amigdas.com

Usi din ekoshpon - comentarii despre produsul din plastic multistrat

Usi de interior din ekoshponInteriorul modern nu mai poate fi imaginat fără uși interioare elegante și confortabile. Cu ajutorul lor, spațiul total de locuit al casei poate fi împărțit într-o lume de liniște și liniște pentru un dormitor sau solemnitate și splendoare pentru camera de zi. În acest articol vom examina caracteristicile ușilor dintr-un material relativ nou - vopsea ecologică.

Usi acoperite cu vopsea ecologica

Ușile interioare pot fi confecționate din diferite materiale. Într-un interior scump se potrivesc perfect produse din lemn masiv specii valoroase:

 • stejar;
 • fag;
 • merbau;
 • mahon.

Ușile din lemn de pin sau cenușă ieftină de calitate vor costa mai puțin decât ayus din lemn exotic, dar au și bioenergetice bune și curăță perfect atmosfera casei.

Concurența decentă se face prin ușile interioare, acoperite cu furnir natural. Se înțelege ca o foaie foarte subțire de lemn, și pentru a face acest lucru, trebuie să faceți o tăietură subțire de pe suprafața lemnului masiv. În acest caz, culoarea naturală rămâne în furnir, precum și structura materialului natural.

Usile furniruite, desigur, sunt inferioare prețurilor pentru pânzele din lemn de stejar sau fag, dar oferă o mare varietate de modele de design și culori. Cel mai recent, în producția de uși, o nouă tehnologie pentru acoperirea frunzei ușilor - eco-spumă.

Tehnologia de producție EcoShield

Producători de uși din ekoshponUșile din vopseaua ecologică ocupă imediat o nișă de alternativă ieftină și practică la produsele furniruite. Noutatea are propria sa "față", atrage prin accesibilitatea prețului și a meritelor caracteristicilor tehnice. Cu toate acestea, în noul material, există o serie de caracteristici pe care consumatorul ar trebui să le cunoască înainte de a cumpăra o ușă din eco-lână.

Tehnologie de producție Noul material prezintă cerințe stricte pentru:

 • acuratețea controlului temperaturii;
 • curățenia specială a camerei.

Prese cu două benzi cu ciclu de funcționare continuă sunt utilizate pentru fabricarea de vată ecologică. Procesul de preparare constă în presarea materialului cu o creștere continuă a presiunii. În același timp, incluziunile de aer și gaz sunt eliminate din toate straturile de materii prime, iar eco-boonul obține o plasticitate extremă.

Astfel, eco-cercei, fiind CPL de plastic multi-strat, caracterizată prin:

 • rezistenta la uzura;
 • intensitate de impact sporită;
 • capacitatea de a imita textura și modelul lemnului natural.

Avantajele și dezavantajele ușii din eco

Ecoshpon este numit în mod obișnuit un furnir artificial, deoarece atît la exterior, cît și la atingere, seamănă cu un material natural. Ușile de pe ecranul ecologic îndeplinește toate cerințele de bază, prezentat elementului interior:

 • Ușile din ecoshponrezistență la abraziune, crăpare și zgârieturi;
 • Imunitatea la umiditate ridicată. Produse din ekoshpona instalate rațional în încăperi cu un microclimat complex, caracterizat prin umiditate ridicată. De exemplu, o baie și o baie;
 • capacitatea de a menține culoarea pe tot parcursul ciclului de viață, inclusiv de la expunerea la razele soarelui;
 • rezistența la schimbările de temperatură. Suprafața ușilor din vată ecologică poate rezista fluctuațiilor considerabile ale temperaturii și nu se exfoliază și nu se poate sparge;
 • inofensivitatea ecologică a materialului. Acoperirea din plastic nu conține clorură;
 • greutate redusă. Foaia de ușă cântărește mult mai puțin decât produsul din lemn;
 • aceeași culoare în acoperirea produselor din diferite loturi. Această calitate poate fi foarte utilă atunci când cumpărați mai multe picturi, atunci când este posibil să aveți nevoie să alegeți un produs dintr-un alt lot;
 • simplitatea îngrijirii. Praful de pe suprafața foii de ușă trebuie îndepărtat, folosind un șervețel moale. Pentru a elimina impuritățile, utilizați detergenți obișnuiți;
 • design frumos. Materialul care repetă textura lemnului, incluzând valoroase, se potrivește perfect soluției interioare a celor mai elegante camere;
 • Disponibilitatea prețului (segmentul de preț mediu este de 6000 de ruble).

Experții notă că usi din plastic laminat caracterizat prin:

 • o varietate de decor cu nuante interesante;
 • mai multe opțiuni de textură de suprafață: matasoasă, mată sau lucioasă;
 • prezența efectelor unice 3 D asupra materialului.

