amigdas.com

Recenzii despre estéte usi interroom

Usi de moda ale brandului EstetUșile din Esthete au fost puse în producție încă din 2002. Ceea ce distinge această companie este faptul că toate pânzele fabricate se supun celui mai strict control al calității, în plus, indicatorii de mediu ai produselor lor sunt urmăriți.

Estet oferă o gamă imensă de modele diferite pentru fiecare gust. Pentru fabricarea ușilor interioare cu o varietate de culori și texturi, care vă permite să alegeți pentru toată lumea, chiar și pentru cei mai exigenți consumatori pentru orice interior. În cadrul gamei există și modele de combatere a incendiilor produse.

Compania oferă produse:

 • cu modele diferite;
 • cu și fără pietre;
 • cu și fără sticlă.

Din 2002, Estet a câștigat o bună reputație pe piață. Cu toate acestea, pentru a face sau nu o alegere în favoarea acestor uși, este necesar să se familiarizeze cu opiniile celor care au reușit să cumpere și să utilizeze acest produs.

Opinii despre usi de interior Esthete

De fapt, dacă citiți comentarii despre produsele lui Estet, puteți vedea că, împreună cu o mulțime de declarații pozitive, există și aspecte negative.

De mult timp, tocmai ușile nu erau numai de bună calitate, ci și în interiorul existent. La recomandarea prietenilor mei am atras atenția asupra produselor lui Estet. Sunt fericit în această zi. Ușile îndeplinesc pe deplin cerințele ridicate în ceea ce privește calitatea și estetica.

Estale în revizuirile ușii pentru următoarele proprietăți:

 • Producătorul de uși Esthetecalitate excelentă;
 • alegere largă;
 • design rafinat;
 • posibilitatea instalării unei uși pe două fețe;
 • ușurința de instalare;
 • aspectul nobil;
 • valoare excelentă pentru bani;
 • capacitatea de reacție a personalului;
 • vinde;
 • ușor de îngrijit.

Pentru dezavantajele ușilor (conform recenziilor) includ:

 • cost cu o schimbare;
 • de calitate;
 • măsurare;
 • instalare;
 • serviciu redus de personal după încheierea contractului.

Angajații companiei ne-au asigurat că instalarea va fi rapidă și calitativă. Cu toate acestea, acest proces a fost tras pe câteva zile. Ușile au fost aduse într-o dimensiune complet ne-standard și au condus mult timp. Sunt doar surprins de această abordare. Dacă nu există dimensiunea potrivită, de ce clientul ar trebui să ofere lucrări de instalare lungă, pentru care încă mai trebuie să plătească.

Pe baza recenziilor de mai sus, putem concluziona - ușile sunt foarte diverse. Realizăm o concluzie - care este la fel de norocos. Cu toate acestea, merită să luați în considerare recenziile mai aproape de a vă imagina o imagine mai completă a ușilor Esthetei. Să începem cu feedback pozitiv.

Ușile din Esthete - calitate, testată în timp

Uși din gama de produse marca EstetO mulțime de recenzii, care sunt posibil să se poticnească pe Internet, vorbesc despre calitatea ușilor lui Esthete.

Ușile acestei companii, de regulă, cântăresc cel puțin patruzeci de kilograme. Faptul este că în interiorul ușii este un bar de pin. Și nu un design ușor care seamănă cu fagurile de miere. Aceasta este ceea ce face ca ușile Esthete să fie calitative.

Ușa este realizată din plastic din PVC sau din acril, imită specii naturale de arbori. Există patruzeci de opțiuni posibile. Prin urmare, ușa poate avea orice efect și poate fi potrivită pentru orice mobilier, precum și pentru orice acoperire de podea. Acesta poate fi un laminat sau un parchet. Datorită stratului modern, este posibilă ascunderea îmbinărilor la colțurile racordului fațadei cu fundul.

Pe baza recenziilor clienților satisfăcuți, putem concluziona că această acoperire asigură ușa cu o durată lungă de viață, deoarece nu lasă urme de obiecte grele și zgârieturi de pe ghearele animalelor de companie. În plus, aceste acoperiri asigură rezistență la umiditate și nu cedează la putrezire.

Judecând după feedback, clienții cu copii mici se bucură și de acest tip de acoperire. Deoarece orice desen pe ușă, făcut chiar și cu un stilou, pot fi îndepărtate cu un lichid pentru îndepărtarea lacului, fără a afecta calitatea și aspectul ușii lui Esthete.

