amigdas.com

Plasă de plasă, caracteristicile sale, dimensiunile și soiurile

Dimensiunile rețelei de masoneriePentru a preveni fisuri și distrugere pentru a atinge o durabilitate și rezistență structurală - principala sarcină în construcția de case din cărămidă, pereți, diguri, stâlpi și garduri. O modalitate de a rezolva această problemă este utilizarea unei rețele de ochiuri. Dimensiunile se disting unul de altul, sunt fabricate din diferite materii prime cu tehnologii de producție diferite.

Grila întărește nu numai capacitatea unui singur element al structurii, dar consolidează și întreaga structură ca întreg.

Caracteristicile produsului

Plasa de plasă este un produs cu bare perpendiculare sudate din sârme de diferite diametre. Structura produsului permite obținerea rezistenței la aderare a materiilor prime utilizate în timpul construcției. Plasa pentru zidărie are o mare varietate, iar caracteristicile sale depind de condițiile tehnice și de standardele de stat pe care producătorul le ia ca bază în procesul de producție.

Masa plasă sudată ar trebui să îndeplinească GOST 23279-2012. Se remarcă prin punctele înalte de penetrare și acuratețea dimensiunilor geometrice ale celulei și ale hărții.

Prin diametrul tijelor produsul este divizat:

 • ușor;
 • grele.

Produsele grele cu o tijă într-o direcție au un diametru mai mare de 12 mm. O plasă ușoară cu tije transversale și longitudinale este fabricată cu un diametru de cel mult 10 mm, dar nu mai puțin de 3 mm inclusiv.

Prin poziția armăturii de lucru:

 • în longitudinal;
 • în transversal;
 • în ambele direcții.

Sub formă de celule, rețeaua se desfășoară:

 • pătrat;
 • dreptunghiular.

Dimensiunea celulelor este disponibilă în intervalul de la 30 mm până la 250 mm, cu un diametru al tijei de max. 8 mm minimum 3 mm. Trebuie remarcat că cu cât dimensiunea celulelor este mai mică, cu atât puterea este mai mare.

Prin metoda de fabricație:

 • plat (hărți);
 • rola.

Plasă de plasă în sortimentCardurile pot avea formă pătrată sau rectilinie, de la 1,5 m până la 2 m în lungime. Greutatea lor este un indicator al calității.

Rolurile se întind pe o lungime de la 10 m până la 23 m. Lățimea rolei variază de la 120 mm la 500 mm.

Greutatea produsului depinde de dimensiunile celulei și de materia primă din care este produs produsul.

Potrivit GOST, rețelele grele din punct de vedere al parametrilor sunt împărțite în trei tipuri, iar cele ușoare cu două. Distinge fiecare tip de produs cu lățimea, lungimea, diametrul, grosimea tijei și dimensiunile.

Materia primă pentru fabricarea unui produs greu este oțelul de armare din oțel laminat la cald sau oțelul armat termomecanic, precum și o sârmă de armare ușoară.

Produs pentru zidarie

Plasa pentru zidărie face posibilă, atunci când se lucrează cu cărămizi, să reducă semnificativ consumul de mortar, să prevină deplasarea și să crească durata de viață fără a repara structura construită.

Cuplarea dintre mortar și armătură este asigurată de suprafața ondulată a produsului. La efectuarea zidăriei, plasa este utilizată pentru armarea încrucișată. Procesul de lucru pentru întărirea structurii:

 1. Vizualizările rețelei de ochiuriPentru împerecherea cu mortar, plasa este împrăștiată pe rândul anterior de cărămizi de construcție.
 2. Întregul produs este acoperit cu mortar pe întregul amplasament pentru cărămizi ulterioare.
 3. Caramizia pusă este presată cu efort în mortar cu alinierea obligatorie a locației sale cu privire la întregul rând de zidărie. Soluția în exces este îndepărtată.
 4. Grila sub acțiunea lipirii în rânduri de cărămizi se îmbină în cusături cu mortar.
 5. Produsul după întărirea mortarului împreună cu întregul ambreiaj devine un singur întreg, ceea ce conferă structurii o mai mare fiabilitate și durabilitate.

Plasa aplicată pentru zidărie trebuie să respecte recomandările documentației de construcție, regulamentelor și regulilor. În general, pentru zidărie, se utilizează o plasă ușoară cu un diametru al firului de până la 5 mm. Produsul poate fi obținut prin sudură prin puncte sau este fabricat din tablă tăiată la rece.

În unele cazuri, atunci când nu este posibilă întărirea structurii în alte moduri, utilizarea unei rețele de zidărie este o măsură necesară.

Se folosește:

 1. Opțiuni rețea grilaÎn cazul unei cărămizi sau a unei pietre cu caracteristici slabe de rezistență și rigiditate.
 2. Când se construiește două pereți de material cu caracteristici mecanice diferite și fluaj de soluție.
 3. În procesul de construire de clădiri înalte cu o grosime de un rând de zidărie de mai mult de două cărămizi.
 4. În condițiile de ridicare a structurilor la temperaturi scăzute, când ritmul de construcție este ridicat, iar viteza de aderență este scăzută.
 5. Atunci când creați structuri dintr-un material ușor, cu posibile goluri.

Pentru fiecare caz, trebuie să luați o decizie separat, deoarece afectează tipul și dimensiunea produsului, precum și modul de funcționare a zidăriei. De exemplu, pentru construcția joasă în conformitate cu codul 15.133330.2012, plasa este prevăzută la fiecare trei rânduri de cărămizi.

