amigdas.com

Lumânări "prostatelen": acțiune, instruire, preț și recenzii ale pacienților

Descrierea preparatuluiMulți bărbați suferă de inflamație prostatică. Prostatita este tratată într-un mod complex, cu utilizarea de masaje, fizioterapie, antiinflamatoare și agenți antibacterieni. Pentru a obține un rezultat mai bun, se utilizează medicamente care pot restabili funcția glandei prostatei.

Recipientele rectale reprezintă o soluție eficientă pentru diferite boli ale prostatei. Cu mare succes, de mai bine de douăzeci de ani, lumanari "Prostatilen" au fost folosite pentru a trata anumite boli masculine. Pacienții și medicii părăsesc în principal răspunsurile pozitive despre acest medicament.

Cum acționează Prostatilenul?

Creat pe baza proteinelor obținute într-un mod special de la glanda prostatică a bovinelor, medicamentul "Prostatilen" este absorbit prin rect și acționează exclusiv pe glanda prostatică. Are următoarele proprietăți:

 1. Îmbunătățește circulația sângelui.
 2. Întărește tonul detrusorului și mușchilor pereților vezicii urinare.
 3. În secreția glandei prostate crește numărul de boabe de lecitină.
 4. Previne congestia.
 5. Promovează o secreție îmbunătățită.
 6. Reduce numărul de celule albe din sânge.
 7. Are un efect anti-edematos.

Folosirea lumanari permite îmbunătățirea calității vieții sexuale, pentru a echilibra fundalul hormonal și a crește mobilitatea spermatozoizilor, restabilind astfel funcțiile reproductive. Prostatilen reduce semnificativ riscul formării cheagurilor de sânge în vasele glandei. Dimetil sulfoxidul, care este una dintre componentele medicamentului, are proprietăți antiinflamatorii.

În comparație cu tabletele și preparatele injectabile, agentul rectal are un efect terapeutic mai mare. Componentele medicamentului care intră în sânge prin intestin sunt excretate cu transpirație, urină, bilă.

Indicații și contraindicații pentru utilizarea "Prostatilena"

Conform instrucțiunilor, se recomandă supozitoare rectale cu următoarele afecțiuni și boli:

 1. Cum apare prostatilenul?Iartă-i forma acută și cronică.
 2. Încălcarea procesului de urinare.
 3. Complicațiile proceselor inflamatorii ale glandei. De exemplu, infertilitate.
 4. Patologia vaselor glandei (tromboliza).
 5. Neoplasme benigne ale prostatei.
 6. Intervenții chirurgicale în zona pelviană (pe vezică sau prostată).
 7. Hemoroizi în orice stadiu al cursului.

Conform studiilor clinice, medicamentul nu provoacă efecte secundare nu există practic contraindicații. Specialiștii nu recomandă utilizarea prostatilenului cu infarct miocardic, insuficiență renală și hepatică în formă severă, prezența alergiilor la componentele medicamentului.

Cu mare grijă, supozitoarele trebuie utilizate pentru vasoconstricție patologică, endarterită, tromboembolism.

Instrucțiuni de utilizare

Lumanarile sunt disponibile intr-un blister, au o culoare galbena sau alba si o forma de torpila. Într-un singur ambalaj pot exista 5 sau 10 supozitoare cu o doză de 30 sau 50 de grame.

Înainte de a utiliza Prostatilena, intestinul trebuie curățat, deci utilizați medicamentul de preferință după actul de defecare. Suferind constipație, pacienții sunt sfătuiți să utilizeze o clisme de curățare sau laxative.

După ce pacientul este gata, lumânarea este scoasă din pachet și injectată adânc în anus. O lumânare înmuiată în apă este mult mai ușor de inserat în rect.

Pentru a menține supozitorul cât mai mult posibil la nivelul glandei prostatei, pacientul trebuie să stea pentru cel puțin 40 de minute. Cel mai bun pe partea ta. La sfârșitul procedurii, mâinile trebuie spălate bine cu săpun.

Utilizați medicamentul este recomandat numai pentru prescripția medicului. Cel mai adesea, specialiștii prescriu administrarea a unu sau a două supozitoare pe zi. Cursul tratamentului depinde de boală și de simptomele sale asociate și poate varia de la 10 la 15 zile.

Potrivit multor pacienți, după tratamentul cu Prostatilenom perioada de remisiune durează cel puțin două luni.

Efecte secundare

Supozitoarele "Prostatilen" provoacă efecte secundare în cazuri foarte rare. Unii pacienți, după ce au luat medicamentul, au remarcat:

 1. Lumanari compoziția prostatenuluiSomnolență, amețeli și slăbiciune.
 2. O mică durere de cap.
 3. Creșterea semnificativă a ficatului.
 4. "Ceață" în fața ochilor, adică o diminuare a viziunii pe termen scurt.
 5. Reacție alergică sub formă de erupții pe corp și mâncărime în anus.

