amigdas.com

Caracteristicile instalatiei pietonale in gardul unor materiale diferite

Intrați în gardul unei case particulareStarea gardului poate spune multe despre proprietarul grădinii. Pentru zona a fost bine protejate, și asociații sa ridicat la o impresie pozitiva a proprietarilor casei, este necesar nu numai pentru a menține în ordine gardul și poarta, dar pentru a le executa cu materiale de calitate, în conformitate cu toate cerințele de construcție.

Informații generale

Wicket-ul poate servi mult timp, dacă a fost instalat materialele selectate corect, toate regulile sunt respectate.

tipuri

Wicket va fi o decorare excelentă a unui gard continuu. Este important să vă imaginați cu precizie, din ce material, ce fel de structură va fi clădirea dvs. Puteți vedea pe Internet fotografii care prezintă diferite tipuri de porți. Pe fotografie puteți afla multe despre procesul de instalare a structurii. De asemenea, este important să faceți o listă a ceea ce va trebui să achiziționați în timpul muncii.

Cel mai adesea, în funcție de varietatea de fotografii, ați putea crede că există multe tipuri de uși. Dar acest lucru nu este adevărat. Există două tipuri de porți:

  • solid;
  • deschis.

În primul caz, suprafața ușii va fi solidă, constând, de exemplu, dintr-un singur strat de metal. Nu ar trebui să aibă lacune, fante. Astfel de structuri sunt instalate cel mai adesea în cazul în care gardul în sine este continuu. Materialul este, de asemenea, cel mai bine pentru a alege aceleași, în acest caz metal.

Deschise ușile, dimpotrivă, nu constau dintr-o pătură continuă. Printr-o astfel de structură, puteți vedea cu ușurință ce se întâmplă pe terenul de grădină.

În funcție de materialul structurii pot fi împărțite în:

  • din lemn;
  • din metal;
  • din mai multe materiale (combinate).

În cazul în care ușa este făcută din metal, ea poate fi atât foaie, cât și forjată. De asemenea, este posibil să se utilizeze profile metalice. Singurul caz în care materialele de wicket și gard nu pot coincide este atunci când gardul este realizat, de exemplu, dintr-o cărămidă. Este clar că, în acest caz, nu puteți face o ușă de cărămidă, va trebui să utilizați alte materiale. Aceste opțiuni pot fi vizualizate și din fotografia de pe Internet.

locație

Majoritatea clădirilor sunt instalate în partea din față a casei. Aici este un instrument indispensabil. Desigur, puteți instala oa doua poartă, în partea din spate a gardului, însă se va întâmpla mai mult ca o mișcare neagră decât un pasaj de paradă.

În acest fel, privind amplasarea ușii sunt împărțite în:

  • din față
  • din spate.

Care dintre ele să instalați, depinde de dvs., cu toate acestea, este important să vă amintiți că instalarea a două porți va costa de două ori mai mult.

structură

Construcție de grătare și gardPoarta este o ușă cu o aripă, care este construită în gard. Pentru a construi o poartă corectă și convenabilă în gard, este important să luați în considerare dimensiunile. Ca regulă, poarta trebuie să fie lățimea de 1 metru. Numai la această dimensiune poate o persoană să treacă liber. Uneori este mai bine chiar să măriți această dimensiune. Apoi va fi mai convenabil să treci, și de asemenea să treci cu un cărucior, să încingi o bicicletă.

Recomandări generale

Există reguli generale de instalare wickets din orice material:

  • Orice design ar trebui să aibă aproximativ aceeași înălțime ca gardul.
  • Materialele de la care se face ușa trebuie să coincidă cu cele din care este montat gardul. Este important, dacă construiți singur gardul și ușa, astfel încât atunci când instalați gardul să aveți un loc care să corespundă lățimii pătratului destinat. Puteți previzualiza fotografiile corespunzătoare.
  • Orice ușă, indiferent de materialul din care este fabricat, trebuie să fie, în primul rând, fiabilă. Fluxul său este cheia pentru siguranța dvs.

Pe fotografie poți proiecta foarte mult. Deci, puteți alege motivul wicket, designul, înălțimea, designul și cu succes utilizați toate aceste informații în proiectul dvs. Din fotografii este de asemenea perfect clar dacă poarta și gardul sunt bine combinate.

Sfaturi utile

Rafturi de încredere și un gardExperții spun că cunoașterea regulilor generale atunci când instalați o ușă în gard este mică. De asemenea, este important să știți câteva trucuri.

Lățimea ușii de piatră nu ar trebui să fie foarte mare. În caz contrar, va fi pur și simplu incomod să folosiți o astfel de structură.

Există anumite dorințe pentru înălțimea gardului, poarta. Deci, din practică se poate concluziona că nu merită construit o ușă și un gard de peste doi metri. De asemenea, puteți judeca de la fotografii cât de ridicol este gardul prea mare. În plus, este, de asemenea, incomod. În plus, în acest caz, greutatea structurii va fi semnificativă, ceea ce va atrage prea mult uzura rapidă a elementelor de fixare, a încuietorilor și a balamalelor.

Este important ca usa instalata sa fie nu numai frumoasa, arata excelent cu gardul existent, dar si practic. Nu intenționați să montați permanent astfel de lucruri, deci trebuie să maximizați durata lor de viață.

Câteva exemple de un wicket pentru un gard
Portiță și gardRafturi și garduri modernePortițe și garduri personalizateCum se fac branduriPorți metalice într-o casă privatăProiectare pietonală forjatăMaterial pentru fabricarea de porțiWicket DesignCum să alegeți o poartă sigurăIntrare în gardAlegerea unui parapet și a unui gard pentru o casă privatăFabricarea de porti si garduri
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Caracteristici de garduri metalice și garduriCaracteristici de garduri metalice și garduri
Garduri pentru o casă privată cu mâinile lorGarduri pentru o casă privată cu mâinile lor
Cum se efectuează instalarea gardului din plasa de plasăCum se efectuează instalarea gardului din plasa de plasă
Împiedicați gardul în casă cu propriile mâiniÎmpiedicați gardul în casă cu propriile mâini
Cum să faci un gard decorativ cu mâinile taleCum să faci un gard decorativ cu mâinile tale
Un gard frumos pentru grădina din față cu mâinile taleUn gard frumos pentru grădina din față cu mâinile tale
Acoperim paturile de flori cu mâinile noastreAcoperim paturile de flori cu mâinile noastre
Cum să faci un gard cu mâinile tale la cabanaCum să faci un gard cu mâinile tale la cabana
Poarta pentru o casă privată: design și modelePoarta pentru o casă privată: design și modele
Garduri din lemn pentru terase: tipuri, productie, fotoGarduri din lemn pentru terase: tipuri, productie, foto
» » Caracteristicile instalatiei pietonale in gardul unor materiale diferite
© 2021 amigdas.com