amigdas.com

Ușile ușoare din interiorul apartamentului

Cum de a alege o ușă de la un copac de culori deschise într-un apartamentUșile reprezintă un element important în interiorul apartamentului. Moda pentru arcuri, în care au fost transformate ușile standard, au trecut. Nu sunt multe apartamente rămase, în care deschiderile sunt goale și făcute sub formă de arcade. Înainte de a vorbi despre știința alegerii unei uși, să ne reamintim cum alegerea culorilor pentru toate elementele interioare afectează starea de spirit și ce reflectă fiecare culoare.

Efectele de culoare asupra oamenilor

Usi din lemn usorCuloarea interiorului are, probabil, cea mai puternică influență asupra stării și dispoziției unei persoane. Pentru a vă asigura că acest lucru culoarea influențează starea de spirit și bunăstarea, Nu este nevoie să vizitați camere cu design diferit. Este suficient să te uiți la fotografiile corespunzătoare. Cum este culoarea responsabilă de senzații? Iată câteva fapte cunoscute.

 1. Roșu răspunde la energie, vă permite să reveniți rapid activitate.
 2. Green are un efect pozitiv asupra abilităților mentale și calmează.
 3. Lumina maro și bej contribuie la relaxare și relaxare.
 4. Albastrul și albastrul deschis vă permit să vă concentrați mai repede.
 5. Orange adaugă bucurie și taxe cu optimism.
 6. Galbenul este responsabil pentru confort, calmeaza si stimuleaza simultan sistemul nervos.

violet permite reflecție profundă, dar în același timp epuizează abilitățile nervoase și mentale.

Cum de a alege o ușă de la un copac de culori deschise într-un apartamentUsi din lemn usorUsi din lemn usorCum de a alege o ușă de la un copac de culori deschise într-un apartamentUsi din lemn usorUsi din lemn usorCum de a alege o ușă de la un copac de culori deschise într-un apartamentUsi din lemn usor

Influența nuanțelor de culoare asupra percepției asupra interiorului

Iată câteva sfaturi practice pentru alegerea soluțiilor color optimizate pentru interiorul casei.

 • Pentru a reduce vizibil dimensiunea camerei, se folosesc culori închise.
 • Pentru a face dimensiunea vizuală mai mare și mai mare, se folosesc culori deschise, inclusiv ușile ușoare.
 • Percepția că plafonul este mai mare este asigurată de utilizarea modelelor verticale.
 • Revigorarea interiorului oferă modele de contrast, este posibilă și combinarea ușilor ușoare cu pereți colorați, perdele sau mobilier.
 • Soluțiile color, de asemenea, depind de persoanele care trăiesc în această cameră. Dacă acestea sunt persoane în vârstă, este recomandabil să aplicați nuanțe moi și calme. Pentru culori tinere luminoase, tranzițiile de contrast sunt adecvate. Pentru adolescenți și tineri se folosesc nuanțe tehnologice la modă.
 • Dacă este necesar, evidențiați o anumită parte a interiorului folosind iluminare sau vopsele speciale. Deci, pentru întrerupătoare și prize folosiți elemente fosforice, pentru ușile ușoare sau întunecate folosiți iluminarea orificiilor. Băile adesea folosesc iluminarea albastră, iar în zonele de recreere este verde.
 • Tehnologii moderne de producere a materialelor de finisare produce vopsele speciale pe piață, constând în mai multe culori care nu se amestecă unul cu celălalt. În acest caz, mobilierul trebuie să includă o paletă de culori, în armonie cu culoarea finisajului. Astfel, interiorul camerei va deveni complet și calm.

Cum de a alege ușile de interior într-un apartament?

Cum de a alege o ușă de la un copac de culori deschise într-un apartamentSelectarea ușilor pentru interior este o ocupație responsabilă și profundă. Desigur, acesta nu este primul pas în reorganizarea sediului, dar nu și atingerea finală. Sarcina principală este de a se încadra în conceptul de design ales.

Acum hai să vorbim puțin despre teoria ușilor din interior.

Conform metodei de deschidere, construcțiile ușilor sunt împărțite în:

 1. Alunecare. Cu alte cuvinte, compartimentul pentru ușă. Foarte convenabil în cazul spațiilor mici, deoarece acestea economisesc spațiu considerabil. Dintre principalele dezavantaje - design destul de zgomotos și practic nu are permeabilitate sonoră. Ele pot fi văzute adesea în cataloagele interioare de pe fotografie - împreună cu pereții ușori și mobilierul extinde în mod semnificativ spațiul.
 2. Plierea. Al doilea nume este ușa ecranului. Utilizat ca partiție în băi, camere de zi și dormitoare.
 3. Swing. Nu este nevoie de nici o explicație sau ilustrație suplimentară sub forma unei fotografii pentru a înțelege că acestea sunt ușile balansate - cele cunoscute pentru noi, designul cel mai comun. Leagă ușile ușor de făcut cât mai strâns posibil, de asemenea, ele sunt mobile, adică sunt ușor de schimbat, dacă este necesar, schimba pânza de culoare închisă la lumină și înapoi.

