amigdas.com

Fabrica din Kazan pentru producția de "buldozer" pentru uși

Compania Bulldors și produsele saleUșile din metal sunt un exemplu al clasicului neobișnuit. Atunci când un cumpărător rus alege ușa de la intrare, el respectă adesea principiile fiabilității și inviolabilității, care dă designul metalului. Prin urmare, cererea de pânze metalice este întotdeauna acolo. Rămâne numai pentru alegerea producătorului și a designului preferat, care ar fi potrivit să se încadreze armonios în fațada clădirii sau în interiorul apartamentului.

Producția rusă

Ușa din față este garantul siguranței proprietății. Când este achiziționat, noi creăm automat o barieră sigură pentru oaspeții neinvitați. Astăzi, ușile metalice de înaltă calitate, cu un design complex, pot rezista oricăror atacuri, inclusiv chiar o explozie și un incendiu.

Producătorii ruși sunt ghidați în primul rând pe consumatorii casnici, și acesta este avantajul lor. Echipamente moderne și specialiști cu înaltă profesionalism și-au demonstrat coerența în practică, împingând producătorii autohtoni în prim-planul pieței interne a ușii, lăsând în urmă concurenții străini.

Alegerea unei uși din oțel

Uși de oțel de la firma BuldorseCum să navigați în marea varietate de modele care sunt oferite astăzi? Cum de a obține unul care protejează în mod fiabil și va dura de mai mulți ani? În ultimul deceniu, piața internă a fost reînnoită cu mai mulți producători de uși mari. Printre ei "Buldorus", "Profesor", "Torex" - aceste nume sunt bine cunoscute de mulți ruși.

Vorbind despre calitate, acești producători îndeplinesc cerințele moderne pentru fiabilitatea ușii de intrare. Cum să pună în aplicare alegerea de design, apoi nu regreta de cumpărare? Următoarele lista de parametri distinge o ușă bună de restul. Trebuie să posede:

 • Protecție ridicată împotriva ruperii accidentale:
 • Profilul metalic trebuie să aibă o grosime suficientă (de la 2 mm).
 • Construcția cutiei este complicată.
 • Prezența rigidelor în formă de U.
 • Ușa este echipată cu șuruburi anti-efracție.
 • Un indice ridicat de hacking intelectual. Este asigurată prin echiparea ușii cu două tipuri de încuietori - încuietori pentru pârghii și cilindri, care diferă în clasa de rezistență anti-efracție 3-4. În plus, pânza ar trebui să fie echipată cu plăci blindate pentru blocări, încuietori "de noapte", bucle ascunse.
 • Creșterea izolației termice și fonice. Această caracteristică se bucură pe deplin de ușile în care spațiul interior al ușii este umplut cu poliuretan rigid din spumă 100%. Consolidați acest sistem de etanșare cu două circuite de calitate.
 • Posibilitatea unei revizuiri a spațiului din fața ușii. Pentru a face acest lucru, utilizați ochi volumetrici cu un câmp de observație extins (până la 160 de grade).
 • Estetică atractivă. În spatele frumuseții exterioare este inaccesibilitatea și masivitatea ușii de intrare. Acest lucru se realizează printr-o acoperire anti-vandal-pulbere-polimer de diferite nuanțe. În acest caz, finisajul interior al MDF corespunde stilului camerei.
 • Compania "Buldorse"

  Sortiment larg de usi de intrareFoarte popular intrarea ușilor de fier ale fabricii "Buldorse", care este situat în Kazan. În Moscova și regiunea Moscovei există o reprezentare oficială, astfel încât produsele sunt cunoscute în aproape toate orașele importante, de exemplu, în Tula, Volgograd, Samara, Sankt Petersburg. Compania operează în conformitate cu standardele mondiale și toate produsele îndeplinesc nivelul de calitate european.

  Planta "Buldorse", pe exemplul său, a arătat că producția internă poate fi modernă. Usi de înaltă calitate a fost remarcat la concursul național "Door Trade, Marca comercială a anului 2010", unde a obținut o diplomă de gradul II și a obținut recenzii pozitive de la un număr mare de cumpărători.

  Planta "Buldorse" produce o zi până la 700 de uși. În producție, se elimină greșelile factorului uman, deoarece procesul este complet automat, care pornește de la o piesă de prelucrat și se termină cu ambalare. Cumpărătorii pot achiziționa structuri metalice nu numai pentru un apartament, ci și pentru o casă privată.

