amigdas.com

Recenzii despre panouri din plastic pentru decorarea băii

Finisarea panoului de baieCe fel de decorațiuni să faceți în baie? Placi sau plastic? Placile arata scump si este o solutie ideala, insa costul ridicat al materialului, costul ridicat si durata lucrarilor de pregatire il fac inaccesibile multor proprietari de apartamente. Pentru a efectua acest tip de finisare, trebuie să contactați specialiștii, deoarece așezarea plăcii este un proces destul de complicat și cu siguranță vă puteți descurca singuri, dar rezultatul din prima dată va diferi semnificativ de cel dorit.

Panouri PVC pentru finisarea baieExistă o soluție alternativă, nu inferioară plăcilor de plastic din baie pentru decorarea pereților și tavanului. Asta este o formă comună și practică a materialului modern, care este în continuă cerere între toate segmentele populației, deoarece îndeplinește multe cerințe operaționale. O varietate de culori și texturi produse vă permite să creați o finisare originală și unică a băii.

Capacul din plastic este realizat din panouri separate, care sunt interconectate cu o încuietoare. Pentru pereți și plafoane se realizează un cadru din profil metalic sau lamele de lemn tratate. Dacă se dorește, orice persoană poate efectua un astfel de finisaj pe cont propriu.

Panouri PVC pentru baie
Cum sa alegi panourile din plastic din PVCCum sa alegi panourile din PVC pentru baieCum se instalează panouri de plastic din PVC pe pereții din baieCum sa alegi panourile din plastic din PVCCum de a alege panouri din PVC din plastic pentru o baie?Instalarea panourilor din plastic din PVC pe pereții din baieCum se instalează panouri de plastic din PVC pe pereții din baieCum sa alegi panourile din plastic din PVCCum sa alegi panourile din PVC pentru baieCum se instalează panouri de plastic din PVC pe pereții din baieCum sa alegi panourile din plastic din PVCCum sa alegi panourile din PVC pentru baieCum se instalează panouri de plastic din PVC pe pereții din baieCum sa alegi panourile din plastic din PVCCum sa alegi panourile din PVC pentru baieCum se instalează panouri de plastic din PVC pe pereții din baieCum sa alegi panourile din plastic din PVCCum sa alegi panourile din PVC pentru baieCum se instalează panouri de plastic din PVC pe pereții din baieCum sa alegi panourile din plastic din PVC

Avantajele finisajelor din plastic

 • pentru dispozitivul de panouri pe pereți și un tavan de baie nu este necesară pregătirea preliminară prin tencuit soluții umede. Toate neregularitățile sunt eliminate în fabricarea cadrului, care este montat cu ajutorul unui nivel și a unui plumb;
 • în cazul în baie de apă a făcut țevi fără etanșare în perete, ele pot fi ascunse în spațiul de instalare a cadrului, și nu necesită modificarea ca pentru dala care acoperă pereții. Aceeași regulă se aplică cablajului, pur și simplu purtat în furtunuri speciale;
 • dispozitivul este permis simultan cu instalarea unui cadru izolator termic și acustic;
 • decorarea panourilor din plastic în baie arată monolit, dar este considerată un material ventilat, deoarece există decalaje minime. În spațiul dintre perete și plastic, umiditatea nu se va forma niciodată, se va usca în condiții naturale;
 • se referă la acoperiri interioare ecologice care nu emit substanțe nocive în mediul înconjurător. Plasticul nu este un mediu bun pentru viața microbilor și a microorganismelor;
 • este un material foarte durabil, rezistent la uzură și neafectat de razele de lumină;
 • Curățarea periodică a suprafeței este efectuată de orice detergent disponibil.

Dezavantaje ale materialului

 • Design de baie cu panouri din plasticplasticul a câștigat popularitate ca material ieftin și aruncat, în finisajele de elită ale băilor nu este prevăzută utilizarea panourilor;
 • Unele tipuri economice de plastic sunt produse cu pereți subțiri și amenință cu zgârieturi și găuri în timpul funcționării;
 • Materialele de plastic de slabă calitate nu permit crearea unei suprafețe monolitice datorită îmbinării incomplete a cusăturilor. Pe suprafață există spații în articulațiile panourilor;
 • pentru a crea structuri multi-strat de perete și tavan nu este potrivit.

Cum de a alege plasticul potrivit pentru grosime?

Design frumos al băii, din PVCPanourile de perete sunt produse în grosime de la 5 la 10 mm și cu rigidizări întărite în interior. Suprafața exterioară trebuie să fie suficient de puternică încât să nu se deformeze de la degetul cu degetul.

