amigdas.com

Instruirea unui catelus de ciobanesc german la domiciliu

Puppy of the ShepdogCiobanescul german este una dintre cele mai populare rase de câini. Acest animal este foarte inteligent și credincios stăpânului. Inteligența inerentă și instinctul natural îl caracterizează nu numai ca cel mai bun paznic, ci și ca prieten al stăpânului.

Prin aceasta, este ușor de gestionat în ceea ce privește educația și formarea. Este inerent natura ca ciobanescul german să fie supus în mod supus acestor procese chiar și acasă, cu respectarea regulilor de către proprietarul însuși.

Cursul german de ciobanesc

Baby Shepherd germanO astfel de rasă de câini este populară nu numai ca un animal de companie. Asta este cel mai bun cainii de paza. De asemenea, aceștia sunt special instruiți și instruiți să se angajeze în activități de căutare operațională.

În special, unul dintre acești câini - Julbari, a primit o medalie "pentru serviciul militar" în timpul Marelui Război Patriotic.

Caracteristicile modelului "german"

Această rasă de câini numește "universal“. Este marcat de un complex propriu, numai de meritul său inerent, și anume:

 • Pentru a instrui un astfel de câine este puternic chiar și pentru un începător. O persoană care nu a fost implicată anterior în această afacere, dar respectă în mod clar recomandările și instrucțiunile din cursă, împreună cu păstorul vor trece fără probleme.
 • Un animal extrem de inteligent. Este ușor de perceput de toate echipele, este gata să ia o decizie pe cont propriu.
 • "Watchman No. 1". Deci acesta este adevărul adevărat. Acest animal este extrem de intuitiv. Ea simte apropierea de pericol și este gata să plece mai întâi pentru a apăra gazdele. Nu trebuie să dați comanda. Câinele însuși simte abordarea amenințării.

Alegerea unui cățel și creșterea lui

Cum sa alegi un catelus german de ciobanDacă alegerea dvs. a căzut pe această rasă, atunci merită să obțineți cel mai mult favorabil perioada de viata a cainelui. Este recomandat să luați copilul la vârsta de 1-2 luni. Pentru ca el să nu devină atașat proprietarului anterior, deoarece oamenii se angajează foarte repede.

Ce să ia în considerare atunci când alegeți un cățeluș

 1. strămoși;
 2. Starea fizică a animalului.

Micul Păpușar Ciobănesc GermanAtunci când alegeți un catelus, asigurați-vă că cereți documente, certificate de sănătate. Dacă cumpărați un câine pentru plăcerea dvs., nu aveți un scop comercial și nu doriți să participați la expoziție, atunci pedigree-ul nu este important pentru dvs.

Dar, în orice caz, asigurați-vă că câinele este sănătos. Examinați-l, dacă este necesar, puteți contacta medicul veterinar care va da expert evaluarea stării câinelui.

Regulile de bază ale formării unui ciobanesc german acasă

Conținutul păstorului germanAm luat acest catelus minunat în casă, amintiți-vă că în viitor doriți să aveți disciplinat câinele. Prin urmare, merită să ne gândim la pregătirea unui ciobănesc din primele zile.

disciplina. Adesea, cel mic dorește să i se permită mai mult decât poate, pentru că este atât de drăguț. Dar dacă obișnuiți un câine să se culce pe canapea cu unul mic, acesta se va comporta și atunci când va crește. Din prima zi, nu permiteți acțiuni împotriva cărora vi se va întâmpla.

Shepdog Puppy pe iarbăbunătate. Aveți grijă de un catelus mic, direcționați-l și lăudați-vă pentru toate acțiunile corecte. Nu te grăbi să fii strictă. Echipele se aplică în primul rând sub forma jocului. Câinele simte totul, este ca un copil. Lăudați-vă când mergeți la toaletă în spațiul rezervat ei, când mănâncă și așa mai departe.

Mod și ordine. Hrăniți-l în același timp din castron. Luați un loc separat pentru asta. Pentru a nu colecta resturi peste tot în casă în viitor.

Cursul german de ciobanesc

Cum să pregătești un păstor german? Începeți formarea și educația este necesară din primele zile din casă. Treptat, așa cum este percepută de vârstă.

1-2 luni

Păstorul ciobănesc german în zăpadăMai întâi de toate, de unde să încep, asta familiarizării la porecla. Regula principală: nu răsuciți numele, sunați întotdeauna la fel, astfel că câinele a învățat să reacționeze la el.

Treptat obișnuiți cu gulerul, lesa și botul. Un catelus de la o varsta mica ar trebui sa se obisnuiasca cu aceasta, astfel incat mai tarziu sa nu existe dificultati. Numai este necesar să o faceți foarte atent. Collar să se îmbrace din câteva minute pe zi. Mai târziu, de asemenea, lucrați cu o lesă, plimbându-vă în jurul apartamentului.

