amigdas.com

Instalarea unei încuietori metalice pe ușă: tipuri și preț

Instalarea încuietorii în ușa metalicăÎn secolul al XVII-lea, faimosul jurist englez Eduard Kok a spus fraza la fel de faimoasă: "Casa mea este cetatea mea". În orice societate umană civilizată există un drept de inviolabilitate a proprietății casnice și private. Această frază de Edward Koka caracterizează perfect acest postulat. După cum știe fiecare, pentru a-și proteja casele de oaspeții neinvitați din cele mai vechi timpuri, omenirea folosește o ușă și o încuietoare.

Despre originea castelelor

Instalarea încuietorii în ușile metaliceCu mult înainte de epoca noastră, în epoca stratificării sociale a societății și a început să aplice practica de a instala încuietori de ușă. Aceste dispozitive au protejat bunurile situate pe teritoriul în care au fost comandate persoanele neinvitate. La început ele au fost înființate numai de conducătorii și de elita statului, dar mai târziu practica sa extins. Primele încuietori au fost făcute din lemn și au fost folosite în China antică, Egiptul Antic și Mesopotamia. În cursul istoriei și formarea societății, de opoziție, răufăcători hoți, tâlhari și de masterat pentru producția de încuietori care conduc la faptul că aranjamentele făcute de mai mult îmbunătățită și devin tot mai complexe, împingând înainte progrese în acest domeniu.

În timpurile moderne, fiabilitatea și calitatea castelului depind adesea de viața și siguranța locuitorilor unei zone private, în plus, și de viața sa de serviciu. De la sine aceasta este o construcție complexă, a câștigat și a absorbit în dispozitivul său experiența de milenii de dezvoltare. Blocajul de pe ușă îndeplinește funcția de fixare a frunzei ușii în diafragmă și, desigur, asigură o blocare sigură. Un număr mare de încuietori moderne sunt din metal.

Clasificarea după locație în ușă

Dacă doriți să apelați un expert care vă va oferi o instalare calitativă, corectă și rapidă a dispozitivului pe ușă, trebuie să începeți prin selectarea cu atenție a mecanismului.

Lacatele sunt clasificate după locație după cum urmează:

  • aeriene;
  • atașamente;
  • Mortice.

Blocajul este integrat în ușă și cheia acestuiaMecanismele aeriene sunt situate pe partea interioară a ușii. În afară există doar o gaură pentru cheie. Instalarea acestor încuietori pe ușă se aplică numai dacă proprietarul nu are cerințe sporite privind aspectul și designul ușii. Cele suspendate sunt instalate din exterior. Sunt cei mai vulnerabili la hacking. Prețul lor este destul de scăzut, iar serviciul de instalare profesională nu este adesea necesar. Astfel de încuietori sunt folosite atunci când se blochează porți metalice de garaje, hale și alte elemente similare ale vieții cotidiene și ale economiei.

Cel mai sigur tip de structură a ușii este deformat. Instalarea acestor încuietori are loc direct în interiorul ușii. Ar trebui totuși luat în considerare acest lucru O atingere a acestui tip de blocare are loc cu apropierea de exteriorul ușii iar proprietarii ar trebui să aibă grijă de creșterea protecției în acest loc. Protecția suplimentară poate servi drept materialul ușii în sine (dacă este metalic, este bine) și tampoanele de protecție din zona de montare a încuietorii. Atunci când se utilizează mecanisme de acest tip, este de obicei nevoie de ajutor profesional. Puțini meșteri locali sunt capabili să facă față acestei situații, mai ales fără instrumentele adecvate.

Clasificarea pe tip de dispozitiv

Tipuri de încuietori pentru ușiElementele principale ale acestor dispozitive sunt elementul de blocare și mecanismul secret. În funcție de cât de complicat este mecanismul secret, cu atât va fi mai scump prețul întregului dispozitiv. Deoarece complexitatea aici oferă inaccesibilitate. Blocurile pot fi împărțite și tipul de compilare a unui mecanism secret:

  • suvalnye;
  • cilindru;
  • cod;
  • disc;
  • biometriei;
  • e.

În primele plăci speciale - propulsoarele, blochează mișcarea dispozitivului de închidere, mecanismul de blocare. În viața de zi cu zi astfel de dispozitive sunt denumite în siguranță și sunt considerate cele mai fiabile dintre blocările mecanice. Cheia este realizată sub forma unei tije cilindrice cu un număr de caneluri. Cel de-al doilea, cel mai popular, are acum un secret în așa-numita larvă - un nod separat.