Soiuri de plasă de zidărie

Aplicarea rețelei pentru zidărie este variată. Prin urmare, tipurile de produse care diferă după scopul și metoda de fabricație.

 1. Polimer. Pentru tencuiala podelei, tencuiala cu un strat gros, armarea tavanelor sau a suprafețelor rutiere se utilizează o rețea din fibre de bazalt. Produsul are mai multe avantaje. Nu este supus coroziunii, ceea ce sporește durata de viață. Datorită elasticității sale, este ușor de montat în locul instalării, nu conduce curent electric și are proprietăți bune de izolare termică. Dezavantajul său este rezistența mecanică scăzută, deci nu este recomandată pentru pereții caroseriei.
 2. Plasă de zidărieZincat. Produsul este utilizat pentru turnarea podelelor în clădiri cu mai multe etaje și o fundație pentru aplicarea tencuielii și întărirea șapei. Avantajul produsului în absența unui proces coroziv din mediul înconjurător, care îi conferă un aspect estetic, de exemplu atunci când este folosit ca gardă. La suprafetele de contact nu se lasa urme de rugina. Plasa de zidarie galvanizata nu isi pierde structura, este destul de puternica si are o lunga durata de viata. Pentru fabricarea sa se utilizează sârmă de oțel cu conținut redus de carbon, pe care se aplică zinc cald sau electrolit rece.
 3. Plastic. Plasa este fabricată din propilenă sau polietilenă comprimată și, datorită fineței și flexibilității, este ușor de tăiat. Produsul este capabil să reziste la un regim de temperatură de cel puțin -55 ° C maxim +80 ° C. Durata sa de viață poate atinge 50 de ani sau mai mult. Compoziția materiilor prime include compuși și componente fără impurități dăunătoare, ceea ce asigură o prietenie ecologică a produsului. Produsul nu se teme de coroziune, nu arde la soare, se caracterizează printr-o conductivitate termică scăzută. În ciuda greutății sale ușoare, nu este deloc inferioară altor tipuri de produse, dar oferă avantaje în transport și ambalare. Un avantaj important este disponibilitatea și valoarea bugetului.

Atunci când alegeți un produs, este în primul rând necesar să se țină seama de domeniul de aplicare și să se studieze documentația tehnică, normele și regulile de funcționare.

producătorii de produse

Plasă de sârmă este larg utilizat în construcții, inginerie, minerit și agricultură. Prin urmare, piața pentru astfel de produse este caracterizată de o mare parte a jucătorilor mari. Cu toate acestea, în acest segment există o concurență dură, dar acest lucru nu împiedică deschiderea de noi întreprinderi și extinderea producției deja pe site-urile existente:

 1. OAO Severstal-metiz. Acesta este un grup internațional de companii specializate în fabricarea de produse hardware cu locuri de producție în diferite regiuni ale Rusiei. Astfel, pe baza plantelor Orel și Cherepovets, a fost înființată întreprinderea UniFense, care produce țesături ondulate, hexagonale, țesute, sudate și țesute. Există o linie de producție cu o acoperire HDPE și o acoperire zincată din Italia. Întreprinderile au mașini moderne și linii de înaltă performanță.
 2. PJSC "Mechel". În 11 regiuni ale Rusiei există întreprinderi de producție ale acestei companii de lider în industria metalurgică. Toate întreprinderile operează în același lanț de producție - de la extracția materiilor prime până la producția de produse finite. AO „Vjartsilskij plantă hardware“, care este inclus în exploatația produce produse de low-carbon, sârmă tratată termic neacoperită și acoperite, și plasă de oțel de răchită.
 3. Planta "AGMA". Întreprinderea se află în satul Kuziaevo, cartierul Dmitrovsky, regiunea Moscovei și este specializată în producția de plasă sudată din zidărie. Fabrica este modernă, echipamentul a fost lansat în 2012. De câțiva ani am realizat o gamă largă de produse cu diferite tipuri de acoperiri, a căror calitate corespunde cerințelor moderne și este confirmată de certificate.

Nivelul prețului pentru fiecare companie este diferit. Este definită ca strategia întreprinderii și dimensiunea, tipul de produs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a măsura o fereastră din plastic pentru a instala o plasă de țânțariCum de a măsura o fereastră din plastic pentru a instala o plasă de țânțari
Fixarea plaselor de țânțari: cum se pune pe ferestrele din plasticFixarea plaselor de țânțari: cum se pune pe ferestrele din plastic
Fă-ți propriile mâini un gard de plasă de plasăFă-ți propriile mâini un gard de plasă de plasă
Efectuarea unui auto-fabricat voskoptopki acasăEfectuarea unui auto-fabricat voskoptopki acasă
Grilă pentru celulele de iepure: avantajele unei rețele metaliceGrilă pentru celulele de iepure: avantajele unei rețele metalice
Domeniul de aplicare și caracteristicile rețelei de armare sudateDomeniul de aplicare și caracteristicile rețelei de armare sudate
Selectarea mesei sudate pentru montarea garduluiSelectarea mesei sudate pentru montarea gardului
Grilaj de zidărie pentru cărămidă, beton și tencuialăGrilaj de zidărie pentru cărămidă, beton și tencuială
Plasă de armare: armarea pereților și a suprafețelorPlasă de armare: armarea pereților și a suprafețelor
Construcția Dacha: câte cărămizi pe m2 de zidărieConstrucția Dacha: câte cărămizi pe m2 de zidărie
» » Plasă de plasă, caracteristicile sale, dimensiunile și soiurile
© 2021 amigdas.com