amigdas.com

Recenzii de baie din fontă Novokuznetsk de plante

Baie din fontăBăile din fontă pentru o lungă perioadă de timp au fost considerate cele mai bune care se găsesc în echipamentele sanitare, iar fiecare proprietar a încercat să stabilească acest lucru foarte. Dar, după cum arată practica, astfel de modele au un șir de dezavantaje semnificative:

  • Calitatea scăzută a emailului. Cel mai adesea, o astfel de problemă apare în băile din fontă din producția internă;
  • Format geometric greșit.

Mulți instalatori recomandă să nu cumpere o baie din fontă sub comandă. Pentru a avea o formă mai mult sau mai puțin corectă, este necesar să mergeți cu vânzătorul la depozit și să alegeți acolo, inspectând fiecare. Acum piața au inundat produsele fabricilor din China. În ceea ce privește băile, au turnat fier de foarte slabă calitate. Deci, la turnarea semifabricatelor, producătorii chinezi adaugă o cantitate mare de impurități, astfel încât există goluri în produsul finit. Atunci când funcționează astfel de băi din fontă sunt de scurtă durată, smaltul aplicat se deteriorează rapid.

Experții autoritari sunt de acord că decizia de a cumpăra o baie din fontă, este necesar să se acumuleze o anumită sumă de bani, atunci produsul va avea o calitate ridicată și o durată lungă de viață.

Băile din uzina Novokuznetsk s-au dovedit a fi destul de bune. Acest lucru este evidențiat de feedback-ul clienților: "A trăi în capitală rusă, am oportunitatea și mijloacele de a alege între numeroasele modele de băi din fontă. Specialistul a arătat imediat că modelele acestei plante au un fund alunecos, așadar este de dorit să folosiți un covor de cauciuc atunci când operează. Mi-au placut modelele cu stilouri, dar specialistul a descurajat imediat, pentru ca, dupa un timp scurt, incep sa se incalzeasca. Ar putea fi strânse, dar placa nu vă va lăsa să o faceți. În acest caz, este mai bine să fixați mânerul în perete, va fi mai sigur și există întotdeauna posibilitatea de reparații și înlocuire. "

Baia "Nostalgie" a uzinei Novokuznetsk

Baie de capriciu"Dacă determinăm meritele prin calitatea bunurilor, putem spune că pur și simplu nu există. şi aici Despre neajunsuri, poți scrie multe. Când baia era la mine acasă, la prima vedere pare albă, netedă. Câteva zile mai târziu, în timp ce ea nu și-a îndeplinit funcția directă, ștergând praful în ea, sa dovedit că cârpa se lipise de rugozitate. Privind atent, mi-am dat seama că stratul de smalț este atât de mic încât praful și nisipul care erau înainte de a fi vopsite, tocmai să iasă și să se agațe de o cârpă.

Apoi, m-am uitat la puncte roșii mici, abia vizibile. Contactarea vânzătorului nu a primit o explicație clară. Singurul lucru pe care mi-a fost oferit a fost să freceți punctele cu un radieră și să spălați noua baie cu un detergent. Toate eforturile mele erau în zadar. Am contactat din nou vânzătorul și am auzit că producătorul nu a introdus astfel de defecte în lista de căsătorii. Am insistat asupra returnării bunurilor, în timp ce transportul a fost pe cheltuiala mea. Încărcătoarele, care au luat o baie din fontă în depozit, au împărtășit secretul că toate modelele uzinei Novokuznetsk au cea mai scăzută calitate.

Există o particularitate: este imposibil să vă spălați lucrurile în ea, stratul de email este foarte subțire și fragil, orice zgârietură va fi fatală. Detergenții pot folosi numai săpun special sau obișnuit cu o cârpă. Nu uitati sa eliberati apa si sa drenati baia, orice apa in picioare va da instantaneu email galben. Principalul avantaj al băii a fost prețul său, este mult mai mic decât pentru modelele similare ale producătorilor. "

Timp de baie din fontă

"Pentru mine, această cadă de baie este o ceasornicărie, care cu mare greutate a servit un an. Am citit recenzii despre baia uzinei din Novokuznetsk și mă mir cu acei oameni care au găsit ceva pozitiv în ele. Am făcut o revizie majoră, am suprapus baia din fontă cu o țiglă, sperând că va dura până la următoarea reparație și ea a stat doar un an. Apoi a trebuit so fac afară. Galben, smaltul crăpat. Am folosit doar mijloace speciale pentru spălare, nimic nu a ajutat. "

Baie Novokuznetsk "Caprice"

Baie din fontă pentru casă"Trecând într-un dormitor, am decis să schimbați paletul într-o baie mică. Revizuit multe modele de producători diferiți și a ales modelul "Caprice" Novokuznetsk. Este de dimensiuni mici, dar puteți înota în ea, chiar să vă culcați și să vă bucurați de ea. Împreună cu baie sunt incluse în kit și picioare. Prin urmare, este montat rapid și convenabil.

