amigdas.com

Uscătorii de prosoape de energie

Soluții de proiectare pentru șine încălzite pentru prosoapeRepararea în baie este un proces foarte important și dureros. Convenabilitatea și caracterul practic al camerei depind de finisarea suprafeței și de alegerea obiectelor sanitare și a aparatelor de uz casnic. Un element sanitar important, funcțional și în același timp decorativ, este o șină de prosop încălzită. Un aparat de uz casnic selectat în mod corespunzător vă va economisi de umiditate, umiditate, condens și mucegai. Alegerea lui este mai bine să se oprească pe prosopul încălzitor al faimosului brand. Echipamentele de încălzire de la compania Energy sunt foarte solicitate și achiziționate în mod activ.

Încălzitoare electrice pentru prosopCompania este un produs comun al producătorilor din Anglia și Suedia. Produsele pe care le-au dezvoltat și produc cu succes, populare în diferite țări deja pentru mai mulți ani.

Compania de Energie oferă atât versiuni de apă, cât și cele electrice ale șinelor încălzite pentru prosoape, care diferă în principiul funcționării și designului. Produsele energetice prin toate mijloacele satisface nevoile oricarui consumator în calitate, stil și preț. În durabilitatea și calitatea produselor nu poate fi pusă la îndoială, mai ales că pe site-ul web oficial energetic. ru oferă o garanție considerabilă - doi ani.

Caracteristicile șinelor încălzite pentru prosoape

Site-ul companiei informează că, din 2008, reprezentarea lor se află în multe țări ale Uniunii Europene. Prin urmare, puteți achiziționa produse fabricate nu în Anglia, ci sub un brevet și sub denumirea de Energie. Opinii pozitive și mare cerere în țara noastră sunt încălzitoare rufe prosop. Acestea sunt făcute ținând seama de picăturile de presiune care sunt tipice conductelor țării. de peste mări produsele sunt orientate spre o presiune mai mică fără sărituri bruște.

Principalele avantaje ale șinelor încălzite pentru prosoape

Toate dispozitivele sunt fabricate folosind echipamente moderne de înaltă tehnologie.

 • din oțel inoxidabil produsele nu se tem de coroziune și sunt capabili să reziste oricărui mediu agresiv;
 • Metoda TIG utilizată pentru fabricarea șinelor pentru prosoape de energie oferă o rezistență excelentă la conducta sudată;
 • fiecare produs este testat cu presiune ridicată și supus controlului dublu al calității;
 • Suprafața dispozitivelor este electroplasma lustruită. Mulțumesc produsele nu se tem de daune mecanice și pentru mulți ani își păstrează suprafața originală a oglinzilor;
 • Alegeți pentru baia dvs. încălzitorul prosopului de energie poate fi făcut din cincisprezece culori diferite;
 • Bobinele au un aspect estetic și nu au nevoie de îngrijire specială.

Caracteristicile modelelor de apă

Încălzitoare electrice și prosop de apă Energie: caracteristicile aparatelorDispozitivele oferite pe site-ul web oficial energetic. ru, este posibil să se conecteze la orice sistem de alimentare cu apă și încălzire. Încălzitorul pentru prosoape poate fi încorporat în sistemul de alimentare cu apă caldă, precum și în încălzirea autonomă și centrală. În primul caz, bobina va fi încălzită tot anul, iar în al doilea - în sezonul de încălzire.

Puteți găsi produse de diverse forme pe site-ul companiei. Acestea pot fi bobine tradiționale, modele funcționale, scări sau încălzitoare pentru prosoape în formă de U. Disponibilă întotdeauna este o gamă largă de dimensiuni de produs, care vă permite să alegeți o bobină pentru orice interior.

Colecția de încălzitoare pentru prosoape Energie la un preț câștigă împotriva rivalului său rus Sunerji, în cazul în care un model similar în aspect poate costa de două ori mai scump. În acest caz, caracteristicile tehnice ale dispozitivelor coincid complet.

