amigdas.com

Șurubelniță cu șurubelniță și cu elementele sale

Șurubelniță cu șurub și șurubO șurubelniță este un instrument indispensabil în orice gospodărie. Astăzi există multe tipuri de unelte de diferite forme și dimensiuni. Cu toate acestea, cele mai necesare sunt produse cu crestături și plate. Cu ajutorul lor, puteți răsuci sau să vă desfaceți toate dispozitivele de fixare. Ce fel de șurubelnițe există și la ce pot fi folosite? Care sunt caracteristicile funcționării lor?

specie

Până în prezent, există zeci de tipuri de șurubelnițe. Cu toate acestea, cele mai comune tipuri sunt, cum ar fi o șurubelniță plat și o șurubelniță Phillips. Pe baza lor, alte tipuri de acest instrument sunt dezvoltate și create. Să le analizăm mai detaliat.

Șurubelniță cu șurub

Primul tip de scule care avea un slot plat era cunoscut de la secolul al XV-lea. A supraviețuit cu anumite schimbări până în prezent. Datorită versatilității sale pot fi utilizate pentru diferite tipuri de elemente de fixare, inclusiv șurub. Platul este ținut perfect în canelură și vă permite să creați un cuplu bun fără probleme. Următoarele caracteristici se disting, de asemenea, printr-o structură plană:

  • Șurubelniță cu șurubÎn plus față de aplicația standard, acestea sunt bine utilizate în tăierea circuitelor electrice, Permiteți deschiderea încuietorilor cu caneluri splice;
  • Suport slot disponibil pe mai multe instrumente, de exemplu, plăci, cuțite. Acest lucru înseamnă că un șurub strâns strâns poate fi deșurubat cu ajutorul acestor instrumente;
  • Asemenea accesorii sunt bune de utilizat la lucrările de finisare, inclusiv în mecanismele de primăvară.

În același timp, există un dezavantaj serios: stabilitate slabă. Suficientă forță laterală mică și se îndepărtează din canelură. Fixarea numai într-un singur plan nu împiedică glisarea de-a lungul întregului șurub.

Șurubelniță Phillips

Este o versiune imbunatatita a unei structuri plate. Scopul era eliminarea dezavantajelor unui slot plat. Ultimul sa străduit să sară din canal, iar atunci când înșuruba șurubul la cap, capul se putea rupe.

Șurubelniță PhillipsSoluția a fost găsită de Phillips, care a dezvoltat slotul descris mai sus. Datorită acesteia, o ușoară abatere verticală nu va duce la scoaterea sculei. Limitatorii în deplasarea laterală țineți ferm slotul în dispozitivele de fixare. Confortul a fost imediat apreciat de dulgheri și dulgheri. Acest lucru a fost deosebit de important atunci când înșurubați șuruburile în structurile din lemn. Productivitatea a crescut de mai multe ori. Cu toate acestea, ele au și dezavantaje:

  • Sunt necesare eforturi mari pentru a lucra cu instrumentul. Acest lucru duce la uzura rapidă a sloturilor încrucișate;
  • Este necesar să se aplice o forță constantă pentru a ține scula în planul necesar. Ca urmare, muncitorul este obosit repede;
  • Phillips limitată în mărime. Foarte mic, cu un slot similar nu este produs, deoarece nu vor fi în cerere.

În ciuda acestor dezavantaje, slotul Phillips a câștigat o popularitate considerabilă în rândul reprezentanților profesiilor de lucru. 75% din elemente de fixare sunt realizate pentru această modificare.

Recent, a fost dezvoltată o versiune îmbunătățită a slotului încrucișat numit Torx. Nu-i este frică de o fixare puternică. Vă permite să protejați bine produsele complexe împotriva reparațiilor neautorizate. Există, de asemenea, o ieșire cu capete încrucișate înlocuibile, numite biți. Astfel de instrumente ar trebui să fie în fiecare gospodărie a unui meșter cu experiență.

Funcționarea șurubelnițelor

Șurubelnițe poddevyut panouri amovibile, rafina diferite contaminanți, separa tampoane lipite și chiar folosit ca un daltă și daltă. Orice aplicație are ca rezultat uzura sculelor. Prin urmare, este necesară reparația și restaurarea sculei.

Funcționarea șurubelnițelorSă începem cu ascuțirea. Mulți încearcă să închidă produsul, dar nu toată lumea știe cum să o facă corect. Mai întâi de toate, vârful șurubelniței trebuie să fie îndoit. Principiul de ascuțire este similar cu procesul de ascuțire a patinei, dar numai în cazul unui slot plat. Crucea trebuie ascuțită numai în cazuri extreme.

Apoi, magnetizați șurubelnița. Cel mai adesea, modelele moderne au deja un vârf magnetizat. Dacă nu este, atunci este suficient să o lăsați lângă un magnet puternic pentru o vreme sau pur și simplu să o atașați la un magnet.

producție independentă

Șurubelnița poate fi realizată independent. Luați un cuiat, ștergeți-l ca un slot plat. Al doilea capăt este îndoit ca un mâner. În prezența biților, este posibil să se producă un instrument portabil bazat pe un șurub și șaibe.

Crucea este făcută din cheia veche a formularului corespunzător. Ei au o înaltă rezistență și vor dura mult timp. Poate fi purtat cu o grămadă de chei și va fi mereu la îndemână.

Am examinat principalele tipuri de șurubelnițe, caracteristicile și funcționarea acestora. Deși acest lucru este un instrument destul de comun, acesta poate fi îmbunătățit și fabricat independent. Sperăm că ați primit o mulțime de informații noi și că veți putea să o utilizați în scopul dorit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege ancora de metal dreaptaCum de a alege ancora de metal dreapta
Cum să scoateți cartușul de la șurubelniță și să îl înlocuiți cu unul nouCum să scoateți cartușul de la șurubelniță și să îl înlocuiți cu unul nou
Cum de a depăși ușa de la frigider va fi identificat și nu numaiCum de a depăși ușa de la frigider va fi identificat și nu numai
Șurubelniță șocantă și rotativă: principiul de funcționare și aplicareaȘurubelniță șocantă și rotativă: principiul de funcționare și aplicarea
Cum se utilizează testerul cu șurubelniță indicatorCum se utilizează testerul cu șurubelniță indicator
Ce șurubelniță să alegeți pentru munca casnicăCe șurubelniță să alegeți pentru munca casnică
Cum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile taleCum sa faci o gheata pentru pescuit cu mainile tale
Șurubelniță: caracteristici de design și modalități de a vă reparaȘurubelniță: caracteristici de design și modalități de a vă repara
Șurubelniță cu o șurubelniță cu mâinile tale: ce dispozitiv să alegiȘurubelniță cu o șurubelniță cu mâinile tale: ce dispozitiv să alegi
Acumulator pentru șurubelniță makitaAcumulator pentru șurubelniță makita
» » Șurubelniță cu șurubelniță și cu elementele sale
© 2021 amigdas.com