amigdas.com

Viața și alimentația gândacului soldat roșu-aripi

Războinicul roșuLa începutul primăverii, când începe prima căldură, pe pământ puteți vedea cum apar gândacii roșii cu puncte negre. Mulți oameni numesc aceste insecte primele harberi ai primăverii. Se numește soldat al unui gândac de insecte sau un soldat de bug-uri. Deși este greșit să-i spunem un gândac, deoarece aceste insecte se referă exclusiv la păianjeni.

Informații despre soldații de bug-uri

Denumirea științifică a unei insecte - un soldat cu aripi roșii sau fără vânătăi. Insectul aparține ordinii jumătăților aripilor subordonatei sclere. Mărimea păianjenilor poate ajunge la 11 milimetri. În unele cazuri, gândacul poate avea dimensiuni mai mici, de la 7 milimetri și mai mult.

Numele lui a fost dat flăcărilor cu aripi roșii prin culoarea sa. Gândul în sine are o culoare neagră, dar zona din spate și o parte din inscripții are o culoare roșie foarte strălucitoare. Dacă vă uitați la soldat de sus în jos, gândacul pare aproape plat, datorită particularităților structurii corpului. Larvele bug-ului soldatului au o colorare similară. În cazuri foarte rare, fluturile roșii pot avea portocaliu în loc de incluziuni roșii.

Bedbug este destul de similar cu un bug-ul pompier. Mulți oameni pot confunda aceste insecte. Există următoarele diferențe:

 • Buga are o formă de corp mai rotunjită;
 • gândacul are aripi care lipsesc în bug.

Caracteristici de alimentare

Persoanele fizice pot fi hrănite cu un dispozitiv specific de sugere, care este situat în partea inferioară a capului. Dispozitivul este echipat cu o proboscis specială. Este destul de solid și se potrivește perfect nu numai pentru extracția sucului din plante, ci și pentru perforarea cojilor altor insecte.

Reproducerea de solzi de solzi

Cum reproduce soldatul de vânătoareCicloșii roșii se înmulțesc foarte rapid și intens. Dacă există o insectă pe teren, există o mare probabilitate ca în viitorul apropiat numărul persoanelor să crească de zeci de ori. Pentru fertilizarea femeilor și bărbaților strângeți unul pe celălalt la partea din spate a corpului. Într-o ambreiaj a unui gândac, pot exista aproximativ trei duzini de ouă, care sunt foarte asemănătoare cu boabele de orez. Zece zile mai târziu, larvele "au ieșit" din acestea, care sunt foarte asemănătoare cu insectele adulte.

Ce băuturi mănâncă soldații

O persoană nu trebuie să se teamă de sănătatea sa, dacă apare lângă el un gândac roșu. Pentru oameni, aceste insecte sunt absolut inofensive. Nu pot să mușcă sau să devină paraziți pe corpul uman. Dar, totuși, acestea dăunează părții economice.

Ceea ce este inclus în dieta de solzi de păduchi de soldați

 1. Cum să hrănești soldatul de gâscăInsectele rosii se pot manca reciproc. În populațiile de stătuci de soldați, canibalismul apare adesea. Dar nu te baza pe acești gândaci să se extermine. Aripile cu aripi roșii sunt capabile să se hrănească exclusiv cu cadavrele de acest gen. Cu proboscis lor greu, ei străpungă coajă de un alt gândac și suge sucul lor hrănitoare.
 2. Suc de plante. Acesta este principalul mod de a alimenta bug-uri roșii fără aripi. Pentru a mânca, ei străpung tulpina cel mai adesea dintr-o plantă culturală și se hrănesc cu suc. Spre deosebire de alte insecte care folosesc nectar și suc de plante pentru alimente, mantalele roșii dăunează plantei foarte grav, ducând la dispariția
 3. Pentru persoanele tinere, lăstarii tineri ai plantei sunt sursa de nutriție.

Traiul acestor insecte face rău mare Agricultura. Invazia de ploșnițe soldați capabili într-un timp scurt pentru a distruge plantațiile de struguri, morcovi rănit șutează în sus și sfecla, perturba floare flori. Nu mai puțin periculoase sunt insectele pentru fructele deja formate. În cele mai multe fructe de padure și fructe, albinele își așază ouăle, astfel încât larvele au ceva de mâncare.

