amigdas.com

Pescuitul și odihna pe lacul plescheevo din regiunea Yaroslavl

Lacul PlescheevoUnul dintre cele mai bune locuri pentru pescuit, disponibil pentru moscoviți și locuitorii orașelor vecine, este situat în sudul regiunii Yaroslavl. Acest lac este Pleshcheyevo. În fiecare an tot mai mulți iubitori de pescuit vin aici, ceea ce nu este surprinzător - un loc liniștit, cu un soi de pește bogat și la distanță de mers pe jos. Acesta este situat la doar 130 km de Moscova de-a lungul autostrăzii M8.

Descrierea naturii

Lacul face parte din parcul național "Lacul Plescheevo". În plus față de rezervor în sine, acesta include o pădure protejată, pajiști învecinate, dealuri, mlaștini și lunci în mai multe râuri.

Din această cauză, lumea animală a acestui loc este foarte diversă, include câteva zeci de animale și păsări, inclusiv rare și pe cale de dispariție.

Lacul plin de pescuitDin punct de vedere ecologic, orașul Pereyaslavl, situat pe coastă, contribuie, dar în general situația este favorabilă. Apa din lac este foarte curată, în apele superficiale puteți vedea cu ușurință partea de jos, iar în locurile unde izvoare izvoarele, apa poate fi văzută până la 10 metri adâncime. Prin urmare, este considerat destul de curat și folosit ca apă potabilă.

Cunoscătorii vor acorda atenție prezența anumitor pești, fluturi și mușchi. Asemenea specii de pește, cum ar fi bastonul și panglica de bronz, nu tolerează poluarea apei și multe specii de fluturi nu pot trăi într-o atmosferă poluată.

Pescuitul de iarnă pe lac

Pescuitul pe lac

Pentru pescarul Pleshcheyevo, lacul este un adevărat paradis. La urma urmei, la întrebarea, ce fel de pește se găsește în Lacul Pleshcheevo, puteți răspunde cu mândrie:

 • Lacul Plescheevo sărbătoriaur și argint crap crucian;
 • sumbră;
 • roșu și yaz;
 • știucă;
 • bas;
 • crap comun;
 • crap;
 • coregon.

Cele mai comune specii sunt enumerate, dar nu se limitează la compoziția peștilor din lac. Uneori există roach, burbot, gudgeon și diverse alte specii. Prin urmare, un obiectiv decent va fi găsit pentru un pescar de orice nivel de pregătire și experiență.

Structura fundului este după cum urmează:

 • Apă de coastă la o adâncime de doi metri și o lățime de 300 până la 800 de metri.
 • Drop de la doi la cinci metri adâncime.
 • Udarea în lățime de la 50 la 100 de metri.
 • Vărsați adâncimea până la zece metri.
 • Trecerea graduală la adâncimi maxime.

Ce fel de pește pe lacul stropitorStructura este aproape omogenă peste tot, excepțiile sunt locurile de confluență a râurilor și apariția izvoarelor. În timpul verii, rahitism, roach, crap și știucă sunt prinși activ. Dar exemplarele decente de pe țărm nu pot fi prinse, piscinele principale merg la o adâncime. Prin urmare, merită să aveți grijă de barca cu vâsle.

Pescuitul de la o barcă cu motor este interzis, supravegherea pescuitului încheie fără milă astfel de pescari. Mărimea capturii depinde nu numai de momeala de calitate, de viteza și de momeală, ci și de locația corectă. Prin urmare, va fi util să cereți sfaturi de la vechi sau pescarii experimentați. Pescuitul de iarnă este mai bogat în varietăți de specii și loial pescarilor novici. La o adâncime de 10 metri, roach, bream și bream sunt ușor de luat, bibanul iubește o adâncime mare, de până la 15 metri.

Dacă există dorința de a lua burbot, atunci trebuie să ieșiți noaptea la o adâncime de 10-15 metri. Pike în timpul iernii este inactivă, iar mâna, dimpotrivă, poate fi prinsă aproape oriunde. Atunci când alegeți un loc pentru pescuitul de iarnă, trebuie să vă amintiți despre izvoarele. Lacul este hrănit în mod activ prin surse subterane, iar iarna gheața deasupra lor este mult mai subțire decât în ​​alte părți ale lacului. Prin urmare, merită să învățați de la locul local unde se află și să abordați cu atenție procesul de selecție.

Când planificați o călătorie, trebuie să țineți cont de următorul punct important - de la jumătatea lunii noiembrie până la jumătatea lunii ianuarie, pescuitul pe lac este interzis. În acest moment are loc reproducerea Rybushka - un pește rezervat, pescuitul este strict interzis în orice moment al anului.

Ce puteți prinde pe un lac stropitor

Vacanțe lângă Pleshcheyevo

Lacul este popular nu numai în rândul pescarilor. Orașul Pereslavl-Zalessky a fost întemeiat în secolul al XII-lea și a păstrat numeroase monumente arhitecturale de diferite ere, iar lacul "Kleshchino" este menționat în "Povestea trecutului trecut". Prin urmare, iubitorii de antichitate și vechea arhitectură rusă se înmulțesc aici.

Atracții importante includ zeci de biserici din secolele 12 și 17, barca "Fortune" a lui Petru cel Mare, de unde a început flota rusă, așezarea rusă și grădina dendrologică. De asemenea, merită menționat faptul că aici vine Alexander Nevsky și aici Prishvin a scris majoritatea operelor sale.

Pescuit de vară pe lacul stropitorDe-a lungul multor ani de existență a orașului, locurile înconjurătoare erau supraaglomerate cu legende și superstiții. Deci, potrivit legendelor, pe dealul Alexandrov, cunoscut sub numele de pat de chelie Yarilin, în timpurile străvechi, păgânii au adus daruri divinității Yaril.

Prin urmare, mulți neopagani vin să privească acest loc și să atingă secretele trecutului. Există o legendă despre Xin-stone. În vremurile normale, acesta este un bolovan fără margini, dar în ploaie reflectă lumina într-un mod special și se pare albastră. Se crede că dacă cravată o bandă pe o plantă de lângă o piatră și o plimbi desculț, atunci poți face o dorință care se va împlini în mod necesar. Adevărat sau nu, este o întrebare dificilă, dar clericii au încercat să distrugă piatra Xin de mai mulți ani și chiar au înecat-o odată. Dar, în cele din urmă, el sa întors la țărmul lacului și este acum disponibil pentru toți veniții.

Restul pe Pleshcheevo este potrivit pentru întreaga familie. În timp ce pescarii își vor petrece timpul pe țărmul rezervorului, restul participanților pot vizita multe locuri interesante și pot atinge legendele trecutului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Unde pot merge la pescuit la Moscova și la suburbiiUnde pot merge la pescuit la Moscova și la suburbii
Odihnă activă în regiunea Moscovei: un lac lungOdihnă activă în regiunea Moscovei: un lac lung
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuitul pe râurile din regiunea KirovPescuitul pe râurile din regiunea Kirov
Pescuitul pe tot parcursul sezonului în regiunea LipetskPescuitul pe tot parcursul sezonului în regiunea Lipetsk
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
» » Pescuitul și odihna pe lacul plescheevo din regiunea Yaroslavl
© 2021 amigdas.com