În cazuri rare, după administrarea de Prostatilena, reducerea coagulării sângelui.

Profilaxia cu prostatilen

În formele cronice ale bolii, pentru a preveni recurența, experții recomandă utilizarea supozitoarelor de 2-3 ori pe an. "Prostatilen" este folosit în combinație cu o anumită dietă, vitamine și un stil de viață sănătos.

Durata acțiunii medicamentului va depinde de starea organismului pacientului și de factorii însoțitori.

preț

Costul de ambalare "Prostatilena" depinde de numărul de supozitoare:

 1. Lumanari de ambalare în 30 mg din numărul 5, în medie, costă 322 de ruble.
 2. Costul "Prostatilena" pentru 30 mg din numărul 10 este în medie 480 ruble.
 3. Prețul medicamentului pentru 50 mg din numărul 5 este de aproximativ 370 de ruble.

Lumânări "Prostatilen" - recenzii ale pacienților

Ce spun pacienții despre acest medicamentProstatita, pe care noi, soțul, am tratat-o ​​de mai mulți ani. Și totuși, la cea mai mică frig, el a devenit agravat din nou și din nou. Chiar și sa dus la sanatoriul militar din China timp de două săptămâni. La început, efectul procedurilor lor era palpabil. Dar la două luni după întoarcerea în Rusia s-au declanșat dureri grave, care trebuiau eliminate cu pastile. De data aceasta medicul a prescris lumanari "Prostatilen". Compoziția medicamentului este foarte simplă, așa că nu am crezut cu adevărat în eficacitatea acestuia.

De zece ori la rând, soțul meu a pus aceste lumânări noaptea, blestemând totul în lume. Efectul a avut loc în a șasea zi. Soțul meu sa simțit mult mai bine. Acum, imediat ce este rece afară, noi pentru profilaxie folosim "Prostatilen", și exacerbări nu se întâmplă. Timp de un an, soțul ei nu avea recurențe ale bolii, să nu mai vorbim de probleme în pat. Îi sfătuiesc pe toți oamenii să aibă grijă și, dacă sunt bolnavi, mergeți la medic. Deoarece prostatita poate fi atât infecțioasă, cât și bacteriană.

Soțul meu nu are încă treizeci de ani, iar doctorii l-au diagnosticat cu prostatită acută. Medicul a prescris un antibiotic și medicamente pentru durere. Dar lucrez într-o farmacie, așa că știu bine că, cu o asemenea boală, lumânările sunt excelente. După ce a citit instrucțiunile și a consultat colegii, a cumpărat lumânări pentru soțul ei Prostatilen. La început nu a vrut să folosească supozitoare, dar l-am convins.

lumânări constau din componente naturale, care sunt organotrofice. Asta înseamnă că aceștia acționează numai asupra corpului care are nevoie de tratament. Am cumpărat imediat un pachet de 10 lumânări, astfel încât soțul meu le-a folosit dimineața și seara timp de 5 zile. Instrucțiunile spun că pentru prevenție trebuie să introduceți o lumânare timp de cinci zile. Dar am avut o formă acută a bolii. Nu s-au produs efecte secundare ale medicamentului în soțul ei. Ca rezultat, prostatita a fost învinsă, deși cu puțină persuasiune de a folosi supozitoare. Doar cinci zile popolzovalsya "Prostatilen" și uitat de boală. Deci, în opinia mea, sfătuiesc pe toată lumea să utilizeze aceste lumânări eficiente.

Doza și regulile de aplicarePentru a trata prostatita, există multe medicamente și medicamente diferite. Dar cele mai multe dintre ele doar muffle simptome, iar cei care trata efectiv sunt foarte puțini. într-adevăr medicamentul este eficient, care este fabricat de producătorul CJSC "Citomed". Se numește Prostatilen.

Medicamentul este disponibil sub formă de lumânări în ambalaje de cinci sau zece bucăți. Prin aceasta, puteți vindeca atât inflamația prostatei provocată de diverse microorganisme, cât și prostatita bacteriană, care apare datorită ședinței prelungite sau hipotermiei. Dacă lumânările sunt folosite strict conform instrucțiunilor, excludeți factorii care afectează negativ prostata și urmează o anumită dietă, atunci în viitorul apropiat va fi posibil să uitați de prostatită.

