amigdas.com

Ce câini de serviciu există? Rase și caracteristicile acestora

Caracteristicile câinilor de serviciuCâinii însoțesc un bărbat timp de multe secole. Odată cu trecerea timpului, s-au schimbat, au dobândit noi trăsături de caracter și exterior. Varietatea de pietre le permite să fie utilizate cu succes în diferite scopuri.

Astăzi, câinii oficiali au devenit o parte integrantă a aplicării legii. Ele sunt utilizate în mod activ pentru diferite activități. Sarcina câinilor este de a servi o persoană.

caracteristici

Serviciul câinilor în armatăTimp de mai multe secole, selecția câinilor de rasă a fost pentru scopuri specifice. A fost format un grup special de câini - de lucru. Rasele ei au fost rezistente, în formă fizică bună, ușor de predat la antrenament și având instinctul gardianului.

Sunt răi, dar nu agresivi, suspectați de străini. Rasele oficiale de câini pot fi împărțite în următoarele grupuri:

 • Conducerea - folosită în regiunile din nordul îndepărtat. Acolo ele sunt principalul transport;
 • Detectiv și santinelă - principala aplicație în armată și aplicare a legii. Ajutați la reținerea infractorilor, paza graniței, facilități militare etc.
 • Sport - nu este potrivit pentru serviciul de pază al rasei, capabil să găsească obiecte interzise (explozivi sau droguri).
 • Unele rase sunt folosite ca ghiduri pentru nevăzători.

Câine de rasă câineAchiziționarea oricărui animal domestic implică anumite dificultăți. Câinii oficiali nu fac excepție. Aceasta este responsabilitatea pentru animalul dvs. de companie, bunăstarea și sănătatea acestuia. Animalul ar trebui să fie în siguranță pentru ceilalți și, prin urmare, un cățel din primele luni de viață trebuie să treacă prin socializare și cursul de pregătire inițială. Orice câine mare are nevoie de efort fizic, ceea ce înseamnă plimbări lungi. De asemenea, este important să alegeți rasa potrivită.

Ciobanesc german și câini de serviciu

Shepherdul german este un asistent în serviciuAstăzi în Rusia oficial Organele de stat folosesc următoarele rase:

 1. Grupul de ciobani - scoțian, german, caucazian, Asia Centrală, sud-rusă.
 2. Restul - un terrier negru, un supraveghetor din Moscova, un airedale terrier, un schnauzer în creștere.

Această alegere este dictată de condițiile climatice ale țării. Uneori Rottweilers sunt duși la serviciul de poliție. În Europa, Dobermans poate folosi pentru protecție. Bullmastiffs pot fi găsiți ca garda de corp sau câinii de pază.

Ciobanescul german - câine adult și cățelușiCare câine este amintit imediat la serviciul de cuvinte? Păstorul german. Aceasta este una dintre cele mai bune rase pentru poliție, căutare, gardă etc. Este corect este una dintre cele trei rase inteligente printre câini. Păstorii germani lucrează în poliție, armată, vamă, graniță. Mulțumită serialelor și filmelor, rasa a devenit populară printre oamenii obișnuiți.

Lucrările de reproducere a ciobanului german au început în secolul al XIX-lea. Apoi crescătorii s-au confruntat cu sarcina de a reproduce un câine care să poată trăi cu proprietarul în aceeași cameră. De aceea, un om pe nume Max Emil Frederic a început să lucreze. Ca bază, a luat tot felul de rase de păstori germani vechi. După câteva decenii, opera sa a fost încoronată cu succes.

Câine ciobănesc germanAstăzi, Ciobanescul german este ușor de recunoscut prin culoarea roșie și negru a blanii. Acestea sunt ideale pentru aplicarea abilităților de căutare sau de securitate. Ca toți câinii de serviciu, ciobanii germani dur, ascultător, neînfricat, atent și energic. Ele sunt folosite în mod activ în serviciu pentru capacitatea de a lua decizii independente. În situații critice, ciobanescul german nu așteaptă echipa, funcționează. Deci, acest lucru poate salva viața proprietarului (de exemplu, dacă câinele sare pe infractor în momentul împușcării).

Ciobănesc belgian în sălbăticieCiobanescii sunt un grup destul de mare de pietre. Câine ciobănesc belgian diferă de omologul său german în exterior și caracter. Numele rasei a provenit din țara în care au început să-i înmulțească pe acești câini. O trăsătură distinctivă a Ciobănescului belgian - Sensibilitate ridicată la orice dezaprobare a gazdei. Deoarece au fost inițial derivate din lucrările de pășunat, ciobanii belgieni sunt independenți și pot lua decizii fără comanda directă a proprietarului. Nu se plac în special copiii din familie, ci cu o ierarhie corect construită - ascultă. Reprezentanții acestei rase nu-i plac alte animale

Dobermans - varietate de culoriDoberman au fost retrase în Germania în ultimul secol. L-au prins trecând pe Rottweilers și Shepherds. Acest lucru ne-a permis să luăm calități pozitive din rase și să aducem câini calitativi noi. Prin numele său, se datorează numele persoanei care la adus - Carlos Dobermann. Astăzi, dobermannii lucrează cu salvatori, polițiști, gărzi de corp. Spre deosebire de ciobanul german, asta Rasa este vicios și necesită o educație strictă. Ei sunt feroce și neînfricați, loiali stăpânului lor. De-a lungul timpului, crescătorii au agravat rasa.

