amigdas.com

Avantajele și alegerea ușilor

Panouri decorative pentru usiProdusele cu marca Elbor sunt bine cunoscute pe piața internă datorită calității și perfecțiunii lor înalte. Producția sa se desfășoară pe echipamente de înaltă clasă de producători italieni, elvețieni și japonezi. Rezistența ridicată împotriva furtului, durabilitatea, calitatea și fiabilitatea produselor acestui brand sunt deja bine testate în practică. Consumatorii pot alege un produs dintr-un număr de serii cu diferite opțiuni de design.

Din istoria companiei Elbor

Usi de intrare ale firmei Elbor LuxuryCompania a fost fondată în 1976. La acea vreme, în Borovichi, regiunea Novgorod, a fost lansat un nou instrumental, care a fost începutul unei întreprinderi mari. La început, a fost creat un ciclu complet de producție pentru nevoile complexului militar-industrial.

Întreprinderea a extins treptat și a consolidat baza de producție și științifică, a asigurat creșterea bunăstării personalului. Fabrica a obținut un statut independent, iar produsele sale au început să fie exportate în țările europene.

În anii dificili, țara a furnizat produse pe piață în diferite scopuri. Din 1991 Colectivul întreprinderii stăpânește încuietorile de blocare secretul crescut. Mișcarea în această direcție a continuat. Sortimentul de încuietori, care în timp a primit o clasă de rezistență anti-efracție, a crescut.

Reconstrucția grandioasă, finalizată în 2006, a fost echipată cu cea mai recentă tehnologie.

Astăzi compania oferă consumatorului:

 • diverse modele de uși;
 • Accesorii pentru ele;
 • decorarea panourilor decorative.

Produsele cu marca Elbor cunoscută și în cerere, este utilizat în multe proiecte de construcții mari și în alte proiecte.

Avantajele ușilor Elbor

Usi Elbor în salonul companieiÎn prima linie a companiei se livrează produse de înaltă calitate. Astăzi, pe piață găsiți o mulțime de produse de producători fără scrupule, care încearcă să reducă costul producției în detrimentul calității și fiabilității. dar Elbor se ocupă de siguranța consumatorilor, produce usi de rezistenta si fiabilitate deosebite. Îmbunătățirea continuă a procesului tehnologic și dezvoltarea de noi versiuni de uși.

Printre avantajele produselor Elbor:

 • înlocuirea ușoară a panourilor decorative;
 • slabă încețoșare a materialelor utilizate;
 • rezistența produselor datorită formei speciale de nervuri rigide;
 • atractivitatea designului de produs;
 • izolarea zonei castelului de un tip special;
 • utilizatorul poate alege designul de clypeus;
 • blocare complexă multiplă;
 • protejat de praf și buclă de umiditate;
 • Protecția zonei de blocare cu un pachet blindat în mai multe planuri.

Multe dezvoltări ale întreprinderilor sunt brevetate. Astfel, excentricile folosite fac posibilă ajustarea poziției frunzelor ușilor.

Usile lui TM Elbor pot fi deschise in orice directie. Instalarea produselor Elbor implică suspendarea frunzelor ușilor de pe balamale, care se poate deschide cu 180 de grade. Iar buclele producătorului au o durată de viață de jumătate de milion de cicluri de închidere și deschidere, care vor dura până la o sută de ani de utilizare.

Toate produsele companiei primesc o garanție de trei ani, iar pentru castele este de șase ani. Dar produsele durează mult mai mult.

Varietate de colecții de uși Elbor

Oțelurile Elbor sunt prezente pe piață în mai multe colecții. Ele diferă între ele o serie de trăsături.

Seria de uși Optimum

Modelele acestei colecții sunt de cost redus și sunt caracterizate de potențial extins. În blocul de închidere al ușilor există două încuietori, care diferă în funcție de tipul de mecanism. Blocul de blocare este protejat de armura suplimentară.

