amigdas.com

Usi metalice usi de intrare stradala

Usi de exterior izolateUșile de intrare cu izolație metalică au principalele avantaje. Acestea sunt proprietăți de izolare termică ridicată. Aceste calități previne pierderile de căldură. Faptul este că, în procesul de fabricare a unei uși de intrare metalice, se folosește un material special de izolare termică. Datorită lui, în casă se creează o atmosferă confortabilă. Acest material universal este vată minerală. În plus, materialul termoizolant are, de asemenea, calități de izolare fonică.

Ușile de intrare izolate sunt instalate astfel încât să nu existe decalaje între ușile de intrare. Și acest lucru previne formarea de curente. De asemenea, în timpul procesului de instalare Se folosește spumă. Ajută la sigilarea tuturor fisurilor disponibile.

Proprietățile de izolare termică intrarea metalică sau a ușilor din lemn spre stradă nu se datorează numai materialului izolator universal. Acest lucru se datorează etanșării cauciucului. Este lipit de-a lungul perimetrului pridvorului unei structuri metalice calitative și fiabile. Ușa de metal din stradă va deveni unul dintre elementele interioare ale camerei, datorită finisării suplimentare, de exemplu a lemnului.

Regulile pentru alegerea unei uși metalice

Usa metalica modernaAlegeți un producător bine-cunoscut nu este cel mai important pentru construcția de metal de intrare de tip izolat. În procesul de selecție, merită luate în considerare toate nuanțele și regulile. De exemplu, ce încărcări pot afecta designul. De regulă, ușile de intrare stradală sunt izolate acoperire specială cu pulbere de protecție. Sau lac, care protejeaza produsul de razele ultraviolete, umiditate si scaderea temperaturii. În plus, toate produsele sunt fabricate cu caracteristici termoizolante maxime.

Încălzirea unui produs din metal sau lemn se realizează în timpul fazei de construcție. Ca material de izolare pot exista astfel de materiale de umplutură, după cum urmează:

 1. Spumă poliuretanică.
 2. Styrofoam.
 3. Sobe minerale.
 4. Alte materiale care au calități elastice și rezistente la schimbările de temperatură.

Pe lângă izolație, ușa de acces metalică a străzii ar trebui să fie cât mai sigură posibil. Pentru a proteja un apartament sau o casă de încălzirea și infiltrarea străinilor.

Finisarea contează, de asemenea atunci când alegeți un design. Principala recomandare a specialiștilor - alegerea finisajului ar trebui să fie astfel încât să fie durabilă și să reziste impactului mediului. În ceea ce privește designul, fantezia și simțul stilului, tehnologia modernă oferă un număr imens de opțiuni pentru finisare.

O atmosferă caldă și confortabilă a casei dvs.

Cum de a alege o ușă fiabilăÎn timpul iernii, când un pescaj se plimbe pe podea, nu este o cameră încălzită rău, acest aer rece penetrează prin ușă în apartament. Studiile arată că în timpul iernii este 30% din căldură circulă prin fante. Izolați orificiile cu o pătura veche sau cu spumă, sau plasticul din spumă nu este cea mai bună soluție. Pentru a obține efectul maxim necesar, veți putea intra în ușile metalice izolate.

Aceste structuri pot fi instalate într-un apartament în oraș, într-o casă de țară, într-un birou sau într-o încăpere de producție. Instalarea protecției stradale cu izolație metalică nu este doar confort și confort, căldură și tăcere. Acest lucru este, de asemenea economisind la încălzirea spațiilor. Temperatura în cameră va fi cu siguranță mai mare cu mai multe grade.

Ușile cu izolație metalică asigură:

 1. Depozitarea căldurii în cameră.
 2. Costuri financiare scăzute atât pentru încălzire, cât și pentru răcire.
 3. Proprietăți puternice de izolare fonică.
 4. Furnizarea de siguranță împotriva incendiilor datorită utilizării materialelor naturale care nu susțin arderea în producție.
 5. Siguranță ecologică, ca și pentru materialele termoizolante.

Usi metalice de diferite tipuri

Usa metalica cu intrare izolataExistă ușile metalice de clasă economică și produse scumpe. Ca o regulă, ieftin produse metalice izolate de clasa economica sunt fabricate din materiale necostisitoare, fără finisare exterioară. În plus, sunt instalate fitinguri și balamale ieftine, iar încuietorile sunt mai simple.

Ușile metalice scumpe sunt renumite pentru finisaje scumpe, pentru fiecare gust. Și bucle importate, de înaltă calitate. Blocări originale.

Construcția metalică a clasei economice nu este inferioară oricărui lucru costisitor. Pur și simplu sunt mai slabe din punct de vedere funcțional și pentru securitate mai puțin rezistente la efracție. Nici un producător nu poate garanta siguranța, dar o ușă de înaltă calitate și fiabilă protejează împotriva factorilor externi și penetrarea criminalilor.

