amigdas.com

Selectarea și instalarea ușilor ieftine pentru baie și toaletă

Cum de a alege o ușă de baieCe credeți, care este diferența dintre uși de baie și toaletă de la produse la alte spații? Anterior, ele se deosebeau de alte porți în dimensiune, dar acum practicile, estetica, nemulțumirea în îngrijire, conformitatea cu interiorul general și, desigur, longevitatea au intrat în vogă. Prin urmare, să luăm în considerare alegerea unei uși la toaletă și toaletă, precum și caracteristicile instalării.

Materiale pentru usi

Toată lumea știe că, datorită nivelului ridicat de umiditate din baie și toaletă, alegerea ușilor pentru ele este oarecum specifică, chiar dacă casa dvs. are o bună ventilație. În acest sens, se recomandă alegerea unei astfel de uși astfel încât nici umiditatea, nici aburul să nu fie dăunătoare pentru ea și în timp ce își păstrează aspectul pe întreaga perioadă de funcționare. În plus, ușile pentru căzi de baie și toalete ar trebui să aibă în continuare o bună izolare termică și fonică. Principalele materiale pentru aceste camere sunt:

  • Uși glisante din sticlă în baiesticlă;
  • din plastic;
  • MDF sau PAL;
  • copac.

Cel mai potrivit material pentru baie și toaletă este sticla, deoarece nu se teme de temperaturi ridicate, deformări și distrugeri posibile sub influența apei. În plus, este ecologic și igienic, reține căldura și nu pierde sunete. Sunt făcute toalete și băi sticlă specială de înaltă rezistență, pentru că pentru a le rupe casele, trebuie să faci mult efort.

Uși spre toaletă și baie
Materiale pentru uși de toaletă și baieIeftin uși de baieCum de a alege o ușă de baieCum de a alege usi ieftine la baieMateriale pentru uși de toaletă și baieIeftin uși de baieCum de a alege o ușă de baieCum de a alege usi ieftine la baieCum de a alege o ușă de baieIeftin uși de baieMateriale pentru uși de toaletă și baieCum de a alege o ușă de baieCum de a alege usi ieftine la baieIeftin uși de baieMateriale pentru uși de toaletă și baieCum de a alege o ușă de baieIeftin uși de baieCum de a alege usi ieftine la baieMateriale pentru uși de toaletă și baieCum de a alege o ușă de baie

Ușile din sticlă sunt foarte solicitate, deoarece au multe avantaje, inclusiv un design elegant. Suprafața însăși poate fi gravată, mată, colorată sau acoperită cu o oglindă. De asemenea, ele sunt decorate cu inserții din diverse materiale, mozaicuri sau desene frumoase, ceea ce le face mai originale, iar camera se mări vizual și devine mai ușoară. Ușile din sticlă se vor potrivi perfect interiorului casei, devenind decorarea sa. Dar pentru aceste avantaje trebuie să plătiți, ci pentru că astfel de produse au un preț corespunzător.

Ușile de la MDV din baie

O alegere bună pentru baie va fi ușile din plastic, care, ca și sticla, sunt destul de ușoare și nu sunt supuse deformării sub influența umidității și a temperaturii de transfer, precum și păstrați căldura bine și nu pierdeți sunetele. Datorită straturilor speciale de acoperire, materialul plastic poate simula aproape orice material, inclusiv lemn.

Desigur, din punct de vedere estetic, ușa din plastic pare puțin mai rău decât omologii de sticlă și lemn, dar acest lucru este ușor compensat de faptul că acestea sunt necostisitoare, ceea ce înseamnă că pot fi oferite de orice persoană obișnuită. Îngrijirea produselor din plastic este simplă - uneori trebuie șterse cu o cârpă umedă și, dacă există o contaminare mai severă, va trebui să utilizați un detergent.

Usile din lemn pot fi numite clasice, deoarece acestea au fost folosite din timpuri imemoriale. Da, merită să ne amintim că pomul nu-i place apa și se uzează destul de repede sub influența umidității, dar acest lucru nu înseamnă că nu pot fi folosite pentru baie și toaletă. Pentru a face acest lucru, copacul trebuie să fie de înaltă calitate (adesea cu fag sau stejar), în timp ce se recoltează și se usucă în mod corespunzător.

Dacă ușile vor fi instalate pentru o baie sau toaletă, atunci trebuie să fie tratate cu un antiseptic și deschise cu un lac. De asemenea, este de dorit ca intrarea să fie localizată pe cât posibil de la sursele de apă și vapori. Ca și în primul caz, prețul ușilor din lemn este foarte mare și nu vor fi accesibile tuturor.

Sfaturi pentru alegerea modelelor ușii

Dacă aveți nevoie de ușă la toaletă și toaletă, care nu sunt foarte scumpe, atunci probabil cea mai accesibilă opțiune va fi PAL și MDF, acoperită cu laminat. ei bine tolera umezeala și diferă în varietate. În ceea ce privește ușile furniruite, nu se recomandă instalarea unei băi sau a toaletei, deoarece furnirul natural nu rezistă aerului umed.

Dacă aveți o baie adiacentă la bucătărie sau altă cameră, iar spațiul pentru deschiderea a două uși este mic, gândiți-vă la instalarea ușii. Fotografiile lor cu astfel de probleme pot fi găsite pe Internet.

