amigdas.com

Utilizarea unui pistol pentru armarea legată

Fundația - legarea armăturiiPentru a asigura rezistența și rigiditatea structurilor din beton armat, se realizează legarea armăturii. Desigur, mult depinde de metoda de fixare și de fixare a tijei, prin urmare controlul calității este necesar

în toate etapele lucrării. Un pistol modern pentru armarea legăturilor îndeplinește toate cerințele, făcând produsele din beton foarte durabile și durabile. Tricotat pistol pentru armare - un dispozitiv simplu care vă permite să accelereze în mod semnificativ fabricarea de cadre.

Domenii de aplicare și principiu de funcționare

Pistol pentru armare împerechere - aplicațieUtilizați dispozitivul în toate cazurile în care devine necesar să conectați barele de armare la rețea. Câteva exemple despre care poate fi folosit un pistol de tricotat sunt:

 • când ridică schelete de clădiri monolitice;
 • în procesul de fabricare a coloanelor și plafoanelor;
 • atunci când construiesc fundații;
 • în producția de pardoseli pentru întreprinderile industriale;
 • în procesul de construire a podurilor, tunelurilor, digurilor;
 • la fabricarea betonului armat (plăci, blocuri, stâlpi).

Utilizarea pistolului vă permite să accelerați munca, să reduceți costurile de construcție reducând personalul și accelerând umplerea structurilor monolitice. Puteți salva, de asemenea, la închirierea de echipamente de construcție grele și plăti lucrătorilor cu calificări scăzute: un cuplu de oameni cu pistoale de tricotat va fi înlocuit cu zece tricotat.

Construcția unității se bazează pe un motor electric care inițiază trasarea firului. În timpul funcționării, firul este tras treptat de pe bobină de-a lungul ghidajelor. Într-un singur ciclu de lucru, mai multe ture pot trece în jurul bobinelor de armare pliate împreună. Piesa necesară de sârmă îndepărtează cuțitul încorporat în mecanism, apoi funcționează dispozitivul de răsucire. Acest ciclu nu durează mai mult de două secunde.

Dezvoltarea designului acestui dispozitiv vă permite să creați rapid noduri, reducând timpul de muncă manuală în timpul instalării armăturii. Forța uniformă de strângere contribuie la crearea de noduri identice cu legături puternice între fiecare dintre elementele de plasă.

Avantajele și dezavantajele instrumentului

GROST RT408 Pistol pentru armare împerechereEste nevoie de aproximativ 2 secunde pentru a lega armătura cu ajutorul unui pistol. Nodurile create de sudori profesioniști sunt create în 5-6 secunde, cu condiția ca echipamentul să se afle la o distanță normală de ramele produse și nu există obstacole care să împiedice munca. Desigur, instrumentul este foarte productiv. Un alt lucru: nu este nevoie de acces permanent la energie electrică, nu sunt necesare cilindri de gaz, fără ca mașinile de sudură să nu funcționeze. Nivelul ridicat de calificare nu este, de asemenea, necesar pentru cei care vor folosi acest tip de echipament.

În plus, tricotat pistoale diferă:

 1. RG-400T pistol pentru armare împerechereCalitatea înaltă a tricotării tijei și întărirea uniformă a strângerii.
 2. Creșterea productivității, viteza de lucru crește de mai multe ori.
 3. Beneficiul economic: nu veți avea nevoie să angajați o echipă largă de specialiști.
 4. Posibilitatea de a regla forța suflantelor pentru a îmbunătăți fiabilitatea conexiunilor rezultate.
 5. Confortul muncii - pentru tricotat este necesară doar o singură mână, iar dacă există un cablu prelungitor, atunci va fi posibil să lucrați cu grătare orizontale aranjate la nivelul podelelor, fără a vă îndoi sau a vă așeza.
 6. O marjă semnificativă de eficiență - încărcarea bateriei durează mult timp.

