amigdas.com

Capturarea marmoscilor fără să vă faceți griji pentru pescuitul de iarnă

Marmichki fără o sticlă pentru pescuitul de iarnăÎn banca de experiență a oricărui pescar au propria lor înțelepciune și secrete, pe care nu se grăbește să le împărtășească altor iubitori de pescuit. Adesea, pescarii au dispozitive simple care permit obținerea rezultatului dorit. Dintre cei mai de succes agenți de capturare, ei demonstrează calitățile bine ale mormyshk-ului, contribuind la minunatele iernile "sit-rounds" la gaura și la finalizarea bună a zilei de pescuit. Ce tipuri de cumpărare, ce recomandă profesioniștii?

Scopul mormyshki

Principalele caracteristici specifice sunt:

 • Greutate deosebită, lipită pe cârlig.
 • Sfârșitul liniei principale păstrează "snagul", care seamănă ușor cu creatura vii, copiind mișcările insectelor sau locuitorilor acvatici - o delicatesă pentru pești.
 • Modelele variază în funcție de greutate, formă, dimensiune, culoare și mod de "joc".

Pescarii au multe posibilități de a alege un design adecvat pentru un anumit tip de pește.

Clasificarea uneltelor

O caracteristică distinctivă a tuturor obiectelor morminte este masa lor.

 1. Cele mai eficiente tipuri de mormoiModelele grele sunt destinate rezervoarelor de apă adâncă, sunt operate pe râuri cu curent rapid. Aceste opțiuni ajung în curând la o anumită adâncime.
 2. În magazinele de pescuit, pescari sunt oferite modele medii, topite din staniu, plumb și alama.
 3. Specii mici de flori, de lumină, de plastic sunt folosite pe iazuri, lacuri, în locuri de calm și în cazul în care locuitorii mării înot în adâncimi mici.

Progresul tehnic nu a trecut prin sfera de recreere, pescuit sportiv, oferind aderenților posibilitatea de a încerca mormyshki din materiale moderne, de exemplu, tungsten - "oaspeții" frecvenți în sacul unui stăpân experimentat de pescuit.

Materialele implicate în crearea de marmosete de înaltă performanță contribuie la creșterea în greutate.

Spinner din tungsten

Cu privire la "bezmotilki" a fost spus foarte mult, dar continuă să rămână în tendință. Versiunile cu tungsten au o greutate impresionantă cu dimensiuni mici și sunt cele mai solicitate în segmentul de vânzări de echipamente de pescuit. Ele sunt eficiente la mari adâncimi, în rezervoare cu curent rapid. Este mai ușor pentru un pescar să simtă fundul cu o astfel de invenție, din punct de vedere al densității, materialul este comparabil cu aurul. Ce dă utilizarea acestei momeală:

 1. Starea fixă ​​a cârligului, chiar și cu un curent puternic la o adâncime semnificativă.
 2. În timpul iernii, muscatura de pește pe o mâncare, astfel încât acest mormyshka atrage pește în detrimentul jocului, îmbunătățind muscatura.
 3. Momeală de calitate și joc credibil, alegerea competentă a liniei de pescuit dictează rezultatul cu succes al pescuitului.
 4. Cele mai bune tipuri comercialeDispozitivul tungsten diferă fiabilitatea și rezistența.

Clasice de gen de pescuit - mormyshki cu momeală

Pentru a atrage mormyshke este atașat - o vierme de sânge, și aceasta este metoda tradițională de captură de iarnă. Există perioade de comportament inactiv al peștilor, în astfel de cazuri, fără ca animalele pe cârlig să nu poată face. Accesibilitatea și prevalența punctelor de vânzare la preferințele consumatorilor. Este ușor să "dai seama" de astfel de echipamente. Cererea este luată de o "peletă" de formă rotundă, realizate într-o paletă de culori diferită. Stinghie și roach folosesc cel mai adesea astfel de mijloace. Modelul "Drop" este un pic similar cu tipul de mai sus, diferă numai în forma alungită și specificitatea jocului.

În plasa pescarilor va fi o bună captura de la bici, deoarece practica și părerea "habitues" cu experiență de vacanțe de pescuit s-au dovedit de multe ori.

Intelepciune fara muscatura rece

Mormyshka de dragare vorbește de la sine: nu se observă nicio momeală pe cârlig. În acest proces, va trebui să recurgem la propriile noastre trucuri de comportament de joc cu ajutorul unei tije de pescuit pentru a atrage locuitorii de apă. În general, experții recomandă să luați mai multe unelte într-un rezervor nefamiliar și să încercați diferite opțiuni, deoarece nu puteți ghici ce specii de pește preferă să locuiască acolo, vremea și condițiile naturale dictează legile lor. Aceste modele sunt de asemenea clasificate.

