amigdas.com

Cursul corect de câine la domiciliu

Cursul corect de câine la domiciliuCumpărarea unui catel este un proces responsabil și important în viața fiecărei persoane. Înainte de a cumpăra, trebuie să cântăriți o mulțime de subtilități și trăsături. Este important să învățați regulile de formare a câinilor la domiciliu pentru a evita posibile dificultăți în viitor.

Nu uitați că nu creșteți doar un animal de companie, ci un prieten și de companie de mulți ani. Faceți prieteni cu creatura cu patru picioare și acordați o atenție adecvată formării sale.

În acest caz, veți putea câștiga încrederea și loialitatea animalului

Cursul corect de câine la domiciliu

Nu uitați că pentru fiecare rasă de câini caracteristicile și cerințele proprii față de condițiile de detenție sunt caracteristice. Consultarea preliminară cu crescătorii cu experiență și colectarea tuturor informațiilor necesare. Puteți studia natura animalului în practică.

Câinii de formare reprezintă o parte indispensabilă a conținutului acasă

Cum să pregătești în mod corespunzător un câine acasăAți întrebat în mod repetat întrebarea: "Cum să pregătiți un câine?" - atunci acest ghid va deveni pentru voi un asistent foarte util într-o chestiune atât de dificilă. Pentru a pregăti un catelus, puteți utiliza următoarele metode:

  • independent la domiciliu;
  • într-o instituție specială, sub îndrumarea unui instructor profesionist;

Bineînțeles, este mult mai bine dacă maestrul face o antrenament pentru câine. În acest caz, animalul îl va respecta și va asculta toate comenzile. Trebuie să începeți antrenamentul cu detalii mici, minore. Învățați catelul să nu se culce pe pat, dacă locuiește într-un apartament. În caz contrar, animalul va ocupa rapid o poziție de conducere și va începe să dicteze tuturor membrilor familiei normele sale, capricioase și care prezintă un caracter dăunător.

Dacă stați la o masă și cina și animalul se rotește lângă picioare, nu-l hrăniți din mână și aruncați bucăți pe podea. Este important să înveți cățelușul să mănânce într-un loc strict definit și în timpul alocat.

Este foarte bun, dacă cei cu patru picioare vor mânca o porție de hrană la un moment dat. Acest lucru îl va învăța punctualitate și bună reproducere. După hrănire, luați castronul, chiar dacă acesta a lăsat mâncarea. Pentru următoarea prânz puneți un castron mai mic în castron, luând în considerare caracteristicile rasei animalului.

Fiecare persoană care va avea un catelus ar trebui să știe asta educație și formare - două lucruri diferite.

  1. pregătire Este procesul de predare a animalelor regulile de bază ale comportamentului în casă, precum și construirea de relații pe principiul ierarhiei. Dacă regulile de bază ale educației nu sunt respectate, animalul de companie devine incontrolabil și dăunător.
  2. pregătire - pregătirea pentru diferite echipe, ca urmare a unor căutări lungi și zeloase.

Câinii de antrenament acasă

Cum să ridici în mod corespunzător un câine acasăDacă ați stabilit un contact normal cu animalul de companie, puteți merge direct la formarea primelor echipe. În timpul primei sesiuni, evitați expunerea intensă la cățeluș sub formă de țipete sau folosirea rezistenței fizice. Trebuie să observați calm intonație.

Înainte de începerea instruirii câinilor, învață-l să-și cunoască porecla. Când alegeți un nume potrivit, luați în considerare faptul că seturile de litere scurte și sonore cu sunete "p" sunt cele mai bune.

La următoarea etapă este necesar să arătați animalului că mâncarea este luată numai acasă. Ar trebui să știe că nu poți lua mâncare din mâinile străinilor. De asemenea, ar trebui să fie obișnuiți cu gulerul, botul și lesa - ceea ce este foarte important pentru mersul pe jos.

Continuați cu exercițiu în aer liber puteți doar după o plimbare preliminară, jocuri și divertisment. Orice caz individual de antrenament presupune utilizarea intuiției.

Teorie sau practică?

Cum să educați în mod corespunzător un cățel acasăMajoritatea proprietarilor de câini încep să se antreneze pe baza informațiilor primite după o lungă lectură a cărților, forumurilor și portalurilor de internet. Dar este important să ne amintim că teoria ne permite să găsim numai informații de bază despre comportamentul raselor specifice. În condiții reale, este aproape imposibil să-i înveți pe prietenii cu patru picioare reguli de bază de comportament. Formarea practică presupune dezvoltarea completă a deprinderilor de mișcare și coordonare, care este meritul atât al animalului, cât și al proprietarului acestuia.

