amigdas.com

Faceți alegerea potrivită, ușa geona din fabrica Cheboksary

Ușile lui Geon sunt de înaltă calitate, soluții de design originale.Firma de mobilier din Cheboksary Geon ocupă locul de frunte în industria sa. În lucrarea lor folosesc regula: "Doar cele mai bune, pentru a crea condiții excelente de trai pentru toți locuitorii Rusiei". Fabrica produce uși pentru o lungă perioadă de timp, care sunt premiate cu numeroase premii pentru înaltă calitate, fiabilitate, o soluție de design excelentă.

Fabrica funcționează pe piața rusă timp de 15 ani și în acest timp nu numai că și-a câștigat încrederea, ci și a reușit să dezvolte o gamă largă de uși de înaltă calitate. Astăzi, nu numai modele din catalog sunt disponibile, dar și posibile fabricarea ușilor interioare în funcție de dorințele individuale ale clientului. În prezent, ușile acestei fabrici sunt cunoscute chiar și în străinătate și, de asemenea, cuceri cu succes piața și inimile cumpărătorilor. Toate produsele Geon au o bază din lemn acoperită cu MDF sau filme din plastic puternic. Furnirul utilizat în fabricare poate fi în intervalul de 0,4-0,3 mm. Acest lucru face posibilă crearea unui aspect excelent.

Cerere - creează o ofertă

Fotografia prezintă fabrica pentru producția de uși de la Geon.Sortimentul larg de usi interioare ale fabricii Geon este o alta confirmare a calitatii produselor, deoarece doar o cerere constanta ii motiveaza pe echipa profesionista sa lucreze si sa dezvolte noi modele, incitandu-i pe consumatori.

O serie de serii vectoriale

Ușile vectorului Geon sunt realizate din mai multe soiuri de lemn.Fiecare dintre modelele din această serie sunt realizate numai din defect matrice înnădite și noduri de pin liber și căptușite cu capac placă MDF de înaltă calitate. Din cauza faptului că acoperirea are o grosime de 6 mm, oferă rezistență ridicată. Fiecare dintre modelele din seria Vector nu este supusă deformării, deoarece nu conține goluri. Toate formațiunile goale sunt umplute cu un compus special.

Dezvoltatorii Geon au prevăzut problema deformării unei foi de ușă din furnir. Fiecare model este întărit cu grinzi suplimentare din lemn. De asemenea, producătorul a avut grijă de funcționarea pe termen lung a produsului său. Ușile au un strat special de amortizare, care împiedică crăparea și uscarea pânzei. Pe măsură ce se folosește stratul exterior furnir german de calitate, cu o grosime de 0,3-0,4 mm. Aceste uși nu necesită îngrijire specială, tratamente umede mai degrabă convenționale, cu agenți lichizi de curățare.

Furnirul modern este un material de calitate pentru usi.Furnirul modern este un material care face posibilă crearea unui efect 3D, ceea ce face produsul să fie și mai atractiv. Schema de culori a seriei impresionează prin bogăția sa - mai mult de 50 de culori, întotdeauna pentru cumpărător rămâne o alegere - de sticlă sau o bandă continuă. De asemenea, este planificată fabricarea de produse în funcție de dimensiunile individuale Ușile fabricii Geon pot fi instalate în orice cameră, cu diferite dimensiuni de usi. Caracterizează astfel de pânze după cum urmează:

  • de înaltă calitate a execuției;
  • durabilitatea funcționării;
  • universalitatea aplicării.

Seria Verona

Ușa lui Geon Veron este întunecată.

Aceste portiere sunt fabricate și din material solid, care garantează o calitate superioară a foii de ușă și a ușilor dimensiuni geometrice stabile, în timpul întregii operații. Ușile din această serie au modele geometrice originale pe suprafață, care se vor potrivi perfect în orice interior clasic.

Fiecare cumpărător poate alege nu numai umbra necesară, dar în catalogul mai mult de 50, dar și dimensiunile produsului. Această serie poate fi prezentată în două culori simultan. Această opțiune este convenabilă în cazul în care ușile împărtășesc două camere.

Uși din seria Toscanei, Ancona, Toscana, Boemia

Calitatea ridicată și garantarea funcționării pe termen lung a produselor Geon sunt completate de desenul original și stilul de execuție a ușilor din aceste serii. Toți au o ușă solidă pe care se aplică desenul original. A Când se combină cu efectul 3 D, se obține perfecțiunea completă toate modelele din aceste serii. Scala de culori din nou uimeste cu varietatea sa, este suficient sa se determine doar umbra necesara, iar usa interioara va fi placuta de multi ani. Prin achiziționarea acestor produse, puteți obține:

  • caracteristici excelente în ceea ce privește designul;
  • o bază excelentă pentru ideile de design.

