amigdas.com

Locuri interesante de pescuit în rezervorul Cheboksary

Cheboksary ReservoirRezervorul de apă Cheboksary este situat în teritoriile regiunii Nijni Novgorod, Republica Mari El și Chuvashia. Merită acest rezervor artificial pe râul Volga și este format din barajul centralei hidroelectrice Cheboksary din Novocheboksarsk. Rezervorul a fost creat în 1980.

Descrierea iazului și a speciilor de pește

Pescuitul pe VolgaZona rezervorului este mai mult de 2.000 de metri pătrați. km, iar lungimea este de aproximativ 340 km. Lărgimea cea mai mare a rezervorului este de aproximativ 15 km, iar adâncimea este de 35 m. Adâncimea medie de-a lungul rezervorului este de 20 m. Aceasta aparține cascadei Volga-Kama.

În timpul iernii, rezervorul îngheață neuniform. Gheața începe să apară la sfârșitul lunii noiembrie. La rezervorul în sine, capacul de gheață este instabil pe tot parcursul iernii. Grosimea gheții poate varia de la 5 la 25 cm. Prin urmare, Ministerul Situațiilor de Urgență controlează grosimea gheții în locurile care sunt populare cu anglers. Gheața începe să se topească în martie. Nu se produce o creștere a nivelului apei în timpul inundațiilor de primăvară.

Acest iaz este acasa, la peste 40 de specii de peste. Printre iubitorii de pescuit, următoarele specii sunt de mare interes:

 • știucă;
 • plătică;
 • pescăruș;
 • bas;
 • asp;
 • Roach;
 • plătică;
 • crustă roșie și alte specii.

Cele mai bune locuri pentru pescuit

Pescuitul la rezervorul Cheboksary este posibil în orice moment al anului. Degradarea trunchiurilor de copaci, locurile mlaștinoase reprezintă habitatele preferate ale speciilor de pește individuale. Pe ei este bine să se pescuiască cu wobblers și nezotseplyaykami. Ele sunt cele mai confortabile de utilizat pentru a nu rupe luptele pe copaci sau pentru a prinde gunoi.

Cele mai de succes locuri de pescuit sunt numiteZona este în apropierea Mănăstirii Makariev, unde trăiește un număr considerabil de pești pradă. Stinghii și stiuca se acumulează în turmele mari la gura râului Kerzhenets. În timpul pescuitului, este necesar să se utilizeze filarea. Afluentul corect al Volgăi - râul Sundovik - este un loc favorit pentru unele specii de știucă. Iar iubitorii de pescuit observă că în aceste împrejurimi puteți prinde aproape o turmă completă de astfel de pești predatori.

Locuri de pescuit în rezervorul Cheboksary:

