amigdas.com

Șină de prosop încălzită cu apă, cu racord lateral

Uscătoare de prosoape cu conexiune lateralăApa care se colectează într-o casă sau un apartament se evaporă și se transformă în vapori de apă. Principalele surse de acumulare a condensului pot fi atribuite uscarea hainei și spălării după spălare. Oamenii de stiinta au demonstrat ca o familie de patru persoane zilnic evapora aproximativ 15 litri de apa. Dacă există un sistem de aer condiționat de înaltă calitate, acest lucru nu va provoca probleme, dar nu există astfel de sisteme în fiecare casă. Prin urmare, vaporii de umiditate se vor acumula în aer și se vor instala pe pereți. În timp, acest lucru va duce la apariția ciupercii sau mucegaiului în colțurile îndepărtate.

Cum să conectați corect prosopul încălzit?În special predispuse la astfel de băi de învățământ. Unul dintre elementele de neînlocuit ale băii este un prosop încălzit cu apă cu conexiune laterală. Acest dispozitiv nu va îndeplini numai scopul său direct - uscarea prosoapelor și lenjeriei mici, dar și va crea un microclimat interior favorabil, astfel prevenind formarea de umezeală, ciuperci și miros rău. În prezent, există o mare selecție de astfel de dispozitive, cu un design interesant și elegant, capabil să adauge cameră nu numai căldura, ci și originalitatea originală.

Unul dintre principalele avantaje este aspectul armonios al dispozitivului (arată perfect și comunicațiile sunt ascunse). În timpul instalării, este posibilă ajustarea locației dispozitivului independent de perete. Toate neregulile de pe acesta din urmă sunt corectate prin ajustarea dispozitivului special de fixare cu care este fixat prosopul. Conexiunea se poate face în două moduri:

 • de la sistemul de încălzire. În acest caz, în vara aceasta nu va funcționa, deoarece încălzirea în partea centrală a Rusiei include doar în luna octombrie (cu excepția caselor cu încălzire individuală);
 • de la răsăritul aprovizionării cu apă caldă. Această opțiune este bună dacă casa nu are probleme cu tăierea frecventă a apei.
Scăpători de apă pentru apă cu conexiune laterală
Uscător de prosoape cu legătură laterală pe peretele din baieȘină de prosop încălzită cu cromată, cu racord lateralȘina de prosop încălzită cu crom, cu ieșire lateralăUscător de prosoape cu legătură laterală pe peretele din baieȘină de prosop încălzită cu cromată, cu racord lateralȘina de prosop încălzită cu crom, cu ieșire lateralăGratar pentru prosoape încălzit cu racord lateralUscător de prosoape cu legătură laterală pe peretele din baieȘină de prosop încălzită cu cromată, cu racord lateralȘina de prosop încălzită cu crom, cu ieșire lateralăGratar pentru prosoape încălzit cu racord lateralUscător de prosoape cu legătură laterală pe peretele din baieȘină de prosop încălzită cu cromată, cu racord lateralGratar pentru prosoape încălzit cu racord lateralUscător de prosoape cu conexiune laterală în baieUscător de prosoape cu legătură laterală pe peretele din baieȘină de prosop încălzită cu cromată, cu racord lateralGratar pentru prosoape încălzit cu racord lateralUscător de prosoape cu legătură laterală pe peretele din baieȘină de prosop încălzită cu cromată, cu racord lateral

Alegerea unei șine calde de prosop încălzită cu conexiune laterală

Schema de conectare a șinei de căldură prosoapăTrebuie să știți câteva detalii atunci când alegeți un încălzitor pentru prosoape de apă. Tipul cel mai optim al pieței moderne va fi o șină încălzită pentru prosoape cu conexiune laterală. lui instalarea nu va fi un hassle, iar transferul de căldură va surprinde plăcut fiecare utilizator. Pentru a preveni scurgerile de apă, nu atârnă obiecte grele de uscat pe aparat.

