amigdas.com

Vladimir grele - un aliaj de frumusete si putere

Ce posibilități are calul?Calul Vladimir călăreț greu, fără îndoială, se numără printre cele mai utile și mai atractive greutăți. Luând în considerare fotografiile acestor bărbați frumosi, se poate imagina puterea și puterea lor, estimați cantitatea de muncă pe care o pot realiza. Rasa este încă folosită astăzi ca forță de tracțiune în mediul rural, precum și pentru diverse lucrări subsidiare în ferme.

În rasa de cai a vehiculelor de mare tonaj Vladimir perfect combinate putere, frumusețe, înmulțită de îndurare și diligență.

origine

Cum a apărut rasaCai puternici și rezistenți au reprezentat un deficit în țara noastră, cea mai mare parte agrară, de secole. În cazul în care solul moale cu un cal țăran obișnuit ar putea face față cu arătură, motivele mai solide (de exemplu, luturi pe care regiunile Ivanovo și Vladimir), au fost întâmpinate dificultăți cu munca agricolă.

Chiar mai mult nevoia acută în caii puternici de cai grei a apărut în secolul al XIX-lea, prin înlocuirea plugului și a grapei cu fier, dispozitive mai grele pentru cultivarea terenului. Aceste evenimente au servit drept punct de plecare pentru începutul creșterii raselor de cai grei în Rusia.

Primele încercări de reproducere au fost făcute la sfârșitul secolului al XIX-lea, odată cu formarea Stablelor de Stat Gavrilovo-Posad. Primii oaspeți au fost Claydesdals britanici. Marele armasar maiestuos a trecut cu mici iepuri locale, dar rezistente. Mai târziu, pentru a îmbunătăți rasa utilizată britanic Shayra, dar contribuția lor la crearea unui lift național greu nu a fost foarte semnificativă.

Principala sarcină a selecției A fost de a introduce rase de cai, profitabile subliniază principalele avantaje ale ambilor părinți devin tați și putere, simplitate si rezistenta mamelor, cuplate cu exteriorul elegant și grațios. Lucrarea lungă și dureroasă a fost încoronată cu un succes final numai în anii 40 ai secolului XX. În 1946, Vladimir Heavy Draft rasa a fost înregistrată oficial odată cu intrarea în cartea de origine.

exterior

Camionul greu Vladimir este un cal frumos frumos, a cărui aspect atractiv nu este doar proporții ale corpului, ci și o varietate plăcută de culori.

 • Unde este folosit camionul greu Vladimir?Greutatea normală a cărnii este de aproximativ 700 kg, iar armăsarul este cu 100 kg mai mult. Greutatea animalelor mai mari poate ajunge la 900-1200 kg.
 • Înălțimea calului este de 165-175 cm, iar circumferința pieptului este de 200 cm, iar pasternul este de 27-30 cm.
 • Capul este mare, profilul este convex, colorat - gâtul este alungit, puternic.
 • Corpul este robust, cu lățimea normală, cu mușchii dezvoltați în relief și cu paletele poziționate în diagonală. Coapsele sunt late, spatele este întins.
 • Picioarele sunt lungi, setate corect, bine dezvoltate, adesea diferă de lăstari specifici în partea inferioară (frize). Cea mai mică treime din picioarele calului este de obicei albă.
 • Coama este groasă, coada este lungă și pufoasă.
 • Culoarea rasei este cea mai mare parte bay, cu toate acestea, este posibil să se întâlnească cu animale negre, roșii sau maro.

Dacă te uiți cu atenție la camioanele grele Vladimir, se poate observa că acestea au păstrat în similarități aspectul lor cu strămoșii lor imediate - Kleydestalyami si Shire: corp mare, picioare alungite cu frizele, prezența acestor pete albe.

caracter

Impresionant și chiar undeva un aspect formidabil al unui cal nu este în nici un fel asociat cu caracterul ei. În ciuda activității extraordinare și viguroase, caii Vladimir sunt susținuți, liniștiți și prietenoși în relațiile cu oamenii. În mișcare, animalele arată un neobișnuit grație grațioasă și grație. Uita-te la cai frumoși, treci pe un rîs, ca ei și mergi într-un galop cu un pas mare de măturat.

Este important să observăm abilitatea camioanelor grele Vladimir să crească rapid. Până la vârsta de trei ani, sunt pregătiți pentru reproducere și pot fi folosiți și pentru activități economice și de teren ca forță de tracțiune.

utilizarea

Vladimir transportator greuÎn prezent, greutățile grele sunt rareori utilizate pentru tipurile de muncă pentru care au fost selectate. Plugul și căruța pe tracțiunea calului au dispărut aproape complet din viața de zi cu zi. S-ar părea că secolul de greutăți se termină și cultivarea rasei nu mai are sens. Din fericire, în ciuda unei reduceri echitabile a numărului de Vladimir rasa de cai apăsător, care a devenit liber la modă, dezvoltarea turismului ecvestru, de vânătoare sport suflat viață nouă în utilizarea acestor animale minunate pentru scopurile de mai sus, nou le-a făcut util și valoros.

