amigdas.com

Tablă ondulată din oțel ondulat ondulat 8568-77

GOST 8568 77 tablă de oțelUna dintre soiurile de oțel laminate din oțel este foaia ondulată din oțel GOST 8568-77. Producția se face prin metoda laminată la cald. Un model convex este aplicat pe una din suprafețe. Pentru a produce o astfel de foaie metalică se utilizează oțel carbon obișnuit, St0-St3. Parametrii acestui material trebuie să respecte GOST 380-94. Convexitățile introduse au fost numite riffles. Sunt înclinați. Unghiul este de 90 de grade.

Caracteristici și soiuri de material

Forma riffelor în sine, aranjamentul lor specific afectează tipul de producție a acestor produse. Industria produce mai multe soiuri de astfel de metale:

 • Foaie romb GOST 8568-77 cu un ondulat. Diferă în diagonalele rombului, care sunt aranjate într-o anumită ordine. Ele sunt împărțite în mai multe tipuri: mari, cu dimensiuni de 60-70 mm-standard - 25-30 mm.
 • Foi de otel de linte GOST 8568-77. Produsele se disting prin onduleurile lor, făcute sub formă de oval, care este foarte asemănătoare cu cerealele de plante. Puștile sunt înclinate la 90 de grade în raport cu fiecare oval ulterior. Unghiul de înclinare este de 45 de grade față de fiecare suprafață a foii gofrate GOST 8568-77. Recifurile vecine împart distanța susținută în intervalul 20-30 mm.
 • Industria produce alte tipuri de produse ondulate. Pentru ei este posibil să poarte, de exemplu, un cvintet. Dar acest tip de ondulație nu a fost larg răspândit.

GOST 8568 foaie ondulată

Fiecare foaie ondulată are un scop specific.

Prin urmare, este fabricat în funcție de anumiți parametri tehnici. Acestea includ lungimea:

 • Măsurarea;
 • off-gage;
 • Mai multe dimensiuni;
 • Măsurat, având un echilibru egal cu 10% din întregul lot.

Grosimea plăcii este, de asemenea, influențată de precizia fabricării oțelului ondulat GOST 8568-77. Fierarea metalică cu ondulații poate fi de mai multe tipuri:

 • Precizia este ridicată - A;
 • Normal - V.

Metalul laminat și sortimentul său

Standardul GOST 8568-77 determină grosimea produsului ondulat. Ar trebui să fie în intervalul de 2,5-12 mm. Profilul are o înălțime de 0,5 mm.

Această valoare trebuie să corespundă cu 0,1-0,3% (este luată din grosimea produsului în sine). De obicei, această rulare este transportată de foi sau ambalată în rulouri.

De asemenea, standardul stabilește dimensiunile foilor. Ele trebuie să aibă anumite valori:

 • Lungime - 1400-8000 mm;
 • Lățime - 600-2200 mm;
 • Grosime - 3-10 mm.

Guest 8568 77 foaieDeviația dimensională de cel mult 50 mm este permisă. Cea mai solicitată este o foaie cu o tăietură de 1500x6000 mm.

Fabricarea produselor laminate ondulate din metal se realizează strict conform instrucțiunilor GOST 8568-77. Toleranțele dimensiunilor produsului, abaterile admise ale planeității sunt stabilite de GOST 19903-74. Pașaportul produsului, tipul ambalajului, marcarea acestuia se efectuează în conformitate cu cerințele GOST 7566-69.

Avantajele foii de metal cu riffle

Atunci când se utilizează un astfel de produs metalic laminat, nu sunt necesare operații suplimentare pentru a îmbunătăți aderența foii la suprafață. Rezistența conectării unui astfel de produs este întotdeauna foarte fiabilă. Prin urmare, utilizarea acestui material crește siguranța lucrătorilor care lucrează în fabrici și fabrici mari.

Oțel inoxidabil din oțel inoxidabil 8568 77

Domeniul de aplicare al produselor cu ondulații

Proprietățile excelente ale oțelului ondulat au făcut-o în cerere în multe industrii. Se utilizează ca un strat anti-alunecare, în special în locuri în care există risc crescut de rănire. Acestea includ:

 • Pași pe scări;
 • scări;
 • Zone deschise;
 • Podeț.

Oaspete romb 8568 77Caracteristicile excelente împotriva alunecării foii au făcut acest material indispensabil la stațiile hidroelectrice, la platformele petroliere și, de asemenea, la minele de cărbune. Costul redus a permis utilizarea de foi pentru a preveni alunecarea pantofilor. Aceste produse acopera suprafata unde este necesar pentru a reduce riscul de ranire.

Popularitate ridicată se bucură de produsele ondulate în producție și în industria construcțiilor. Modelul ondulat conferă aspectului plăcii un frumos aspect estetic. Ea devine atractivă și permite arhitecților să rezolve sarcinile de proiectare originale.

În timpul construcției clădirii, atunci când este necesar să se efectueze lucrări de tencuire, este necesar să se pună o foaie ondulată cu un model rombic. În plus, devine adesea o construcție de barieră (gard) sau un material durabil de acoperiș.

Lentila pentru oaspete 8568 77Găsit utilizarea de metal ondulat și în industria rurală. Produce un container puternic și foarte fiabil. Ea poartă elemente fragile. Datorită fundului ondulat al acestor containere, fiabilitatea transportului crește, operațiile de încărcare sunt facilitate.

Caracteristicile tehnice excelente, coeficientul ridicat de rezistență, costuri accesibile au făcut ca acest material să fie foarte popular pe piața laminată. Astăzi, cererea pentru acest material este în continuă creștere. Prin urmare, la întreprinderile metalurgice producția de astfel de foi este în continuă creștere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
GOST 7417 rotund din oțel inoxidabilGOST 7417 rotund din oțel inoxidabil
Dependența de greutatea plăcii de oțel pe tipul de metal laminatDependența de greutatea plăcii de oțel pe tipul de metal laminat
Otel 45: Caracteristicile GOST si domeniul de aplicareOtel 45: Caracteristicile GOST si domeniul de aplicare
Domeniul de aplicare și avantajele foii laminate la caldDomeniul de aplicare și avantajele foii laminate la cald
Caracteristici, avantaje și dimensiuni ale foii profilateCaracteristici, avantaje și dimensiuni ale foii profilate
Conducte sudate din oțel electric conform GOST 10704 91Conducte sudate din oțel electric conform GOST 10704 91
Canal: tipuri, producție și domeniu de aplicareCanal: tipuri, producție și domeniu de aplicare
Supape GOST 5781 82: clasificare și caracteristici tehniceSupape GOST 5781 82: clasificare și caracteristici tehnice
Caracteristici de oțel laminat la caldCaracteristici de oțel laminat la cald
Standardul standard 8240 97 pe canalul de oțel laminat la caldStandardul standard 8240 97 pe canalul de oțel laminat la cald
» » Tablă ondulată din oțel ondulat ondulat 8568-77
© 2021 amigdas.com