amigdas.com

Funcția de cheie și funcțiile acesteia

Cheie din carbură de sculeCheia carburatorului încă nu își pierde relevanța. Motivul este că până acum nu a fost inventată o metodă mai ieftină și mai simplă, care să permită deșurubarea sau fixarea piuliței. Nu este necesar să inventezi ceva nou. La urma urmei, puteți îmbunătăți mereu instrumentul clasic. Să analizăm ce este un astfel de instrument și care sunt funcțiile acestuia.

Direct despre carbuncul

Cheia mașinii are multe modificări. Pentru fiecare tehnică, producătorul își face propriile articole de carob. Acest lucru evită auto-repararea, care obligă o persoană să transporte produsul în centre specializate.

Numele oficial al unei astfel de chei ar trebui să fie căutat în GOST, unde este denumită o cheie deschisă. Axa longitudinală a capului este situat la un unghi de 15 sau 75 de grade. Acest lucru este necesar pentru a facilita munca într-un spațiu limitat sau îngust.

Produsul este simplu și universal, acesta este principalul său avantaj. În acest caz, există un dezavantaj grav, constând în prezența a numai două contacte apropiate. Presiunea prea puternică duce la distrugerea colțurilor. Soluția la această problemă este producerea de truse speciale de piulițe. Cu coarne produce o varietate de manipulări, și anume:

  1. Acestea sunt scurtate, pentru a aplica mai puțin efort;
  2. Fabricarea sculelor cu proeminențe;
  3. Schimbă direct în locașul însuși;
  4. Combinând modificările de mai sus într-un singur produs.

Datorită acestei aplicări a cheilor devine mai convenabil și mai eficient. Cheia universală vă permite să lucrați cu orice tip de șuruburi și piulițe, chiar și forme foarte complexe. De asemenea, este bine să lucrați cu o cheie de putere. Are un design foarte bun, îngroșat. Cel de-al doilea capăt este foarte convenabil pentru loviturile pe el cu un ciocan. Aceste chei vă permit să deșurubați piulițele deteriorate și ruginite, fără teama de a deteriora mașina în sine.

Blocuri și chei cu chei

Să începem cu inelul sau tipul de sonerie al produsului. Denumirea corespunde unei zone de lucru inelare destinate prinderii unui șurub sau a unei piulițe. Din acest motiv, varianta clapetă afectează toate cele șase puncte. Să ne distingem, de asemenea, unele caracteristici ale elementului:

  • Cum se utilizează cheiaDimensiunea este mai mică comparativ cu structurile convenționale de piulițe;
  • Există modificări la 12 și 6 fațete. Deși prima opțiune este mai convenabilă pentru lucru, hexagonul permite efectuarea lucrărilor de alimentare fără pericol de deteriorare a piuliței;
  • Printre inel sunt modificări cu un aranjament diferit al capului în raport cu mânerul. Cele mai convenabile sunt dispozitivele cu un aranjament de 15 grade. Ele vă permit să lucrați în condiții diferite, chiar și într-un spațiu foarte comprimat.

În acest caz, există o nuanță importantă: structurile cu crestături nu sunt considerate ca o specie separată. Este doar o modificare a elementului inelului. Slotul din inelul unei astfel de scule vă permite să prindeți piulița închisă de tija de la capăt.

Opțiunile combinate sunt populare în rândul șoferilor. Acestea combină carob și cap de inel pentru a îmbunătăți performanța. Cel mai bun design va fi, în cazul în care capetele sunt desfășurate în raport unul cu celălalt cu 90 de grade. Acest lucru va ajuta maestrul în muncă, deoarece el își va odihni palma pe partea largă a dispozitivului.

Cheie reglabilă și soclu

Aplicarea unei cheiÎn ciuda confortului de a folosi o cheie reglabilă în viața de zi cu zi, șoferii preferă să evite. Motivul pentru aceasta este un cap mare și inconfortabil, care în timpul mișcării creează o reacție foarte slabă. Din acest motiv, colțurile piulițelor sunt netezite și mecanismul buretelui mobil se îndepărtează.

Dar versiunea finală cu capete interschimbabile este mai convenabilă. Aceste structuri sunt realizate sub formă de două hexagoane la capete, sub forma literei D. Dimensiunile pot fi aceleași, deoarece sarcina constă în deșurubarea piuliței strânse fără a lua în considerare cuplul ridicat. Dacă piulița are o locație convenabilă, utilizați capătul cu o rotație mare.

Piesele finale sunt disponibile cu o canelură în 12 fețe. Uneori, într-un singur produs, se combină canelurile hexagonale și cele douăsprezece fețe. Există soiuri sub forma unei litere T sau a unei versiuni încrucișate, precum și a unor capete interschimbabile, care facilitează foarte mult munca mecanicului și reduc dimensiunea setului.

În concluzie, merită menționat faptul că cheia de poziționare poate fi făcută în diferite modificări. Fiecare dintre ele este folosit în anumite cazuri. De cele mai multe ori lucrați cu nuci în reparații auto, este mai bine să utilizați opțiunile finale. Ele sunt mult mai convenabile și au în blocurile lor de înlocuire set. În plus, puteți prelua și traversa modificările, permițându-vă să deșurubați și cea mai veche și neagră rugină. În alte cazuri, este posibil să se utilizeze produse inele având o variantă practică de fabricație și utilizarea convenabilă în orice spații. Alegeți cu atenție cheile pentru lucrări tehnice!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să deșurubați un șurub sau o piuliță cu muchii rupteCum să deșurubați un șurub sau o piuliță cu muchii rupte
Blocați ușa din față: cum se schimbă larva și succesiunea pașilorBlocați ușa din față: cum se schimbă larva și succesiunea pașilor
Cum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocatCum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocat
Cum de a deschide un blocaj fără chei?Cum de a deschide un blocaj fără chei?
Cum să dezasamblați o mașină de spălat - o analiză pas cu pas a părțiiCum să dezasamblați o mașină de spălat - o analiză pas cu pas a părții
Mașină de decupat makita 2704: descriere, avantajeMașină de decupat makita 2704: descriere, avantaje
Unelte șurubelniță 16: dispozitiv și funcționareUnelte șurubelniță 16: dispozitiv și funcționare
Clește de prindere rapidă cu mâinile taleClește de prindere rapidă cu mâinile tale
Ce trebuie să faceți dacă cheia este ruptă în încuietură și cum să o scoatețiCe trebuie să faceți dacă cheia este ruptă în încuietură și cum să o scoateți
Asamblarea autoturismelor pentru garajul propriuAsamblarea autoturismelor pentru garajul propriu
» » Funcția de cheie și funcțiile acesteia
© 2021 amigdas.com