În ceea ce privește materialul de plafon, structurile subțiri și fragile sunt permise, deoarece plafonul nu are încărcături și presiune în timpul funcționării. Atunci când aveți un dispozitiv în pereții sau în tavanul lămpilor încorporate, aveți nevoie alegeți numai panouri puternice, deoarece aripioarele sunt rigidizate prin rigidizatoarele și profilele de montare.

Lățimea panoului de plastic este de 10, 20, 25 și 40 cm. Desigur, este mai bine să folosiți panouri late în decor, deci puteți obține cel mai mare monolit, Este recomandat să tăiați camerele mici cu o mulțime de colțuri și se întoarce cu un plastic îngust. În acest caz, deșeurile vor fi mai reduse la tăiere.

Culoarea și gradul de acoperire

Finisarea baie cu panouri din PVCTipurile moderne de plastic produc diferite culori și imitații de materiale naturale. Puteți alege textura lemnului, marmurei, granitului sau alege plasticul cu un model de bumbac sau de mătase cu aurire. Totul depinde de dorința de a crea un interior de baie unic și original.

Pentru baie, sunt adecvate panourile cu acoperire laminată, care se obține prin lipirea unui film special pe suprafața panourilor. Această protecție, pe lângă încărcătura decorativă, adaugă rezistență plasticului.

Pentru suprafețele vopsite este desenul caracteristic al unui desen cu ajutorul unei prese, și apoi acoperirea planului cu materiale de lac. Lacul poate fi aplicat lucios cu luciu sau mat, cu o linie mai clară de șablon și protejează imaginea de arsură.

Următoarea tehnologie de desen fierbinte pe suprafață este utilizată pentru a crea fragmente argintii și aurite. Imaginea este durabilă datorită aderenței puternice a suportului și a materialelor de vopsea.

O nouă tehnologie modernă vă permite să obțineți suprafețe oglinzile panourilor. Pentru o baie, folosirea unui astfel de material înseamnă extinderea vizuală a camerei.

Cum de a alege plasticul potrivit pentru calitate?

Panourile PVC din baiePentru a achiziționa panouri din plastic, trebuie să acordați atenție stării exterioare. Pe ea Nu afișați rigidizări interne, Suprafața trebuie să fie netedă și fără defecte.

Ar trebui să încercați să apăsați ușor marginea benzii de plastic cu două degete. Compresia plastică calitativă nu va avea loc. Dacă mărfurile de consum sunt în fața dvs., atunci coastele interioare se vor prăbuși sau se vor rupe.

Uneori vânzătorii de plastic arată cât de bine sunt realizate articulațiile cu atenție. Dar ele păstrează panourile într-un unghi. Fiți atenți la acest lucru și cereți să conectați panourile pe o suprafață orizontală, numai în acest fel va fi văzut calitatea reală a cusăturii.

Încercați de câteva ori să îndoiți colțul din plastic în direcții diferite. Materialul de calitate nu se rupe de la o astfel de îndoire multiplă. Plasticul rău, care conține un conținut crescut de cretă, doar crăpătură sau spargere.

Selectarea componentelor suplimentare

 1. Pornirea profilului inițial atașat la perete, introdus ulterior în el din plastic. Se folosește pentru încadrarea de-a lungul podelei, tavanului, fixat la ramele ușii pentru executarea pantelor.
 2. Cornele externe și interne Utilizați pentru conectarea precisă a două planuri perpendiculare. Uneori acest profil este folosit pentru a se alătura tavanului și pereților.
 3. H-profil Se utilizează pentru îmbinarea pe lungimea a două benzi scurte de plastic. Nu pare a fi estetică, dar în unele cazuri este necesară o astfel de andocare.
 4. Plafonul tavanului Se utilizează pentru a conecta plafoanele și pereții din plastic. De fapt, acesta este același profil de pornire, în care un perete este realizat sub formă de colț decorativ pentru a îmbunătăți aspectul.
 5. F-profil este banda de pornire pentru îmbinarea planelor colțului exterior. Acest lucru este convenabil datorită prezenței în profil a unei laturi largi, care ascunde toate neregularitățile planului anterior.

Tehnologia de acoperire din material plastic

Calculul plasticului și al componentelor

Decorarea pereților cu panouri din PVC în baieÎnainte de cumpărare, numărul necesar de profile de pornire se calculează prin măsurarea tuturor locurilor în care va fi instalat. Profilul unghiular și celelalte ghidaje sunt măsurate în același mod. Pentru a calcula cantitatea de plastic, se ia în considerare faptul că fabrica de fabricație este produsă în lungime de 6 m. Calculați câte bucăți de această dimensiune pot fi obținute de la un astfel de panou.

