amigdas.com

Noi modele de usi de intrare metalice in leer amerlen

Leroy Merlin este un birou al unui producător renumit de uși frontale.Funcția principală a ușii de intrare este de a proteja locuința în mod fiabil. Și aceasta înseamnă că trebuie să fie sigură și fiabilă și, cel mai important, să poată să stea împotriva spărgătorilor. Dar, în plus, trebuie să aibă zgomot și izolație termică, iar aspectul ar trebui să vorbească despre prezentabilitatea și consistența proprietarului.

Selectați ușa Leroy Merlin poate chiar cel mai choosy cumpărător. La urma urmei, există pur și simplu un număr imens de modele pentru fiecare gust.

Principalii parametri ai ușilor de intrare

Toate modelele sunt împărțite în patru clase, în funcție de cât de ridicat este nivelul de protecție și capacitatea de a rezista furtului. Desigur, această clasificare nu poate fi numită exactă. La urma urmei, puteți deschide orice produs, trebuie doar să ridicați un instrument. Cu toate acestea, există clase de fiabilitate și includ:

  • Usile metalice de intrare pot fi nu numai puternice, ci si frumoase.În prima clasă de fiabilitate includeți ușile de intrare care pot fi deschise cu ajutorul unei scule: montare, resturi și altele asemenea. În medie, timpul de rupere a ușii din această categorie nu durează mai mult de 9 minute.
  • În a doua clasă se referă la panza, care poate fi deschisă numai de către un specialist. Adevărat, instrumentul de aici este de asemenea folosit cel mai simplu.
  • Ușile clasei a treia siguranță Poți să spargi numai folosirea sculelor electrice. În același timp, va dura mult timp pentru autopsie. Și instrumentul va face un zgomot. De aceea, hoții sunt puțin probabil să folosească această metodă pentru a intra în apartamentul tău. Astfel, modelele din această clasă pot fi considerate suficient de sigure pentru a vă menține locuința în siguranță.
  • În clasa a patra usi antiglont.

Ușile metalice pot avea o varietate de modele pentru fiecare gust.Cataloagele Leroy Merlin vă oferă uși din orice segment de preț. Dar cele mai populare modele sunt clasa a doua și a treia de protecție. Ele sunt destul de fiabile și prețul lor este destul de accesibil pentru consumatorii cu venituri medii.

Merită menționat faptul că nivelul de protecție al oricărei uși poate fi mărit. În același timp, modificările aduse modelului nu vor avea un impact major asupra prețului său. De exemplu, Leroy Merlin sugerează instalarea pe panza balamalele ascunse. Toate mobilierul rămâne în interiorul pânzei și, prin urmare, biscuiții nu pot tăia copertinele. La urma urmei, această metodă este foarte simplă atunci când deschideți ușa.

Iar instalarea dispozitivului de blocare a șuruburilor crește în mod semnificativ fiabilitatea și rezistența structurii în ansamblu.

Din ce constă unitatea de ușă

Un bloc poate fi format dintr-o foaie de metal sau două, în funcție de clasa de protecție. Desigur, ultima opțiune este mai sigură.

Usi blindate - aceasta este cea mai fiabila optiune pentru protejarea casei.Cadrul ușii este realizat din profil metalic prin sudare sau îndoire. În Leroy Merlin, consultanții cu experiență explică în ce mod a fost făcut modelul pe care ți-a plăcut-o.

Indiferent de câte foi de metal este făcută, este neapărat izolată. Ca un încălzitor poate fi se utilizează plăcuța minerală, spumă poliuretan și bazalt. Toate oferă zgomotului și izolației termice suplimentare. Este de remarcat faptul că utilizarea poliuretanului ca încălzitor crește rezistența ușii de intrare de mai multe ori.

Grosimea metalului poate fi, de asemenea, diferită. Dar cu cât este mai mare, cu atât mai mare va fi ușa din față. Dar va deveni și mai fiabil.

Toate ușile din fabrică vin cu două încuietori. Dar puteți alege accesorii suplimentare direct în magazin. De exemplu, cataloagele Leroy Merlin au prezentat o selecție imensă de anti-bucle, încuietori suplimentare și suprapuneri anti-efracție pentru încuietori.

Decorarea frunzei ușilor

Suprafața interioară a ușii metalice ar trebui să arate atractivă și să se potrivească perfect interiorului camerei. Leroy Merlin oferă o varietate de opțiuni pentru finisarea foii de ușă, care satisface pe deplin cerințele moderne de stil.

Astăzi puteți găsi următoarele opțiuni pentru decorațiuni interioare:

  1. Usa de intrare este din metal gri - decizia este stricta si universala.Fin vopsite - atunci când vopseaua este aplicată o vopsea specială în pulbere, rezistentă la umiditate și abraziune. Cele mai populare sunt modelele cu imitație de copertă din lemn de la Leroy Merlin.
  2. Aplicarea panourilor MDF pentru decoratiuni interioare. Un astfel de panou poate fi fie neted, fie acoperit cu panouri. Și paleta de culori este atât de bogată încât nu va fi dificil să găsiți un model pentru interiorul dvs. În Leroy Merlin o selecție imensă de modele similare de ușă din metal.
  3. Folosind o oglindă ca decor interior. Astăzi modelele devin din ce în ce mai populare. Ele ajuta vizual pentru a extinde spațiul, și în orice interior se va potrivi perfect. În cataloagele Leroy Merlin puteți alege modelul care vă place și îl puteți cumpăra.

Nu uita că casa ta este cetatea ta. Și lasă intrarea în această cetate să fie protejată în siguranță. Și magazinul Leroy Merlin vă va ajuta să alegeți o protecție fiabilă dintr-o gamă largă de produse prezentate în cataloagele sale și în magazin.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutieCum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
Foto și tipuri de încuietori de ușăFoto și tipuri de încuietori de ușă
» » Noi modele de usi de intrare metalice in leer amerlen
© 2021 amigdas.com