De foarte mult timp am ales remedia corectă pentru mine. Din comentariile de pe Internet am realizat că o pereche de tablete prostatită nu poate fi vindecată. Cea mai bună și mai eficientă soluție sunt supozitoarele. Ca urmare, am ales Prostatilen. Desigur, utilizarea lor nu este foarte plăcută, dar nu există nimic de făcut - sănătatea este mai scumpă. Și de fapt, lumânările nu mi-au înecat doar durerea, dar într-adevăr a ajutat. Despre boală și nu-mi amintesc. Prin urmare, tuturor celor care, precum mine când am suferit, vă recomand!

Foarte mult am fost înghițit de inflamarea prostatei. Nu am încercat să scap de această boală. A băut diverse medicamente și chiar a folosit remedii folclorice. Nici un rezultat. Numai pentru câteva zile simptomele sunt eliminate. Un prieten ma sfătuit să pun o lumânare "Prostatilen". La început, forma medicamentului nu mi-a fost deloc plăcută. Dar de îndată ce durerea a început, am decis să încerc. De atunci, cu aceste lumânări practic Nu renunț, ele sunt atât de eficiente! Vă sfătuiesc să aplicați Prostatilen numai în caz de boală cronică. Apropo, drogul este destul de ieftin, ceea ce este, de asemenea, foarte bun.

Descrierea prostatilenului medicamentosDin inima simt cu cei care trăiesc cu prostatită cronică. La mine această boală a fost odată în forma acută. Într-o dimineață, sa dus la toaletă și a simțit un atac ascuțit al durerii. Senzațiile dureroase au fost toată ziua și chiar au început să bea mai puțin, ca să nu mai meargă la toaletă. A doua zi a devenit mai ușor pentru mine, apoi a început din nou din nou urinare frecventă cu durere. Totul a mers singur după două săptămâni și am uitat de această situație neplăcută. Sa dovedit că în zadar.

La prima gripă, am simțit ce naiba! De data asta am alergat la urologul care ma diagnosticat - prostatita acuta. După tratament, totul a revenit la normal, dar s-au produs recăderi de câteva ori pe an. Pentru a reveni rapid la normal în timpul exacerbărilor, am găsit o opțiune excelentă pentru mine. Folosesc lumânări "Prostatilen" și altele. În paralel, beau multivitamine. Mai întâi trec un curs în 10 zile, timp în care am pus un singur tip de supozitor, apoi 10 zile - o altă specie. După un astfel de curs în 20 de zile, aproximativ șase luni nu-mi pasă.

Procedurile și pilulele prescrise de medic pentru tratarea bolii nu au ajutat. Am decis să merg la o clinică privată unde am lumanari recomandate "Prostatilen". În două săptămâni literalmente m-am simțit mult mai bine și totul a revenit la normal. Și câți bani am cheltuit mai devreme pe medicamente inutile! Am crezut că bătrânețea a venit deja, dar s-au dovedit, pur și simplu nu au funcționat. Acum știu ce să salvez în timpul unei exacerbări.

Dacă aveți prostatită, aceasta nu înseamnă că trebuie să vă puneți o cruce asupra dumneavoastră. Prostatita nu este tratată pe deplin, cu ceea ce am demisionat de mult. Dar trebuie să fii atent la sănătatea ta, să fii protejat și verificat în mod regulat de un urolog. În plus, timp de doi ani am folosit supozitoarele prostatilen pentru a preveni exacerbările. Ca urmare, boala nu mă deranjează mult timp - nu există disconfort, tăieturi și dureri, cu o erecție, totul este în ordine. Principalul lucru nu este să începeți o boală, atunci puteți trăi în mod normal și aveți copii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cel mai eficient remediu pentru prostatităCel mai eficient remediu pentru prostatită
Inflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratamentInflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratament
Boli ale prostatei: simptomeBoli ale prostatei: simptome
Pregătirea hipertiroidismului de prostată și modul de analizăPregătirea hipertiroidismului de prostată și modul de analiză
Ecografia prostatei la bărbați: cum se procedează corectEcografia prostatei la bărbați: cum se procedează corect
Cum se face un masaj de prostată cu degetul: o descriere și un tutorial videoCum se face un masaj de prostată cu degetul: o descriere și un tutorial video
Crema "sănătoasă" din prostatită: descriere și instrucțiuniCrema "sănătoasă" din prostatită: descriere și instrucțiuni
Simptomele bolii de prostată la bărbați și tratamentul cu medicamentele populareSimptomele bolii de prostată la bărbați și tratamentul cu medicamentele populare
Pregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbațilorPregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbaților
Tratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listăTratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listă
» » Lumânări "prostatelen": acțiune, instruire, preț și recenzii ale pacienților
© 2021 amigdas.com