amigdas.com

Plafonul tavanul plafon din baie

Instalarea unui tavan raft într-o baieUtilizarea tavanului rack-ului în baie vă permite să decorați camera, precum și să deghizați defectele de suprafață. Un astfel de design convenabil este folosit în mod activ de oamenii obișnuiți și chiar de designerii eminenți. Astăzi, piața materialelor de construcție prezintă o selecție bogată de astfel de produse, care diferă în ceea ce privește designul și prețul.

caracteristici

Plafonul rack-ului se referă la structurile modulare de suspensie. Datorită suspendării este posibil creați o copertă originală, sub care sunt adesea localizate comunicațiile de inginerie, inclusiv conducta și cablajul.

Astfel de plafoane suspendate, ale căror prețuri sunt destul de accesibile, constau din mai multe panouri înguste de aluminiu. Asemenea piese sunt instalate pe traverse și se îmbină perfect unul cu celălalt. În acest caz, utilizarea oricăror dispozitive de fixare nu este necesară. Pentru instalarea unei structuri suspendate suspendate în baie, sunt utilizate șine decorative, cunoscute sub numele de layouts. Acestea sunt instalate între panourile individuale, ceea ce face ca plafonul suspendat gata să fie foarte atractiv în ceea ce privește aspectul.

Este de remarcat faptul că panoul de plafon în funcție de preț pot avea lungimi diferite. În majoritatea cazurilor, acest parametru este de 4 m, iar lățimea panourilor este de 10 cm.

Nu toata lumea stie ca materialul din care sunt fabricate tavanele suspendate nu este frica de coroziune. Din acest motiv, construcția este adesea folosită în amenajarea băii și a altor încăperi în care nivelul de umiditate crește.

avantaje

 • Tipuri de tavan din placăVersatilitate. Tavanele suspendate pot fi instalate în siguranță în diferite camere, inclusiv în baie. Acest design arată bine în stilul high-tech. În orice caz, puteți alege textura optimă și umbra șinelor, astfel încât acestea să se potrivească în interior.
 • Rezistența la umezeală. Plafoanele suspendate de lagăr nu se tem de umiditate și umiditate directă. În astfel de condiții, designul nu își va pierde aspectul original și nu va schimba nuanța.
 • Posibilitatea de a masca comunicațiile. Datorită prezenței unui plafon suspendat, este posibilă ascunderea diferitelor comunicații și a unui sistem de ventilație în baie. De asemenea, va permite instalarea de iluminat non-standard. În plus, pentru a înlocui unul sau mai multe becuri, nu trebuie să dezasamblați complet capacul.
 • Durabilitate. Elementele principale ale plafonului suspendat sunt realizate din oțel și aluminiu, ceea ce asigură o funcționare îndelungată, iar prețul produsului rămâne la prețuri accesibile. Astfel de produse nu se tem de stresul mecanic. Ei își păstrează umbra și textura.
 • Ușor de instalat. Pentru a efectua instalarea, nu aveți nevoie de aptitudini speciale sau pregătire preliminară complexă a suprafeței. În plus, plafonul suspendat poate fi aranjat în orice etapă a reparării.

Firește, acest design al rafturilor are dezavantajele sale. În acest caz, un dezavantaj este reducerea înălțimii peretelui cu 5-15 cm, dar pentru majoritatea băncilor acest lucru este necritic.

Textura și umbra

Când cumpărați un astfel de design pentru o baie, este important să decideți asupra culorii. Alegerea nuanțelor este foarte bogată, deci trebuie să vă bazați pe propria dvs. preferință și design de baie. În orice caz, trebuie să vă reamintim că soiul mat oferă un minim de strălucire, ceea ce înseamnă că puteți aranja orice iluminare în cameră. Oglinzile plafoanele suspendate reflectă lumina, astfel încât să puteți realiza idei de design originale.

Mulți oameni preferă panouri laminate. Ele se încadrează perfect în designul camerei, unde există multe materiale naturale. Cu toate acestea, este în primul rând necesar să se verifice calitatea panourilor rafturilor, deoarece acestea trebuie să tolereze condiții de umiditate ridicată.

specie

 • Fixarea unui plafon de rakeDeschideți plafoanele cu lamele. O astfel de structură asamblată are lacune. Dacă se dorește, pot fi îndepărtate cu inserții interstițiale. Deoarece aceste părți sunt realizate în aceeași culoare, stratul de acoperire va fi monofonic. Pentru a selecta zonele sau a focaliza pe iluminare, puteți utiliza rafturi de tonuri diferite.
 • Structuri suspendate închise. Astfel de panouri din aluminiu există o limbă mică, care închide spațiul liber între părțile individuale. În consecință, inserțiile interferențiale nu trebuie utilizate.
 • Plafoane din placi. Acestea sunt instalate în spații nerezidențiale. Toate panourile s-au apropiat. Pentru fixare, sunt necesare traverse.