 1. Înainte de a cumpăra o șină de prosop încălzită, trebuie să măsurați diametrul țevilor de alimentare. În cazul achiziționării unui dispozitiv cu index inferior, va crea probleme cu circulația apei în sistem. Diametrul optim în majoritatea cazurilor - 22mm, dar există și excepții.
 2. Comparați presiunea din sistemul cu care intenționați să îl conectați și cel pe care a fost proiectat noul dispozitiv. Presiunea sa ar trebui să fie de cel puțin 6 atmosfere.
 3. Prezența unui strat de nichel va crește durata de viață și rezistența la coroziune a produsului. De asemenea, veți evita urme de rugina pe haine. Piața modernă oferă produse din diverse materiale. Poate fi oțel inoxidabil sau oțel galvanizat, și alamă cromată sau materiale polimerice. Cea mai bună opțiune a tuturor este o șină din oțel inoxidabil încălzită. Practic, toate produsele (realizate din metale) sunt acoperite cu un strat de crom lucios și lustruite cu grijă.
 4. De asemenea, configurația are un efect mare asupra transferului de căldură. Zona de baie are o legătură directă cu dimensiunea uscătorului. De exemplu, dacă zona camerei nu este mai mare de 6-7 pătrate, atunci este destul de potrivit să instalați dispozitivul cu o pereche de trei pași. Firește, cu creșterea zonei camerei, lungimea țevilor și numărul de trepte crește de asemenea. Producătorii oferă o varietate de produse în diferite forme și dimensiuni. Cele mai populare sunt:
 • scara;
 • bobină;
 • liroobrazny;
 • P sau M.

Grosimea peretelui trebuie să fie de cel puțin 1,5 mm. Acest lucru va oferi o garanție că într-un an sau doi nu va trebui să faceți reparații în apartament, din cauza progresului căii ferate de prosop încălzit. Acordați atenție prezenței documentelor însoțitoare. Dacă există o instrucțiune, cu o descriere detaliată a schemei conexiunii laterale, nu este exclus ca, puteți instala dispozitivul fără consultarea unui specialist. Prosopul are nevoie de atenție!

Pregătiți pentru a conecta șina încălzită pentru prosoape

Uscătoare de prosoape cu conexiune lateralăAcțiunea inițială care trebuie luată este coordonarea timpului de lucru cu reprezentanții biroului locativ. În cazul încălzirii individuale și al alimentării cu apă, nu este necesară coordonarea. În clădirile cu apartamente cel mai bine este să producem aceste lucrări în timpul verii, în absența apei în sistemul de încălzire. Pentru conectarea la o conductă de apă caldă, această opțiune nu este adecvată. Al doilea pas în instalarea uscătorului va fi pregătirea tuturor instrumentelor și materialelor necesare. Acest lucru va necesita următoarele elemente:

 • unelte de slefuire orizontale (bulgară) sau un invertor de sudare pentru dezmembrarea vechilor comunicații;
 • suportul lorka și lorko pentru tăierea firelor pe țeavă;
 • bypass - jumper pentru conectarea dispozitivului la țeavă;
 • fitinguri necesare pentru conectare;
 • supape cu bilă, pentru a putea, dacă este necesar, să blocheze accesul la apă în șina încălzită pentru prosoape;
 • tee pentru un pachet de țeavă tăiată;
 • supapă de reținere;
 • o remorcare sau o agățare pentru etanșarea conexiunilor filetate.

Ca o conductă de legătură pot fi utilizate piese de cupru, oțel sau polipropilenă, fiecare dintre ele având avantajele sale:

 • prima este puternică, ușor de instalat și fără rugină;
 • a doua este cea mai ieftină opțiune de toate, dar predispuse la rugină și mult mai greu decât altele;
 • a treia, cea mai ușoară, nu este supusă coroziunii și după instalare, cu ajutorul fitingurilor, devine un produs foarte puternic.

Totuși, atunci când alegeți materialul conductei de conectare, este necesar să selectați versiunea care va fi compatibilă cu conducta principală de alimentare cu apă caldă.

Ce este un Bypass?

O bypass este un jumper de la o bucată de țeavă care conectează coloana de susținere la uscător. Sunt instalate macarale și elemente de conectare, care, dacă este necesar, vor opri curgerea lichidului de răcire pe dispozitivul de montat. Prin aceasta, circulația apei va continua cu închiderea încălzitorului pentru prosoape, ceea ce nu ar deranja funcționarea întregului șanț. Astfel, bypass Permite sistemului de încălzire sau instalare să funcționeze fără opriri, chiar dacă baia este reparată. Pentru a elimina aerul din sistem, o al treilea supapă suplimentară este montat pe bypass.

Descrierea detaliată a instalării și conectării șinei de încălzit a prosopului

Procesul de instalare a unui prosop de apă cu conexiune laterală include mai multe acțiuni:

 • în prezența celor bătrâni, aceasta este dezmembrarea lui;
 • instalarea de macarale și jumper pe conductă;
 • instalarea unei șine de prosop încălzită cu apă cu racord lateral.