Astăzi Dobermanii sunt utilizați în mod activ în serviciul de căutare. Ca animal de companie, s-au stabilit ca gardieni excelenți și apărători ai familiei. Spre deosebire de câinii de oi, dobermanii nu manifestă independență și independență. Inteligența ridicată și abilitatea de a instrui-le fac din ei animale de companie excelente.

Moștenirea URSS

Terrierii negri în rândul fotografieiÎn timpul creșterii URSS, crescătorii au adus în mod activ noi rase de câini pentru nevoile lor. Una dintre aceste moșteniri - negru terrier. O fotografie a unui reprezentant al rasei arată un câine negru, înalt, cu un strat gros de lână. În 1949, chioșcului i sa dat o comandă de stat pentru reproducerea unei noi rase. Trebuie să fie rezistent la orice climat rusesc. În plus, noilor câini de serviciu li sa cerut să îndeplinească următoarele cerințe:

 • Lame largi care n-ar cădea în zăpadă;
 • Ferocitatea;
 • Rezistență la îngheț;
 • rezistenta;
 • Membre lungi;

Pentru aceasta, crescătorii sovietici au folosit interconectarea. Au fost folosite un număr mare de rase: Sf. Bernard, Ciobănesc caucazian, Airedale Terrier și alții. Ca rezultat, rasa a fost negru terrier. Era un câine de dimensiuni medii, Este nerăbdătoare pentru condițiile de întreținere, dar și pentru instruirea. Blana densă, neagră, protejată în mod ideal de îngheț și permisă folosirea câinilor din această rasă în condițiile din nord. Astăzi rasa nu și-a pierdut popularitatea și este folosită în mod activ. Merită să considerăm că terrierul negru nu poate sta pe lanț, deoarece este important pentru el să comunice cu proprietarul.

Câine de supraveghere din Moscova pe o leșieO altă moștenire a URSS - Statul de supraveghere din Moscova. După război, economia națională a țării avea nevoie de rase oficiale de câini. Prin urmare, crescătorii și-au început activitatea de interconectare. Principala cerință este rezistența la climatul divers al URSS. Acesta a fost modul în care a fost obținut câinele de la Moscova - prin traversarea ciobanului caucazian și a Sfântului Bernard. Astăzi este un câine mare de culoare caracteristică cu labe puternice. Spre deosebire de terrierul negru, câinele de la Moscova au un caracter flegmatic, echilibrat. Numele rasei a avut loc la locul de reproducere - pepinieră a fost situat în Moscova.

Reprezentanții acestei rase - gardieni ideali pentru zone mari. Ele sunt independente și contactează. Este demn de remarcat că acest câine nu este un maestru, ci întreaga familie. Neajunsul său este nevoia de îngrijire tremurândă. Nu este potrivit pentru întreținerea unui apartament sau pentru o mică incintă. Cavalerul de la Moscova are nevoie de spațiu.

Pe cine să aleagă pentru casă?

Catelusul minunat al supraveghetorului MoscoveiCâini de câini sunt un grup mare de animale. Acesta include cele mai diverse în ceea ce privește exteriorul, natura, caracteristicile câinelui. Și dacă munca este folosită întotdeauna de acei sau de alți reprezentanți (pentru ghiduri să ia doar Labradorii), ce fel de alegere pentru conținutul de acasă?

Pentru aceasta, este necesar să ne gândim cu atenție, ce calități trebuie să aibă un animal de companie, în ce scop este luat și ce sarcini el va trebui să facă. Deci, ca un partener pentru a alege mai bine printre anumite rase, pentru protecție - printre altele. Nu uita asta cainii de serviciu necesita investitii mari. Depinde foarte mult de educație și formare. În absența experienței în această chestiune, va trebui să angajezi un specialist în domeniul formării profesionale. Trebuie să fiți pregătiți să faceți plimbări lungi, să cheltuiți bani pe alimente de calitate și o dietă suplimentară (fertilizare, vitamine etc.). Doar după ce cântăriți toate argumentele pro și contra, puteți cumpăra un catelus.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Chondroprotectori pentru câini normali și câini de rasă mareChondroprotectori pentru câini normali și câini de rasă mare
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Principalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstoriPrincipalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstori
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
» » Ce câini de serviciu există? Rase și caracteristicile acestora
© 2021 amigdas.com