 1. Prinderea la rezervoarele CheboksaryLacul lung - acest golf este situat între satele Black Maza și Rural Maz. Lungimea este de aproximativ 3 km, lățimea este de la 70 la 250 de metri. Adâncimea de aici este mică, în cel mai adânc loc de aproximativ o jumătate de metru și la cele mai adânci 7 m. În lac puteți să prindeți astfel de tipuri de pești, cum ar fi gălbenușul, stiuca, roachul. Pescuitul de iarnă este popular în acest loc. Pe prima gheata, muschiul bate in mod activ. Poți să prindă un buzunar pe momeală și să prindă un râu pe morman. Dar după câteva săptămâni peștele începe să fie prins mai rău.
 2. Lacul Dolong - o secțiune a rezervorului de lângă satul Kruglovka, regiunea Nijni Novgorod. Are o formă serpentină, lungimea este de aproximativ 1 km, iar lățimea este de 50-70 m. Adâncimea variază de la 2,5 la 4 m. Lacul se conectează la Volga cu goluri rotunde și anonime. Aici trăiește un copac și un stiuc. Acest loc este atractiv pentru filare.
 3. Golful din Velikovsky este un golf rezervat lângă satul Velikovsky din regiunea Nizhny Novgorod. Golful este conectat cu Volga printr-un canal îngust. Nu există practic nici un flux. Adâncimea medie nu depășește 3 m, dar groapa se găsește până la 11 m adâncime. Peștii din acest loc pot fi prinși foarte diferit. În golful roșcilor se prăvălește, bibanul, stiuca, basterul, ide, asp, roșu. Mai des sunt pescari cu spinning și alimentatoare. Deoarece coasta este foarte înverzită, este mai convenabil să pescuiți pe o barcă de filare.
 4. Canalul Lapshinskaya - are o întindere de aproximativ 4 km și o lățime de aproximativ 150 m. Gubina în principal până la 4 m. Nu există curent. Sunt găsite șobolani, bibanci, bâte, roșii și pește roșcat.
 5. Zona de apă a rezervorului de lângă Makarievo este o rețea de strâmtori mici și golfuri în apropierea mănăstirii Makaryevsky. Într-o capcană bogată puteți găsi șobolan, biban, șopârlă, brad, roach, burbot și alte tipuri de pește.
 6. Zona de apă a rezervorului lângă satul Privolzhsky. Nu există curent, o adâncime medie de 1,6-3 metri, există zone cu o adâncime de până la 5 m. Aici puteți prinde știuca, bibanul, roșu, roșu. Un loc popular pentru pescuit cu filare.
 7. La rezervorul CheboksaryProoranul canin este un canal Volga, nu departe de orașul Kstovo. Lungimea este de aproximativ 2,5 km. Actualul curent este puternic. Există plaje cu țărm abrupt și ușor înclinat. Adâncimea variază de la 2 la 8 m. Râsul, stiuca, bâta și bibanul se găsesc în prostan.
 8. Golurile și canalele din râul Volga, în apropierea satului Udelnaya din Republica Mari El. Golurile de aici sunt ineficiente și necorespunzătoare, iar canalele cu curent. Există o gălbenușă, șopârlă, roach, bâzâit. Aici puteți folosi o varietate de unelte. Pescuitul este în principal iarnă.
 9. Gura Lutosha este golful rezervorului de apă Cheboksary și gura râului Lutosha din Republica Mari El. Aici există o varietate de pești, pescarii vânează în mod intenționat pentru biban și stiuca. Pescuitul în timpul verii este în principal pentru filare.
 10. Lacul Negru - o zonă a rezervorului Cheboksary, la 10 km de sat. Fokino, regiunea Nijni Novgorod. Cel mai adânc loc este de aproximativ 7 m. Partea inferioară este foarte bine amenajată, multe păduri și copacii ies din apă. Poți să pescuii pentru a fi învârtit, și să arunci plutitorul. Este posibil să prindeți un roach, un stiucă, un biban, un roșcat-maro.
 11. Zona de apă a râului. Volga lângă satul Yurkino - partea superioară a rezervorului. Curentul este slab, adâncimea este de asemenea mică. Aici găsiți toate tipurile de pescuit: pescuitul de fund, tija de pescuit plutitoare, filare, etc. Se găsesc bâte, roșu, roșu-bass, biban, stiuca.

Plătit de pescuit la rezervor

Numeroase centre de recreere pe aceste rezervoare oferă oportunități excelente pentru pescuit fructuos. Următoarele centre de agrement sunt situate lângă rezervorul Cheboksary și vor putea nu numai să se relaxeze în confort și cu toate facilitățile, dar și să pescuiască:

 • Bazele de pescuit de șobolaniCentrul de recreere "Snegiri".
 • Centrul de recreere "Schukino".
 • Centrul de recreere "Zhili-Byli".
 • Centrul de recreere "Zavod".
 • Casa de oaspeți «Barm Phishing».
 • Centrul de recreere "Fokino-Privolzhie".
 • Baza turistică "Solnyshko".
 • Barm City - satul suedez.
 • Centrul de recreere "Privolzhskaya".

În acest rezervor, precum și pe râul Volga, un număr imens de locuri în care se propune combinarea restului de familie în natură cu pescuitul și vânătoarea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbiiRezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbii
Totul despre pescuit în rezervorul MozhaiskTotul despre pescuit în rezervorul Mozhaisk
Organizarea pescuitului în regiunea OrenburgOrganizarea pescuitului în regiunea Orenburg
Pescuit excelent în rezervorul RybinskPescuit excelent în rezervorul Rybinsk
Caracteristicile pescuitului la rezervorul din PestovoCaracteristicile pescuitului la rezervorul din Pestovo
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
Mișcarea unei persoane pe un rezervor și grosimea gheții pentru pescuitMișcarea unei persoane pe un rezervor și grosimea gheții pentru pescuit
Rezervorul Gorky din regiunea Nizhny NovgorodRezervorul Gorky din regiunea Nizhny Novgorod
Caracteristicile pescuitului în TatarstanCaracteristicile pescuitului în Tatarstan
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
» » Locuri interesante de pescuit în rezervorul Cheboksary
© 2021 amigdas.com