Principalii factori în alegerea ușilor

Usi din lemn usorNu cu mult timp în urmă, atunci când alegi un interior, oamenii nu se gândiseră la culoarea ușilor. Au fost instalate mai multe foi albe. azi există multe culori deschise ale altor culori, este, de asemenea, adecvată utilizarea compozițiilor întunecate și colorate. Industria materialelor este bogată nu numai în culoare, există o bogată alegere în forma și textura ușilor. Unul dintre cei mai comuni factori care se iau în considerare atunci când le alegeți este culoarea și tipul de podele. De ce se întâmplă acest lucru?

Cea mai mare suprafață din apartament este doar podeaua, astfel încât aspectul său are o influență decisivă asupra altor detalii interioare. Consiliul de designeri constă în alegerea ușilor în culori, combinate cu tonul podelelor. Dacă podelele sunt luminoase, atunci ușile culorilor neutre sau luminoase sunt cele mai potrivite. În ceea ce privește acoperirea întunecată a camerei, designerii nu au ajuns la o opinie comună. Cineva crede că podeaua întunecată deschideri adecvate, decorate într-o culoare închisă, în timp ce altele, ca argumente la alte opțiuni care rezultă fotografii ale interiorului, preferă să utilizeze ușile mai ușoare, care solicită o combinație cu mobilierul de podea de culoare închisă.

Desigur, tonul principal în selectarea elementelor din interiorul unui apartament depinde de stilul general. Cu toate acestea, există mai multe reguli de artă de design.

Reguli cheie

Corespondența texturii și materialului. Materialele de texturi diferite trebuie combinate, având în vedere cu atenție interacțiunea acestora. Cu cunoștințe și abilități insuficiente, cel mai bun loc pentru a rămâne pe opțiunile clasice combinație de pardoseli și uși. O interacțiune interesantă și la modă este o grămadă de podele din lemn cu ușile de interior din sticlă. Rețeaua are o mulțime de fotografii, ceea ce confirmă cele de mai sus.

Usi din lemn usorLuați în considerare starea de spirit care creează o anumită culoare. Mai sus am scris despre asta în detaliu. Principalele nuante: pentru expansiunea vizuala a peretilor pentru a utiliza usi usoare si podea, nu se folosesc culori inchise in apartamente mici. Culorile culorilor luminoase adaugă sentimente de căldură, confort și liniște.

O combinație clasică este o soluție unică pentru ușile și podelele. Pentru a vă asigura că interiorul nu arată plictisitor, ușile fac un ton mai ușor decât podeaua. În acest caz, culoarea mobilierului este aleasă în nuanțe închise.

Revolta contrastelor. Soluțiile luminoase și creative sunt realizate prin combinarea contrastului color. Așa cum se poate vedea din fotografie, aceste idei sunt încorporate în următoarea formă:

 • pereți întunecați și uși ușoare - podele, mobilier (sau perdele) de aceeași culoare;
 • Pereti si usi intr-un singur contrast colorant. Revitalizarea suprafețelor pereților oferă fotografii luminoase și culori suculente ale cadrului.

Toate aceste sfaturi sunt disponibile chiar și pentru persoanele neexperimentate care au întâlnit întâi auto-proiectarea. Pentru a umple golurile în cunoaștere puteți utiliza directoarele, bogat cu fotografii ale modelelor gata făcute. În cazul soluțiilor mai complexe, recomandăm consultarea designerilor cu experiență.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este pridvorul și ce este?Care este pridvorul și ce este?
Podea luminată combinată cu o ușă ușoară - decor elegant și fotografiePodea luminată combinată cu o ușă ușoară - decor elegant și fotografie
Arcuri din gips carton: tipuri, avantaje, fotografieArcuri din gips carton: tipuri, avantaje, fotografie
Imagini de fundal autoportante pe ușă: avantaje și soiuriImagini de fundal autoportante pe ușă: avantaje și soiuri
Alegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografieAlegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografie
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Combinația de culori în interior, design fotoCombinația de culori în interior, design foto
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Arch într-un apartament modern: design de diferite opțiuni în fotografieArch într-un apartament modern: design de diferite opțiuni în fotografie
Doar acordeon în fotografii și fapteDoar acordeon în fotografii și fapte
» » Ușile ușoare din interiorul apartamentului
© 2021 amigdas.com