amigdas.com

Care uși de stradă ar trebui să aleg pentru o casă privată?

Cum de a alege o ușă de stradăCând construiți o casă în faza finală, realizați decorarea interioară a acesteia. Proprietarul unei case private se confruntă cu problema alegerii designului ușii. Aceste produse oferă protecție împotriva precipitațiilor atmosferice, împiedică intrarea persoanelor neautorizate în locuință, îndeplinesc o funcție estetică.

Decorul principal al oricărei case este ușa din față. Cu ajutorul ei, locuința dobândește un aspect complet, în timp ce proprietarul este asigurat cu siguranță de viață. În prezent, pe piață există o alegere largă diverse construcții din lemn. Acestea diferă nu numai în preț, în producător, ci în materialul de fabricație. Cum să obțineți o ușă și să nu vă confundați - această întrebare îngrijorează fiecare proprietar al unei case particulare, care a decis să instaleze ușile moderne de stradă pentru o casă privată. Toată lumea dorește să cumpere un produs cu un raport optim de preț și calitate. Pentru a achiziționa a fost de succes, trebuie să știți despre caracteristicile alegerii produsului. Acesta este exact ceea ce va fi discutat în acest articol.

Parametrii cheie

Astăzi, în fabricarea de blocuri de intrare în principal se folosesc două materiale:

 • copac;
 • metal.

Produsele trebuie să aibă anumite proprietăți și să corespundă în întregime scopului lor. Pentru fiecare ușă sunt caracteristice următoarele proprietăți:

 • rezistență;
 • rezistență la efracție;
 • izolare termică și fonică;
 • estetic.

În plus față de parametrii enumerați, blocurile de intrare moderne trebuie să aibă o cameră de supraveghere video și de supraveghere video cu interfon integrat. De asemenea, este de dorit să aveți un buton pentru controlul la distanță al încuietorii.

Proprietățile foii de ușă și ale cutiei sunt factorul determinant atunci când alegeți

Mai întâi ar trebui să luăm în considerare materialele din care se fabrică foaia de ușă de astăzi. În condiții moderne, blocurile de intrare din lemn nu sunt o soluție bună pentru protejarea unei case, deoarece există structuri metalice care au o înaltă rezistență și o fiabilitate. În plus uși de oțel sunt rezistente la foc, dar nu există construcții de ușă din lemn. Dar observăm că desenele bazate pe materiale naturale din specii individuale, de exemplu, stejar sau arin, tratate cu o compoziție specială, devin rezistente la foc deschis. Cu toate acestea, observăm că aceste produse sunt scumpe și, în plus, pot fi întâlnite destul de rar.

Pentru a avea la intrarea în casă o ușă solidă estetică este pur și simplu necesară. Văzând un astfel de obstacol la intrarea în locuință, atacatorii vor abandona ideea de a pătrunde în interior.

Caracteristicile foii de ușă a ușii metalice

Sortiment larg de uși de stradăStofa în produsele moderne de ușă constă din două foi de oțel - una este situată în exterior și cealaltă - în interior. Acestea trebuie să fie bine fixate, astfel încât atacatorii să nu le poată separa. La alegerea ușilor metalice, ar trebui să se acorde prioritate produselor în care este creată foaia de ușă din foi cu o grosime de cel puțin 1,8 cm.

În prezent, piața oferă blocuri de intrare și o grosime mai mare a tablei - 3-4 mm. Dacă doriți să transformați casa într-o adevărată cetate, atunci ar trebui să cumpărați această ușă. Și va fi minunat dacă ușa metalică va avea mai multă armătură sub forma unei plăci suplimentare instalate între cele două principale.

Pentru a monta un astfel de bloc de intrare, nu folosiți balamale tradiționale, ci pârghii speciale. În fabricarea de produse metalice puternice, oțelul este utilizat ca material principal. Hack-ul cu un hammer nu va funcționa. Resturi sau bulgari nu vor mai ajuta. Într-un cuvânt, ea este foarte fiabilă. Proprietarul însuși trebuie să depună eforturi pentru a-și deschide ușa. Dar pentru o astfel de protecție înaltă trebuie să plătiți bani serioși. Prețul mediu pentru astfel de produse este de 2000 de dolari.

