amigdas.com

Caracteristicile unui colț de unghi egal cu dimensiunile 50x50x5

Colțul 50x50x5Colțul egal cu 50x50x5 este unul dintre elementele importante ale structurilor metalice. În formă, este un fascicul de oțel în formă de ε. Poate fi îndoit, laminat sau tras, în funcție de metoda de producție. Utilizarea acestor colțuri este larg răspândită în industria construcțiilor. Puteți să-l cumpărați în magazine specializate și pe piețele construcțiilor.

Producție și caracteristici

Colțul este egal cu 50x50x5

Colțul de 50x50x5 este produs în două moduri. Prima opțiune implică o metodă de laminare la cald, iar cea de-a doua, prin îndoire, se referă la o versiune laminată la rece. În acest caz, laminarea la cald implică trecerea piesei de prelucrat prin arbori specifici care specifică forma necesară pentru dimensiuni cunoscute. După aceea, laminarea se face prin moară sub presiune.

Un element de colț echilateral din oțel are anumite caracteristici. Cei mai importanți sunt următorii parametri:

  • Lățimea de 50 de milimetri;
  • Lungimea de 50 de milimetri;
  • Grosime de 5 milimetri;
  • La o tonă este de 265,3 metri;
  • Greutatea unui colț de 1 metru atinge 4 kilograme.

De asemenea, trebuie reamintit faptul că aceste colțuri sunt fabricate în două moduri prin folosirea unui echipament special și în conformitate cu standardele tehnice acceptate.

Domeniul de aplicare

Colțul echilateral al acestui brand se caracterizează prin creșterea parametrilor rezistenței, rezistenței la uzură și vâscozității. În plus, produsul are o rezistență excelentă la fenomenele de coroziune și climă. Domeniul de aplicare al materialului este destul de extins:

  1. Caracteristicile unui colț de unghi egal cu dimensiunile 50x50x5Când se construiește, ajută la alinierea ferestrelor sau ușilor și, de asemenea, întărește podelele sau bazele de beton;
  2. În producția de mobilier și fabricarea de structuri metalice;
  3. În construcția de vagoane;
  4. În producția industrială de automobile;
  5. Când decorați peisaje și clădiri.

Deoarece are rezistență ridicată și rezistență la uzură, este utilizat în construcții ca element de sprijin. Varietatea produselor laminate îndoite este relativ mică în greutate, ceea ce reduce rezistența și, prin urmare, îngustă domeniul de aplicare.

Cornerele galvanizate ar trebui folosite în condiții de schimbări atmosferice severe și de exploatare în medii agresive și chimice.

În cazul în care să cumpere colțuri

În cazul în care să cumpere colțuriPuteți achiziționa colțuri cu unghi egal în magazine specializate, care de mult timp sunt angajate în vânzarea de produse similare pentru construcții și alte lucrări legate de repararea și consolidarea fundațiilor și fundațiilor.

Mai întâi de toate, trebuie să alegeți un anumit punct în care să puteți cumpăra produsul. Apoi, este necesar să se clarifice prezența unui colț cu unghi egal și să se facă o comandă, după încheierea contractului de livrare. În continuare, trebuie să plătiți bunurile în oricare din modurile convenabile.

Este necesar să se convină asupra timpului și modalității de livrare, să se discute toate detaliile necesare. În unele cazuri, exportul de bunuri va fi mai convenabil. Pentru structurile metalice de acest tip, cea mai bună opțiune de livrare va fi transportul aerian sau transportul feroviar. Serviciul de comandă a mașinilor speciale este de asemenea disponibil - în cazul în care există un transport mare de mărfuri și este necesar un transport urgent.

Costul comenzii include descărcarea bunurilor de către cumpărător într-o oră. Când procesul este finalizat, cumpărătorul va primi un set complet de documente, inclusiv instrucțiunile de utilizare și toți parametrii necesari.

Ce altceva este important să știți

Caracteristici de colț cu unghi dreptElementele sunt realizate pe bază de carbon și oțel slab aliat prin rulare pe instalații speciale. Precizia de rulare poate fi clasa A, care se referă la un indice de înaltă precizie sau la clasa B, care corespunde unei precizii sporite.

De obicei, aceste elemente sunt realizate în lungimi dimensionale și nelimitate, cu grosimea pereților de la 3 la 20 de milimetri. Clasele echilaterale pot fi utilizate nu numai în sectorul construcțiilor, dar și în agricultură, la o varietate de unități de producție și în multe alte ramuri legate de economia națională.

Structura egală este o componentă esențială în diferite domenii de producție. Un astfel de element nu este numai puternic, ci are și indicatori buni de rezistență la uzură și expunere la medii agresive chimic.

Puteți achiziționa astfel de articole nu numai în magazinele de construcții, ci și pe site-urile oficiale ale producătorilor implicați în fabricarea și vânzarea de piese egale. Se recomandă să comandați materiale numai de la furnizori de încredere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Domeniul de aplicare și avantajele foii laminate la caldDomeniul de aplicare și avantajele foii laminate la cald
Are canal îndoit și varietatea saAre canal îndoit și varietatea sa
Canal: tipuri, producție și domeniu de aplicareCanal: tipuri, producție și domeniu de aplicare
Masă universală cu greutatea colțului din oțel 50x50x5Masă universală cu greutatea colțului din oțel 50x50x5
Caracteristici de oțel laminat la caldCaracteristici de oțel laminat la cald
Fabricarea oțelurilor laminate la cald în conformitate cu GOST 103-76Fabricarea oțelurilor laminate la cald în conformitate cu GOST 103-76
Aluminiu colț: producție, categorii, domeniu de aplicareAluminiu colț: producție, categorii, domeniu de aplicare
Colțar oțel inegal: sortiment și gostyColțar oțel inegal: sortiment și gosty
Tablă ondulată din oțel ondulat ondulat 8568-77Tablă ondulată din oțel ondulat ondulat 8568-77
Gama de colțuri cu unghi egal de porți de oțel 8509 93Gama de colțuri cu unghi egal de porți de oțel 8509 93
» » Caracteristicile unui colț de unghi egal cu dimensiunile 50x50x5
© 2021 amigdas.com