În ceea ce privește calitatea ușilor, trebuie menționat faptul că firma Estet oferă o garanție pentru produse în termen de doi ani. Și nu este un timp scurt pentru ușile de interior. Nici o companie nu va oferi astfel de garanții dacă nu este sigură de calitatea produselor sale.

Fiabilitatea și frumusețea ochelarilor de pe ușile din Esthete

Direcție elegantă a ușilor EstheteÎn plus față de ușa obișnuită de interior Esthete, cu sau fără desene, mulți consumatori judecând după recenzii, cumpără ușile cu ochelari.

Clienții din recenziile lor observă că ochelarii sunt fiabili și rezistenți. În plus, ele împiedică trecerea atât a luminii solare cât și a luminii de la lămpile electrice.

În plus, sticla poate fi aleasă în orice culoare. Această ușă este potrivită pentru orice design interior și interior.

Ochelari instalati pe usile Esthetei:

 • nu necesită îngrijiri speciale;
 • dați stilului și frumuseții ușilor și camerelor.

Calitatea și aspectul estetic al casetei de ușă Esthete

Clypeul telescopic și elementele suplimentare permit închiderea grosimii peretelui. Partea frontală a carcasei datorată proprietății telescopice nu are unghii din afară, deoarece este inserată în canelura casetei cu ajutorul piesei în formă de L. Aceasta oferă o impresie despre integritatea produsului. Cutie pentru uși constă dintr-o masă furată. Acest lucru face ca usa sa fie foarte buna.

Din cauza sigiliului siliconic din cutie, foaia de ușă este moale și strânsă pe țintă. Puteți instala un sistem de blocare magnetic, ceea ce va da un plus de confort, deoarece pânza se va închide încet și liniștit. Și totuși, un astfel de castel va aduce confort proprietarilor cu animale de companie.

Pietre decorative pentru produsele Esthete

Pentru a oferi pânzei un aspect mai rafinat și mai atractiv, mulți consumatori care au plecat de la recenzii, nu se opun decorării produsului cu pietre.

Personal mi-a plăcut foarte mult produsele companiei. Vă permite să implementați independent o varietate de idei de design. Materialul din care se face ușa lui Esthete este pur și simplu magnific. Sunt foarte multumit.

Care sunt avantajele ușilor Esthete?De regulă, pietrele sunt livrate în kit. Astfel, le puteți rezolva singur. Cu toate acestea, unul dintre răspunsuri descurajează complet această vânătoare. Deoarece cristalele sunt livrate în celulele de pe substrat, baza este în sus și fixată cu o bandă de bandă pentru fiabilitate. Îndepărtați cu atenție filmul este foarte dificil, ca rezultat - stralucirea cu pietre se îndepărtează împreună cu banda. O strasă fără sclipici este doar un pahar.

Prin urmare, pentru a evita dificultățile legate de atașamentul lor la produs și de a le lăsa într-o formă comercială, este mai bine să comandați pânza ușii Esthetei decorată cu ele. Adevărat, pentru asta va trebui să plătească 500 de ruble.

Nici o companie nu se poate lauda cu doar comentarii pozitive. Compania ușilor lui Esthete nu face excepție. La urma urmei, nu fiecare cumpărător poate fi mulțumit, chiar dacă într-adevăr încercați. Prin urmare, analizați feedback-ul negativ.

Livrarea de produse de Esthete

O mulțime de feedback de la clienții nemulțumiți ai companiei Estet se datorează livrării.

În contractul încheiat la biroul de vânzări, se spune că este nevoie de cincisprezece zile lucrătoare pentru a face panzele. Prin urmare, trei săptămâni mai târziu produsul trebuie să fie la client. Cu toate acestea, se dovedește că trebuie să așteptăm de la un an și jumătate la trei luni. Și aceasta este o încălcare a tratatului.

În plus, multe recenzii negative spun că angajații companiei nu se deranjează chiar să raporteze o întârziere.

Taxă suplimentară nejustificată

Pentru a evita o astfel de situație, merită luată în considerare un caz special.

Când comandați un produs, trebuie să mergeți la comandant pentru a măsura ușile pentru a ordona producerea unei anumite dimensiuni. Cu toate acestea, dacă ușile nu respectă standardele general acceptate, este necesară o taxă suplimentară de 20%.

Ca urmare, s-ar putea să se întâmple ca nu toate modelele pe care le-ați comandat să corespundă dimensiunilor pentru care ați plătit în plus. Și asta implică Probleme de instalare suplimentare. Adevărul este că comandantul va trebui să atașeze ferăstraie sau piese tăiate.