Seria de uși Athena și Valencia

Ușile orașului Athena și Valencia se disting printr-un decor magnific.O caracteristică a acestor serii este posibilitatea de a folosi inserții de sticlă în foaia ușii, în timp ce formele lor nu se limitează la un pătrat sau un dreptunghi. Există întotdeauna o oportunitate de a prefera formele semicirculare sau ovale ale produselor Geon.

Luxul de lux este posibil datorită utilizării de vanilie sau de aur, argint sau patină cremă. Geamurile Geona au de asemenea o pulverizare unică și păstrează unitatea cu designul părții din lemn, se aplică același model. Datorită acestei combinații, este atinsă armonia completă a întregului produs. Dacă este necesară instalarea ușii moarte a lui Geon, această serie este de asemenea reprezentată de astfel de modele. Astfel de variante de produse sunt prezentate:

  • o mulțime de opțiuni pentru actualizarea interiorului;
  • durabilitatea produselor Geona;
  • aspectul perfect.

Seria de usi Duet, Style, Tokyo

Aceste modele de Geon pot completa stilul rafinat al încăperilor de locuit, dar și al biroului. Toate modelele pot fi realizate sub formă de cârpă continuă sau au inserții mici de sticlă.

Este mic, câțiva centimetri, inserțiile vă permit să dați pofta ușilor, oferind în același timp un flux de lumină suplimentar în spațiul camerei sau al biroului. În acest caz, opțiunea de confidențialitate va rămâne. Scara de culori a acestor modele este foarte largă, astfel încât toată lumea să poată determina exact opțiunea lor.

Seria de uși Harmony, Versailles, Coroană

Alte câteva tipuri de uși de Geon - Harmony, Versailles, Crown - sunt vizibile în fotografie.Astfel de modele vor fi relevante pentru iubitorii de interioare în stilul regal. Formele lor originale, finisajele și diversitatea culorilor îi vor admira pe mulți. A terminați cu funcția 3-D, Creșteți doar efectul luxului și frumuseții lor.

În aceste serii, de asemenea, există o gamă de modele cu sau fără sticlă. Fiecare dintre ochelari are un design original, care completează imaginea de ansamblu a luxului și bogăției. Numai cu astfel de usi puteti surprinde orice oaspete si confirmati gustul excelent al designerului.

Marca comercială a lui Geon este ușile de calitate.Indiferent de serie și model, fiecare ușă este produsă cu toate componentele - ușă, cutie cu etanșare, ornament telescopic, fază suplimentară, pilaștru, coloană, capital, bara de conectare și barul prefăcut.

Alegerea de înaltă calitate de la un producător, cum ar fi ușile fabrică ale lui Geon, utilizatorul nu numai că a garantat funcționarea pe termen lung a produsului, dar și posibilitatea de a-și realiza propriile fantezii.

Este important să rețineți că produsul are întotdeauna un număr suficient de descrieri și caracteristici tehnice. De asemenea, este important ca, în ciuda caracteristicilor de cea mai înaltă calitate, produsele în cauză să nu fie foarte scumpe, ceea ce reprezintă un avantaj fără îndoială.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Usi Shtykov, alegeți produse de calitate din listăUsi Shtykov, alegeți produse de calitate din listă
Bucatarii: descriere, catalog si preturiBucatarii: descriere, catalog si preturi
Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnirCe fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
Fabrica de uși Cheboksary, alege fiabilitatea și confortulFabrica de uși Cheboksary, alege fiabilitatea și confortul
Ușile fervoarei: calitatea și abordarea profesionalăUșile fervoarei: calitatea și abordarea profesională
Fabricarea bucătăriei "Borovichi" și răspunsurile cumpărătorilorFabricarea bucătăriei "Borovichi" și răspunsurile cumpărătorilor
Usi interioare din plastic, beneficii si preturiUsi interioare din plastic, beneficii si preturi
Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)
Avantajele ușilor interioare glisante de acordeon și prețul acestoraAvantajele ușilor interioare glisante de acordeon și prețul acestora
» » Faceți alegerea potrivită, ușa geona din fabrica Cheboksary
© 2021 amigdas.com