amigdas.com

Leroy Merlin: ecrane sub baie

Ecranul sub baie cu mâinile taleEcranele pentru băi sunt utilizate pe scară largă ca elemente de design decorative și funcționale. Ele sunt necesare pentru mascarea zonelor inestetice sub baie, unde sunt localizate comunicațiile tehnice. Aspectul exterior cu ecranele înseși se va potrivi armonios în restul spațiului interior.

Design de ecran pentru baie

Ecran pentru oglinda pentru baieCe este acest design? Este destul de ușor să o faci. Se compune din:

  • Din cadru, care este două ghidaje și un cadru;
  • panourile care sunt atașate la cadru, pot fi mai multe;

Panourile sunt, de obicei, deplasate pe ghidaje. Acest design seamănă cu un dulap. Cu toate acestea, există o variantă de dispunere a ecranului cu panouri swinging, care va oferi acces complet la spațiul de sub baie. Înălțimea structurii este reglabilă cu picioarele extensibile. Acestea vor fi utile dacă aveți nevoie să le instalați sub baie.

Ecranul pentru o baie sub forma unui dulap este cea mai reală și perfectă variantă. În spatele ușilor Aveți posibilitatea să instalați rafturi pentru a stoca diferite mici, de exemplu, pot fi puse pe detergenți, mănuși sau perii. Cele mai populare modele care merg în mare cerere în magazinele Leroy Merlin, sunt cele care au o lungime de 150-170 centimetri. Sunt în căutare datorită aspectului lor atrăgător, deoarece fațada captează imediat ochiul. Se realizează separat ecrane pentru capete. De asemenea, în magazinele lui Leroy Merlin sunt acceptate comenzi pentru desene și modele de fonturi ovale, trebuie doar să specificați dimensiunile. Care este costul lucrării? Crede-mă, e ieftin.

Materiale de ecran

Designul pentru baie este realizat din diverse materiale. Există modele metalice, precum și cele din plastic, din PAL și MDF. aici principalul lucru - caracteristicile de calitate, care sunt impuse unui anumit material. Ar trebui să fie:

  • durabil;
  • rezistente la diferite tipuri de soluții chimice, din care sunt compuse produse chimice de uz casnic. Asta este Nu trebuie să fie deformate și distruse;
  • nestiind sa ai grija;
  • rezistent la apă. La urma urmei, situat sub ecranul baie va experimenta nu numai o umiditate ridicată, dar picături de apă.

Toate aceste caracteristici trebuie să respecte standardele de calitate.

Dacă doriți să faceți un design personal și să-l instalați sub o baie de acril sau oțel, Puteți recomanda plexiglas, deoarece corespunde caracteristicilor descrise mai sus.

Caramida ecran

Caramida sub baieEcranul "de secole" este realizat din cărămizi, are un furnir din mozaic sau din faianță. Instalarea unor astfel de structuri nu este deosebit de dificilă, dar nu fără deficiențe grave. Primul dezavantaj este că spațiul intern sub baie nu poate fi folosit pentru nevoile economice. Cel de-al doilea dezavantaj este că, atunci când țevile se sparg și scurgeri, ecranul va trebui să fie rupt. Dacă, în prealabil, este posibilă efectuarea de revizuiri, este posibil să se prevină scurgerile ușoare, însă în caz de accident grav va fi foarte dificil.

Astfel, mobile, Ecranele cunoscute vor fi mai preferate, mai ales dacă în baie există un număr mare de echipamente sanitare, precum și diferite pompe și filtre.

Instalarea de ecrane

Pregătit pentru instalare, ecranul final va dura doar câteva minute când îl instalați pe o baie din fontă. O mulțime de ajutor în această chestiune va avea o instrucțiune detaliată cu fotografia, dar dacă nu există una, atunci nu contează, veți înțelege perfect totul. În primul rând, trebuie să atașați mânerele panourilor și picioarele suportului la partea inferioară a cadrului. Apoi, așezați ecranul într-o poziție verticală în partea laterală a băii, rotiți picioarele de sprijin, atingând o fixare optimă. Dacă instalația este împiedicată de o conductă de apă sau de o plintă, a văzut o parte exagerată a panoului de ecran sau să faceți o comandă pentru fabricarea elementelor de fixare pe un model special.

Producatori

Ecran glisant sub baia EuroplexPe piața rusă există produse cu recenzii bune ale producătorilor autohtoni și străini. Firmele străine oferă produse imediat cu un kit, care include o baie și un ecran de alunecare. Ele sunt perfect combinate unul cu altul. Produsele fabricanților ruși sunt combinate universal și armonios cu majoritatea căzi de baie interne și chiar cu modele străine. Astfel de produse sunt furnizate de mărci comerciale: Caravan, Remstroyplast, Ciar, Leroy Merlin și altele.

Care sunt ecrane pentru baie?

Astăzi puteți vedea o varietate de modele și pentru a da preferință celui care se potrivește cel mai bine nevoilor tale: de alunecare, ca o perdea, din plastic, cu rafturi, gresie, oglinda, sticla, PVC, gips-carton, cu imprimare foto, alb, aluminiu, cu model, acrilic, cu usi, decorative, pliabile, cu role, funcțional, negru de protecție, portocaliu, burduf, lemn, din blocuri de spumă, plexiglas, cu trapa mat. Producătorii populare sunt: ​​Leroy Merlin, Wannbok, Metakam, Orio, Vărsător, Ring, Optima, Diva, Nick și altele. Când alegeți, acordați atenție dimensiunilor care depind de lățimea băii.

Ecranul de baie este o invenție foarte utilă, dar în același timp nu este lipsită de deficiențe. Utilizatorii marchează sacadată în timpul funcționării, precum și imposibilitatea de a se apropia de cadă, deoarece devine un obstacol pentru picioare. Dar nimeni nu neagă decorativitatea sa, pentru că, oricum, interiorul băii se transformă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ecrane de baie cu propriile mâini: caracteristici, dimensiuni și fotografiiEcrane de baie cu propriile mâini: caracteristici, dimensiuni și fotografii
Ecranul pentru bateria auto-încălzităEcranul pentru bateria auto-încălzită
Ecrane de baie de mâinile tale - frumoase și economiceEcrane de baie de mâinile tale - frumoase și economice
Repararea tavanului în baie - opțiuni de fotografieRepararea tavanului în baie - opțiuni de fotografie
Ecrane de baie: caracteristici și fotografiiEcrane de baie: caracteristici și fotografii
Catalog de pvc panouri frumoase pentru baie: fotografiiCatalog de pvc panouri frumoase pentru baie: fotografii
Ecrane în baie: numire, specie, fotografieEcrane în baie: numire, specie, fotografie
Dulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușitDulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușit
Cum sa faci un ecran pentru bai?Cum sa faci un ecran pentru bai?
Door-acordeoane și trăsăturile acestora, alegerea "leurua merlen"Door-acordeoane și trăsăturile acestora, alegerea "leurua merlen"
» » Leroy Merlin: ecrane sub baie
© 2021 amigdas.com