amigdas.com

Ce blocare combinație pentru a alege pentru ușa din față?

Cum se instalează o blocare de coduri pe ușa din fațăProblema securității propriei locuințe a îngrijorat de mulți ani o persoană. Și cu acest scop au fost inventate încuietori, ceea ce a făcut dificultăți pentru penetrarea intrușilor. Astăzi, piața oferă multe astfel de dispozitive de blocare, dintre care o opțiune destul de interesantă este o blocare combinată. În absența orificiului său pentru fântână, acest mecanism face posibil ca ușa de intrare să fie mai rezistentă la efracție.

Caracteristicile încuietorilor de cod

Dispozitive de blocare cu un mecanism de codificare au o serie de caracteristici, care ar trebui luate în considerare în faza de selecție:

 • instalarea unor astfel de mecanisme se face pe interiorul ușii, reducând astfel riscul de deteriorare a dispozitivului de blocare;
 • Blocările de coduri nu au gauri cheie, din cauza faptului că biscuiții au mai puține posibilități de a dezactiva acest mecanism și, prin urmare, să pătrundă în casă;
 • Astfel de produse sunt echipate cu funcția de transcodare, datorită căruia proprietarul poate instala în mod regulat un nou cod de acces, ceea ce va îngreuna intrarea intrușilor în casă;
 • Astfel de tipuri de dispozitive de blocare pot funcționa numai dacă există o sursă constantă de energie electrică.

Rezistența la răsturnare

Care sunt avantajele unei blocări de codPentru orice cumpărător care alege o combinație de blocare, este important să se determine care model va fi capabil asigură cel mai înalt nivel de fiabilitate și protecția ușii din față. Există multe filme în care este arătat cât de bătrânii cu experiență pătrund în seif. De obicei, ei au un stetoscop, cu care ascultă clicuri în încuietoare, pe baza cărora selectează cifrul corect. Prin urmare, în ciuda complexității dispozitivului său, modelele mecanice, precum și electronice ale acestor încuietori sunt susceptibile de rupere.

Instalând un blocaj de cod pe ușa ta, merită să profiți de câteva trucuri. Modelele moderne ale unor astfel de dispozitive de blocare pot fi configurate să se deschidă cu ajutorul unui cip special, o amprentă a unei anumite persoane. Pentru a reduce riscul ruperii ușii de intrare, se recomandă echiparea acesteia cu încuietori de diferite tipuri.

Printre toate încuietorile de blocare disponibile pentru consumatori, cea mai mare rezistență la fisuri modele digitale. Ele oferă numărul maxim de combinații de coduri și, dacă este necesar, pot fi mai rezistente la efracție.

Tipurile și caracteristicile blocărilor codului de pe ușă

Astăzi sunt disponibile blocări de cod în mai multe versiuni:

 1. Mecanice. Astfel de dispozitive blochează ușa datorită prezenței unui set de coduri de buton care forțează cilindrii de blocare într-o ordine strict definită și determină funcționarea mecanismului de operare. Cel mai adesea, aceste încuietori de cod sunt echipate cu uși instalate în intrările clădirilor de apartamente. Designul oferă o tastatură, utilizată pentru a forma codul necesar, prin care puteți deschide ușa spre intrare. Trebuie menționat și convenabilitatea unui astfel de mecanism, deoarece o persoană nu trebuie să aibă întotdeauna o cheie cu el.
 2. Electronic. Principalul lor avantaj ar trebui să fie numit rezistența mărită la efracție, spre deosebire de modelele mecanice de blocare a codurilor. Pentru acces aplica nu numai la un cod digital, dar, de asemenea, o cartelă magnetică sau de blocare inteligent sistem, care se bazează pe utilizarea amprentelor digitale pentru a deschide dispozitivul de blocare.
 3. Fals. Tehnologia instalării lor este identică cu cea a mecanismelor mecanice de blocare. Particularitatea lor este că, în timpul instalării, nu este necesară deteriorarea construcției foii de ușă.
 4. Cu balamale. Aceste dispozitive au un anumit număr de inele cu caneluri amplasate în interior, unde numerele sau literele sunt indicate în exterior. Declanșarea un astfel de mecanism are loc sub forma unei prelungiri cu arc, care impune ca literele sau numerele sunt aranjate conform unui cifru predeterminat. Dispozitivele de blocare echipate cu un sistem de coduri pot fi utilizate nu numai pentru a proteja ușile de intrare. Dacă este necesar, ele pot fi instalate pe blocurile de uși interioare. Adesea, aceste produse de castel pot fi găsite pe ușile de interior ale hotelurilor, camerelor de birouri, apartamentelor comunale.
 5. Magnetic. Alegerea în favoarea acestor modele se face în cazurile în care este necesar să se asigure o protecție a ușii, utilizată de un număr mare de persoane. În absența unui astfel de dispozitiv în construcția pieselor metalice de frecare, acestea pot fi utilizate pentru o perioadă suficient de lungă.

Cum se instalează?

