amigdas.com

Doar `dorian`: soiuri și aspect

Dorian Dorian în interiorul camereiToată lumea vrea ca casa lui să fie frumoasă și confortabilă. De aceea camera este amenajată cu mobilier frumos și alege o ușă spectaculoasă.

Trebuie să spun că sistemele de uși sunt cel mai important element prin care se creează un interior elegant. Având în vedere dorințele clienților, compania "Dorian Porte" a introdus sistemele sale ușoare care sunt foarte funcționale. În plus, au un aspect luxos și fiabilitate ridicată.

Oricine poate cumpăra produse Dorian, deoarece prețul lor este destul de democratic.

Istoria companiei

Minunate usi de la firma DorianFaimoasa întreprindere "Dorian Porte" este situată în Ulyanovsk. A fost fondată la sfârșitul secolului trecut. După ce a început să producă uși de furnir în 1999, compania a devenit un lider printre fabricile de mobilier din Rusia care produc produse similare.

Pentru produsele sale, compania utilizează o mare varietate de specii de lemn, caracterizată de siguranță și toate cerințele de mediu moderne:

 • mesteacăn;
 • arțar;
 • stejar.

Frunza ușii este căptușită cu un furnir natural, astfel încât căptușeala are aceeași calitate ca și frunza.

Fiecare ușă este tratată cu o compoziție specială, care include Lac de poliuretan italian, având proprietăți de respingere a apei. Datorită unei astfel de acoperiri, designul ușii lui Dorian se caracterizează prin câteva caracteristici pozitive:

 • nu reacționează la fluctuațiile de temperatură;
 • Are o protecție sigură împotriva umidității ridicate;
 • nu se deformează;
 • neutru față de substanțele chimice și agresive;
 • rezistente la foc.

Varietăți ale ușilor Dorian

În prezent, compania prezintă trei colecții de mărci de pe piață:

 1. «QUADRO»;
 2. «EGO»;
 3. «ROYAL».

Ușile colecției Dorian Spazio QuadroFiecare dintre ele are propria sa caracteristică de design, datorită căruia proprietarului îi este garantată fiabilitatea ridicată și funcționarea confortabilă. Producția de astfel de uși se realizează pe echipamente moderne de înaltă precizie, care respectă standardele europene.

Produsele acestui brand au multe calități pozitive, cele mai importante fiind:

 • formă frumoasă;
 • design eficient;
 • tehnologie modernă;
 • material natural;
 • cost redus.

Să observăm că producția companiei "Dorian" permite ieșirea ușilor, care diferă în preț. Are o răspândire foarte mare. Prețul minim începe de la 7500 de ruble, iar maximul ajunge la 85.000 de ruble. Totul depinde de design și colecție.

Componenta

Să spunem imediat că produsele Dorian sunt un design care este considerat o operă de artă. Producția fabricii este împărțită în mai multe grupuri.

Colecția "Modern" constă din:

 1. "Dorian LineaLinea ";
 2. "Forte";
 3. "Onda";
 4. "Salerno";
 5. "Eterna";
 6. "Albero".

Colecția populară "Classic" conține două mărci:

 1. Dorian Versaille"Medici",
 2. "Versaille".

Grupul "Neoclassica" este renumit pentru capodoperele sale:

 1. "Avenue";
 2. "Galla";
 3. "Colore".

Ușile "Design" reprezintă linia "Intarsio".

"Linea" este de înaltă calitate și design original. Pentru a face designeri frumoși designeri a folosit un furnir periat. Sisteme de uși din acest grup sunt echipate cu copertine speciale de producție italiană, cu reglare specială.

Colectia "Albero" este caracterizata de un furnir din furnir natural de stejar, care are efectul de brashing. Pentru a da o rafinare deosebita, constructia este acoperita cu un lac mat special.

Conducătorul "Onda" are o formă elegantă, care accentuează liniile netede. Un astfel de design poate deveni un ornament al oricărui interior.

Grupul "Forte" a primit un design elegant și formă laconică. Pentru finisare se utilizează furnir natural, având o varietate de nuanțe de culoare.

Despre colecția "Medici" se poate vorbi despre perfecțiunea adevărată. Aceste usi sunt acoperite cu vopsea speciala. Ele sunt decorate cu plăci grele, care evidențiază originalitatea formei întregii structuri. Pentru această serie sunt caracteristice următoarele culori:

 • un argint;
 • aur;
 • maro platină.

Dorian AvenueSeria "Avenue" se referă la stilul neoclasicismului. Aceste usi sunt finisate cu furnir de stejar. Uneori utilizați furnir anegri. Construcția acestui sistem de uși nu are o baghetă. Privind la ea, nu lasă sentimentul de "aerisire" a ușii. O astfel de ușă se potrivește oricărui interior.

Grupul "Salerno" diferă de cele precedente cu geamurile sale. Inserțiile de sticlă sunt fabricate din diferite tipuri de sticlă. Sticla poate fi cea mai obișnuită și, probabil, modelată, pe care se face un desen minimalist.

Chinga "Eterna" are o diferență caracteristică, profilul său fiind făcut triunghiular. Geometria unei astfel de uși este fundamental diferită de toate ușile cunoscute. Acest tip va fi un punct culminant al interiorului.

Seria "Intarsio" se confruntă cu un furnir luxos multi-directional. aceasta usa arata foarte bine și întotdeauna atrage priviri entuziaste.

Seria "Galla" se distinge prin combinația dintre stilul clasic și modernitate. Aspectul acestor usi arata grozav!

Dorian ColoreConducătorul "Colore" diferă de stilul neoclasic și de construcția pictată. Astfel de usi au fost special create pentru a decora stilul interior.

Linia Versaille poate fi considerată un adevărat lux. Sistemul ușii are o combinație simultană de antichitate și clasicism.

Fiecare astfel de linie este unică în felul său. dar toate acestea sunt unite de îndemânarea profesioniștilor compania "Dorian". O astfel de ușă va sublinia mereu stilul special al camerei și gustul deosebit al proprietarului său.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Bucatarii: descriere, catalog si preturiBucatarii: descriere, catalog si preturi
Blum mobilier și sisteme de mobilierBlum mobilier și sisteme de mobilier
Chiuvete și chiuvete de bucătărie de la BlancoChiuvete și chiuvete de bucătărie de la Blanco
Scaune si mese pentru bucatarieScaune si mese pentru bucatarie
Descrierea furniturilor de mobila firma `boyard`Descrierea furniturilor de mobila firma `boyard`
Fabricarea bucătăriei "Borovichi" și răspunsurile cumpărătorilorFabricarea bucătăriei "Borovichi" și răspunsurile cumpărătorilor
Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)
Bucătării nolte - calitate și individualitate germană a mobilieruluiBucătării nolte - calitate și individualitate germană a mobilierului
Confort la pescuit: o imagine de ansamblu a celor mai bune locuri de pescuitConfort la pescuit: o imagine de ansamblu a celor mai bune locuri de pescuit
» » Doar `dorian`: soiuri și aspect
© 2021 amigdas.com