Greutatea și compactitatea ușoară fac posibilă înțeparea tijelor chiar și în locurile cele mai inaccesibile.

Prin contra sunt costul ridicat și necesitatea de a cumpăra un cablu special. Acest lucru ne permite să afirmăm că este benefic pentru compania de construcții să utilizeze dispozitivul, care desfășoară în mod regulat o activitate semnificativă.

Caracteristici tehnice

Instrumentul este selectat pe baza:

 • Pistol Wacker Neuson DFdiametrul sârmei;
 • greutatea și mărimea pistolului;
 • diametrul tijelor legate;
 • numărul de noduri per baterie încărcată;
 • timpul petrecut pe pachetul nodului;
 • numărul de legături pe bobină;
 • capacitatea bateriei.

Merită să folosiți un fir cu un diametru de 0,8-1,5 mm. Cel mai subțire nu va fi capabil să asigure strângerea tijei în limita cadrului, iar cel foarte gros nu va permite ca nodurile să se strângă complet. Bobina pe bobina - 45-100 de metri (depinde de diametru). Greutatea nu depășește 0,5 kg.

Cum să lucrați cu o armă de tricotat

MAX RB398 Pistol pentru armare împerecherePrincipala garanție a muncii reușite și indelungate este încărcarea completă a bateriei, selectarea grosimii corespunzătoare a tijelor și a sârmei înfășurate pe bobină. O atenție deosebită trebuie acordată lichidării unităților japoneze. Mulți proprietari ai instrumentului sunt surprinși când află că asistentul lor a fost necorespunzător din cauza întinderii firului "stâng" care nu a trecut calibrarea și că o astfel de defalcare nu poate fi eliminată sub garanție. Ar trebui să se înțeleagă că pistolul pentru tricotat - plăcerea nu este ieftină, așa că ar trebui să cumpărați doar firul recomandat.

Pentru realizarea lucrărilor în limitele scheletelor orizontale extinse este necesar să se utilizeze extensii speciale, care să permită formarea de situri de zăbrele. În același timp, nu va trebui să vă îndoiți sau să vă croașteți tot timpul. Dacă aveți nevoie să conectați un număr mare de noduri, un astfel de dispozitiv simplu poate ușura munca operatorului de mai multe ori.

Dacă partenerul îl ajută pe partener, el va servi și va ține tijele dacă este necesar. Astfel, se asigură continuitatea lucrării. Într-un alt caz, va trebui întotdeauna să puneți instrumentul la o parte, ceea ce va reduce productivitatea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa tricot armatura crochet - un ghid pentru incepatoriCum sa tricot armatura crochet - un ghid pentru incepatori
Cum să Knit o conexiune de sârmă pentru o fundație Ribbon: videoCum să Knit o conexiune de sârmă pentru o fundație Ribbon: video
Ce este o armătură din fibră de sticlă pentru o fundațieCe este o armătură din fibră de sticlă pentru o fundație
Cum se face legarea armăturii pentru fundațieCum se face legarea armăturii pentru fundație
Cum de a tricot armatura în mod corespunzător pentru o fundațieCum de a tricot armatura în mod corespunzător pentru o fundație
Descrierea creării unui cârlig pentru legarea armăturii de propriile mâiniDescrierea creării unui cârlig pentru legarea armăturii de propriile mâini
Caracteristicile de armare a fundatiei cu mainile propriiCaracteristicile de armare a fundatiei cu mainile proprii
Dispozitivul și tehnologia grilajului de armareDispozitivul și tehnologia grilajului de armare
Caracteristicile sortimentului de armare și a zonei sale transversale în funcție de gostCaracteristicile sortimentului de armare și a zonei sale transversale în funcție de gost
Sârmă de tricotat pentru lucrul cu fitinguriSârmă de tricotat pentru lucrul cu fitinguri
» » Utilizarea unui pistol pentru armarea legată
© 2021 amigdas.com