amigdas.com

Privire de ansamblu a doorhan metal (dorhan)

Construcția ușilor metalice DorhanDoorhan (Dorhan) - usi din metal, create pe baza tehnologiilor moderne. Automatizarea înaltă a procesului de fabricație permite crearea de produse de o calitate excelentă la costuri reduse, ceea ce le face de asemenea accesibile.

Doorhan caracteristici

Usile Doorhan sunt excelente pentru spații rezidențiale și comerciale, pot fi utilizate în echipamente de incendiu și tehnică. Aceste produse au o izolare fonică bună, păstrează căldură în cameră și au o protecție ridicată împotriva efracției. Respectarea standardelor europene și rusești, disponibilitatea accesoriilor și a componentelor de înaltă calitate permite produselor Doorhan să dețină un loc semnificativ pe piață.

Ușile Doorhan au un aspect estetic plăcut și o varietate de opțiuni de proiectare, în conformitate cu dorința clientului. De asemenea, în plus față de produse este un mare selecția de accesorii și accesorii de calitate.

Opțiuni pentru uși metalice Doorhan

  • Usa din metal DorkhanDorhan "Premiere Standard". Acest grup are caracteristici tehnice ridicate, indicatori de siguranță și de calitate și are, de asemenea, un preț acceptabil. Calitatea superioară a stratului de protecție al produselor Premiere Standard, împreună cu efecte decorative atractive, se realizează datorită tehnologiei speciale de acoperire cu pulbere a vopselei polimerice. Produsele de acest tip sunt disponibile în culori gri și maro. Oțelul aliat galvanizat din care este fabricat țesătura produsului atinge o grosime de 60 mm și este consolidat în continuare la îmbinarea încuietorilor și a balamalelor. Profilul de protecție împiedică posibila deteriorare a ușii Doorhan, iar bolțurile speciale împiedică îndepărtarea pânzei de la balamale. Vestibulul contribuie la rezistența la efracție și la creșterea integrității produsului. Grosimea ramei de ușă din toate tipurile de oțel este de 1,5 mm. Conservarea căldurii și izolarea fonică asigură produse de umplutură pe bază de poliuretan spumant. Frunza ușii și cutia au propriile lor contururi de etanșare. În kit se află un sistem de blocare cu sistem unic, cu o clasă de protecție de 4 (mai mare) și un mecanism propriu-zis al cilindrului, cu o garnitură de chei de la Doorhan.
  • Dorhan "Premiere Plus". Acest grup este un produs "Premiere Standard" cu caracteristici îmbunătățite împotriva hacking-ului. Deviatorii sunt folosiți pentru a împiedica îndoirea pânzei produsului. Pentru a întări materialul, sunt instalate și elemente de rigidizare suplimentare în formă de V și un profil din oțel. Placa blindată din oțel cu grosimea de 1,5 mm protejează blocarea multi-sistem cu două mecanisme cilindrice. Transcodarea este disponibilă și pentru unul dintre mecanisme. În plus față de setul complet de produse pot merge ușă inversate, cu care se confruntă panouri din MDF sau tundere în jurul profilului de perimetru. Designul ușii lui Doorhan poate avea, opțional, impresii cu simetrie sau asimetrie, precum și acoperirea cu PVC, imită textura metalului și a lemnului.
  • Dorhan "ECO". Acest grup de produse este cea mai economică opțiune cu clasa de rezistență la foc mai mare EI30. Astfel de opțiuni sunt ideale pentru clădirile noi care se predau datorită dimensiunilor standard și echipamentului simplu. Panza are o culoare "antică cupru" și o acoperire stucco rezistentă la zgârieturi. Sistemul de blocare este reprezentat de o blocare a cilindrului din a doua clasă de protecție cu mecanismul "cheie-turntable". Grosimea canatului este de 60 mm. Un contur de etanșare rezistent la uzură și vată minerală determină performanțe ridicate de izolare termică și fonică. Profilele din oțel și pinii anti-alunecare oferă o protecție suplimentară pentru produs. Datorită prețului accesibil, această categorie de uși este populară pe piață.
  • Dorhan "COMFORT". Acest grup este o versiune imbunatatita a "ECO", completata cu un pachet anti-efractie. Categoria "COMFORT" are o etanșeitate mai mare, accesorii laconice, o încuietoare de clasă de protecție ridicată și o varietate de opțiuni pentru finisarea interiorului pânzei. Bronenakladka pentru mecanismul de blocare protejează împotriva bumping. Etanșarea cu dublu contur a elastomerului termoplastic asigură o izolare termică și fonică suplimentară.

Usi de folosinta functionala Usorhan

  • Prezentare generală a ușii metalice DoorkhanDorhan Fire Door. Acest grup de uși are o protecție termică ridicată și izolație împotriva zgomotului. Datorită acestui fapt, astfel de uși sunt folosite pentru evacuarea persoanelor și prevenirea răspândirii incendiilor în zonele adiacente în caz de incendiu. De asemenea, ușile ignifuge au un grad ridicat de protecție împotriva efracției. În ciuda proprietăților lor de protecție, aceste produse au un aspect estetic care se potrivește în orice interior. Rezistența la foc a ușilor ajunge la modelul EI60. Ca material de umplere pentru pânză, se folosește un strat gros de vată minerală cu un singur contur de etanșare. Această categorie de uși are o blocare de clasa a treia și un mecanism cu cheie cu cheie. Pentru o protecție suplimentară a încuietorii, se utilizează o carcasă neinflamabilă. Profilele din oțel întăresc în continuare materialul, iar știfturile speciale împiedică îndepărtarea produsului când este închis.
  • Door tehnic Doorkhan. Acest grup de produse se evidențiază datorită fiabilității ridicate și durabilității sale, precum și performanței sale. Astfel de uși sunt potrivite pentru spații industriale, comerciale, depozitare și publice. Grosimea blocului produsului ajunge la 54 mm. Oțelul galvanizat din oțel laminat la cald poate obține o rezistență ridicată și o izolare fonică. Sistemul de blocare are oa treia clasă de protecție și un mecanism cheie-cheie. Bucla și zonele de blocare sunt întărite cu profile de oțel de-a lungul întregii înălțimi. De asemenea, ușile tehnice sunt echipate cu știfturi anti-detașabile. Suprafața produsului are o acoperire din poliester. În afară de ansamblu, pot fi instalate uși glisante sau dispozitive de închidere a ușilor și ferestre triplex.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ușile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casăUșile de dolari - de ce este soluția perfectă pentru un apartament sau o casă
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Uși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni fotoUși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni foto
Uși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografieUși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografie
Evaluarea producatorilor de usi metalice de intrareEvaluarea producatorilor de usi metalice de intrare
Bucatarii: descriere, catalog si preturiBucatarii: descriere, catalog si preturi
Blum mobilier și sisteme de mobilierBlum mobilier și sisteme de mobilier
Usi interioare din plastic, beneficii si preturiUsi interioare din plastic, beneficii si preturi
» » Privire de ansamblu a doorhan metal (dorhan)
© 2021 amigdas.com