Puppy care se joacă în naturăLa început, când cel mic nu este vaccinat, plimbările sunt interzise. Prin urmare, el va merge la toaletă acasă. Și în acest caz, încercați să păstrați disciplina. După hrănire sau băutură, duceți-l la locul unde este nevoie pentru a produce nevoia.

Dacă ați văzut că un pic de nagadil în mijlocul apartamentului, îl puteți împinge ușor cu un ghiulei, indicând locul unde ar trebui să mergeți la toaletă. Dar pentru a face asta o urmă imediat după ce are rahat. Dacă acest lucru sa întâmplat o lungă perioadă de timp, și tocmai ați observat-o, atunci nu utilizați această tehnică. Pur și simplu nu înțelege ce vrei de la el.

2-4 luni

cățelușAcum puteți învăța să faceți performanțe de bază comenzi. Este important să nu uităm că:

"În această perioadă nu se recomandă pedepsirea catelului pentru neîndeplinirea acestor sau a altor echipe. Aveți suficientă răbdare și așteptați momentul în care el însuși va executa comanda. "

În această perioadă catelul studiază următoarele comenzi:

- Pentru mine. Când cereți echipei să păstreze ceva delicios pentru un câine. Ar trebui să fie încurajată să efectueze echipa, la dezvoltarea completă.

Catelus mic ciobanesc pe strada„Locație“. Pentru a învăța câinele să stăpânească această comandă, procedați în felul următor. În locul în care trimiteți câinele, acesta este locul unde va dormi, puneți ceva gustos pentru ea, de exemplu, un os. De-a lungul timpului, copilul însuși va fugi pentru echipa ta și fără încurajare. Trimite copilul la locul lui când ieși din casă.

"Fu", "Nu poți"

Această echipă nu este mai puțin importantă pentru alții. Dar să-i dai o potecă mai strictă. La urma urmei, aceasta este reacția ta prohibitivă la anumite acțiuni ale câinelui. Vorbiți-l într-un ton stricat și ridicat și loviți ușor copilul.

Dezvoltarea tuturor acestor comenzi de bază la domiciliu vă va permite să mergeți calm în plimbări și să continuați să dezvoltați echipe pe stradă.

4 luni

Sarcina fizică a catelilor germani de ciobanescDupă 4 luni, ciobanul este predat echipelor care se dezvoltă rezistență. Ca și în cazurile precedente, obișnuința cu noi echipe ar trebui să fie însoțită de încurajarea ca ceva delicios.

În această perioadă, proprietarii predau comenzile cățelușului "următoarea", "stai", "culca". Aceste comenzi câinele trebuie să funcționeze până când gazda nu dă comanda "plimbare". Instruirea ar trebui să se desfășoare de la câteva secunde, crescând treptat.

Puppy cântând în zăpadăÎmpreună cu astfel de antrenamente puteți efectua exerciții cu obstacole. Dar nu exagerați. Copilul este încă destul de fragil.

Într-o plimbare într-o formă jucăușă, aruncați bățul mai departe de tine și cereți-i să-l aducă. Ciobanescul vrea să vă mulțumească și vă va aduce cu bucurie. în mod necesar pentru aceasta ar trebui să fie lăudat.

Formarea este cea mai bună în fiecare zi. Trebuie să dați timp animalului tău iubit. Principalul lucru nu este să amâneți începerea instruirii. Este necesar să începem în timp ce păstorul este mic, apoi este perceput și amintit cu mult mai bine. Formarea, regimul zilei este modul de viață al unui câine. Dacă nu cereți imediat, ea se va obișnui cu alta și este întotdeauna mai greu să se recalifice.

Cât durează să antrenezi un cățel de ciobanesc german?

Câine ciobănesc germanTimp de două până la douăsprezece luni, ciobanul german cere o închidere atenție de partea ta.

Din această perioadă, ce va depinde de câinele dvs. deja format și format.

Asta este, în funcție de cât de mult sunteți tare și calm, puteți să vă ridicați un câine.

Cum să ridici un păstor

Puppy este viitorul apărătorPrin natura, acest câine are capacitatea de a păzi. Acest caz este dat în întregime și unul dintre cei mai buni gardieni.

Pentru a pregăti un păstor ca un adevărat paznic, trebuie să introducă și anumite restricţii. Acest lucru este valabil pentru străini. Când vizitatorii vin la tine, sau te întâlnești cu cineva pe stradă, nu-i lăsa să intre în contact cu câinele. Tot felul de lovituri și jocuri cu străini, învață câinele să fie politicos cu toată lumea. Deci nu poți educa un paznic. În prezența celor din afară, dați comanda "Următoarea ușă". Câinele ar trebui să stea lângă tine și să păzească. În acest caz, veți aduce un adevărat paznic care nu va pierde nici un alt pas.