Tipuri de uși metalice exterioare moderne

 1. Usi metalice usilor. Instalat în interiorul clădirii. De exemplu, în coridoare, magazine, în intrările unui bloc de apartamente.
 2. Usi tehnice. Instalat în clădiri destinate uzului industrial sau casnic. Acestea sunt depozite, spații tehnice sau subsidiare. Mai des, astfel de desene sau modele sunt necesare atunci când decorul nu contează. În cazul în care cea mai importantă calitate este rezistența și siguranța ridicată, instalare simplă și economie.
 3. Construcții specializate. Acestea sunt ușile blindate și ignifuge.

Clasificarea ușilor metalice de intrare

 • Usi metalice izolatePrin programare:
 • Intrare.
 • Apartament. Instalat la intrarea în apartament. Deoarece acestea sunt, de asemenea, protejate de o cale de acces, aceasta înseamnă că pot fi finisate cu lemn, laminat sau oglinzi.
 • Ceremonialul. Acestea sunt instalate ca usi de intrare pentru o casa privata sau pentru o cladire de birouri. Ele se disting prin prezența mai multor pliante, a mărimilor nestandardizate și a elementelor de decor spectaculoase.
 • Birou. Aceleași uși de apartament, dar principala caracteristică nu este securitatea, ci aspectul. Toate, deoarece ușa din față la birou, vorbește despre statutul companiei.
 • Tehnic. Cele mai simple structuri metalice. Instalat la începutul procesului de construcție. Și, de asemenea, în spații specializate care necesită securitate suplimentară. De exemplu, depozite și arhive, departamente de cash și conturi.
 • Tambour. Instalat pe aterizare. Închideți în același timp intrarea în mai multe apartamente. În plus, asigurați securitatea și efectuați funcții de izolare termică și izolare fonică. În plus, ei rețin murdăria și praful.
 • Structuri stradale metalice speciale. Rezistent la foc sau bulletproof. Acestea se caracterizează prin rezistență ridicată la deformare și la temperaturi ridicate.
 • Apropo de deschidere:
 • Deschiderea exterioară.
 • Deschiderea internă.
 • În ceea ce privește rezistența la efracție:
 • Clasa întâi. Uși care sunt hacked cu cele mai simple instrumente. Fără utilizarea forței fizice. Acestea sunt instalate pentru a preveni pătrunderea accidentală.
 • Clasa a doua. Hacking-ul se efectuează cu ajutorul instrumentelor profesionale.
 • Pentru uz rezidențial, cea mai bună opțiune vor fi ușile din clasa a patra. Acestea sunt structuri rezistente la foc și bulletproof.
 • În funcție de caracteristicile de proiectare:
 • De regulă, baza fiecărei structuri de intrare metalice este un cadru din oțel de înaltă calitate. Pentru fabricarea sa, folosiți un profil metalic și rigidizări interioare. La cadrul sunt atașate foi și bucle metalice de sudură, pe care foaia însăși este întărită.
 • Finisarea ușilor izolate cu izolație metalică

  Ca regulă, finisarea unei structuri metalice depinde de scopul și categoria de preț. În acest scop, diverse materiale de înaltă calitate.

  1. Vinil și piele. Opțiunea cea mai ieftină și mai scurtă pentru finisarea ușilor stradale. Prin urmare, mai des, aceste materiale sunt folosite pentru finisarea structurilor interne.
  2. Vopsele, emailuri și vopsele pulverulente. Finisaj potrivit pentru o ușă de intrare, tehnică, blindată sau ignifugă.
  3. Confruntarea cu laminat. Acest lucru este mai scump, dar o opțiune interesantă. Cu ajutorul acestuia, puteți simula orice material. Laminatul poate fi vopsit, acoperit cu folie sau furniruit. Dar folosiți-l pentru a termina ușile interioare.
  4. Placaj MDF. O opțiune excelentă, în special împotriva influențelor atmosferice. Materialul poate fi acoperit cu un film sau furniruit. Suprafața sa poate fi netedă sau măcinată. Această versiune a finisajului este foarte rezistentă.
  5. Finisajul cel mai scump este un panou de lemn valoros. Adesea, ușile de intrare cu izolație din lemn sunt completate cu geamuri vitrate sau o rețea de protecții la grătar. Aceste modele sunt caracterizate printr-o decorativitate ridicată. Se potrivesc cu ușurință în orice interior.

  Cumpărătorul modern are posibilitatea de a alege metal sau lemn ușă izolată de la un număr imens de oferte. Găsiți pentru dvs. cea mai potrivită opțiune care va satisface cerințele de proiectare și va satisface toate necesitățile tehnice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a izola ușa de intrare metalică?Cum de a izola ușa de intrare metalică?
Cum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemnCum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemn
Cum de a alege un kit de tapițerie pentru ușa din fațăCum de a alege un kit de tapițerie pentru ușa din față
Cum de a alege o ușă din metalCum de a alege o ușă din metal
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
» » Usi metalice usi de intrare stradala
© 2021 amigdas.com