Calitatea caldă și echilibrată, inerentă acestor puternici frumosi, vă permite să controlați cu ușurință animalele, chiar și persoanele care au stat prima dată în șa și au luat frâiele în mâinile lor. Ei au apreciat forța și rezistența camioanelor Vladimir de mari dimensiuni și au călătorit pe oameni lungi și lungi.

Adăugați optimism la competițiile populare ale troicii Vladimir, precum și călărie, organizate în timpul sărbătorilor orașului. Uitați-vă la plimbări frumoase pe calul greu din parcurile orașului, servicii pentru care oferă unele firme. Aici toată lumea se poate simți singuri erou epic pe un cal uriaș, fă-ți timpul liber util și memorabil.

Cu toate acestea, viitorul rasei de greutate a lui Vladimir este deranjant. Este clar că reproducerea de cai în cantități atunci când au fost folosite ca putere de tracțiune în munca agricolă este în prezent neprofitabilă. Poate că întreținerea și reproducerea animalelor de reproducție în grajdurile private va ajuta la menținerea numărului de locuitori ai Vladimirului la nivelul corespunzător.

În noile condiții, crescătorii de cai nu se opresc la ceea ce sa realizat, ca urmare a trecerii camioanelor grele cu trotters, a fost posibil să crească un cal puternic, rapid pentru competiții sportive. Principala sarcină a fermei de păpuși Gavrilo-Posad este considerată îmbunătățirea tipului și exteriorul lui Vladimir, pentru care se folosește o separare între rasă în linie și legături apropiate de familie cu cei mai buni indivizi ai rasei.

Ca orice cal care lucrează în folosul omului, greutatea lui Vladimir necesită o bună îngrijire și condiții decente de detenție.

Constituția mare a unui cal dictează nevoia de nutriție de înaltă calitate și de înaltă calitate, bogată în boabe și vitamine. Principala hrană a animalului este iarba proaspătă sau fânul. În comparație cu alte tipuri de cai, Vladimiranii consumă de 1,5 ori mai multe produse din cereale și suplimente de vitamine.

Caii au nevoie de un timp considerabil pentru a petrece în aerul proaspăt, pentru a face plimbări regulate - este important pentru sănătatea și întreținerea lor în tonusul musculaturii. Inspectarea periodică a animalului de către un medic veterinar cu o frecvență de 4-6 ori pe an ar trebui să devină regulă. În timpul verii, după o zi de lucru, calul are nevoie de un duș cald, dar în timpul iernii este mai bine să fi mulțumit cu o curățare minuțioasă.

Fapte interesante

 1. Descrierea raseiEroul Vladimir este capabil să ruleze doi kilometri timp de cinci minute, cu o încărcătură de un ton și jumătate, cu o încărcătură de pas de 3 ori mai mult de cal va depăși aceeași cale în 15 minute.
 2. Caii rasei Vladimir au luat parte la tranziția dintre Vladivostok și Moscova.
 3. Persoanele tribale sunt folosite pentru a traversa cu alte rase, ceea ce îmbunătățește semnificativ caracteristicile lor productive.
 4. Camionul greu Vladimir funcționează la fel de bine în orice vreme, se adaptează ușor la un climat cald sau rece.
 5. În această rasă, am reușit să combinăm două opuse: frumusețea și harul - pe de o parte dimensiunile mari, puterea și greutatea mare - pe de altă parte.
 6. Animalul este rezistent la factori negativi și iritanți, ceea ce nu le permite să influențeze productivitatea acestuia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Camion greu sovietic - descrierea și caracteristicile raseiCamion greu sovietic - descrierea și caracteristicile rasei
Totul despre rasa de cai KarachaiTotul despre rasa de cai Karachai
Cainii cei mai frumosi si celebri din lumeCainii cei mai frumosi si celebri din lume
Rase de cai: specii, fotografii, descrierea cailor de rasaRase de cai: specii, fotografii, descrierea cailor de rasa
Cai rasa purpuriu arab, poze cu caiCai rasa purpuriu arab, poze cu cai
Caracteristicile cailor din rasa cal ArabianCaracteristicile cailor din rasa cal Arabian
Caracteristicile și caracteristicile rasei de cai Akhal-TekeCaracteristicile și caracteristicile rasei de cai Akhal-Teke
Cât cântărește calul, parametrii mediiCât cântărește calul, parametrii medii
Cât cântă calul? Greutatea și gradul de grăsimeCât cântă calul? Greutatea și gradul de grăsime
Vladimir camion greu - caracteristicile raseiVladimir camion greu - caracteristicile rasei
» » Vladimir grele - un aliaj de frumusete si putere
© 2021 amigdas.com