Instalarea plafonului rack-ului

Înainte de a cumpăra un plafon fals, măsurați lungimea și lățimea băii cameră. Acest lucru vă va ajuta să determinați cantitatea necesară de materiale și să alegeți lungimea panourilor. Măsurătorile trebuie efectuate cu atenție. În caz contrar, veți fi forțat să vă întoarceți înapoi. În plus, ar trebui să achiziționați o pereche de colțuri decorative, precum și anvelope și suspensii purtătoare de sarcină. Constructorii experimentați recomandă să cumpere imediat și corpurile de iluminat, ceea ce va ajuta la determinarea înălțimii structurii.

Montarea cadrului

 1. Cum de a consolida plafonulÎn primul rând, este stabilită o marcă, unde mai târziu rafturile vor fi fixate. În acest caz, se iau în considerare înălțimea corpurilor de iluminat, grosimea conductelor de aer și dimensiunile sistemului de ventilație. Este demn de remarcat faptul că între marcaj și punctul cel mai de jos al plafonului este necesar să se lase o distanță de 5 cm. După aceea, aspectul camerei se realizează utilizând nivelul.
 2. trebuie să fie determină direcția panouri din aluminiu. Decalajul dintre toate detaliile nu trebuie să fie mai mare de 120 cm.
 3. La suprafață trageți două linii paralele, retragând de la pereți de 30 cm. Dacă distanța dintre linii este de 120 cm, trebuie să adăugați câteva linii. Apoi, sunt marcate linii perpendiculare, ceea ce face posibilă determinarea locației pentru fixarea suspensiilor.
 4. În locurile selectate, se pregătesc găuri de 6 cm în diametru, după care clemele sunt fixate cu dibluri și șuruburi.
 5. Următoarea etapă implică fixarea colțului decorativ. Între toate dispozitivele de fixare este necesar să se mențină o distanță de 30 cm.
 6. Apoi, trebuie să tăiați anvelopele pregătite pentru rulmenți și să le fixați la suspensii.

Trebuie să vă amintiți că în băile mici nu puteți instala umerase. Este suficient să fixați colțurile decorative cu anvelopele rulmentului.

Panouri de fixare

aveți nevoie să atenție efectuați calcule și panouri tăiate. Pentru a repara, apăsați până faceți clic pe. Înainte de fixarea finală a structurii raftului, instalați corpurile de fixare, după care panourile sunt fixate și cablajul este conectat. În cazul în care ultimul panou nu se potrivește, acesta trebuie tăiat.

Tavanul suspendat montat pe rafturi este foarte popular datorită versatilității, prețului accesibil și ușurinței instalării. De remarcat, de asemenea, că stratul de acoperire nu se teme de rugina și aprindere. În consecință, plafonul suspendat poate fi folosit în siguranță în orice baie. În același timp, veți fi siguri că designul se va potrivi perfect în interior.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Plafoane de acoperis pentru camere diferite, fotografii ale opțiunilor de succesPlafoane de acoperis pentru camere diferite, fotografii ale opțiunilor de succes
Tavane întinse în baie, plusuri și minusuri ale tehnologieiTavane întinse în baie, plusuri și minusuri ale tehnologiei
Montarea rack-ului suspendat cu mâinile taleMontarea rack-ului suspendat cu mâinile tale
Repararea tavanului în baie - opțiuni de fotografieRepararea tavanului în baie - opțiuni de fotografie
Instalarea plafoanelor suspendate din plafoane suspendateInstalarea plafoanelor suspendate din plafoane suspendate
Tavane din stuf pentru bucătărie - metode de fixare și fotografieTavane din stuf pentru bucătărie - metode de fixare și fotografie
Instalarea tavanului cu mâinile taleInstalarea tavanului cu mâinile tale
Care sunt tavanele în bucătărie, pozeCare sunt tavanele în bucătărie, poze
Plafonul de acoperis - bardPlafonul de acoperis - bard
Grilaj tavan: tipuri, caracteristici, instalare (video)Grilaj tavan: tipuri, caracteristici, instalare (video)
» » Plafonul tavanul plafon din baie
© 2021 amigdas.com