Se pare că douăzeci de procente pentru care s-au plătit nu s-au justificat. Plecând de la faptul că picturile Estheților nu sunt ieftine, suma poate fi mărită de mai multe ori, mai ales dacă sunt comandate șase articole.

Prețul de discrepanță - calitatea ușilor din Esthete

Usi interioare EstheteCriteriile de calitate-preț pentru multe recenzii sunt în mare parte pozitive. Majoritatea cumpărătorilor de tablouri Estet sunt gata să plătească o sumă ordonată pentru produse, ceea ce corespunde unei calități excelente. Cu toate acestea, există clienți nemulțumiți, care au lăsat comentarii negative, cu privire la calitatea produselor din Esthete.

La sfârșitul perioadei de garanție, care este de doi ani, filmul începe să plece, bufe mici și alte imperfecțiuni apar la capetele produsului. Chiar și cu îngrijirea corespunzătoare, pot exista astfel de probleme. Totuși, acesta este un caz special.

În ceea ce privește costul designului Esthete, după cum sa menționat mai devreme, acest produs este de multe ori mai scump decât ușile convenționale. Firește, toți cei care au cheltuit o sumă destul de mare pe picturile interioare sunt siguri că a cumpărat un produs de calitate pentru acești bani. De fapt, uneori, este exact opusul.

Livrate produse de culoare greșită

Acest lucru, din păcate, se întâmplă tot timpul. Și nu numai în compania Esthete. Dacă citiți recenzii despre ușile oricărei companii, vă puteți împiedica câteva păreri negative despre gama de culori a produselor.

Cred că asta e doar o rușine totală. Nu numai că am așteptat câteva zile pentru livrarea de bunuri, așa că am fost adus usi de culoare gresita. Faptul că se pare că, în conformitate cu termenii contractului, produsul poate avea unele deviații tonale este scandalos.

Desigur, acest lucru este inacceptabil. Cu toate acestea, în contractul de achiziționare a produselor Esthete există o frază: "este permisă o deviație ușoară în ton". Prin urmare, fiecare consumator ar trebui să fie pregătit pentru acest lucru. Este chiar o chestiune dacă abaterea nu este tonul, ci culoarea. Aceasta este, a fost comandat, de exemplu, un design de lumină, și a livrat un produs de ciocolată de culoare. Ca rezultat: pânza nu se uită în designul apartamentului.

Pentru a face față acestei probleme, trebuie să contactați Estet și scrie o cerere de înlocuire.

Instalarea ușilor de la Esthete

În ceea ce privește instalarea modelelor chic esthete, este mai bine să te întorci la un profesionist. În plus, acest serviciu este oferit cu nerăbdare de către Estet. Cu toate acestea, instalarea implică o mulțime de reacții negative și pozitive.

Dacă comandați instalarea în companie, atunci există o oportunitate de a ajunge la un maestru foarte neguțător. Prin urmare, majoritatea clienților încearcă să-și invite angajații proprii, de încredere pentru această lucrare.

Plecând de la toate cele de mai sus, putem concluziona în siguranță că produsele Esthetei sunt de bună calitate și de calitate. În plus, acestea sunt picturi foarte chic, care vor deveni un ornament al oricărei camere.

Costul produselor Estet corespunde calității produselor. La urma urmei, nici o companie care nu este sigură de fiabilitatea construcției fabricate nu va da garanții în doi ani.

Recenzii - un lucru util, dar bazat pe ele, este imposibil de a face o imagine completă a calității ușilor Esthetei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Usi Shtykov, alegeți produse de calitate din listăUsi Shtykov, alegeți produse de calitate din listă
Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnirCe fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
Usi interioare din plastic, beneficii si preturiUsi interioare din plastic, beneficii si preturi
Usi unice ale brandului italian barausUsi unice ale brandului italian baraus
Alegeți o ușă în catalogul fabricii VladimirAlegeți o ușă în catalogul fabricii Vladimir
Spinning tamburi daiwa (dive): modele, preturi, comentariiSpinning tamburi daiwa (dive): modele, preturi, comentarii
Privire de ansamblu asupra granitelor ușilor și a cliențilorPrivire de ansamblu asupra granitelor ușilor și a clienților
Varietate de uși de interior în leurua merlenVarietate de uși de interior în leurua merlen
Selectarea ușilor interioare glisante din Leroy Merlin la prețuri accesibileSelectarea ușilor interioare glisante din Leroy Merlin la prețuri accesibile
» » Recenzii despre estéte usi interroom
© 2021 amigdas.com