amigdas.com

Tipuri de umerase pentru prosoape în baie

Suport pentru prosoapeO cămașă pentru prosoape este un atribut indispensabil al oricărei băi. Datorită acestui element în cameră nu vor fi întotdeauna prosoape umede. De fapt, acesta este un fel de uscător, care diferă în ceea ce privește atașamentul și aspectul.

Principalele soiuri de suporturi pentru prosoape

Astăzi, o selecție largă de suporturi pentru prosoape de baie se află în vânzare, astfel încât puteți prelua produsele practic în orice segment de preț.

Trebuie remarcat faptul că suporturile pentru prosoape din baie nu îndeplinesc doar o serie de funcții, ci și caracteristici decorative. Astfel de produse pot acționa ca o decorare elegantă.

În general, specialiști separați mai multe grupuri de umerase în baie.

  • Cârlige tradiționale unice sau duble. Această opțiune este considerată cea mai bugetară, dar nu poate fi numită eficace. Aici nu va fi posibil să îndreptați complet prosoapele ude, din cauza faptului că uscarea și aerisirea lor se vor deteriora semnificativ.
  • Cârlige cu cârlige. Există multe tipuri de astfel de modele pentru baie, dar ele sunt similare cu versiunea anterioară. Suruburi similare pentru prosoape montate pe perete funcționează pe același principiu. În consecință, rufele se vor usca mult timp, din cauza căruia, odată cu trecerea timpului, ar putea apărea un miros neplăcut pronunțat în cameră.
  • Constructii de podele. Acestea sunt cârlige sau bare tubulare, montate vertical. Ultima opțiune este considerată mai eficientă. Datorită lui, va fi posibil să se ventileze hainele umede și chiar să se usuce un prosop foarte ud. Firește, un astfel de cuier va fi potrivit nu în orice baie. Deci, în încăperile mici, pur și simplu nu există suficient spațiu pentru a instala astfel de structuri.
  • Suporturi pentru prosopuri tubulare. Ele sunt recunoscute ca fiind cele mai eficiente. Singurul dezavantaj al unui astfel de suport pentru prosop este agățarea inconfortabilă a lenjeriei, cu toate acestea, în timp, se poate obișnui cu un astfel de design. Mulțumită ei, veți usca rapid prosoapele umede din baie. În exterior, astfel de umerase sunt ca o scară. Aici, toate traversele sunt treptat deplasate de perete, ceea ce garantează o ventilație calitativă a prosoapelor.
  • Suport pentru prosoapeHanger-spinner. Principalul avantaj al acestui model este posibilitatea de a schimba după uscarea rufelor, astfel încât spațiul de baie să rămână liber. Unele modele asigură prezența tuburilor în mișcare, care pot fi extinse dacă este necesar, ceea ce va asigura o uscare cu adevărat eficientă a rufelor.
  • Umerase decorative. Astfel de modele în majoritatea cazurilor reprezintă un inel instalat în baie pe perete. Eficacitatea acestor produse este controversată. Deci, aici nu este întotdeauna posibilă dezintegrarea prosoapelor, din cauza deteriorării ventilației. În orice caz, astăzi, în vânzare, puteți găsi mai multe opțiuni elegante, și anume semicreștine și cadre dreptunghiulare. Datorită acestei diversități, va fi posibil să găsiți un suport pentru prosoape pentru băi terminate în conformitate cu tendințele moderne.
  • Cuier cu raft. Un astfel de design poate fi tubular sau implică prezența cârligelor. Principalul avantaj al acestui model este disponibilitatea unui spațiu suplimentar pentru depozitarea unui set de prosoape sau a unor accesorii de baie.

Pe lângă toate soiurile menționate mai sus, merită menționat și separat Uscătoare de prosoape pentru baie. Unii oameni consideră în mod eronat că acest produs este un aparat exclusiv pentru încălzire. De fapt, prosopul încălzit este recunoscut ca un balustradă completă pentru baie.

material

Diverse materiale sunt folosite pentru a crea tot felul de suporturi de prosop. În cele mai multe cazuri acest lucru este posibil metal și plastic, precum și combinațiile acestora. Atunci când alegeți astfel de produse, este necesar să rețineți că construcțiile din plastic vor fi mai ieftine, dar nu atractive. Dacă cumpărați un cui de înaltă calitate din metal, atunci durata sa de viață va fi destul de lungă. În orice caz, nu ar trebui să economisiți pe un astfel de produs, deoarece în produse de calitate scăzută, o acoperire specială se va dezlipi după doar 5-7 luni.