Dacă aveți o casă de țară, care este situată undeva în pădure și nu frecventați frecvent, atunci un produs similar pentru a fi instalat într-o astfel de casă ar fi o opțiune ideală. Dar instalarea acestui bloc de intrare la intrarea în apartament este un mare lux și o risipă nerezonabilă de bani. Pentru locuința urbană, cea mai bună soluție este ușa de intrare cu grosimea de 1,8 mm. Chiar dacă criminali încearcă să-l spargă cu o rangă sau cu un barbar, acesta se va îndoi, dar nu va ceda.

Pryvtory și platbande

Atunci când alegeți un bloc de intrare, trebuie acordată atenție prezenței fantelor în design. Acesta este un punct foarte important, deoarece acestea pot fi folosite de intrusi pentru a introduce o pârghie și a îndoi pânza de pe cadrul ușii. Pentru a evita acest lucru, în construcții porți și platbande folosite. Prezența lor asigură protecția cutiei de efracție, iar porțile ajută la prevenirea stoarcerii foii de ușă.

Chiar dacă astfel de elemente sunt prezente într-o ușă metalică de stradă, va exista posibilitatea deschiderii, mai ales dacă cadrul ușii nu este fixat corespunzător. Pentru a rupe blocul de intrare a fost exclus, sloturile ar trebui să lipsească:

 • între pânză și cutie;
 • între cutie și perete.

Umplere internă

Usa de intrareCele mai multe modele din interior sunt goale. O foaie de izolație este așezată între foile foii de ușă. De asemenea, acționează ca o barieră în calea zgomotului de la aterizare. Producătorii folosesc diverse materiale pentru a-și izola produsele: vata minerala, carton și altele. Aici totul depinde de costul modelului și de disponibilitatea anumitor materiale de la producător.

Ce fel de izolație este mai bună pentru ușa din față?

În acest caz, opțiunile pot fi destul de multe. Pentru izolație se pot utiliza polistiren, bare de lemn și chiar rumeguș. Ar trebui să știți că pe lângă izolația dintre cutie și foaia de ușă, o bandă de cauciuc trebuie lipită. În acest caz, când închideți ușa, un zgomot puternic pe întreaga intrare nu va fi auzit.

Înainte de a efectua instalarea unității de intrare în apartament, trebuie acordată atenție unui astfel de moment ca parte a descoperirii sale. Există anumite reguli privind siguranța împotriva incendiilor, conform cărora nu puteți schimba direcția de deschidere a ușilor, pentru a nu crea dificultăți în evacuarea persoanelor în situații de urgență.

Balamale pentru uși exterioare

Fiabilitatea blocului de intrare depinde în mare măsură de buclele utilizate în structură. Cea mai bună opțiune este când ușa de metal stradal este atârnată pe o buclă închisă. Ele sunt mai fiabile și, în același timp, oferă ușa de intrare cu un aspect elegant. Unele tipuri de bucle au o priză de conectare spre exterior. În acest caz, este necesar să instalați știfturi anti-detașabile în ușa stradală. Dacă ușa a fost îndepărtată, știfturile vor împiedica intrușii să intre în apartament pentru o perioadă de timp. Pentru a elimina știfturile durează aproximativ 20 de minute.

De asemenea, trebuie să știți că nu două, dar trei sau mai multe bucle pot fi instalate pe blocul de intrare. Cu cât numărul lor este mai mare, cu atât este mai mare siguranța ușii stradale. În plus, cu un număr mare de astfel de elemente, încărcarea greutății foii de ușă este distribuită uniform tuturor buclelor.

Elemente ale controlului extern

Ce elemente sunt incluse în setul de ușiSa spus deja că o ușă metalică modernă trebuie să aibă, în afară de încuietori, un sistem electronic de supraveghere și un sistem de supraveghere video. Despre ochi ar trebui să fie spus în detaliu. Atunci când alegeți o ușă, este necesar să le acordați atenție trebuie să fi fost blindate. În caz contrar, ele nu vă pot salva într-o situație critică.

Trebuie să existe două locuri în ușă pentru instalarea mecanismelor de protecție. Dacă încuietoarea este una, ușa de pe stradă nu va putea oferi o securitate maximă pentru casă. Trei castele sunt prea multe. În mod ideal, dacă ușa străzii este dotată cu două încuietori. A avea încredere în alegerea designului ușii este cea mai bună pentru femeie. Reprezentanții sexului echitabil nu înțeleg problemele tehnice, dar în materie de proiectare sunt experți. Prin urmare, este mai bine să se bazeze pe gustul lor.