Excepția este membrii familiei. Ciobanesc - foarte prietenos câinele. El susține toți membrii familiei. Îi place mai ales copiii și ei sunt ai lui. Jucând împreună, ei petrec timpul foarte distractiv, dar acest lucru nu afectează încălcarea disciplinei. Câinele dvs. va fi foarte fericit în legătură cu acest lucru.

Cum să pedepsească corect

În nici un caz nu poate să bată oi. Puteți comanda, însoțită de pași ușori, dar fără forță fizică. Dacă vă bați câinele, cel mai probabil el va fi laș.

Eficace ca pedeapsă va fi ofensă gazdă. Păstorul încearcă să-i mulțumească mai mult pe proprietar. Prin urmare, resentimentele tale pentru ei vor fi o lecție bună.

Cele mai frecvente erori în educație

Formarea unui catelus german de ciobanToată lumea visează că catelul dobândit va crește într-un câine inteligent și cântărit. Care va urma în mod clar comenzile și va adera la disciplină. Cu toate acestea, unele speranțe pentru aceasta, dar nu se aplică atât de multă putere și atenție.

De exemplu, hrănirea simplă și mersul câinelui și numai ocazional instruiți. Haosul complet la domiciliu, câinele doarme și mănâncă unde îi place. Nu e de mirare că un astfel de câine se comportă inadecvat pe stradă. Cum de a preveni această situație? Aici totul depinde de proprietar. Există o serie de greșeli care nu vă vor permite să pregătiți un păstor în mod corespunzător. Și anume:

 • Aplicarea pedepsei fizice. Nu este o chestie de sparking de lumină, pe care încerci să-l atragi atenția catelului asupra comportamentului său rău. Este o chestiune de trucuri de putere tare.
 • · Exerciții rare. Antrenamentul ar trebui să se facă nu când doriți, ci ca o activitate permanentă în timpul perioadei de formare.
 • · Lipsa atenției de la proprietari. De când ai luat catelul, trebuie să ai grijă de el. Dacă vreți un câine credincios, întotdeauna să îi acordați atenție unui mic și constant.
 • · Număr insuficient de exerciții fizice și psihice. Un câine cultivat și bine crescut va deveni numai dacă maestrul său învață acest lucru.
 • · Stabilitatea în interdicții. Dacă nu permiteți unui câine să urce pe o canapea, atunci această interdicție trebuie să fie permanentă, fără excepție de la reguli. La urma urmei, atunci cand esti instabil in pozitia ta, cainele nu va invata cum sa indeplineasca aceasta sau o alta cerinta fara indoiala.

Cum să ai grijă de un ciobănesc german

Selectarea și pregătirea catelului german CiobanescAcest animal unpretentiously în îngrijire și nimic deosebit nu este diferit de la alte animale.

În primele luni, vaccinare. Prin urmare, proprietarul trebuie:

 • să facă vaccinările necesare pentru a nu avea probleme cu starea de sănătate a câinelui;
 • să adere la dietă. Să dai să mănânci un câine este necesar, în același timp, în același loc. Copiii sunt hrăniți de trei ori pe zi. Adăpost de oaie suficient pentru a se hrăni de 2 ori pe zi, dimineața și seara;
 • Păstrați locul în care câinele de oaie doarme curat. Curățați periodic animalul în șampoane speciale sau săpun de rufe. În consecință, pieptene părul. Când animalul dvs. este bine întreținut și nu va crea disconfort în casă.

Se poate concluziona că însuși Ciobanescul german are, firește, condițiile cele mai favorabile pentru educație și formare. Cu abordarea corectă a animalului, puteți ridica un prieten adevărat, inteligent și paznic. Dar, în același timp, ar trebui să faceți ceva efort. Dar cel care-și iubește câinele îl va face cu plăcere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Clicuri pentru câini de băieți de rasă de păstori germaniClicuri pentru câini de băieți de rasă de păstori germani
Câine ciobănesc germanCâine ciobănesc german
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Pinscher german: descriere și standardePinscher german: descriere și standarde
Curtshaar german. Descrierea rasei de câiniCurtshaar german. Descrierea rasei de câini
Păstarul german de câine ciobănesc - câine de blanăPăstarul german de câine ciobănesc - câine de blană
Caracteristicile rasei Germane yaggter terrierCaracteristicile rasei Germane yaggter terrier
Câini asemănătoare cu lupii: istorie și soiuriCâini asemănătoare cu lupii: istorie și soiuri
Rase principale și descrierea câinilor de gardăRase principale și descrierea câinilor de gardă
Cum să hrănești un catelus german de ciobanesc?Cum să hrănești un catelus german de ciobanesc?
» » Instruirea unui catelus de ciobanesc german la domiciliu
© 2021 amigdas.com