În plus, este important să se țină seama de faptul că nu toate publicațiile literare emise în străinătate sunt potrivite pentru a lucra în regiunile noastre. Formarea în Statele Unite sau Europa este foarte diferită de formarea din Rusia.

Cum să pregătești în mod corespunzător un câine, având în vedere faptul că fiecare rasă are propriile caracteristici și subtilități? Această întrebare îngrijorează fiecare al treilea proprietar al catelului. Este important să construiți procesul în așa fel încât animalul de companie să aibă o motivație pentru a executa comenzile atribuite fără prea multă ezitare. Pentru a face acest lucru, fiecare sarcină reușită ar trebui să fie încurajată de un delicios tratament. Primind un astfel de cadou, cei patru picioare vor înțelege rapid cum să-l câștige și vă vor asculta.

Un bici sau un morcov?

Educația elevilor este un proces importantExistă două grupuri de oameni care diferă în diferitele metode de educare și formare a animalelor de companie.

  • Primul grup include oameni care cred că un câine este doar un animal stupid care îi va înțelege pe proprietar după aplicarea influenței fizice și ridicarea vocii. Astfel de formatori strigă constant la animalul de companie, îl bate și arată agresivitate. Din păcate, tehnica rareori conduce la rezultate reușite și dăunează stării mentale a animalului;
  • Al doilea grup constă din persoane mai democratice, pentru care Câinele de educație este un proces important, cu o mulțime de subtilități și complexități. Ei încearcă să stabilească contactul cu animalul de companie fără a folosi influențe agresive. În majoritatea cazurilor, metoda este mai eficientă decât cea precedentă. Dar dragostea excesivă și lipsa disciplinei este puțin probabil să aducă rezultatele așteptate;

Cu toate acestea, dacă se produce violență (fizică sau psihologică), aceasta va duce la consecințe ireparabile, sub forma unei pierderi complete a încrederii animalului în proprietar. În nici un caz, nu striga la câine în orice ocazie posibilă și nu-l bate. Astfel de acțiuni conduc la anomalii mintale semnificative, iar formarea continuă devine un adevărat coșmar.

Dar nu fi prea moale. Nu răsfățați catelul și nu vă închideți ochii față de comportamentul său neascultător. Evitați să jucați și să vă distrați în timpul antrenamentului. Prietenia ar trebui să fie echilibrată. Pronunțați comanda o dată pentru a învăța câinele să reacționeze rapid și să îl execute fără să o repetă de zece ori.

Subtilități importante ale instruirii

Instruirea câinilor de orice rasăAntrenarea animalului de companie cu respectarea moderată severitate, și laudă - emoțional. Încurajați execuția cu succes a echipelor desemnate, sunând la fiara cu patru legi inteligent.

Astfel de comenzi ca "fu" și "nu trebuie" trebuie să fie pronunțate cu o anumită severitate. Este necesar să arătați câinelui care este stăpânul în casă și care trebuie să se supună. Ar trebui să înțeleagă că ridicarea vocii lui indică nemulțumirea gazdei.

Condiția principală pentru formarea de succes este o repetare sistematică a exercițiilor. Pentru a consolida comanda învățată, aceasta trebuie repetată în mod regulat cel puțin în fiecare zi de mai multe ori. Dar nu exagerați, deoarece animalul de companie se va obosi repede și va înceta să vă răspundă.

Nu uitați să luați în considerare caracteristicile rasei animalului. Când cresc un mare ciobanesc german, trebuie să aplici mai mult efort fizic decât cu formarea unui ciobănesc mic. O persoană slabă nu poate să crească o companie normală de dimensiuni mari, care va fi ascultată și bine crescută. Pentru a rezolva problema, puteți angaja formatori profesioniști, dar, bineînțeles, este mult mai bine dacă catelul este crescut de către proprietar.

În prezent, există trei metode principale de formare:

  • instruirea eforturilor pe terenul de instruire;
  • antrenamentul cu cârma (inclusiv la domiciliu);
  • formarea fără prezența gazdei;

Și, deși cea de-a doua opțiune este considerată cea mai tentantă, deoarece asistența proprietarului nu este aproape necesară, este mai bine să se acorde prioritate studiului independent sau parțial de auto-studiu. Amintiți-vă că un câine este o creatură vii, nu un robot care poate fi adaptat pentru sine. Este necesar să se construiască o relație puternică cu animalul de companie, altfel nu vă va respecta și va deveni încăpățânată. Relațiile construite corect sunt cheia unei instruiri de succes.

