amigdas.com

Prețul plăcilor pentru un metru pătrat în baie

Maestrul pune placa pe pereteAstăzi, unul dintre cele mai populare materiale pentru finisarea bucătăriei, baie, toaletă este țiglă ceramică. Și nu este un accident, deoarece este perfect combinat cu designul de interioare în diferite stiluri, și servește, de asemenea, de mai mulți ani. În primul rând, să ne uităm la caracteristicile sale.

Avantajele materialelor

Cum să pună țiglele ceramice pe podeaPlacile sunt placi ceramice acoperite cu glazura. Are proprietăți uimitoare. Este de 20 de ori mai tare decât betonul armat în forță. Rigiditatea asigură faptul că nu se deformează chiar și sub sarcini grele. Rezistența la foc și rezistența la foc permit folosirea plăcilor ceramice sub formă de țigle atunci când se decorează șemineele și saunele.

Materialul este prietenos cu mediul, atunci când este încălzit, nu se observă vapori toxici. Este rezistent la toate substanțele chimice cunoscute, cu excepția acidului fluorhidric. Igienic și perfect curățat, astfel încât microorganismele să nu se oprească. Este de asemenea rezistent la apă, rezistent la lumina soarelui, nu acumulează încărcătură electrostatică.

Datorită acestor calități incontestabile, mulți ar dori să-și decoreze baia cu o zidărie profesională realizată din acest material. Cu toate acestea, găsirea unui master potrivit nu este atât de ușor. În primul rând, experiența lui ar trebui să fie mare, deoarece pentru a stabili o țiglă este necesară calitativ, În al doilea rând, aș dori ca munca unui profesionist să nu fie prea scumpă.

Prețul de stabilire a plăcilor pe metru pătrat

Cum să puneți dalele ceramice decorative pe podeaCare este prețul de așezare a plăcilor pentru un metru pătrat? Maeștrii experimentați vor răspunde că totul depinde de dorințele clientului și de complexitatea activității legate de ele.

În unele cazuri, pentru a sublinia luxul apartamentelor lor, preferă să aleagă materiale scumpe, prin aceasta adăugând un design gust și eleganță interior. Alții caută o medie de aur, iar funcționalitatea și caracterul practic devin o prioritate. Astfel, toată lumea își alege pentru sine ceea ce dorește și, prin urmare, nu există nicio opțiune corectă sau greșită, deoarece fiecare are propria sa gust și preferințe.

Adesea clientul are întrebări cu privire la alegerea unei plăci particulare, aici Puteți consulta numai aspectele de interes și astfel să acorde prioritate, astfel încât alegerea a dobândit simplitatea maximă și obiectivitatea. Astfel, răspunsul la întrebare este evident: "Care este prețul de așezare a plăcilor pe metru pătrat?" - "Totul depinde de preferințele dumneavoastră".

Cu toate acestea, se poate formula clar: veți plăti pentru munca excelentă a unui maestru profesionist și materiale excelente de finisare care vă vor servi de mulți ani.

Mai jos sunt prețurile medii pentru plăcile de așezat.

Lucrări pregătitoare înainte de a pune materialul:

  • pereți de ipsos - de la 250;
  • Șapă pentru plăci - de la 150

Lucrări în bucătărie:

  • pereți de la 600;
  • podea - 550;

Zidăria în baie:

  • pe pereți - 700 - 800;
  • pe podea - 700;

Prețul lucrărilor pe coridor pe podea este de 600, zidăria mozaicului este de 900, volumele mari de lucru (de la 150 mp) - de la 400, iar injecția va costa 60 de ruble pe metru pătrat.

Cum funcționează tigla în baie?

Cum să pună o pardoseală pe podeaPentru a începe punerea plăcilor, trebuie mai întâi să întocmiți un plan de acțiune, pe care maestrul trebuie să-l urmeze riguros. Pentru a calcula numărul corect de plăci, trebuie să faceți asta măsurați suprafața totală a băii, unde intenționați să desfășurați o activitate. Apoi, selectați țiglă, ipsos și alte materiale, după care puteți începe deja să ocupeți.

Dar rețineți că comandantul trebuie să aibă în mod necesar în rezervă câteva unități suplimentare de dale pentru un eveniment major major. Acesta poate apărea sub forma unor fisuri pe țiglă, precum și a aspectului unor mostre defecte. În aceste cazuri, va fi necesară o înlocuire urgentă, astfel încât maestrul ar trebui să fie la îndemână.

Placile suplimentare sunt foarte calificate specialistul trebuie să aibă instrumentele necesare, care sunt necesare în timpul lucrărilor de tăiere a ceramicii în baie. Aceștia sunt obligați să fie prezenți în arsenalul profesionistului, astfel încât clientul să nu trebuiască să-și petreacă timpul și banii pentru găsirea unui leasing de instrumente. Aveți încredere în acest plan unui profesionist, cu siguranță știe mai bine ce instrument are nevoie în acest caz sau în acel caz.

Toate aceste lucruri, lucru, materiale și unelte, vor răspunde cel mai bine la întrebarea despre prețul așezării plăcilor pentru un metru pătrat în baie. Costul este întotdeauna în cadrul estimării compilate și operaționale, care depinde de mulți factori. Aproape toți factorii depind de alegerea clientului. Astfel, și se calculează costul de a așeza țigle pentru un metru pătrat.

Astăzi piața plăcilor este în prim-planul existenței sale. Deci, acest lucru este bun pentru noi, deoarece sortimentul oferă o mare oportunitate de a implementa cele mai interesante idei, în care noi, profesioniștii, vă putem ajuta competent și în timp pentru a vă ajuta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ecrane de baie de mâinile tale - frumoase și economiceEcrane de baie de mâinile tale - frumoase și economice
Colțuri pentru plăci - rezistența și designul suprafețelor din baieColțuri pentru plăci - rezistența și designul suprafețelor din baie
Placi de baie: specificații și fotografiiPlaci de baie: specificații și fotografii
Șorț pentru bucătărie din plăci ceramice: cele mai bune fotografiiȘorț pentru bucătărie din plăci ceramice: cele mai bune fotografii
Placi pe podeaua bucătăriei - fotografii de variante frumoasePlaci pe podeaua bucătăriei - fotografii de variante frumoase
Caracteristicile colțurilor ceramice pentru baieCaracteristicile colțurilor ceramice pentru baie
Placi în baie - tipuri și caracteristici ale mortaruluiPlaci în baie - tipuri și caracteristici ale mortarului
Soiuri de dale pentru decoratiuni interioare pentru caramidaSoiuri de dale pentru decoratiuni interioare pentru caramida
Utilizarea plăcilor pentru seminee și sobeUtilizarea plăcilor pentru seminee și sobe
Plăci din plastic, ceramică și altele pentru baiePlăci din plastic, ceramică și altele pentru baie
» » Prețul plăcilor pentru un metru pătrat în baie
© 2021 amigdas.com