Cum de a alege un încălzitor de prosop pentru baie?Pentru a dezmembra rapid vechiul sistem, trebuie să blocați coloana vertebrală. În absența lui va trebui să fie de acord cu reprezentanții biroului de locuințe, așa cum sa menționat mai sus. Dacă valva este disponibil în apartament, trebuie doar să închideți-l și polizor Se taie în jos de pe perete și deconectați de la sistem (acest lucru se face fie slăbirea racordului filetat sau din nou - bulgar).

Un alt fapt important. Atunci când conectați un astfel de dispozitiv, ca un prosop de apă, trebuie să țineți cont de asta Răcirea trebuie să se deplaseze de sus în jos, adică alimentarea se face prin conducta superioară a ramificației. Acest lucru va asigura lucrul cel mai de înaltă calitate al produsului. Dacă conexiunea este incorectă (de jos în sus), eficiența și căldura sunt reduse cu aproximativ 25%. Apoi, trebuie să instalați un bypass. În acest scop, supapele cu bilă trebuie conectate la capetele bobinei, prin intermediul cărora se va regla alimentarea cu apă a dispozitivului. Se montează la supapa cu bilă bypass pentru a îndepărta aerul din sistem.

După el va fi atribuit, se va instala doar parantezele și să le fixeze port-prosop încălzit. În cele mai multe cazuri, acestea ar trebui să fie grupate. Dacă totuși nu ați găsit-o, va trebui să le cumpărați separat. Cu ajutorul șuruburilor, fixați serpentina pe console. Instalați dispozitivul la o anumită distanță de perete. De exemplu, diametrul bobinei este de 25 mm - distanța față de perete trebuie să fie de aproximativ 35 mm. Un alt caz - diametrul bobinei de 50 mm - distanța dintre acesta și perete trebuie să fie de 55 mm. Astfel de criterii stricte sunt necesare pentru circularea corectă a aerului în încăpere și încălzirea uniformă a peretelui.

Lucrări de instalare

Racordurile filetate ar trebui strânse strâns, dar fără fanatism. Dacă metalul este supraîncărcat, acesta se poate sparge. După ce toate conexiunile au fost strânse, specialiști recomandă să bateți toate piulițele cu un obiect metalic, Cheia este cheia corectă pentru aceste scopuri. Aceasta se face pentru a reduce stresul intern al metalului și a adăuga la acesta longevitatea. După finalizarea tuturor lucrărilor, sistemul trebuie verificat pentru scurgeri. Supapa de alimentare cu lichid de răcire se deschide foarte încet. Volumul bobinei trebuie umplut treptat. Impactul hidraulic, cu o deschidere bruscă a macaralei, nu poate decât să dăuneze conexiunilor.

Simplu și convenabil

Prosop de apă Therminus cu conexiune lateralăCa urmare, cu ajutorul prosop moderne de apă caldă se poate obține nu numai scăpa de umezeala in camera, dar, de asemenea, pentru a obține uscător de înaltă calitate pentru prosoape. În plus, piața oferă o mare selecție de astfel de produse, care nu numai că vor îndeplini funcțiile atribuite, ci și ele armonios se încadrează în interior baie. Și pentru a instala nu necesită abilități și dispozitive speciale. Puteți să o faceți singur fără să consultați un specialist pentru o perioadă scurtă de timp, fără a afecta restul designului camerei. Uscător de prosoape - suficient de profitabil și eficient!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa impachetati o bariera de vapori: ce parte si cum?Cum sa impachetati o bariera de vapori: ce parte si cum?
Cum să scapi de mucegai în baie: moduri populareCum să scapi de mucegai în baie: moduri populare
Cum de a alege partea dreapta și a pune o barieră de vaporiCum de a alege partea dreapta și a pune o barieră de vapori
Ce fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bineCe fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bine
Forma neagră într-un apartament sau într-o casă - este periculoasăForma neagră într-un apartament sau într-o casă - este periculoasă
Uscătoare de prosoape în baie: fotografiiUscătoare de prosoape în baie: fotografii
Uscătoare de prosoape în baie: soiuri, fotografieUscătoare de prosoape în baie: soiuri, fotografie
Montarea unei șine de prosop încălzită în baieMontarea unei șine de prosop încălzită în baie
Uscatoare pentru uscarea hainei pe balconUscatoare pentru uscarea hainei pe balcon
Umezeală în casă: cauzele apariției și modalitățile de a scăpa de eaUmezeală în casă: cauzele apariției și modalitățile de a scăpa de ea
» » Șină de prosop încălzită cu apă, cu racord lateral
© 2021 amigdas.com