amigdas.com

Recenzii despre acordeon usi interior

Acordeon de ușă internăÎn lumea modernă, toată lumea vrea să iasă din mulțime. Cineva pentru acest lucru devine lucruri foarte scumpe, arătând exclusivitatea, cineva încearcă să se comporte „nu ca toți ceilalți“, și cineva cumpără casa ta este absolut uimitor și neobișnuit la prima vedere, obiecte. Prin urmare, tema actului de astăzi este acordeonul de ușă.

Descrierea și soiurile

După cum reiese din titlu, designul unui astfel de element interior similar cu burdufurile de armonie, bayan, acordeon și instrumente muzicale similare. Extinderea cum ar fi blănurile sau jaluzelele ferestrei, ușa își schimbă lungimea și lățimea, deschizând sau închizând trecerea. Cu alte cuvinte, designul unui astfel de model "armonios" nu reprezintă ceva complicat, deși pare neobișnuit.

În majoritatea cazurilor, ușile sunt realizate din plastic ușor (PVC). De asemenea, există modele realizate din PAL (lemn PAL) sau din lemn real. Costul lemnului sau al plăcilor PAL este mai mare decât omologii lor din plastic.

Practic, gama de modele din plastic este vopsită "sub copac", dar, de asemenea, există modele finisate "sub metal". Pe acordeon-ușa se pot aplica diferite modele. Deseori în magazine se găsesc modele cu deschizături de sticlă, cu sticlă, de regulă, de asemenea, din plastic. Desigur, costul unui astfel de "acordeon" este mult mai mare.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice altă inovație, astfel de "armonii" au o serie de avantaje. Cu toate acestea, pe fundalul laturilor pozitive, sunt evidențiate și câteva deficiențe.

Pro:

 • Profesioniștii ușilor acordeonuluiDesign neobișnuit.
 • Economie de spațiu - excelentă pentru apartamente mici și camere mici.
 • Acordeonul de ușă se deschide ușor și fără probleme.
 • Ventilație bună.
 • Selecție largă de dimensiuni.
 • Cost redus (costul începe de la 2000 de ruble).
 • Introduce inovația în interiorul apartamentului.
 • Ușor de instalat și demontat.
 • Posibilitatea de a asambla și demonta complet pentru o jumătate de oră.
 • O gamă largă de soluții color și design de uși-acordeoane.
 • Îmi plac foarte mult copiii.

contra:

 • Pentru un cost mic va trebui să plătească pentru scurtă durată.
 • Ușile din plastic sunt susceptibile la zgârieturi, chipsuri, crăpături și alte defecte cosmetice.
 • Este necesară o montare și o instalare atentă pentru a reduce probabilitatea ruperii.
 • Modelele ieftine sunt deosebit de notabile pentru designul lor subțire.
 • Lipsa izolării fonice și termice.
 • Cele mai multe uși ieftine după șase luni sau un an încep să curețe și să se răsucească.
 • S-ar putea să existe dificultăți semnificative în introducerea sau înlăturarea mobilierului sau a aparatelor mari prin ușă (acordeonul standard de ușă reduce deschiderea ușii cu 10-15 cm).
 • Dacă elementele de ghidare sunt furnizate numai de sus, ușa se poate prinde când este închisă.
 • Nu se închide strâns.
 • Cu o utilizare constantă, ușile acordeonului încep să se rupă cu timpul.

Prin urmare, pentru orice achiziție mai mult sau mai puțin gravă, va fi necesar să se ia în considerare toate aspectele pozitive și negative ale modelului achiziționat. În unele cazuri, vă puteți întreba pur și simplu întrebarea: "Merită să cumpărați o ușă de acordeon?".

opinii

Caracteristicile acordeonului pentru usiAcum există multe site-uri care se specializează în opiniile despre produse. De asemenea, în unele magazine online există o oportunitate lasa un comentariu despre produs. Prin urmare, fiecare persoană poate determina cu ușurință ce anume are nevoie.

