amigdas.com

Usile ubertyura - calitate, testata in timp

Usi de interior Uberture usi interioareFără îndoială, ușile sunt o parte integrantă a fiecărei case. Acestea separă spațiile de locuit într-o țară confortabilă și separă locuința de lumea exterioară. Ușile sunt capabile să decoreze și să înnobileze camera, oferindu-i un caracter și un caracter deosebit. Cu încredere, putem spune că ușa este sufletul casei, permițându-vă să vă ascundeți în lumea mică și confortabilă.

Acesta este motivul pentru care fabrica Novosibirsk "Master și K", încercând să creeze cele mai bune opțiuni pentru ușile de interior pentru birouri și case. Compania a fost înființată în 1995, într-un moment în care întreprinderile mici și mijlocii tocmai au început să apară în Rusia. După ce a supraviețuit pe piață timp de câteva decenii, fabrica a câștigat experiență și statut.

Fabrica de uși "Master și K" - experiență și calitate fără îndoială

Uși Uberture: tipuri, metode de instalare, instalarePână în prezent, compania deține până la douăzeci și cinci la sută din oferta de produse din lemn din Rusia și mai mult de jumătate din piața din țările CSI. Distribuția produselor are loc în toate orașele din Federația Rusă, începând cu Rostov-on-Don și terminând cu Yuzno-Sahalinsk. În Moscova există una dintre cele mai mari ramuri ale întreprinderii, care se livrează în orașe precum: Samara, Sankt Petersburg, Nijni Novgorod și altele. Fără îndoială, "Master și K", fiind cea mai veche companie de producție a lemnului, crește în fiecare an, extindând și punând în aplicare noile dezvoltări și oportunități.

Usi «Uberture» - confort si stil

Alegerea ușilor mărcii Uberture, obțineți o combinație demnă și benefică de preț și calitatefabrică oferă o gamă imensă de uși de interior diferite specii. Alegerea opțiunii de care aveți nevoie, fără îndoială, vă va fi capabilă să găsiți ceea ce aveți nevoie, printre mai multe colecții propuse de modele ready-made uberture.

Se produce fabricarea ușilor interioare uberture Numai cu utilizarea materialelor de înaltă calitate pe cel mai modern proces tehnologic. Structura de cadru este realizată din lemn LVL natural, omogen, sigur și durabil, capacul superior fiind echipat cu panouri din MDF, asigurând durabilitate și rigiditate suplimentare. O astfel de acoperire protejează designul de orice fel de deformare și conferă rezistență sporită la umiditate.

Pardoseala finisată se realizează în mod orb, folosind Topoppanul Ecopool. Această tehnologie de acoperire dă ușile uberture nobilimii tactile și vizuale a lemnului natural, asigură rezistență la decolorare, delaminare și rezistență la umiditate. În plus, Toppan este eco-friendly, suficient de durabil și este un material complet ecologic.

Simplitatea și ușurința instalării

În ușile ubertyura se folosea carcasa telescopică originalăInstalarea ușilor uberture este simplă și simplă. Instalarea se face fără a utiliza unghii și articulații inestetice în afară. Confort și unic în platourile sale de tip, care sunt echipate cu "uberture", sunt ușor de folosit, ușor de fixat și îndepărtat după cum este necesar.

O gamă largă de culori uberture vă permite să alegeți dintr-o ciocolată foarte neagră la lumină, cremă moale sau nuanțe de grafit. toate Modelele au o textura frumoasa din lemn natural cu o embossment profund, și o mare expresivitate a culorii atașat la tehnologia de procesare 3D. Putem spune cu certitudine că modelele "uberture" se vor potrivi perfect în orice interior.

Colecțiile de uși Uberture

Gama de plafoane interioare Uberture este împărțită în mai multe colecții:

 1. Uși Uberture: tipuri, metode de instalare, instalare"Versailles";
 2. „Viena“;
 3. "Paradise";
 4. "Techno";
 5. „Veneția“;
 6. "Disco";
 7. "Cologne";
 8. „Lumina“;
 9. "ArtLine" și altele.

Diferența de opțiuni este în direcții stil și destinațiile lor. Fiecare dintre tipurile de colecții "uberture" enumerate are, fără îndoială, propriul său stil și farmec unic. Pentru a face alegerea corectă, la achiziționarea modelului "Uberture", trebuie să vă familiarizați cu fiecare în parte. Vom descrie doar câteva dintre ele.

