amigdas.com

Pescuit excelent în Samara și în regiune

Locuri plătite pentru pescuitRegiunea Samara este renumită printre regiunea Volga pentru abundența de pește. Există multe râuri mari și mici în această regiune. În plus, pe teritoriul regiunii există lacuri și rezervoare. În suburbiile din Samara există un mare parc natural, în unele zone din care se poate pierde. Iubitorii de pescuit din Samara știu că este acolo unde puteți întâlni persoane foarte mari.

Pescuitul pe Volga

Natura dreaptă a râului atrage pasionații de pescuit din toată regiunea. Pe site-ul dintre satele Shiryaevo și Gavrilov Polyana, prăznicii mari sunt prinși de multe ori. Acest lucru se datorează faptului că țărmul este complet acoperit de bolovani, în care peștele se ascunde.

Între satul Gavrilov Polyana și râul Volozhka există un loc foarte bun pentru pescuit. Terra este acoperită cu copaci care cad în timpul apei mari. Un barman este un loc preferat pentru stiuca si bibanul. Acestea pot fi prinse din mai până în octombrie. Lângă satul Green Grove există o mulțime de insule. Între ei, pescarii pe croazieră. Ei prind un stiuca, o bibanza si un cioc.

Insula Zelenenky este, de asemenea, considerată un loc bun pentru pescuit. Puteți ajunge la ea numai cu barca. Se știe că cea mai bună captură este asigurată în primăvară în timpul reproducerii. În acest moment puteți prinde știucul mare. Se ascund în grotele de lângă țărm. Cu toate acestea, din cauza abundenței cojilor de porumb, centrifugarea nu este practic folosită. O mare popularitate în rândul pescarilor se bucură de gerfitele de vară.

Odată cu apariția verii, cea mai mare parte a peștilor merge la adâncime. De cele mai multe ori, pescarii reușesc să prindă un roach sau o cocoșă. Ștetul este o captură rară, deci nu merită să numărați. Cel mai adesea, pescarii folosesc tije convenționale de pescuit plutitor. Peștele musca bine pe vierme, gume și bucăți de aluat.

Locuri de pescuit în regiunea SamaraExtremitatea inferioară a insulei este locul pentru prinderea ramei. În timpul dimineții de dimineață, ei navighează acolo în turme mari pentru hrănire. Pescarii folosesc unelte de fund și flotor. Unii amatori reușesc să captureze nu numai bream, ci și roach și yazey. De regulă, indivizii mari se ascund în tufișuri de iarbă. Pe malurile de nisip captura Cehov. În orice moment al anului, pescarii se întorc acasă cu o bună capturare a acestei specii.

Insula Pidhabny este, de asemenea, populară cu pescarii. Este vizavi de stația de mare. Pescarii merg acolo după gheață. Acolo găsiți următoarele tipuri de pește:

 • plătică;
 • bas;
 • știucă;
 • Roach;
 • biban.

Este cunoscut faptul că peștii pașnici cel mai bine suge pe viermi sau vrăji. În timpul perioadei de reproducere, puteți utiliza chiar și un șurub de mană și porumb aburit. Predatorii, totuși, sunt numai buni la momeală, iar momele de filare nu le interesează.

Râuri mici din regiune

Râul Sok este unul dintre afluenții din Volga. El atrage pescarii din zonele înconjurătoare. Cel mai de succes loc este considerat bătrânii Tsarevschinskie, care se află între râul Volga și calea ferată. Din mai până în noiembrie, pescarii se îndreaptă spre bănci. Se știe că un adeziv bun este furnizat aproape pe orice loc. Cea mai comună captură a pescarilor este următoarea:

 • știucă;
 • bas;
 • lin;
 • Roach;
 • crapul crucian;
 • plătică.

Cum să pescuiască în regiunea SamaraCa momeală, viermi, viermi de sânge și vrăji sunt cele mai des folosite. În cursul superior al râului Sok, pescuitul nu este atât de intens. Acolo puteți prinde un stiuca, o bibanza, un roach si un baster. Partea inundabilă a râului în timpul sezonului de reproducere devine un refugiu pentru zander, biban și stiuca din rezervorul Saratov. În acest moment, puteți prinde cele mai mari persoane.

Râul Kinel este, de asemenea, popular cu pescarii. Nu impresioneaza cu marimea, dar pescarii experimentati stiu locuri promitatoare. Cel mai bine este să pescuiți în zonele în care se schimbă patul râului. Există gropi adânci în care prădătorii se ascund. Cel mai adesea, pescarii reușesc să prindă un stiuc și o biban. Pentru utilizarea lor de pescuit filare. Dar în râu există și alte tipuri:

 • crap comun;
 • pescăruș;
 • crapul crucian;
 • plătică;
 • Roach.

Pescuitul în regiunea SamaraSe știe că puteți pescui de pe țărm sau de la barcă. Dar unii pescari spun că este mai bine să pescuiască în mijlocul râului. Adâncimea este de aproximativ 2 metri, deci folosiți bărci.