Noi folosim baia nu pentru mult timp, dar nu există încă plângeri. avantaje:

  • Emaila este albă, de grosime suficientă;
  • nu există intrări și dungi;
  • Stabil și frumos. "

Este Universal Universal din Novokuznetsk universal?

"Am cumpărat un model de fontă" Universal "Novokuznetsk planta. Înainte de această achiziție au folosit o cabină de duș la modă: neplăcută, aglomerată, nu există posibilitatea de a se culca. Când au aplicat la un magazin de articole sanitare specializate, vânzătorul de consultanță a recomandat să acorde atenție modelului "Universal". Volumul băii este de 169 de litri. Singurul dezavantaj - separat de baia pe care trebuia să o cumperi și picioarele. În timpul funcționării ar fi de dorit să se noteze un design convenabil, stabil și practic. Emailul este alb, fără nici o rugozitate. Am folosit acest model mai mult de doi ani și nu am fost dezamăgit. Nu au existat zgârieturi, chipsuri sau fisuri pe ea ".

"Classic" - calitatea prezentă din fontă

"Alegerea unui magazin de instalatii sanitare, ea a preferat baia uzinei Novokuznetsk" Classic ". În funcționare, calitatea smalțului este plăcută, sclipitoare, netedă, nu există nici o grabă. Singurul dezavantaj - alunecos, astfel încât atunci când faceți baie, trebuie să puneți covorașul de cauciuc pe fund. Am folosit această baie mai mult de trei ani și se pare că în ziua achiziționării. Sunt foarte multumit de alegere, nu exista plangeri cu privire la planta. "

Producția de fierărie Novokuznetsk

Cum de a alege o baie din fontă

"Când am cumpărat o baie, am decis să dau preferință uzinei Novokuznetsk. Am citit pe site-ul lor că au devenit mult timp lideri în producția de căzi de baie din fontă, cu smalț de calitate superioară și chiar turnare. Acest lucru se datorează complet re-echipamentelor instalației, astfel încât calitatea produselor este numai la cel mai înalt nivel.

Dar aici am fost confundat de întrebarea: de ce analogii străini au o garanție pentru produsul variind de la 5-10 ani, iar Novokuznetsk nostru de 2 ani. Această problemă este foarte urgentă. Se tem de calitatea bunurilor lor? Încă nu este la fel de înaltă ca cea a firmelor străine?

"Am cumpărat o baie din fontă din uzina Novokuznetsk. Calitatea este bună, adâncă, confortabilă pentru scăldat. Principala regulă care trebuie respectată: nu utilizați detergenți agresivi. Când alegeți calitatea smalțului, puteți face acest lucru: treceți mâna peste cada de baie decât suprafața aspră, cu atât mai repede se va sparge și va deveni galbenă. Acest indicator indică o calitate scăzută a emailului și un strat mic de aplicare la suprafață. "

"Înainte de a alege o baie din fontă a unui producător din Novokuznetsk, am citit un număr mare de forumuri și site-uri web. Recenzile pentru uzina din Novokuznetsk au fost diferite din anumite motive: unii certați, alții - dimpotrivă, sfătuiți să-și ia produsele. Am consultat cu un specialist și am decis să iau o șansă, am cumpărat o baie a acestui producător. După câțiva ani de funcționare Nu sunt absolut dezamăgit . Emailul își păstrează aspectul original, nu există cipuri, crăpături. Cu toate acestea, în îngrijire folosesc doar mijloace speciale, neagresive. Sunt mulțumită de capacitatea și profunzimea ei mari. Vă sfătuiesc să cumpărați pe cei care nu au mulți bani, dar doriți să obțineți bunuri de bună calitate. Novokuznetsk este locul unde este ieftin și supărat. "

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a face baie alb și clar de pete diferiteCum de a face baie alb și clar de pete diferite
Cum și ce pot culoarea băii la domiciliu?Cum și ce pot culoarea băii la domiciliu?
Fonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bineFonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bine
Cum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilorCum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilor
Băi moderne de înălțime: dimensiune și prețBăi moderne de înălțime: dimensiune și preț
Câte litri de apă sunt plasate în baieCâte litri de apă sunt plasate în baie
Ce vopsea să pictezi o baie la domiciliuCe vopsea să pictezi o baie la domiciliu
Băi din fontă: Europa și Rusia, comentarii despre fabrica din KirovBăi din fontă: Europa și Rusia, comentarii despre fabrica din Kirov
Ce fel de cadă pentru a alege în baieCe fel de cadă pentru a alege în baie
Eliminarea băii din fontă: îndepărtarea liberăEliminarea băii din fontă: îndepărtarea liberă
» » Recenzii de baie din fontă Novokuznetsk de plante
© 2021 amigdas.com