Montarea ramei ușii pe perete

Există două moduri în care fixarea cadrului ușii pe perete:

 • plat;
 • cu un suport în formă de U.

A doua metodă este cea mai preferată, deoarece costurile de instalare sunt minime, în timp ce rezistența ridicată a structurii ușii este asigurată. Cu toate acestea, posibilitatea utilizării acestei metode nu se datorează întotdeauna locului diferit al pereților. Dacă nu puteți instala un produs de ușă în acest fel în casa sau în apartamentul dvs., va trebui să îl instalați folosind un montaj plat. Deși în cazul în care lucrările de instalare sunt efectuate corect, atunci cu putere nu va renunța la prima metodă de instalare.

Lacate pentru uși metalice

Blocați-vă pe ușa din fațăFiabilitatea unei uși metalice de stradă depinde în mare măsură de încuietorile cu care este alimentată. Este optimă dacă două uși de diferite sisteme sunt instalate pe ușă. În acest caz, rezistența la rupere a produsului ușii crește semnificativ. În ușile moderne de stradă există două tipuri de încuietori:

 • cilindru;
 • maneta.

Mai puternice sunt încuietorile de blocare. Principala caracteristică a mecanismelor de apărare de acest tip este masivitatea lor. Dacă un atacator încearcă să scoată o astfel de încuietoare, atunci nu va veni nimic din el. Cu toate acestea, ele au un punct slab - un grad scăzut de secret. Dar cilindrii au totul în ordine. Mecanismele de protecție ale producției italiene se pot lăuda de a avea mai mult de 360 ​​de milioane de combinații. Cu toate acestea, ele nu pot face fără defecte. Principalul lor dezavantaj este puterea mecanică scăzută. Este suficient să folosiți o rangă și, pentru mai multe lovituri, puteți să loviți larva din acest castel.

Ce blocare să alegi? Experții în securitate recomandă instalarea unor încuietori de ambele tipuri pe o ușă metalică de stradă. Pentru a alege corect încuietoarea ușii, trebuie să vă concentrați asupra costului mecanismului de protecție. Cu cât prețul este mai mare, cu atât este mai fiabil dispozitivul și cu atât mai mare va fi gradul de păstrare a secretului. Nu salvați pe încuietori pentru o ușă de stradă, deoarece aceasta afectează siguranța locuinței dvs.

Producători de uși stradale și costuri

Costul unei uși metalice de stradăO persoană care a decis să cumpere o ușă de stradă în casa lui, în primul rând, este interesată de chestiunea costului său. Și aici totul depinde de producător.

Prețuri scăzute cu aceeași calitate sunt oferite produselor lor de către producătorii autohtoni. Costul acestor produse metalice variază între 200 și 500 de dolari.

Produsele producătorilor străini vor costa mai mult. Prețul minim pentru ușile metalice importate începe de la 400 $. Se află brațul de preț maxim la nivelul de 1000 de dolari. Care ușile de a alege, fiecare proprietar decide pentru el însuși. Înainte de a plăti pentru cumpărare, trebuie să verificați integralitatea mărfurilor. Un alt punct important: înainte de a merge la magazin pentru achiziționarea produsului, trebuie să efectuați măsurători ale porții. Produsele produse de companii străine pot avea dimensiuni diferite. Dacă nu sunteți un specialist în instalarea ușii stradale, atunci este mai bine să încredințați lucrării instalarea produsului achiziționat profesioniștilor. În acest caz, veți evita multe greșeli.

concluzie

Usa de strada este o protectie fiabila a casei particulare de la pătrunderea și înfrumusețarea intrării în apartament. Alegerea produselor uși pe piață este destul de mare și, prin urmare, este destul de ușor să faci o greșeală. Deci, trebuie să știți cum să alegeți ușa potrivită. Există o mulțime de parametri de luat în considerare. În plus față de preț și de producător, este necesar să se ia în considerare materialul de la care se face foaia de ușă, numărul de încuietori instalate. Cunoscând caracteristicile alegerii unei uși metalice, puteți cumpăra un produs fiabil de ușă, iar cu o instalare de calitate puteți conta pe funcționarea sa continuă fără probleme vizibile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Crearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografiiCrearea unui grup de intrare într-o casă particulară: idei, fotografii
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Variante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografieVariante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografie
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Uși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografieUși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografie
» » Care uși de stradă ar trebui să aleg pentru o casă privată?
© 2021 amigdas.com