Frunza exterioară a acestei serii are o grosime de 1,4 mm, care, în sine, nu este rea. Forma strâmbă a materialului nu va permite ca ușa să fie apăsată. Placa metalică interioară are dimensiuni care acoperă doar 40% din frunze. Acest lucru este destul. Sudarea prin puncte a tablelor din tablă oferă o rezistență structurală excelentă.

Fixarea mecanismelor de blocare are loc pe traversele. Acest pas a permis să se facă fără decupaje mari, ceea ce sporește rigiditatea structurii cadrului.

Seria de uși standard

Door Elbor StandardAceastă linie de produse Elbor va fi o soluție ideală pentru a combina gravitatea sistemului de apărare cu costul său rezonabil. Ruperea structurii și penetrarea locuinței cu utilizarea ei va fi mult împiedicată. Puterea cadrului spațial a făcut-o imună față de orice forță de îndoire. Pentru acest design se utilizează o placă de oțel și rigidizări cu o grosime de 1,5 mm. Foaia interioară este utilizată cu o grosime de 1 mm.

Unitatea de blocare pentru modelele din această serie este protejată de oțel cu o grosime de 5 mm. Este aproape imposibil să exersați în zona castelului.

Ușile standard au treisprezece puncte de blocare.

Serie premium

Usi Premium ElborÎn conformitate cu numele, această serie de uși Elbor va oferi protecție premium. Foaia interioară a acestei serii este mai groasă decât în ​​seria Standard și are o dimensiune de 1,2 mm. Pentru seria premium, sunt oferite mai multe puncte de oprire. În această versiune sunt utilizate 16 puncte de blocare și două deviatoare cu un singur picior, cu mecanisme separate de la mecanismele de blocare.

În această versiune, deviatorul este un mecanism orizontal de blocare, care funcționează la rotirea cheii în încuietoare.

Seria de uși Lux

Usa de intrare Elbor LuxUșile din această serie protejează în cea mai mare măsură locuința. Foaia exterioară în această versiune are o grosime de 2 mm, foaia interioară are o grosime de 1,5 mm. Compartimentul de blocare este întărit.

În această serie, ușile au 22 de puncte de blocare. Fiecare mecanism de blocare a produsului din gama Lux este echipat cu un bolț cu un miez topit.

Usile Elbor nu sunt doar bune pentru calitatile si caracteristicile lor de protectie, sunt atractive in design. Modelele de design sunt dezvoltate special și garantează aspectul excelent al produselor pentru întreaga durată a serviciului. Există rânduri de modele de panouri din MDF, care pot fi alese în funcție de propriul gust.

În general, produsele lui Elbor par foarte vrednice. Toate ușile acestui brand sunt fiabile și practice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Usi Shtykov, alegeți produse de calitate din listăUsi Shtykov, alegeți produse de calitate din listă
Evaluarea producatorilor de usi metalice de intrareEvaluarea producatorilor de usi metalice de intrare
Bucatarii: descriere, catalog si preturiBucatarii: descriere, catalog si preturi
Blum mobilier și sisteme de mobilierBlum mobilier și sisteme de mobilier
Fabrica de uși Cheboksary, alege fiabilitatea și confortulFabrica de uși Cheboksary, alege fiabilitatea și confortul
Ușile fervoarei: calitatea și abordarea profesionalăUșile fervoarei: calitatea și abordarea profesională
Fabricarea bucătăriei "Borovichi" și răspunsurile cumpărătorilorFabricarea bucătăriei "Borovichi" și răspunsurile cumpărătorilor
Termosul a ceea ce ferm păstrează mai bine călduraTermosul a ceea ce ferm păstrează mai bine căldura
Băi din fontă: Europa și Rusia, comentarii despre fabrica din KirovBăi din fontă: Europa și Rusia, comentarii despre fabrica din Kirov
Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)
» » Avantajele și alegerea ușilor
© 2021 amigdas.com