Profilele metalice pentru dispozitivul cadru sunt măsurate de-a lungul lungimii și se înmulțesc această dimensiune cu numărul total. Ca rezultat, se obține lungimea totală a fiecărui tip de profil. Pentru a calcula suspensia, ia în considerare numărul de elemente de fixare de-a lungul profilului la fiecare 70 cm.

Dispozitivul unui schelet metalic

Structura de susținere pentru panourile din plastic este realizată din rafturi din lemn sau din metal. de lemn Standurile sunt impregnate cu mijloace speciale împotriva dezintegrării și mucegaiului. Un cadru metalic realizat din profile prefabricate prefabricate este ușor de asamblat într-o structură, iar în funcționare este mai fiabil decât unul din lemn.

Pentru a marca viitorul cadru, trebuie să găsiți cel mai neglijat punct de pe tavan sau cel mai proeminent pe perete. Din aceste mărci și va merge de marcare a rafturi. Pentru a efectua lucrările, aplicați clădirea și nivelul apei, precum și o linie plumb. Puteți utiliza o măsură electronică a benzii sau un nivel laser. Din precizia și temeinicia acestei lucrări depinde frumusețea aspectului finisajului viitor.

Finisarea bai cu panouri din PVCPrima etapă a construcției cadrului este fixarea profilului de legare UD la podea și tavan. Linia de plumb, coborâtă de la profilul superior, trebuie să se oprească pe planul inferior. În colțurile în poziție verticală, fixați rafturile din același profil. Întregul cadru al structurii colective trebuie să fie strict vertical într-un singur plan. Între suprafețele perpendiculare ale pereților adiacenți, unghiul este menținut strict la 90 °. În locurile de rezemare directă a profilelor pe perete sunt fixate cu dibluri. Dacă este necesară o abatere de la suprafață, atunci instalarea se realizează cu ajutorul umerilor, care sunt fixate cu un diblu și sunt fixate pe profil cu hardware.

După instalarea bucla închisă din ghidajele UD, se transferă montarea barelor transversale din profilul CD. Acestea sunt plasate pe verticală la o distanță de 50 cm unul față de celălalt. O astfel de construcție va fi mai durabilă, iar șansele de apariție a deviației de la presare vor scădea semnificativ. Toate profilurile sunt atașate folosind umerase, care se află la o distanță de 60-70 cm una de alta. Toate suspensiile sunt marcate și montate înainte de a începe montarea profilurilor transversale ale CD-urilor. Profilul suspensiei este fixat de două laturi, iar aripile sunt îndoite spre interior.

Dispozitivul de panouri din plastic

Pentru a monta benzile, trebuie să asamblați structura de legare din profilul de pornire, colțurile exterioare și interioare. În locurile în care plasticul se apropie de deschiderea ușii, este instalat și profilul de pornire. Toate ghidajele din plastic sunt atașate la cadrul metalic.

Începeți instalarea de benzi din colțul camerei, încercând să conectați mai îndeaproape materialul plastic între ele și fixându-l la profil folosind șuruburi pentru metal. Plasticul este ușor de tăiat cu un ferăstrău pentru metal, locurile necesare sunt tăiate cu un cuțit special.

Cusăturile dintre benzi sunt tratate cu compuși sigilați ermetic. Când se usucă, ele aderă ferm plasticul, dar atunci când dezasamblați panourile pentru înlocuire, vor apărea dificultăți. Este posibil să fixați materialul plastic în profil cu compuși speciali de adeziv, o astfel de structură nu este inferioară standardului prin forță cu ajutorul hardware-ului. Ultimul panou necesită o atenție deosebită. Se taie la o lățime de 3 mm mai mică decât dimensiunea dorită și se fixează cu șuruburi, astfel încât profilul peretelui închide diferența.

După ce instalarea a fost finalizată, toate panourile încep să monteze placa de pliere.

Fixarea jgheabului pe șuruburile autoportante

Cum să fixați plinta în baieDacă se folosesc plăci cu o canelură longitudinală pentru cabluri ascunse, este mai întâi necesar să se separe capacul decorativ de la baza plintei. Aplicați un plin pe perete și găuriți un orificiu pentru șurubul metalului. Fixarea este realizată în profilul de legare metalic al cadrului instalat anterior. Plintul este forat cu o lungime de 40-50 cm.

