amigdas.com

Gost: o gamă de colțuri inegale

Colțul inegalGama de colțuri inegale, ca și alte produse, este reglementată de GOST 8510 din 1986. Acest standard este un document important, deoarece acesta este reglementat prin intermediul tehnologiei de fabricare a oțelului goryachetkannyh părți inegale, dimensiunile și speciile de bază, iar unele dintre nuanțele asociate cu producerea de astfel de produse.

Noțiuni de bază cu documentul

Colțul își extinde efectul asupra produselor fabricate din oțel laminat la cald. Se precizează că acest standard corespunde pe deplin STSEV 255-78. În plus, introducerea prevede că următoarele figuri trebuie să corespundă desenelor și tabelelor:

 • Dimensiunile colțurilor;
 • Aria secțiunii transversale;
 • Valori de referință pentru axe;
 • Greutăți 1 metru de produs.

Conținutul principal al standardului de stat

În total, există trei tabele în acest standard de stat, dintre care două sunt în secțiunea note. Masa principală este prima, unde sunt indicate toate dimensiunile necesare ale colțurilor, dintre care:

 1. Codul sortimentului;
 2. Principalele dimensiuni ale produselor;
 3. Aria secțiunii transversale în centimetri pătrați;
 4. Valori de referință pentru axe;
 5. Momente de inerție;
 6. Unghi de înclinare pe axă;
 7. Greutatea sortimentului este de 1 metru în kilograme.

Numerotarea merge într-un anumit mod, de exemplu, 2,5 / 1,6 și până la 20 / 12,5. În acest caz, merită selectată cu grijă sortimentele conform cerințelor clientului, deoarece acestea pot avea aceeași rază internă și externă. Masele de produse variază între 0,91 și 39 kilograme. De asemenea, fiecare sortiment poate avea mai multe valori de aceeași valoare, fie aria secțiunii transversale, fie valorile de referință pentru axe. Masa este foarte detaliată și destul de ușor de folosit. Pregătirea adecvată a găsirii sortimentului necesar nu va fi dificilă.

Note la tabel

Tabelul gamei de unghiuri inegaleDupă masa principală există note. În primul rând, se indică faptul că parametrii principali referitori la secțiune și dimensiunile principale sunt calculați în funcție de dimensiunile nominale. Radii de curbură, forma și mărimea terenului, împreună cu alte date, sunt date pentru construirea unui calibru fără a se verifica sortimentul în sine. De asemenea, au fost adăugate informații că produsele marcate cu asteriscuri sunt fabricate în conformitate cu cerințele consumatorilor.

Precizia de rulare a colțurilor este marcată de simbolurile A și B, care corespund preciziei ridicate și obișnuite. În tabelele 2 și 3, sortimentele sunt colectate, indicând abaterile maxime în lățime și grosime ale raftului. Lățimea intervalului de abateri de la 1 la 3 milimetri, grosime până la 1 milimetru.

Abaterea de la unghiul drept deasupra nu poate fi mai mare de 35 de minute. Dufurarea colțurilor exterioare ale rafturilor nu este controlată, Cu toate acestea, cifrele indicative sunt următoarele:

 • 0,3 grosime raft pentru grosimi de până la 10 milimetri;
 • 3 milimetri pentru colțuri cu o grosime de 10 până la 15 milimetri inclusiv;
 • În cazul în care colțurile au o grosime mai mare de 16 milimetri, este posibilă o blintare de până la 5 milimetri.

Cu o lungime de 4 până la 12 metri, realizăm astfel de tipuri de colțuri, cum ar fi lungimea de măsurare, lungimea mai multor dimensiuni și lungimea nelimitată, precum și lungimea limitată nelimitată. Nu este permisă răsucirea în jurul axei longitudinale, iar valorile secțiunii transversale trebuie verificate la o distanță de cel puțin 500 de milimetri de la capătul tijei. Curbură de colțuri nu ar trebui să fie mai mult de 0,4 la sută din lungimea produsului.

Descrierea finalizării documentului

Cornișoare din oțel îndoiteLa sfârșitul invitației, informațiile sunt afișate pe colțurile inegale. Acestea trebuie să conțină informații cu privire la care a pregătit și a prezentat un document (Ministerul Neferoase Metalurgie din URSS și construirea URSS de stat), când a fost prezentat și aprobat de documentul (comision anumitor persoane legate de guvern), în loc de standardul anterior, durata și reemiterea . De asemenea, este indicat faptul că acest oaspete nu este protejat de dreptul de autor și poate fi distribuit în acces liber fără revendicări privind drepturile de autor.

Gama de unghiuri inegale este importantă în construcții și în metalurgia feroasă. Și pentru o alegere competentă și corectă a sortimentului potrivit, este necesar să aveți un document de reglementare, care este acest standard. Datorită tabelului detaliat și a prezenței notelor necesare, acest document este foarte convenabil pentru aplicarea și găsirea oricărui colț cu dimensiunile și caracteristicile tehnice corespunzătoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
GOST 17473 șuruburi cu cap cap semicircularGOST 17473 șuruburi cu cap cap semicircular
GOST 7417 rotund din oțel inoxidabilGOST 7417 rotund din oțel inoxidabil
Diametrul țevii în inci și milimetriDiametrul țevii în inci și milimetri
Tabelul sortimentului de țevi din oțel: diametru și greutateTabelul sortimentului de țevi din oțel: diametru și greutate
Gost pe oțel hexaedric, dimensiuniGost pe oțel hexaedric, dimensiuni
Parametrii îmbinărilor sudateParametrii îmbinărilor sudate
Descrierea oaspetelui 380-2005 pe oțel carbonDescrierea oaspetelui 380-2005 pe oțel carbon
Are canal îndoit și varietatea saAre canal îndoit și varietatea sa
Burghiu spiralat 10903 77Burghiu spiralat 10903 77
Masă universală cu greutatea colțului din oțel 50x50x5Masă universală cu greutatea colțului din oțel 50x50x5
» » Gost: o gamă de colțuri inegale
© 2021 amigdas.com