În acest sens, gazda trebuie să fie prezentă la fiecare sesiune de instruire și să participe la acestea.

Cum să pregătești în mod corespunzător un câine în condiții diferite

Cum să pregătești în mod corespunzător un câine în condiții diferiteDacă preferați să învățați împreună cu instructorul-cynologist pe terenul de antrenament, încercați să nu pierdeți orele. Principalul avantaj al acestei metode este costul scăzut al serviciilor și formatorilor de formare termeni rapizi de învățare. Dintre dezavantajele ar trebui să fie evidențiată incapacitatea câinelui de a efectua o comandă similară în alte condiții. Faptul este că animalul de companie devine repede obișnuit cu zona de antrenament, iar în lumea reală nu reacționează la această sarcină într-o manieră proastă.

Clase cu instructor acasă - plăcere mai scumpă, dar cu eficiență ridicată. Sarcina instructorului va fi să ofere lecții productive cu animalul de companie și stăpânul său.

Principalul dezavantaj este că serviciile costisitoare profesionist cynologist.

Cum să alegi un specialist

Cum de a alege un specialist care să se ocupe de câineAlegerea unui specialist care se ocupă de animalul dvs. de companie trebuie tratată în mod responsabil. În cazul în care cinefonul ales, o dată ce a servit în armată sau poliție, a fost angajat în formarea câinilor de serviciu și conduce acum cursuri de formare acasă - este puțin probabil că el va fi soluția cea mai potrivită. În cele mai multe cazuri, astfel de persoane au instruit doar un câine, dezvoltând în el capacitățile necesare pentru structurile de aplicare a legii.

Instruirea unui catel obișnuit sub îndrumarea unor astfel de instructori poate duce la consecințe dezastruoase.

Dacă o persoană nu a avut nici o legătură cu organele menționate anterior, întrebați-l cu ce rase de câini a lucrat. O caracteristică importantă a unui bun cynolog este capacitatea de a găsi o abordare universală a oricărei rase. Cele mai complexe sunt rasele de câini decorativi și animale de companie atât de uriașe, cum ar fi spitz, wolfhounds și shar pei. Dacă instructorul trebuia să antreneze astfel de animale, cel mai probabil, îți convine.

Instructorul ar trebui, de asemenea, să primească licență pentru formare de la Federația Cynologică Rusă. Dacă nu este disponibil, este bine să căutați alte opțiuni.

Ce echipe trebuie să pregătească un câine

Ce echipe trebuie să pregătească un câineDacă aveți de gând să arătați catelul dvs. la expoziții, atunci nu are sens să-l învățați să facă zeci de comenzi inutile. Este suficient să se rezolve câteva probleme elementare.

Animale de companie ar trebui să știe că echipa "următor" indică necesitatea de a opri sărituri sau de a juca și urmați comandantul.

Același lucru este valabil și pentru comanda "pentru mine", după care animalul trebuie să stea lângă tine până când îl eliberezi.

Cele mai elementare comenzi sunt perfect amintite din epoca catelului. În acest sens, necesitatea de a începe învățarea din copilărie. Cu o astfel de pregătire, animalul de companie ar trebui să fie încurajat după fiecare îndeplinire cu succes a sarcinii atribuite.

Reflexiile reflexive sunt întărite de influențele mecanice și de încurajarea unui deliciu delicios. Motivația catelusului ar trebui să ocupe un loc important în formare.

Organizarea de cursuri

Organizarea sesiunilor de instruire a câinilorCând antrenezi un câine pe stradă, nu ar trebui să petreci mai mult de două ore cu el. Este important să consolidați vechile competențe înainte de a începe să învățați altele noi. Asigurați-vă că luați mici pauze între clase, pentru a nu suprasolicita animalul de companie. Aflați cum să utilizați în mod corect leashes lungi și scurte. După aceasta, puteți antrena un animal de companie fără plumb.

Pentru a instrui cât mai mult cu putință, inventarieți toate instrumentele și echipamentele necesare, inclusiv gulerele stricte și obișnuite, leashes, zarzavaturi și alte elemente.

Asigurați-vă că stocați hrana delicioasă, care va fi folosită ca o mulțumire pentru o muncă bună.

Un antrenament bun.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înveți un câine echipei să mintăCum să înveți un câine echipei să mintă
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
Câți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijireCâți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijire
Antrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentuluiAntrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentului
Până la ce vârste cresc câinii, dezvoltarea fiziologicăPână la ce vârste cresc câinii, dezvoltarea fiziologică
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
» » Cursul corect de câine la domiciliu
© 2021 amigdas.com