Încălzitoare electrice pentru prosop

Toate dispozitivele sunt încălzite folosind un cablu de încălzire din interiorul țevii, închis într-o carcasă specială din cauciuc cu aditivi de siliciu. prin urmare produsele nu necesită împământare și le puteți atârna din orice unghi.

Uscătoarele pentru prosoape Energia are o protecție împotriva umezelii și o a doua clasă de protecție electrică. Pentru siguranța utilizării, dispozitivul se încălzește numai la șaizeci de grade. Toate produsele respectă standardele europene de siguranță electrică.

Diverse soluții de proiectare pentru șine încălzite pentru prosoape

Ambele linii de instrumente sunt reprezentate de multe colecții.

 • Site-ul oficial Energie: selectarea șinelor încălzite pentru prosoapedispozitivele din colecția Bravo sunt considerate cele mai convenabile. În acestea, formele bobinei și scării sunt conectate, iar secțiunile de încălzire sunt amplasate într-o direcție cu un unghi mic. Prin urmare, hainele agățate nu se ating reciproc;
 • produse din serii Rose și Modern, având unghiuri drepte și linii clare, sunt capabile să se potrivească în orice interior;
 • Scările standard sunt echipate cu elemente originale sub formă de țevi orizontale orizontale;
 • Șinele pentru prosoape încălzite Energy Mirror au un design exclusivist și un design ultra-modern. Acestea sunt echipate cu patru rafturi atașate la suprafața oglinzii a produsului;
 • Aparatele din seria Aura sunt modele unice cu secțiuni de încălzire, realizate sub formă de elemente în formă de M care nu intersectează secțiunea transversală circulară. Cămașă prosoapă încălzită economic în funcțiune și pentru costuri de energie comparabile cu un bec electric.

Pe lângă șinele pentru prosoape de energie, compania oferă accesorii suplimentare.

 • Pentru a regla alimentarea cu apă a bobinei, este posibil să achiziționați și să instalați o supapă de închidere. Cu ajutorul acestuia, debitul de apă în bobină poate acoperi sau regla complet temperatura de încălzire a dispozitivului;
 • Un raft suplimentar special, atașat la șina de prosop încălzit, va permite produsului să-și extindă funcționalitatea. Cu ajutorul lui există posibilitatea de a usca obiecte în vrac și crește suprafața utilă de uscare a produselor dintr-o țesătură.

Pe site-ul oficial al companiei se pot cumpăra nu numai produse standard, ci și aparate de comandă cu un design mai extravagant, făcând cu ajutorul lor un interior luminos și nerepeat.

Uscătoarele de prosoape Energia este destinată camerelor cu umiditate ridicată. Puteți vedea produsele disponibile pe site-ul oficial al energyrus. ru, unde este prezentat catalogul complet al modelelor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bineCe fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bine
Sfaturi pentru alegerea unui încălzitor electric de economisire a energiei pentru locuința dvs.Sfaturi pentru alegerea unui încălzitor electric de economisire a energiei pentru locuința dvs.
Uscătoare de prosoape în baie: fotografiiUscătoare de prosoape în baie: fotografii
Uscătoare de prosoape în baie: soiuri, fotografieUscătoare de prosoape în baie: soiuri, fotografie
Montarea unei șine de prosop încălzită în baieMontarea unei șine de prosop încălzită în baie
Prețul încălzitoarelor de plafon IR de tipuri de elemente infraroșiiPrețul încălzitoarelor de plafon IR de tipuri de elemente infraroșii
Varietăți de suporturi de prosop pentru prosoape de hârtieVarietăți de suporturi de prosop pentru prosoape de hârtie
Chiuvete și chiuvete de bucătărie de la BlancoChiuvete și chiuvete de bucătărie de la Blanco
Soba electrică încălzită pentru prosop cu un termoregulator în baieSoba electrică încălzită pentru prosop cu un termoregulator în baie
Sosuri pentru prosop de apă: care este mai bine să alegi?Sosuri pentru prosop de apă: care este mai bine să alegi?
» » Uscătorii de prosoape de energie
© 2021 amigdas.com