Râul Samara atrage locuitorii din principalul oraș al regiunii. Cel mai adesea pescarii merg pe site-ul, situat în zona inferioară, lângă satul Alekseevka. Cea mai mare captură este asigurată imediat după gheață. În acest moment, puteți prinde rame, crap, stiuca, bibanul, roach-ul și bariera.

Parcul Național "Samarskaya Luka"

Ce pești se găsesc în regiunea SamaraParcul național, situat la nord de Samara, atrage pescarii din întreaga regiune. Acesta este situat în apropiere de malurile Volgăi, iar în timpul apei mari, apa râului intră în lacuri și iazuri. Acesta este modul în care multe tipuri de pește au intrat în rezervoare. În timpul verii, pescarii captează crapul, linia, stiuca, bibanul, roachul, rachiul și roșiaticul. În timpul iernii, tench și crucian nu aproape peck.

Printre pescari, lacul Shelekhmestkoye este foarte popular. Se află între satele Shelekhmet și Novinki. Lățimea lacului nu depășește 100 de metri, iar în lungime se întinde pe mai mulți kilometri. Lacul este considerat un monument natural, prin urmare captura este limitată în timpul reproducerii. Pescarii vin la rezervor atât vara, cât și iarna.

Lacul Sukhodol este situat, de asemenea, în apropierea satului Shelekhmet, în pădure. Mai multe centre turistice au fost construite pe malul său. În vara, vin atât amatori cât și amatori să se relaxeze în natură. Șalupa șarpelui este considerată un loc excelent pentru pescuit. Cu câteva decenii în urmă a fost un rezervor separat, dar în timpul apei înalte sa conectat la Volga. Există o mulțime de pești acolo, așa că în timpul verii pescarii sunt forțați să ia loc foarte devreme.

A plătit pescuitul în regiune

Captura de pește în regiunea SamaraÎn fiecare an în regiune crește numărul de iazuri plătite. Oamenii sunt dispuși să plătească bani pentru a se bucura de hobby-ul preferat într-un mediu confortabil. Un foarte popular printre locuitorii din regiune sunt iazuri plătite, situat în apropierea satului Lopatino. Suprafața fermei depășește 100 de hectare și puteți să pescuiți acolo din aprilie până în noiembrie. Este cunoscut faptul că în iazuri există o mulțime de știucă, crap și crap.

Există anumite reguli pentru capturarea iazurilor din Lopatino. Un pescar poate folosi nu mai mult de 2 unelte. Femeile și copiii care nu intenționează să pescuiască pot rămâne în bază gratuit. Dacă doresc să folosească tije de pescuit, atunci fac reduceri. Participanții la ostilități se pot baza, de asemenea, pe avantajele plăților.

Costul unui voucher depinde de timpul de captură. De la 6 la 12 ore puteți merge la pescuit pentru 700 de ruble. Costul turului include 5 kilograme de șobolan și 5 kilograme de crap. Recoltarea crapului este nelimitată. Dacă greutatea capturii este mai mare, atunci pentru fiecare kilogram de pește trebuie să plătiți 150 de ruble. Capturarea în seara de seară va costa 800 de ruble. De asemenea, se aplică restricțiile de captură.

Industria peștelui din Kineli este populară pentru locuitorii din zonă. Aici puteți pescui vara și iarna. Costul capturilor în timpul zilei este egal cu o mie de ruble. Nu trebuie să plătiți pentru femei și copii. Următorii pești trăiesc în rezervor:

 • crap;
 • cupid alb;
 • știucă;
 • bas;
 • crap.

Costul locurilor plătite pentru pescuitVizavi de orașul Syzran există un centru de recreere Noroc. Pescarii vin din aprilie până în octombrie. În această zonă există numeroase golfuri și rezervoare separate. Noțiuni de bază la cele mai de succes locuri nu este atât de ușor, atât de mulți anglers folosesc bărci. Acestea pot fi aduse cu dumneavoastră sau închiriate. În primăvară, pescarii se întorc acasă cu captura de șobolan, asp și șoricel. Aceste specii sunt prinse prin rotire. În vară, rahatul, roachul și șurubul sunt bune.

Baza de pescuit, situată în apropierea satului Dubovy Umyot, este considerată foarte populară pentru localnici datorită costului redus al pescuitului. Aici puteți pescui pe două iazuri.

Costul pescuitului variază de la 50 la 150 de ruble pe bilet. Pentru acești bani puteți să pescuiți patru ore. În rezervoare puteți întâlni crap, crap și biban. Captura este permisă numai de pe țărm.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
Pescuit excelent în Teritoriul KrasnodarPescuit excelent în Teritoriul Krasnodar
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri din regiunea Nizhny NovgorodRâuri și lacuri din regiunea Nizhny Novgorod
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
» » Pescuit excelent în Samara și în regiune
© 2021 amigdas.com