 1. Pescarii aleg adesea "Uralku" pentru a prinde o periță pe ureche. Potrivit "imaginii" externe mormyshka este o "picătură" curbată și este decorată cu margele, margele în diferite nuanțe de culoare. Partea îngustă este "echipată" cu un cârlig, pescarii îl consideră adesea idealul unei momeli non-stop.
 2. Este preferabil să mergeți la marmură cu "Cheretik", care se întâlnește cu 3-4 cârlige. Atunci când pescuiește pescărușul de pescăruși, pescarii învecinați folosesc un balancer - un fel de momeală artificială. Dar nu numai cățelul va fi într-o găleată, pe un cârlig, este destul de probabil, stiuca, de asemenea, va peck.
 3. Tehnologie de fabricare la domiciliuSubtipul versiunii precedente - "Capra" cu 2 cârlige, amintește de coarnele animalului. Acest model nu este din seria "aruncat și uitat", depinde mult de priceperea mâinii, totuși, nu exagerați. În coloana de apă ar trebui să fie efectuată competent de către mormyshka. Cel mai adesea, producătorii preferă să se oprească la producerea de alamă sau produse din cupru, tungsten este foarte rar. Prindeți orice pește pe care îl puteți folosi cu ajutorul "caprei". Opțiune foarte potrivită pentru începători de a sta pe zăpadă cu o tijă de pescuit.
 4. Mormyshka "Boat" - un model favorit al pescarilor care preferă să arunce o "plasă" în apă la o adâncime de 2,5 metri și să vâneze pești pașnici. Aici aveți nevoie de cabluri active pentru a atrage peștii doriți. Culorile și detaliile suplimentare pot atrage orice specie de pește.
 5. Bream, stiuca, sumac, crap crucian sau roach în timpul activității sunt prinși pe "Ant" mormyshka, numele este clar, ale căror forme se aseamănă. Mișcările corpului, efectuate prin abordare, sunt similare cu mișcările unei furnici accidentale prinse în apă, iar peștele se mușcă pe ea. Momeala poate fi adăugată cu margele și greutăți adăugate.

Dacă nu există curent, merită să încercați "măgar", deși acesta este un adevărat companion al cazului și în timpul fluxului. Practic, ele sunt realizate în culoarea neagră și echipate cu un cârlig.

Alegerea uneltelor pentru pescuitul reușit

Este greu de identificat un producător bun. Și în timpul iernii, peștii suferă de o lipsă de oxigen și se comportă foarte lent. Numai practica ajută la orientarea în lumea producătorilor mormyshkas. Dar nu există mijloace suplimentare pentru a achiziționa toate tipurile de unelte!

Rating-ul producătorilor bazat pe opinia majorității pescarilor profesioniști și a prezentat următoarea listă de bunuri care pot fi utilizate în valurile mării adânci și de apă dulce.

 1. Secretele pescuitului de iarnăMormyshki de tungsten calitativ este fabricat de DiscuS Fishing. Aceasta este una dintre cele mai bune momeli, ocupă o poziție de lider, spre deosebire de modelele de plumb. Fabricate din materiale moderne, ele sunt mult mai grele decât plumbul și ajung la o adâncime de 2 ori mai rapidă.
 2. Costul accesibil al produselor tungsten în pescuit se distinge de întreprinderea Lumicom. În ultimii 10 ani, compania a deținut poziția de lider în producția celor mai bune produse de gheață.
 3. Distribuitor și producător intern în domeniul ambarcațiunilor de pescuit - Ladoga. Avantajul lor este un preț accesibil în comparație cu bunurile importate.
 4. Designul interesant al momelilor artificiale este lovit de compania Salmo, care creează unelte pentru diferite condiții de pescuit. Unele modele au lumini fosforice pentru a atrage peștele pe timp de noapte. Ei bine, mușcă bibanul.
 5. "Bătrân" printre producătorii de mormoni - Lucky John, care încântă pescarii cu produse de mai bine de trei decenii. În "arsenalul" liniei de model, nu numai opțiunile pentru pescuitul de iarnă, dar și pentru muscatura de vară.

Alegerea depinde în întregime de obiectivele și bugetul pescarului.

Cinci mormozite eficiente

Captura submarină este deja o mulțime de zbor spre pescari din cauza echipamentelor selectate în mod corespunzător. Judecând după recenziile lor, puteți face următoarea listă a calității.

 1. Produsul "Ant" de la creatorul intern al capturii literare, cântărind până la 0.28 gr. Compoziția sa este cârlig de sârmă japoneză, plumb. Pescarii recomandă o înaltă frecvență de cablare și o extracție lentă din apă fără eșecuri și fluctuații. Peștele nu este un lucru ciudat să "bâlbâie" trucul "pescarului" în fund și să îl înghită și să reacționeze la o creștere lentă.
 2. Caracteristicile mormyshki fără grindinăPe locul doi se află "Lucky John-20S", "diavolul" - un triunghi cu bucla producătorului letonian.
 3. Mormyshka Lucky John-LJ - produsul este fabricat din tungsten cu utilizarea stratului de polimer, care afectează pozitiv operațiunea. Lure este renumit pentru durabilitatea sa, parametrii puternici.
 4. "Antarctica" de la Lumicon va deveni o imitație perfectă a unei furnici adevărate mari, prinsă în apă și servind ca hrană pentru multe specii de pești. Vânzarea vine în seturi de câte 10 bucăți fiecare. Culorile folosite sunt cuprul, aurul, argintul, negrul și nichelul.
 5. "Sava Uralka" cu o gaură este de asemenea distinsă de materialul de tungsten, capabil să "trezească" pești lent în iarna, și este un succes.

