică
» » Garduri din plasă de sârmă galvanizată sudată - o garanție a protecției
© 2021 amigdas.com