De asemenea, nu uita asta Ușile pentru bai și toalete ar trebui să aibă un orificiu sau cel puțin un spațiu între foaia ușii și podea. În plus față de ușile înseși, mecanismele de blocare și mânerele trebuie să fie fiabile, deoarece, spre deosebire de alte produse, ele vor fi utilizate mai des și, în consecință, vor fi mai mult supuse stresului.

Cum să instalați o ușă în baie sau în baie?

Usi de lemn la baiePentru a proteja carcasa de inundații, la locul de instalare a ușii este necesar să se asigure palete cu o înălțime de aproximativ 5 cm, iar produsele în sine sunt fixate mai sus decât altele cu unde 10 cm.

Deseori, clienții doresc ca ușile din apartament să fie de același tip. În consecință, sunt achiziționate produse standard de două metri pentru camere de zi și în baie, deși înălțimea este de obicei de numai 190 cm, adică cu 10 cm mai puțin. Ca urmare, trebuie să mergeți la trucuri pentru a obține cele necesare pentru a le pune în mod normal, și aceasta este fie modificarea bunurilor înseși, fie dezmembrarea deschiderii.

Grosimea zidurilor băii și a băii este mică și adesea este de numai 4-5 cm și, prin urmare, la alegerea produselor Este important să alegeți caseta de mărime potrivită. Ar trebui să fie mai gros decât peretele cu aproximativ 1,5 cm, astfel încât marginea interioară a cutiei să se afle în același plan ca peretele toaletei sau în baie, cu gresie. În caz contrar, este necesar:

  • sau îngroșarea pereților;
  • sau scoateți extra centimetri din cutie.

În ultimul caz, este puțin probabil să puteți picta suprafața ferăstrăului cu aceeași calitate ca și celelalte laturi, iar linia de tăiere va atrage imediat ochii, chiar dacă îl închideți cu platbandul.

Dacă aveți o cutie furniruită, atunci nu este recomandat să tăiați centimetri în plus, deoarece furnirul rămas va începe să se desprindă după un timp. Cutii de asemenea pot fi confecționate din lemn de conifere și acoperite cu o placă de MDF deasupra și dacă începeți să le vedeți, ele se vor destrăma. În acest sens, nu se recomandă experimentarea tăierii sale și este mai bine să se sigileze decalajul dintre perete și plăci, de exemplu, cu gips.

Pentru a evita aceste momente neplăcute, se recomandă să eliminați în prealabil toate dimensiunile, deoarece uneori dimensiunile ușilor spre baie sau toaletă pot fi diferite de celelalte.

Uși pentru baie în apartament

Dar dacă trebuie să scurteze ușa, trebuie să se înțeleagă că această operațiune numai cu produse reale din lemn, nu se grăbește să se bucure - prețul pentru această mizerie va fi rasfatati de aspectul și reducând durata de utilizare. În cazul ușilor din plastic sau din sticlă, trebuie fie să modificați deschiderea, fie să schimbați produsul achiziționat (mai rău, dacă au fost făcute la comandă). Prin urmare, studiați opțiunea de modificare a deschiderii.

În cazul în care este mare, atunci pentru a construi peretele cu gips-carton, și dacă, dimpotrivă, este foarte îngustă, atunci este mai probabil să rupeți peretele, ceea ce poate afecta designul său ca întreg și, prin urmare, va fi mai bine să scurtați ușile dacă există o astfel de oportunitate. În cazul în care pereții de baie sau toaletă sunt din tencuială, apoi pentru a crește deschiderea aveți nevoie de aproximativ 10-15 minute de lucru cu bulgară. Acest lucru este foarte praf, prin urmare, se recomandă utilizarea dispozitivelor de protecție pentru ochi și căile respiratorii. Dar este mai bine să o faci singur decât să cunoști prețul cosmic al angajaților angajați.

concluzie

După cum puteți vedea, totul este simplu, dar atunci când este necesar să se facă acest lucru bine, vine in mai multe nuanțe din care nu au fost nici măcar conștient la prima vedere, cu selecția și instalarea ușii la baie și toaletă. La selectarea și instalarea ulterioară, trebuie avut în vedere faptul că ușile trebuie deschise convenabil. În cazul în care zona de baie și toaletă permite, este mai bine să le deschidă spre interior pentru a exclude posibilitatea de a răni ușile de uz casnic care trec. În orice caz, încercați să abordați această problemă cât mai practic posibil. Prețul oricărei activități este prețios. Mult noroc!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se instalează o toaletă în casă?Cum se instalează o toaletă în casă?
Bideți - ce fel de lucru este acesta, scopul luiBideți - ce fel de lucru este acesta, scopul lui
Cum să ascundeți țevile în toaletă?Cum să ascundeți țevile în toaletă?
Toaletă cu raft pe castron - cum să alegiToaletă cu raft pe castron - cum să alegi
Descrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletăDescrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletă
Uși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni fotoUși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni foto
Toalete pentru cabane: soiuri, fotografii și prețuriToalete pentru cabane: soiuri, fotografii și prețuri
Care ușă pentru a pune în baie sau toaletă: fotografieCare ușă pentru a pune în baie sau toaletă: fotografie
Dulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușitDulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușit
Căzi de baie și toaletă - alegere și instalareCăzi de baie și toaletă - alegere și instalare
» » Selectarea și instalarea ușilor ieftine pentru baie și toaletă
© 2021 amigdas.com