Recenzile despre acordeon ușă sunt contradictorii. La fel ca multe produse de pe piață, există, de asemenea, admiratorii lor și haters. Adevărat, oamenii care nu doresc să pună ușa cu un astfel de mecanism sunt mult mai mari. Ca argumente principale, ele conduc la o izolare termică insuficientă a sunetului și a căldurii, la o scurtă durată de funcționare și la dificultăți în transportul de mobilier și aparate mari prin ușă. Oponenții subliniază, de asemenea, schimbarea neobișnuită a interiorului, confort și faptul că o astfel de "acordeon" excelent pentru apartamente cu o zonă mică.

Totul depinde de producător, m-am uitat la multe astfel de uși de acordeon înainte și sa oprit la MARLEY și nu a eșuat. Ușa se deschide bine, ușor, fără prea mult zgomot. Am luat modelul Eurostar. Timp de cinci ani funcționează minunat. Vecinul a văzut și, de asemenea, a cumpărat în OBI unele ieftine, lăudate prima și șase luni l-au scos. I-am spus: "Plătesc de două ori."

Astfel de modele sunt deosebit de relevante pentru Rusia, deoarece mai mult de jumătate din clădirile rezidențiale sunt "Hrușciov" cu o suprafață mică. Un astfel de "acordeon" se va potrivi bine în aproape orice interior, deoarece are o varietate de soluții de culoare. Pe lângă analogii interiori, "acordeonul" poate fi surd sau cu o inserție de sticlă. Adăugați la toate avantajele ușurinței instalării - și aici vă găsiți o soluție excelentă pentru lipsa coridoarelor înguste și a unui spațiu mic. Problema izolării insuficiente a zgomotului și a izolației termice nu este o problemă. Ideea este că sistemul de etanșare similar cu ușile convenționale. În plus, cu un tratament adecvat, "acordeonul" va dura mult timp.

Alegerea ușilor acordeonuluiAcestea reduc în mod deschis ușa cu 10-15 centimetri, astfel încât deschiderea însăși va trebui să fie plasată mai largă, altfel nimic prin ea nu poate realiza sau realiza fără a dezmembra "acordeonul". Dacă trebuie să schimbați mașina de spălat (de exemplu, scoateți-o din baie) printr-o ușă standard, atunci cu o "acordeon" instalată, nu o puteți suporta. Și modelele existente elemente de ghidare există doar de sus, partea de jos este de obicei pe o roată, deci uneori se blochează la deschidere sau închidere. Prietenii mei au cumparat separat ghizii pentru partea de jos si sunt in cele din urma nefericiti. Ei o vor schimba la ușa obișnuită.

Și în concluzie

Utilizați soluții neobișnuite în casa dvs. - o chestiune privată pentru toată lumea. Cu toate acestea, va fi inutil să gândiți cu atenție înainte de a cumpăra, este cu adevărat necesar să instalați un acordeon în apartament? Dacă răspunsul este pozitiv, atunci trebuie să decideți bugetul și să alegeți modelul corespunzător. După cum știți, Nu salvați lucrurile acasă, dacă intenționați să instalați "acordeonul" pentru o perioadă lungă de timp și nu o utilizați ca o soluție temporară, este mai bine să nu cumpărați cele mai ieftine modele. Între timp, se colectează suma corespunzătoare - va fi timpul să alegeți o ușă specială.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să închideți corect jaluzelele pe ferestrele din plastic: videoCum să închideți corect jaluzelele pe ferestrele din plastic: video
Prețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegereaPrețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegerea
Prezentarea generală a fotografiilor despre jaluzelele de pe ferestrele din plasticPrezentarea generală a fotografiilor despre jaluzelele de pe ferestrele din plastic
Caracteristicile bucătăriei Wenge: fotografieCaracteristicile bucătăriei Wenge: fotografie
Caracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioareCaracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioare
Jaluzele cu mâinile lor - frumoase și eleganteJaluzele cu mâinile lor - frumoase și elegante
Faceți jaluzele cu mâinile dvs. - simple și interesanteFaceți jaluzele cu mâinile dvs. - simple și interesante
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Doar acordeon în fotografii și fapteDoar acordeon în fotografii și fapte
Unele idei de decorare a bucătăriei propriiUnele idei de decorare a bucătăriei proprii
» » Recenzii despre acordeon usi interior
© 2021 amigdas.com