Cum să se ocupe de bug-urile soldaților

Lupta împotriva diferitelor insecte are o altă metodă și mijloace diferite. Înainte de a începe să distrugeți insecta, trebuie să vă asigurați că este un gândac fără gât care strică planta. Pentru aceasta, nu este necesar să inspectați toate plantele. Există următoarele semne de activitate intensă a insectelor:

 • Aspectul soldațilormuguri și flori pe plante cultivate în paturi și paturi de flori se usucă și cad foarte repede, mult mai devreme decât termenul limită;
 • pe frunzele de varză apar pete galbene specifice;
 • mărar, coriandru și alte plante de acest tip încep să se transforme rapid în galben, să se estompeze și să se prăbușească;
 • morcovii și sfecla cresc destul de încet, chiar și cu o udare suficientă și o activitate ușoară a soarelui, lăstarii tineri se învârt și se înmoaie rapid.

Luptați împotriva activităților gândacilor negri cu patch-uri roșii poate fi în următoarele moduri pe tot parcursul anului:

 1. Ce dăunător din cauza războinicilor de soldațiÎn cazul detectării ambreiajului de ou pe plante, ele trebuie distruse foarte repede sau mai degrabă arse. De asemenea, la începutul iernii sau toamnei este necesar să aruncați arborii vechi putred, păduri, iarbă uscată.
 2. Înainte de a planta plante cultivate, este necesar să se curățe complet zona de plante, cum ar fi pelin, quinoa și legume.
 3. În cazul în care bug-uri negre a intrat pe teritoriul site-ului și a început să „strice“ plantele cultivate, viță de vie și flori, lângă locurile de debarcare pot fi plantate orice legume, inclusiv lucernă. Soldatul Bug mai iubește sucul acestei plante este, prin urmare, fericit să părăsească restul. În toamnă, pentru a distruge populația, plantele sunt ușor tăiate și arse.
 4. În cazul unui număr mare de insecte, poate fi folosit un remediu popular pentru a le distruge. Pentru a face acest lucru, este necesar să preparați cojile de ceapă, să le răcoriți la temperatura camerei și să stropiți plantele afectate. În același mod, se utilizează soluții de cenușă, muștar și săpun de rufe.
 5. Dacă există puține insecte, dar ele apar în mod constant pe teren, în primăvară este posibil să se planteze plante cynicfuge. Această plantă are un miros specific care sperie orice bug-uri și părăsesc site-ul.

Există, de asemenea, o gamă largă de opțiuni diverse substanțe chimice. Ei pot pulveriza planta, ceea ce va cauza moartea insectelor. Dar experții recomandă să nu utilizeze această metodă, astfel încât să nu deterioreze fructele și mugurii tineri. Mulți încearcă să colecteze ploșnițe din plante și să le distrugă separat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum arata bunicii si cum arata ei?Cum arata bunicii si cum arata ei?
Ce mănâncă luna mai?Ce mănâncă luna mai?
Beetles sunt flounder: în cazul în care trăiesc și de ce se hranescBeetles sunt flounder: în cazul în care trăiesc și de ce se hranesc
Firefly de insecte: ce se hrănește, unde trăiește și de ce strălucește?Firefly de insecte: ce se hrănește, unde trăiește și de ce strălucește?
Cum să scapi de păianjeni în case privateCum să scapi de păianjeni în case private
Beetle bronzovka: trăsături, larve și răni ale unui gândac verdeBeetle bronzovka: trăsături, larve și răni ale unui gândac verde
Brazilian războinic răpitor soldatBrazilian războinic răpitor soldat
Cei mai mari și mai periculoși păianjeni din lumeCei mai mari și mai periculoși păianjeni din lume
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
Descrierea gandacilor Madagascar si a continutului lorDescrierea gandacilor Madagascar si a continutului lor
» » Viața și alimentația gândacului soldat roșu-aripi
© 2021 amigdas.com