Instalarea celui de-al treilea tip până de curând a avut loc de multe ori la intrările la intrarea clădirilor de apartamente, dar și la utilizarea privată. Un astfel de produs este blocat atunci când ușa este închisă, iar pentru deschidere este necesar să introduceți un cod special. În al patrulea tip Rolul pinilor de blocare este realizat de discuri și aceste tipuri de încuietori sunt inferioare în fiabilitatea lor atât suvalnym, cât și cilindrul.

Al cincilea tip este mecanismele "de la viitor", disponibile acum. Astfel de oameni recunosc ca cheie parametrii biometrici ai unei persoane. Aceasta este o amprentă, retină și voce. Astfel de lucruri sunt adesea prezentate în filmele de la Hollywood despre super-spioni, dar, așa cum sa dovedit, astfel de mecanisme sunt deja disponibile pentru simplul muritor. Adevărul este de 200 $ și mai mult.

Dispozitivele electronice recunosc mass-media electromagnetice drept cheie. Un astfel de suport poate fi o cartelă magnetică sau o cheie convențională pentru ușă. Când sunt instalate în blocuri de apartamente, se deplasează acum la acest tip de încuietori și se deplasează din ce în ce mai mult de la încuietori de coduri.

Selectarea dispozitivului și regulile de stabilire a prețurilor

Instalarea blocării ușiiDacă doriți să achiziționați un dispozitiv de blocare pentru ușile exterioare și să oferiți cea mai eficientă protecție pentru cazul dvs., utilizați următoarele reguli. Realizați un cadru de dispozitive de diferite tipuri pe o ușă. Ar trebui să ne amintim acest lucru o blocare de calitate și fiabilă este mai bună mai multe rele și nesigure. O blocare medie cu protecție suplimentară este de obicei mai bună decât două încuietori bune în care lipsește. Și este important să rezumăm că nici un mecanism nu vă va salva sau vă proteja dacă ușa însăși este slabă și ușor susceptibilă la rupere.

Dacă sunteți interesat de prețurile medii statistice pentru instalarea încuietorilor metalice, vă vom oferi mai jos o scurtă explicație. Prețul pentru instalarea unui dispozitiv rezistent la efracție va varia de la 2500 de ruble, dar nu va scădea dacă mecanismul este foarte bun. Placa de protecție a armurii poate ieși în 1500 - 2500 de ruble la un preț. şi aici Utilizarea copiilor mai standard poate fi mai ieftină - de la 1000 de ruble.

Deși este recunoscută în mod repetat de companiile de producție că blocările de buget au rate extrem de scăzute de rezistență împotriva efracției. Deși alcătuiesc o mare parte din totalul vânzărilor, dar eșecul de cilindri ieftine instalate în mecanismele de ieftine, în general, nu este un obstacol pentru experimentat și pentru atacator novice. Cu toate acestea, dacă vă decideți să cumpărați și să instalați un mecanism ieftin de metal, atunci puteți da un sfat bun.

Alegeți un castel pe baza celei mai scăzute popularități. Popularitatea duce doar la dezvoltarea rapidă a tehnicii de autopsie. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că Popularitatea scăzută nu ar trebui să fie o consecință a calității dezgustătoare, și, prin urmare, o rezistență scăzută la ruperea ușii și a teritoriului privat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Blocați-vă pe fereastră ca mijloc de a proteja copilul în casăBlocați-vă pe fereastră ca mijloc de a proteja copilul în casă
Blocați ușa din față: cum se schimbă larva și succesiunea pașilorBlocați ușa din față: cum se schimbă larva și succesiunea pașilor
Ce sunt încuietori magnetice pe ușă și prețul lorCe sunt încuietori magnetice pe ușă și prețul lor
Cum să instalați corect încuietoarea de pe poartăCum să instalați corect încuietoarea de pe poartă
Tipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copiiTipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copii
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Încuietori pentru ușile din lemnÎncuietori pentru ușile din lemn
Alegerea candelabrului în camera de zi, candelabrele fotoAlegerea candelabrului în camera de zi, candelabrele foto
Foto și tipuri de încuietori de ușăFoto și tipuri de încuietori de ușă
Cine sunt indivizi marginali: sensul definițiilor marginale și al altor definițiiCine sunt indivizi marginali: sensul definițiilor marginale și al altor definiții
» » Instalarea unei încuietori metalice pe ușă: tipuri și preț
© 2021 amigdas.com