amigdas.com

Ușile ieftine pentru baie și toaletă

Cum să cumpărați uși ieftineUnii cred că toate ușile de interior din incintă ar trebui să fie aceleași. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul, lenjerie de baie au diferențe semnificative. Această diferență nu se aplică numai dimensiunilor cadrului ușii. De asemenea, sunt foarte importante calitățile suplimentare care sunt oferite ușilor la baie: ele trebuie să aibă practicabilitate, durabilitate, ușurință de îngrijire și estetică, să nu iasă în evidență din interiorul interiorului interior.

Cum de a alege o ușă de baie și toaletă

Baia are o specificitate, care îl deosebește de toate celelalte premise ale apartamentului. În primul rând, merită menționat umiditatea crescută. Chiar dacă nu găsiți vreo problemă în ceea ce privește calitatea ventilației, încă mai există aer umed în baie.

Prin urmare, luând în considerare acest lucru, este necesar să alegeți materiale rezistente la umiditate și vapori care vă vor servi mult mai mult decât cele care nu posedă astfel de caracteristici.

De asemenea, merită luată în considerare atunci când alegeți zgomotul și izolația termică a ușilor pentru baie. Deoarece aceste caracteristici nu sunt mai puțin importante decât rezistența la umiditate.

Dimensiuni standard

Usi masive de baieUșile din baie, de regulă, diferă de dimensiunile modelelor interioare. Dimensiunile lor sunt standard și sunt 55x190 sau 60x190 cm.

Multe apartamente sunt realizate în conformitate cu standardele stabilite. Prin urmare, ușile la toaletă și la toaletă sunt de 60 cm lățime. Dar totuși, înainte de a cumpăra o pânză, merită luată o măsură a deschiderii. Nu merită niciodată să urmați această procedură prin ochi. Prin urmare, dacă aveți uși instalate, trebuie să fie îndepărtate împreună cu plăcile, astfel încât să nu vă prindeți în viitor, încurcați cu dimensiunile.

Înălțimea deschiderii se măsoară de la podea la podea. Lățimea trebuie măsurată de la un perete la altul. Adâncimea deschiderii trebuie măsurată ținând cont de grosimea plăcii și de acoperirea peretelui din încăpere.

Materiale de usi

Cele mai potrivite pentru băi sunt materialele enumerate mai jos. Pentru a face o alegere, trebuie să se familiarizeze cu avantajele și dezavantajele lor.

Uși de sticlă

Uși de sticlă pentru toaletăAstfel de uși sunt rezistente la umezeală. Sub influența umidității, ele își păstrează forma, nu se deformează, nu se prăbușesc. Sticla de sticlă deține sunetele, nu lăsați căldura. Acest material corespunde standardelor de igienă, deoarece este ecologic. Astfel de uși au o rezistență ridicată și sunt greu de rupt, deoarece sunt fabricate folosind o tehnologie specială. Designul suprafețelor de sticlă este variat și arata elegant si elegant. Prin urmare, astfel de produse de pe piață sunt în cerere mare.

Ușile din sticlă sunt lucioase, mată, reliefate și oglinzi. Transparența lor este, de asemenea, diferită. Pânza de sticlă poate combina inserții din metal, plastic și lemn, mozaicul colorat servește ca material pentru realizarea de modele frumoase și desene pe acesta.

Astfel de tablouri sunt interesante în interior. Efectul vizual este de a adăuga lumină și lumină în cameră, și, de asemenea, extinde spațiul.

Dar, în același timp, dezavantajul lor este costul ridicat. Pentru frumusețea interiorului va trebui să plătească o sumă destul de mare.

Usi din plastic

O opțiune inexplicabilă poate fi pentru ușile ieftine din diferite tipuri de plastic. Acest material are multe avantaje: nu se deformează de umiditate ridicată și de aer cald, este convenabil, igienic și durabil. De asemenea, materialul are caracteristici bune în izolare de zgomot și conservarea căldurii. Astăzi pentru plastic există multe tipuri de acoperiri, datorită cărora se obține efectul vizual inerent în orice alt material. Aceasta este capacitatea sa de a deveni indispensabilă în decorarea camerei.

Desigur, modelele din plastic sunt inferioare în frumusețea structurilor din sticlă și din lemn, dar PVC abundă într-o varietate de forme și culori. De exemplu, pot imita materiale naturale. Aceste picturi au umplut astăzi întreaga piață, fiind puțin inferioare indicatorilor externi, dar mult mai ieftin decât sticla sau cherestea.

Ușile din PVC sunt considerate o opțiune clasică, în mod ideal se încadrează în interiorul modest și democratic al camerei.

Ușile din plastic ocupă o poziție de lider în domeniul igienei, care este problema principală în condiții de umiditate ridicată și condiții de temperatură ridicată. Conform acestor caracteristici, acestea sunt inferioare numai probelor de sticlă.

Mai ales din cauza ușilor din plastic nu necesită procesare suplimentară, deoarece proprietățile antiseptice și hidrofuge sunt inerente inițial în ele.

Avantajele ușilor din PVC

Printre avantajele acestor produse se numără următoarele:

  • Care ușă pentru toaletă să aleagăProtecția împotriva incendiilor. Aceste modele au un prag de aprindere scăzut.
  • Stabilitatea la deformare. Aceasta este calitatea lor nu este pierdut în condiții de umiditate ridicată și temperatură.
  • O masă mică.
  • Neutru în ceea ce privește stimulii chimici și minerali.
  • Nu aveți nevoie de îngrijire specială.
  • O gamă largă de texturi și culori.