  Compania "Buldorus" diferă în mod favorabil de alți producători demnitatea este evidentă:

 • Procesul de producție este automatizat, ceea ce elimină erorile de la oameni.
 • Toate produsele sunt supuse unor teste multiple și teste de rezistență.
 • Calitatea perfectă a produselor este asigurată în detrimentul standardelor europene.

Procesul de producție automatizat și coloanele sale colosale permit vânzarea produselor la un preț destul de scăzut. Structurile metalice de intrare "Buldorse" sunt nu numai fiabile, ci și accesibile. Planta este furnizată echipamente de înaltă tehnologie:

 • Dulapurile de usi sunt fabricate rapid si eficient cu ajutorul liniei italiene.
 • Erori de producție sunt eliminate datorită laminoarelor automate.
 • Sudarea pieselor se face fără cusături, este asigurată de un complex robotic de sudare japoneză.

Avantajele usilor "Buldorse"

Selectarea ușii din față pentru o casă privatăAlegerea produselor acestei fabrici, veți obține un produs fiabil și grijuliu, care este fabricat din oțel laminat la rece. Datorită faptului că structurile metalice au o cutie laminată solidă, veți obține nu numai o țesătură puternică, ci și o geometrie stabilă, care este atât de importantă pentru ușile de intrare. În interiorul pânzei "Buldorse" este plasat în mod egal rigid poliuretan, care protejează de sunete și păstrează căldura din casă.

Canvas "Buldorse" este garantat pentru a vă proteja microclimatul de acasă:

 • Datorită garniturilor tubulare cu două circuite, se asigură protecția împotriva curenților de aer și a mirosurilor străine.
 • Proprietățile excelente de izolare termică, precum și o izolare fonică bună vă permit să vă protejați casa de sunete reci și străine.

Grosimea panzei "Buldorse" este de 1,5 mm, ceea ce indică rigiditatea structurii, rezistența la influențe mecanice externe și deformare. Frunza are un sistem anti-efracție oferă o garanție de siguranță în 100%. Acesta este furnizat de:

 • Cilindrul de blocare "Buldors D-1", care este echipat cu un mecanism de secret.
 • Blocare suplimentară cu inel de chei.
 • Captura de noapte.
 • Bronenka, care împiedică înlăturarea încuietorii.
 • Buclă cu șuruburi contra.
 • Clypeus larg pentru imposibilitatea de a bate panza.

Un alt avantaj este ușurința de construcție în timpul funcționării. În ciuda greutății și durabilității considerabile, dotată cu balamale pe rulmenți, supapa "Buldorse" este ușor de folosit - nu este necesar să exercite eforturi inutile.

Design de usi "Buldorse"

Decoratiuni interioare joaca un rol important si trebuie sa se potriveasca cu interiorul camerei. Pentru a da ușilor aspectul estetic, puternic MDF sau pudră-polimer finisaj.

 • Usile metalice "Buldorse" din interior sunt acoperite cu MDF laminat, care imita paduri valoroase. În cataloagele companiei există și modele moderne echipate cu oglinzi sau cu efect 3D.
 • Alte usi "Buldorse" au o acoperire din poliester poliester-pulbere, care ofera produsul timp de multi ani, un aspect impecabil. Un astfel de strat rezistent la uzură nu se teme de schimbări de temperatură, temperatură scăzută și condiții climatice dificile.

În cataloagele fabricii "Buldorse" puteți vedea un număr mare de modele de la stilul clasic până la high-tech. Dacă doriți, puteți obține lenjerie exclusivă cu diferite inserții compozite, un decor de sticlă și oglinzi, există panouri MDF cu decor antic și alte ornamente.

Pozițiile de lider pe producția de uși ale companiei "Buldorse" sunt furnizate de: echipamente moderne, ultimele evoluții în domeniul tehnologiilor și lucrări constante menite să îmbunătățească producția. Cumparand produse vegetale, obtii calitatea excelenta, fiabilitatea si stilul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Stânga sau dreapta: cum să definiți corect pânzaStânga sau dreapta: cum să definiți corect pânza
Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutieCum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Uși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni fotoUși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni foto
Uși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografieUși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografie
Evaluarea producatorilor de usi metalice de intrareEvaluarea producatorilor de usi metalice de intrare
Usi de intrare usi metalice izolateUsi de intrare usi metalice izolate
» » Fabrica din Kazan pentru producția de "buldozer" pentru uși
© 2021 amigdas.com