Instalarea blocării coduluiDacă vă decideți să efectuați instalarea unei blocări de cod pe o ușă metalică, atunci vă va fi destul de dificil să o faceți. Faptul este că nu poți să faci fără a ține prelucrarea metalelor și sudarea. Mecanismele de cod, care sunt echipate cu uși din lemn, au propriile nuanțe în ceea ce privește instalarea. De exemplu, pentru instalarea unor astfel de dispozitive de blocare, secțiunea de la joncțiunea barelor de rulare nu este utilizată.

Dacă trebuie să restricționați accesul la intrare, atunci cel mai adesea ușa este echipată cu o blocare mecanică combinată sau cu un dispozitiv magnetic de blocare care este completată cu un interfon. Pentru spațiile de birouri se aleg de obicei încuietori electronice. Instalarea mecanismelor de blocare de acest tip se realizează conform aceleiași scheme ca și dispozitivele de blocare convenționale.

Pentru executarea calitativă a instalării blocărilor de cod, este necesar efectuați o serie de lucrări:

 • În primul rând, trebuie să determinați modelul dispozitivului de blocare, ținând cont de caracteristicile foii de ușă. Astfel, atunci când se folosește un bloc de fixare, trebuie să se țină cont de un astfel de parametru ca grosimea benzii blocului de intrare;
 • În plus, pe designul ușii există un semn în care mecanismul de lucru și panoul de coduri vor fi fixate;
 • apoi în panza face găuri de dimensiuni necesare, în care se introduce panoul de cod;
 • Structura codului este asamblată și apoi este instalată unitatea principală a dispozitivului;
 • continuați cu instalarea părții de îmbinare a dispozitivului de blocare a mecanismului, pentru care este luat un loc pe partea laterală a cutiei;
 • După efectuarea tuturor operațiunilor de mai sus, este necesar să se verifice funcționalitatea dispozitivului de blocare.

Dacă proprietarul a decis să instaleze o ușă de blocare electronică sau magnetică combinată, duceți la cablarea dispozitivului. Și este mai bine dacă această lucrare este făcută de specialiști.

reparații

Cum se repară blocarea codurilorDe obicei, dacă o blocare combinată urmează a fi instalată în locul vechiului dispozitiv de blocare, atunci nu există nicio problemă. Când proprietarul a decis să schimbe blocarea existentă la un alt model, a cărui instalare necesită crearea noi găuri de montare, în absența experienței necesare în instalarea dispozitivelor de blocare într-adevăr cel mai bine să nu-l realizeze pe cont propriu, și de a încredința acest lucru pentru profesioniști.

Dar, cu codificarea dispozitivului de blocare, este puțin probabil să întâmpinați dificultăți. Dacă urmați recomandările din instrucțiunile atașate la încuietoare, atunci vă veți face față cu ușurință acestei sarcini.

Cât de mult blochează combinația pe ușă

Având în vedere un design ușor diferite, precum și o fiabilitate sporită și anti-efracție, încuietori de cod disponibile într-o gamă de preț mai mare, care este de obicei de la 900 de ruble. până la 3500 de ruble. Pentru a reduce riscul de rupere a ușii din față, se recomandă echiparea acesteia cu încuietori de diferite tipuri.

concluzie

Selectarea blocării coduluiDacă doriți să fiți sigur că vă protejați locuința împotriva accesului neautorizat, atunci ar trebui să vă dați ușa de la intrare cu cele mai moderne dispozitive de blocare. Una dintre ele este blocarea codurilor. Datorită designului lor mai sofisticat, aceste mecanisme sporesc semnificativ capacitatea unității de ușă rezistă furtului. Cu toate acestea, pentru un astfel de mecanism de a minimiza probabilitatea de penetrare în casa dvs., trebuie să abordați corect alegerea acestui dispozitiv. În acest caz, nu vă bazați în întregime pe capabilitățile acestor produse.

Cel mai bine este dacă ușa dvs. este echipată cu mai multe dispozitive similare, fiecare dintre ele oferind secretele sale. În acest caz, penetrarea în casa ta va fi o sarcină aproape imposibilă pentru un atacator. Dar pentru o mai mare încredere în eficiența blocării codului, se recomandă ca instalarea să fie efectuată de către specialiști calificați.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a deschide un blocaj fără chei?Cum de a deschide un blocaj fără chei?
Am nevoie de un mâner din plastic cu o încuietoare?Am nevoie de un mâner din plastic cu o încuietoare?
Nuanțe de utilizare a mânerului de zăvor pe ușile interioareNuanțe de utilizare a mânerului de zăvor pe ușile interioare
Încuietori pentru ușile din lemnÎncuietori pentru ușile din lemn
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
Foto și tipuri de încuietori de ușăFoto și tipuri de încuietori de ușă
Alegem încuietori ușoare glisante: fotografieAlegem încuietori ușoare glisante: fotografie
Ce încuietori electromecanice să alegeți pentru branduri?Ce încuietori electromecanice să alegeți pentru branduri?
Instrucțiuni pentru înlocuirea încuietorii la ușa metalului de intrareInstrucțiuni pentru înlocuirea încuietorii la ușa metalului de intrare
» » Ce blocare combinație pentru a alege pentru ușa din față?
© 2021 amigdas.com