amigdas.com

Exercițiul cu acumulator / șurubelnița este un ajutor de încredere

Excavator cu acumulator - șurubelniță pentru reparații în casăPrincipalul instrument al unui bun maestru și al oricărei persoane care poate schimba viața mai bine cu propriile mâini a fost întotdeauna un instrument bun. Anterior, un set de șurubelnițe era foarte apreciat. Este încă important astăzi. Dar amploarea aplicării este în creștere

. Este foarte dificil de a construi un perete din ghips carton în casă, folosind o șurubelniță. Scula electrică a ajuns la salvare mult timp în urmă.

Șurubelniță cu percuție - lucru absolut necesar. Este universală și poate funcționa atât ca burghiu cât și ca șurubelniță. Așezați cornișe, asamblați mobilierul, înșurubați panourile de podea pe podea sau atașați un profil pe acoperiș - totul devine mai ușor cu el. Este foarte convenabil ca instrumentul să nu fie atașat la priză. Cu el poți să ieși pe stradă, să urci pe acoperiș, să te miști liber în jurul casei. Funcția inversă vă permite să deșurubați șuruburile și burghiele blocate. Compactitatea și prezența iluminatului creează condiții pentru a lucra în spații greu accesibile.

Pentru alegerea corectă, în primul rând, trebuie să evaluați domeniul de activitate și activitatea pe care doriți să o efectuați. Există multe burghie electrice pentru găurire și înșurubare. Principala diferență este dacă acestea sunt alimentate de la rețea sau de la baterie. Ambele au propriile avantaje și dezavantaje.

Parametrii de bază

Șurubelniță cu șurub pentru diverse lucrăriCând utilizați o șurubelniță fără fir, un mare avantaj îl reprezintă versatilitatea acesteia. De obicei, în kit există două baterii și în timp ce unul este în uz, celălalt se încarcă. Nu vor exista perioade de întrerupere.

Toți producătorii mondiali de scule electrice oferă modelele lor, de la case mici până la echipamente profesionale. Principalele caracteristici sunt:

  • tipul bateriei;
  • tensiune de alimentare, V;
  • Capacitatea bateriei, Ah;
  • Diametrul găurii, mm;
  • momentul maxim de răsucire, Nanometru;
  • numărul de viteze.

Pentru acești parametri, puteți selecta modelul dorit.

  • Bateriile sunt NiCd, nichel-cadmiu. Ele sunt de cost redus și pot fi încărcate la temperaturi scăzute, dar mărimea și greutatea sunt mai mari decât alte tipuri.
  • Nichel hidrura metalică (NiMH) este mai ușoară și mai puțin toxică. Ele pot lucra mult timp fără reîncărcare. Dar aceste baterii pot fi descărcate în frig, astfel încât acestea nu pot fi stocate în garaj.
  • Un altul folosit adesea, în special în echipamentele profesionale, modelul - litiu-ion, litiu-ion. Acestea sunt cele mai moderne baterii, dar sunt mai scumpe decât NiCd sau NiMH.

Evaluarea parametrilor

Verificați șurubelnița cu două baterii pentru lucruUna dintre caracteristicile principale este tensiunea bateriei. Acesta variază de la 9 la 36 de volți. Bateriile cu o tensiune de 9 volți sunt utilizate în aparatele de acasă, unde nu este necesar un efort semnificativ. Sunt necesare tensiuni mai mari în echipamentele profesionale.

Capacitatea bateriei - caracteristicile duratei de lucru de la o baterie. De exemplu, 2 Ah - înseamnă o durată de 2 ore cu un curent de 1 Ampere sau o oră cu un curent de 2 Amperi. Este necesar să se acorde atenție datei eliberării bateriei. Este de dorit ca ea să nu aibă mai mult de un an și există o mare probabilitate ca ea să dureze mult timp.

Caracteristica cartușului este maximul Diametrul găurii. În sculele de acasă, este de 9,5 mm, iar în profesioniști până la 38. Cartușele sunt mai des folosite pentru fixarea rapidă, ceea ce facilitează schimbarea burghiilor și a biților. Dar există, de asemenea, zgâriate, care sunt fixate cu o cheie.

Maximul cuplul motorului - acesta este, de asemenea, un indicator important. Cu cât cuplul este mai mare, cu atât forța se dezvoltă mai mult în timpul forării.

În sfârșit, toate șurubelnițele au o mișcare inversă și două viteze de rotație. Acest lucru este necesar, deoarece se utilizează o viteză mai mică când înșurubarea este înșurubată, iar cea mai mare este folosită pentru găurire. În modul cu șurubelniță, se utilizează un cuplu mare la viteză mică, iar în modul de găurire - un cuplu mic la viteză mare. După evaluarea tuturor acestor parametri, puteți alege modelul adecvat.

Sculele fără fir funcționează bine pentru lemn și zidărie, dar pentru găurile de beton sau diametru mare trebuie să alegeți un alt instrument de producție mai puternic.

Criterii de selecție

Criteriile pentru alegerea unei mașini de găurit - șurubelniță pentru lucruLa cumpărare, merită elaborate criterii și studierea propunerii pe baza acestora. După ce a determinat calitățile necesare pentru lucrul cel mai frecvent efectuat, este posibil să se identifice principalele cerințe pentru produs, în funcție de ceea ce este necesar mai întâi, înșurubați sau găuri de găurit, aveți nevoie de o muncă autonomă îndelungată sau ar trebui să acordați atenție puterii, dacă este necesară funcția de impact, care este semnificația designului și iluminării zonei de lucru și, în final, categoria de prețuri.

Brandul este, de asemenea, important. Cei mai populari producatori de aparate electrocasnice sunt: ​​Bosch, Hammer, Hitachi, Enkor. Pentru profesioniști se potrivește Dewalt sau Makita-4700. Sortimentul este minunat și fiecare maestru va putea găsi instrumentul de care are nevoie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se face o cutie de ghipsCum se face o cutie de ghips
O cutie de ipsos în toaletă: cum să ascundeți conducta?O cutie de ipsos în toaletă: cum să ascundeți conducta?
Cum să scoateți cartușul de la șurubelniță și să îl înlocuiți cu unul nouCum să scoateți cartușul de la șurubelniță și să îl înlocuiți cu unul nou
Cum să faci șemineele false cu mâinile tale: sfaturi utileCum să faci șemineele false cu mâinile tale: sfaturi utile
Șurubelniță șocantă și rotativă: principiul de funcționare și aplicareaȘurubelniță șocantă și rotativă: principiul de funcționare și aplicarea
Ce șurubelniță să alegeți pentru munca casnicăCe șurubelniță să alegeți pentru munca casnică
Cum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile taleCum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile tale
Asamblarea cabinelor de duș cu propriile mâini și instrucțiuni videoAsamblarea cabinelor de duș cu propriile mâini și instrucțiuni video
Șurubelniță: caracteristici de design și modalități de a vă reparaȘurubelniță: caracteristici de design și modalități de a vă repara
Șurubelniță cu o șurubelniță cu mâinile tale: ce dispozitiv să alegiȘurubelniță cu o șurubelniță cu mâinile tale: ce dispozitiv să alegi
» » Exercițiul cu acumulator / șurubelnița este un ajutor de încredere
© 2021 amigdas.com