Înainte de ultima fixare puneți elementele de legătură ale soclului, capacelor de colț sau capace. Secțiunile ulterioare ale plintei sunt fixate în mod similar cu cele anterioare.

Este planificată montarea plăcii pe compoziția adezivului, care este diferită în sensul că nu este necesar să se realizeze găuri în profil. Dar atunci când demontați, scoateți plintul fără a fi spart este imposibil. După asta pune firele necesare și instalați un capac decorativ peste plin.

opinii

Desigur, plăcile sunt o opțiune ideală pentru finisarea băii, dar am decis din lipsa de fonduri pentru a organiza opțiunea mai ieftină și mai ușoară. La urma urmei, principalul criteriu pentru noi, din păcate, a fost economisirea de bani. Am făcut tavan din plastic în baie și am acoperit dulapul încorporat. În plus, din panouri de plastic demontabile ecran sub baie. Cadrul pentru plastic trebuie să fie făcut din metal și am folosit un copac sub baie. Tavanul și dulapul stau bine, iar elementul detașabil se răsucea ușor peste plan.

În viitor, sfătuiesc cabinetul să facă plastic pentru adeziv, deoarece structura cadrelor a ocupat o mulțime de spațiu liber și tot ce este mai mult pe metal. Am fost mulțumit, șapte ani au trecut, plasticul este bine spălat. În curând vom trece la altul, dar cadrul va rămâne același, nu ne vom schimba.

La noi într-o baie există panouri din plastic pe care le lipim pe un perete. Toate țevile de apă potabilă au fost înglobate în perete și nu au apărut dificultăți. Nu se formează nici o placă (așa de speriată), toate mijloacele mele simple pentru spălarea vesela, o usucă. Și faianța vecinilor a căzut de pe perete, sa făcut o soluție greșită. Și eu sunt foarte fericit, plasticul se simte mult mai cald decât țigla, dar arată albăstrui.

Panourile au stat timp de patru ani ca fiind noi și fără plângeri.

Baia mea se face contrar regulilor de plastic pe lamele de lemn. Le-am acoperit cu ulei de in, uscat, apoi am fixat pe perete. Singurul lucru care a luat mai multe dibluri, așa cum se repară mai des decât de obicei. Dar acum ei stau și nimic nu sa prăbușit și nu a condus. Am făcut-o timp de un an sau doi, deoarece casa a fost nouă, am crezut că vom supraviețui contracției.

Dar nu este nimic mai permanent decât ceva temporar. După instalare, a trecut deja patru ani, nu sa observat putrezirea copacului până acum. Și a pus o țiglă într-o clădire nouă, ce se întâmpla cu ea acum? Desigur, vom face o bună reparație, dar ca o acoperire temporară de plastic pe un copac îi sfătuiesc pe toți, nu-i regretăm.

Acum doi ani au făcut decorarea în baie, au închis toate pereții și tavanul cu plastic. Sa dovedit foarte ieftin și supărat. O vedere frumoasă la baie, din plastic lucios, este acum minunată, ușor de spălat, nu necesită efort.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Căptușirea tavanului cu panouri din plasticCăptușirea tavanului cu panouri din plastic
Panouri decorative de perete pentru decorarea interioară a caseiPanouri decorative de perete pentru decorarea interioară a casei
Finisarea plafonului cu panouri din plastic cu propriile mâiniFinisarea plafonului cu panouri din plastic cu propriile mâini
Panouri decorative pentru cărămizi: tipuri, aplicații, montajPanouri decorative pentru cărămizi: tipuri, aplicații, montaj
Repararea tavanului în baie - opțiuni de fotografieRepararea tavanului în baie - opțiuni de fotografie
Catalog de pvc panouri frumoase pentru baie: fotografiiCatalog de pvc panouri frumoase pentru baie: fotografii
Fotografie de decor pentru caramida: gresie pentru decoratiuni interioareFotografie de decor pentru caramida: gresie pentru decoratiuni interioare
Mozaic în baie: caracteristici ale selecției țiglelorMozaic în baie: caracteristici ale selecției țiglelor
Caracteristicile panourilor din plastic de montaj (țigle) pentru baieCaracteristicile panourilor din plastic de montaj (țigle) pentru baie
Lecție video de finisare a băii cu panouri din plasticLecție video de finisare a băii cu panouri din plastic
» » Recenzii despre panouri din plastic pentru decorarea băii
© 2021 amigdas.com