Variante de instalare a umerilor într-o baie

Toate rafturile de prosop de mai sus pot fi instalate în numai trei moduri.

  1. Cum se instalează cuierulUn dispozitiv de fixare deschis este utilizat pentru a instala umerase convenționale sau cârlige individuale. În produsul în sine, sunt prevăzute unul sau mai multe găuri pentru șuruburi cu auto-filetare. Instalarea unui astfel de design este destul de simplă. Este suficient să atașați un suport pentru prosoape în zona dorită, să găuriți și să-i forați. Apoi se efectuează instalarea dopurilor de plastic și înșurubarea șuruburilor.
  2. Dispozitivele de fixare ascunse sunt considerate a fi o metodă mai avansată și mai populară de fixare. În acest caz, se presupune utilizarea părții încorporate. Este fixat în maniera de mai sus, după care se montează un cuier pentru prosoape, care este fixat cu un șurub decorativ.
  3. Ultima metodă de fixare implică utilizarea unui fraier sau a unui Velcro. Această opțiune este potrivită numai pentru umerase din plastic. Acest lucru se datorează faptului că Velcro nu poate rezista unei greutăți semnificative. Cele mai multe framantatoare sunt folosite pentru a asigura cârligele unice și duble. Este demn de remarcat deficiențele ambelor opțiuni. Deci, cuierul cu fraierul se va muta treptat în jos, iar datorită Velcro pe placi vor fi urme de amestec lipici, care nu va fi ușor să scapi de.

Pentru a nu strica zidurile și a nu rupe unitatea stilului, Merită alegerea celei de-a doua opțiuni, adică elemente de fixare ascunse.

Cuier realizat automat

Din ceea ce poți face un cuierDacă nu sunteți mulțumit de gama de umerase prezentate în magazin sau dacă mijloacele pentru o astfel de achiziție nu sunt suficiente, puteți face un design personal. Principalul lucru este să-ți asumi responsabilitatea în mod responsabil unei astfel de sarcini. În primul rând, trebuie să achiziționați materialul, și anume tubul, care este folosit în principal în procesul de fabricare a mobilierului. De asemenea, trebuie să pregătiți următoarele componente: suporturi de perete, conectori pentru conectarea tuburilor la unghi drept și prize.

Instalarea monturilor de perete se efectuează mai întâi. Pentru a le remedia, ar trebui să utilizați nivelul clădirii. După aceea, aceleași lungimi de tuburi sunt introduse cu atenție în dispozitivele de fixare. Sunt fixați cu o știflă. Apoi, la final, sunt instalate conectori speciali. aici se introduce un alt tub lung. Este fixat cu un șurub și acoperă marginile cu dopuri.

O metodă similară este folosită pentru a crea modele mai complexe. De exemplu, pe perete puteți agăța câteva rafturi similare. În acest caz, tuburile situate în partea de sus ar trebui să aibă o lungime lungă, astfel încât să se obțină o construcție pas cu pas. Dacă doriți, puteți cumpăra tuburi curbate și puteți crea un model mai original al suportului pentru prosoape.

Suporturi pentru prosoape pot avea un design diferit. Unii producători oferă produse cu adevărat unice, cu un design original. Un astfel de lucru nu va deveni doar un atribut indispensabil, ci și cea mai bună decorare a băii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege prosoape pentru baieCum de a alege prosoape pentru baie
Prosoape de bucătărie și cum să le albă acasăProsoape de bucătărie și cum să le albă acasă
Bărbați pentru drumeții în saună și saunăBărbați pentru drumeții în saună și saună
Ce fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bineCe fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bine
Spălarea prosoapelor de bucătărie cu ulei vegetal: sfaturi și feedbackSpălarea prosoapelor de bucătărie cu ulei vegetal: sfaturi și feedback
Accesorii pentru baie: încălțăminte de baie și alte accesorii cu fotografieAccesorii pentru baie: încălțăminte de baie și alte accesorii cu fotografie
Uscătoare de prosoape în baie: fotografiiUscătoare de prosoape în baie: fotografii
Accesorii frumoase și originale pentru băi. fotografieAccesorii frumoase și originale pentru băi. fotografie
Uscătoare de prosoape în baie: soiuri, fotografieUscătoare de prosoape în baie: soiuri, fotografie
Montarea unei șine de prosop încălzită în baieMontarea unei șine de prosop încălzită în baie
» » Tipuri de umerase pentru prosoape în baie
© 2021 amigdas.com