Există și dezavantaje. Principala este posibilitatea pierderii formei lenjerie atunci când sunt încărcate pe ea. Acest lucru este posibil, deoarece materialul nu este suficient de elastic. Cu toate acestea, această problemă poate fi eliminată, de obicei se face de către companiile producătoare. Acestea echipează ușa cu aripioare speciale care întăresc lama sau conectă plasticul cu baza metalică.

Dacă doriți să cumpărați uși pentru baie și toaletă din PVC, puteți consulta despre gradul de deformare. Aceste uși sunt puțin mai scumpe decât plasticul convențional, dar durează mai mult.

Frunza de ușă poate fi făcută dintr-un singur material și poate fi de asemenea acoperită sau combinată. Conectați, de regulă, plasticul cu metal sau sticlă. În acest caz, inserțiile de sticlă pot fi instalate pe elemente de plastic sau pe elemente de fier.

Tipuri de usi pentru baie si toaleta

Există patru tipuri de modele PVC:

  • Alunecare.
  • Alunecare.
  • Swing.
  • Plierea.

Cel mai adesea pentru o baie, se utilizează un plastic tip swing. Principalul avantaj al acestora este ușurința instalării și utilizării. Sub acest tip, nu este nevoie să reglați ușa și să experimentați entuziasmul cu privire la dimensiunile și formele non-standard. Ușile pentru baie și toaletă sunt disponibile în dimensiuni standard. Prin urmare, dacă intenționați să schimbați vechiul design într-unul nou, probabilitatea ca ușa să fie deteriorată este foarte mică.

Pentru cele mai compacte Construcția este un tip pliabil. Datorită capacității de a plia, spațiul liber crește, lățimea ușii este ușor reglabilă.

Structurile culisante și glisante sunt aproape identice. Singura diferență este în numărul de pliante. În primul caz - două bucăți, în al doilea - unul. Acest tip are nevoie de spațiu liber în baie. Două variante ale formei de pânză pot fi folosite aici: standard și rotunjite.

Usi din PAL

Tipuri de usi pentru toaletaAstăzi, cele mai populare structuri de ușă din PAL și MDF. Principalul lor avantaj este prețul accesibil. În plus, lor acoperite cu laminat special, ceea ce le face neafectate de umiditate.

Dezvoltările designerului ajută aceste modele să se potrivească cu succes în diferite tipuri de interioare moderne.

Construcțiile ușilor din furnir natural nu sunt folosite pentru băi datorită instabilității la umiditate.

Usi din lemn

Printre produsele din lemn, rocile de conifere sunt cele mai bune pentru a face față umidității. Materialul trebuie tratat cu un antiseptic înainte de utilizare și apoi acoperit în trei straturi cu un lac de construcție.

Dacă alegerea a căzut exclusiv pe furnir natural, apoi mai întâi trebuie impregnat cu un compus rezistent la umiditate și tratat cu adeziv, numai după aceste manipulări poate fi utilizat în baie și toaletă.

Atunci când alegeți o ușă, amintiți-vă că intrarea directă a apei pe panza deformează și distruge lemnul. Prin urmare, utilizarea lemnului în baie implică distanța considerabilă de la baie până la ușă. Dacă este mică, atunci obținerea lichidului este inevitabilă.

Deci, alegerea ușilor pentru baie și toaletă nu este deloc o sarcină ușoară. Trebuie remarcat faptul că parametrii unor astfel de tablouri diferă de cele convenționale, iar numai materialul care îndeplinește anumite cerințe poate servi ca material pentru fabricarea ușii. În caz contrar, după un an sau doi, va trebui să cheltuiți o anumită sumă de bani pentru reparații suplimentare. Dacă toate condițiile sunt îndeplinite, nu vor exista surprize, atunci ușile vă vor servi cu credincioșie de mulți ani.

Uși spre toaletă și baie
Variantă de uși ieftineUși pentru baieUsi pentru toaleta si baieÎmbrăcați ușa elegantăTipuri moderne de uși de baieCum se instalează o ușă de baieVersiunea usa pentru baieCum de a alege o ușă ieftină la baieSortiment larg de ușiIdee cu uși de baieUsi moderne la baieUsi pentru baie si toaletaProiectare ușă din sticlăUsi moderne la baieCum de a alege o ușă de toaletă
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege o ușă de baie pentru o sală de duș?Cum de a alege o ușă de baie pentru o sală de duș?
Ecran glisant pentru baie, cum să alegi cel mai bunEcran glisant pentru baie, cum să alegi cel mai bun
Cabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografiiCabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografii
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Ecrane în baie: numire, specie, fotografieEcrane în baie: numire, specie, fotografie
Usi de lemn pentru baie cu propriile mâini și instalarea lorUsi de lemn pentru baie cu propriile mâini și instalarea lor
Uși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni fotoUși de sticlă pentru baie și toaletă, opțiuni foto
Care ușă pentru a pune în baie sau toaletă: fotografieCare ușă pentru a pune în baie sau toaletă: fotografie
Varietăți și fotografii ale dulapurilor de baieVarietăți și fotografii ale dulapurilor de baie
» » Ușile ieftine pentru baie și toaletă
© 2021 amigdas.com