Este realist să faci tu un teasc?

Fiecare pescar vine cu ideea de a proiecta mormyshka fără vânturi cu propriile sale mâini, pentru că este un lucru responsabil, în care chiar și culoarea de mormhis afectează cantitatea de pește prins. De exemplu, într-o zi tulbure, este mai bine să folosiți momeli ușoare.

Individuale "aksakals" de "arta" de pescuit preferă producția independentă, nu există dificultăți speciale. Ele sunt motivate de dorinta, de instrumentele si conditiile corecte.

Momentele de la domiciliu nu sunt mai rele decât producția industrială achiziționată, contribuie la obținerea peștilor în cutie pentru iubitul lor pentru a petrece timp cu tija de pescuit. Uneori, meșteșugurile făcute de meșteșugari sunt mult superioare calității echipamentului de pescuit cumpărat în magazin.

Tehnologie pentru a face momeli

Nu fără motiv, unii pescari preferă structuri realizate manual.

 1. În primul rând trebuie să căutați un material adecvat care să poată fi ușor tăiat, prelucrat. Puteți alege pentru un caz extrem de lemn de frasin, stejar sau alt lemn dens.
 2. Apoi, aveți nevoie de o daltă figurată, cu care faceți o gaură mai precis o canelură sub forma unei sfere, mai mică decât produsul viitor.
 3. Alegerea soluției pentru capturare reușităAr trebui să ne amintim că canelura ar trebui să corespundă dimensiunilor viitorului momeală. Pentru a ajuta meșterul vine setul tradițional de dălți figurați pentru sculptură în lemn.
 4. După ce tăierea este finalizată, trebuie curățată cu atenție cu șmirghel. Nu trebuie să uităm să tratăm cu dicloretan.
 5. Apoi va trebui să găsiți o bandă din alamă sau cupru de 0, 25 mm grosime sau chiar mai mică și atașați piesa existentă. Suprafața metalică trebuie să fie supusă aceleiași manipulări ca și lemnul: trebuie făcută o canelură pe bandă. Este important să se respecte precizia și scrupulozitatea din acest caz, astfel încât să nu se strică cel mai bun material. Pentru a face acest lucru, nu zelos, prea multă presiune, mișcări moi va contribui la o mai bună manoperă.
 6. "Pit" pe banda de cupru trebuie să fie o copie clară făcută pe o piesă de lemn.
 7. La sfârșitul marginii, marginile de interferență trebuie tăiate și aruncate.
 8. După formarea unei "goluri" complete, matrița este supusă procesării și tencuirii cu lipire.
 9. În mijlocul construcției, se face o deschidere cu diametrul de până la 0,2 mm, prin ea se trece un fir, se atașează un cârlig.
 10. Folosind un fier de lipit, lipirea preîncălzită va umple locul după instalarea cârligului.
 11. În final, după ce așteptați modelul să se întărească complet, scoateți firul.
 12. Șlefuirea și lustruirea sunt în așteptare pentru "noul produs" util pentru "compartimentul torpedelor" al pescarilor amatori. Este posibil să se decoreze cu culoarea dorită și să se clătească cu unghiile obișnuite.

Mormyshka este un instrument eficient în "meseria" pescuitului de iarnă. Nu este nevoie să cheltuiți bani, cumpărați unelte la prețuri ridicate, uneori nu justificate. Fantezie, pricepere, dorință pozitivă a unui pescar permite producerea dimensiunilor și culorilor dorite de obiecte pentru "vânătoarea" de iarnă pentru pești. Și este ușor să vă imaginați și să vă construiți propria formă de momeală, care nu va fi mai rău decât capodoperele producției industriale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuitul pe Baikal în timpul iernii și al veriiPescuitul pe Baikal în timpul iernii și al verii
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Prinderea ramei pe mormyshka în timpul iernii pe windlass și alte tacklesPrinderea ramei pe mormyshka în timpul iernii pe windlass și alte tackles
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Pescuitul pentru cârligele de pește, dublu și tripluPescuitul pentru cârligele de pește, dublu și triplu
Efectuarea mormyshki gvozdekubika propriile mâiniEfectuarea mormyshki gvozdekubika propriile mâini
Pescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăcițiPescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăciți
Capturarea burbotului în decembrie: trăsături și nuanțeCapturarea burbotului în decembrie: trăsături și nuanțe
» » Capturarea marmoscilor fără să vă faceți griji pentru pescuitul de iarnă
© 2021 amigdas.com