amigdas.com

Usi-compartimente pentru dressing si tipuri de baza

Usi culisante pentru garderobăCamerele moderne ale dulapurilor sunt adesea echipate cu sisteme de uși-coupe. Acestea sunt instalate în vestiare mari și în dulapuri.

Astfel de structuri glisante sunt convenabile prin faptul că nu necesită spațiu suplimentar. Acest lucru este valabil mai ales pentru apartamentele mici. Gloanțe cu compartimente pentru uși se potrivesc bine în orice interior și în același timp sunt un element de decor.

Cu ajutorul lor puteți obține efectele necesare la domiciliu. De exemplu, vizual crește camera, care au stabilit o acoperire oglindă, sau pentru a ascunde o cameră datorită unui decor.

Tipuri de uși-compartimente

Usile pentru garderoba sunt:

 • o singură frunză - panza se mișcă când este deschisă de-a lungul unui perete;
 • bivalve - panza se mișcă de-a lungul a două pereți;
 • cascadă - panourile se mișcă de-a lungul frunzelor fixe.

Constructii de usi-coupe pentru dulapuri

Compartimentul de ușă constă dintr-un cadru de ușă, o cârpă, un ghidaj și un mecanism cu role. Casetele sunt, de asemenea, incluse în seturi de modele diferite. Mecanismul de rotire constă direct din role, dop și dop pentru fixarea panoului. Atunci când alegeți un mecanism, luați în considerare greutatea foii de ușă. Dacă panourile sunt fabricate din material ușor, atunci puteți instala două role și, dacă este cazul, cel puțin patru role.

Designul este ales în funcție de dimensiunea camerei și de ușa dulapului. Poate ocupa o cameră sau o nișă separată în perete. O varietate de tipuri de camere de garderobă sunt prezentate în fotografie.

Tipuri de structuri de bază dulapuri de usi (compartimente).

 • Tipul coupe al ușiiStructurile suspendate - sunt cele mai comune, ele sunt atârnate pe perete și tavan cu un mecanism special de role.
 • Sistemele suspendate - rolele sunt instalate în partea superioară a ușii, iar din partea inferioară sunt colțurile de ghidare fixe. Proiecte asemănătoare, cum ar fi cele articulate, nu contribuie întotdeauna la economisirea spațiului în cameră. În timpul mișcării structurii ușii, de-a lungul căreia panoul se mișcă, mobilierul nu poate fi instalat.
 • Casetă System - unitatea de ușă este împins în structura metalică (casete), care este situată în interiorul peretelui sau sept. Când este necesar dispozitivul unui astfel de mecanism să demonteze parțial de perete pentru a instala caseta, iar porțiunea deteriorată teacă de gips-carton. Astfel de sisteme sunt destul de scumpe, deoarece necesită costuri suplimentare.

Tipuri de decor de usi-compartimente pentru dulapuri

Uși decorative cu cupăPentru fabricarea de coupe usa dulap utilizate o mare varietate de materiale, cum ar fi PAL, MFD, care sunt decorate cu un laminat sau furnir pentru diferite culori și texturi de lemn. Ele pot fi combinate cu elemente dintr-o oglindă, sticlă, plastic și piele.

Atunci când se utilizează sticlă și oglinzi pentru fabricarea ușii-vagon-coupe, folosiți un material special rezistent la impact. Panourile de sticlă sunt de obicei realizate dintr-un material opac sau translucid (mat, lucios, de culoare). Pasta de sticla pe partea din spate a filmului speciale de securitate care previne fragmente de dispersie, în caz de integritate web. Aceste panouri sunt instalate în același mod ca cele din lemn și din plastic.

Principalele tipuri de decorațiuni usa din sticla:

 • film - cea mai ieftină opțiune de înregistrare;
 • Imprimarea UV - se aplică cerneală specială sub influența radiației ultraviolete;
 • sablare - imaginea este aplicată printr-un jet de aer-nisip la presiune ridicată;
 • Vitraliu - imaginea este creată cu ajutorul materialelor polimerice.

Ca compartimente de usi pentru vestiare, fotografii de care veti vedea mai jos, sunt folosite adesea panouri de bambus si rattan, realizate in stil oriental, eco, country (foto).

Destul de populare modele acum cu utilizarea de profil de aluminiu. Astfel de modele arata elegante si sunt de obicei decorate cu panouri din diverse materiale (fibre, plastic, sticla etc.). Ele au o alunecare ușoară, fără zgomot și sunt rezistente la deformare (foto).

Avantajele și dezavantajele ușilor glisante

avantaje

 • Uși glisante specialeeconomisind spațiu în cameră;
 • instalare simplă, care poate fi efectuată independent;
 • au o funcție decorativă în interior.

deficiențe

 • forța insuficientă a mecanismului rolei;
 • panourile de sticlă au sporit fragilitatea, este necesară funcționarea corespunzătoare a acestor structuri;
 • În procesul de mișcare a frunzei ușilor există un efect ușor de zgomot;
 • un preț mai mare decât mecanismul obișnuit de rotire la cost.

Dulapurile pentru dulapuri nu sunt doar un design convenabil, ci și element interior interior separat, ajutând la organizarea spațiului.

Usi-compartimente pentru dressing
Usi pentru vestiareMecanismul ușii glisanteUși moderne cu cupăCompartiment modern de usiCum de a alege o ușă CoupePrincipalele tipuri de coupe ușăCum de a alege o ușă de garderobăFabricarea ușilor unui compartimentUsi speciale pentru dressingDoor Style CoupeProiectarea ușii coupe moderneCum se instalează o ușă coupeCare sunt avantajele ușilor coupe-uluiUși de coupe cu oglindăDesign decorativ al dressinguluiUși în dressing
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Uși glisante cu autopropulsie pe roleUși glisante cu autopropulsie pe role
Montarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile taleMontarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile tale
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Cazuri-coupe Ikea - idei, poze si preturiCazuri-coupe Ikea - idei, poze si preturi
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Construcția unui dulap din ghips carton cu mâinile propriiConstrucția unui dulap din ghips carton cu mâinile proprii
Varietăți și fotografii ale dulapurilor de baieVarietăți și fotografii ale dulapurilor de baie
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Caracteristicile ușilor glisante pentru dulapurile cu uși glisanteCaracteristicile ușilor glisante pentru dulapurile cu uși glisante
» » Usi-compartimente pentru dressing si tipuri de baza
© 2021 amigdas.com