Uberture Light

Geometria stilată a ușilor interioare din colecția de lumină Ubertura nu vă va lăsa indiferentăSe consideră cel mai ieftin și mai popular din colecțiile de uși Uberture și reaprovizionarea regulată cu instanțe noi vă permite să alegeți exact ceea ce aveți nevoie. "Light" - o colecție cu un stil destul de modern și un design dinamic.

Baza ramei de direcție a luminii este panourile din MDF realizate din lemn de conifere lipit. Însuși țesătura stratului decorativ este o compoziție profund reliefată de Joyful. ea are textura cea mai identică cu învelișul din lemn natural atat vizual cat si la atingere. Dar spre deosebire de lemn, stratul de acoperire nu are dezavantajele sale, de exemplu, nu absoarbe umezeala si mirosuri diferite. De asemenea, este foarte usor de curatat, rezistent la schimbarile de temperatura si expunerea la lumina, nu se estompeaza. Cu grijă, ușa uberture își păstrează proprietățile originale timp de zece ani.

Dimensiuni standard ale ușilor interioare Uberture, în colecția "Lumină":

 • înălțime - 2000 mm;
 • lățimea lenjeriei - 600-900 mm;
 • grosime - 36 mm.

Schema de culori are două nuanțe principale: velur cappuccino și velor shoko. O caracteristică distinctivă a tuturor, fără excepție, suprapunere "overture" și colectarea de Lumină, în special, sunt platbande telescopice, care nu necesită folosirea unghiilor la instalare. Acest lucru conferă designului un aspect deosebit de atractiv în interiorul casei dvs. Ușile din colecția Uberture "Light" nu sunt doar moderne și frumoase, ci și ușor de instalat și ușor de operat.

Uberture "Köln"

Caracteristicile ușilor ubertureUșile Uberture Köln pot fi numite clase de design moderne. Ele se bazează pe o gamă re-lipită de lemn de conifere cu o acoperire din Toppan de grăsime ecologică. Suprafața etajului superior este efectuată fără probleme, care asigură vizibil integritatea structurii.

Ușile realizate cu utilizarea unor astfel de materiale ultramoderne au un număr de avantaje, comparativ cu opțiunile din lemn natural. Deoarece sunt rezistente la umiditate, ele pot fi instalate în încăperi cu umiditate ridicată, de exemplu în baie. Și designul colecției "Koln" Uberture va decora cu siguranță și va completa orice cameră. Durata de funcționare a ușilor este de până la 10 ani.

Grosimea podelelor interioare Köln este de 40 mm, lățimea este de 600-900 mm, cu o înălțime de 2000 mm. Variantele principale ale modelelor Uberture din această colecție sunt realizate cu o pânză de tip fie complet laminat, fie cu inserții decorative din sticlă.

Uberture "Disco"

Uși Uberture - tipuri, caracteristici și instalarePrincipalul punct de atracție al acestor modele este formularea non-standard. Ușile interioare Disko sunt sigur iubitorii de stiluri moderne, cum ar fi loft sau high-tech. Stilul special de ușă adaugă oricărui design modern de unicitate și culoare. Gama de culori a sortimentului acestor modele Uberture este prezentată în variante: nuc, arțar și stejar.

Dacă decideți să cumpărați sau să schimbați ușile de interior, trebuie să alegeți opțiunile numai de la producătorii bine-cunoscuți cu o calitate dovedită de ani de zile, dintre care, fără îndoială, sunt ușile Uberture.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Usi Shtykov, alegeți produse de calitate din listăUsi Shtykov, alegeți produse de calitate din listă
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnirCe fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
Fabrica de uși Cheboksary, alege fiabilitatea și confortulFabrica de uși Cheboksary, alege fiabilitatea și confortul
Usi interioare din plastic, beneficii si preturiUsi interioare din plastic, beneficii si preturi
Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)
Usi unice ale brandului italian barausUsi unice ale brandului italian baraus
Bucătărie elegantă geos ideal pentru casa taBucătărie elegantă geos ideal pentru casa ta
Alegeți o ușă în catalogul fabricii VladimirAlegeți o ușă în catalogul fabricii Vladimir
» » Usile ubertyura - calitate, testata in timp
© 2021 amigdas.com