Și totuși, împreună cu avantajele ușilor interioare ale acestui material Există dezavantaje:

 • incapacitatea de a rezista forțelor puternice de șoc. Foaia de ușă deteriorată nu este reparabilă;
 • izolare fonică slabă;
 • Diferite schimbări de aer, dacă ușa din cameră este închisă.

Pentru a îmbunătăți microclimatul va necesita ventilație suplimentară sau aer condiționat a încăperii.

Recenzii despre ușile din ekoshpon

Despre produsele din materialul tehnologic stratificat Consumatorii de laminate sub presiune (CPL) răspund diferit. Și, în ciuda faptului că părerile negative încă se întâlnesc, acest material modern a luat deja locul pe piață și este în căutare.

rechemare

Ce spun cumpărătorii de uși din ușile ecologice?Despre ecoshpone învățat recent din publicitate. Producătorii se concentrează pe durabilitatea, rezistența la deteriorări mecanice. Este important ca, având în vedere urgența protecției mediului, ușa materialului modern să fie alternativă la produsele din lemn. Toate aceste aspecte păreau interesante pentru noi.

A trebuit să cumpărăm 5 picturi simultan. Nu au fost alese probleme pentru fiecare cameră, în conformitate cu interiorul apartamentului nostru.

Cele mai frumoase usi cu un efect 3D unic pe suprafata au fost instalate in sufragerie. Consultantul vânzător a explicat regulile de funcționare a produselor și a prezentat documente care confirmă calitatea materialului.

Din cuvintele sale am aflat că, dacă este de proastă calitate, atunci cu ușă pot apărea unele probleme. Sperăm că am făcut ceea ce trebuie, dând prioritate materialului ecologic modern și ușilor din acesta.

rechemare

Acum într-o manieră naturală, familia noastră a fost adaptată la achiziționarea ușilor interioare din lemn. Dar, ca urmare a căutărilor lungi și a meditațiilor, au făcut o alegere neașteptată în favoarea vopselei moderne - ecologice. Faptul este că pentru o nouă casă noi a fost necesar să se obțină până la 10 uși.

Componenta financiară, desigur, este un argument convingător "pentru", dar au existat și alte argumente grele:

 • recursul exterior al ușilor. Am ales o nuanță foarte frumoasă de miere de stejar. Scara de culori a acestui material este plină cu nuanțe profunde care arată foarte mult ca culoarea naturală a lemnului;
 • lenjeria ușoară este mult mai ușor de instalat și, dacă este necesar, scoateți din balamalele ușii.

Pentru interiorul nostru în stil Art Nouveau, am ales produse care au fost proiectate în același mod. Pentru sala, unde nu există lumină naturală, se pun eco-cabluri cu inserții de sticlă frumoase. Ușile ușoare ușoare, dar fără geamuri așezate într-o baie și o baie. Rezistă remarcabil atât umiditatea cât și scăderea temperaturii.

În timp ce noi foarte mulțumiți de alegerea lor. Și timpul va arăta cât de corect este.

rechemare

Care sunt avantajele ușilor?După reparare, a instalat noi uși de la ușile ecologice, dar nu peste tot. Avem deja două pânze din furnir "stejar alb". Am căutat modele potrivite din cataloagele producătorilor diferiți. Căutarea de pânze potrivite pentru fatetele noastre a durat mult timp. Și apoi totul a mers foarte repede. Achizitionat produse finite, au stabilit. Acum trăim în frumusețe.

Ușile noi sunt foarte asemănătoare cu un copac în model și relief. Cine nu este familiar cu noul material, nu poate distinge acoperirea artificială cu cea naturală. Atunci când ne cumpărăm, am explicat că plasticul multistrat poate fi de o calitate diferită, deci este mai bine să rămâneți pe produs mai scump, dar cu caracteristici mai bune.

Din ele am aflat că fruntea ușii nu are un bun indicator al izolației fonice. Prin urmare, este mai bine pentru un dormitor să alegeți o pânză cu un finisaj natural de furnir. Și avem această opțiune instalată.

Toate ușile noastre sunt instalate acum șase luni și nu există plângeri împotriva lor. Dar colegul meu are o plângere despre frunza ușii din baie. Pe ei în zona de prag a început să exfolieze materialul. Deși cred că calitatea produsului nu are nimic de-a face cu asta. Probabil, condițiile de funcționare au fost încălcate, mai exact, instalarea nu a fost efectuată corect, iar încălcarea stratului de acoperire a avut loc ca o consecință.

În general, vă sfătuiesc să citiți cu atenție manualul de instrucțiuni sau recomandările profesioniștilor.

rechemare

Ce spun ei despre EcoShapeUșile din ekoshpona instalate acum aproape doi ani. Vreau să menționez că, pe de o parte, sunt foarte mulțumit și, pe de altă parte, există câteva comentarii. Nu admir ușa din baie. Îmi aduc aminte de cel care stătea în fața ei și mă bucur că nu trebuie să o revopsesc în mod constant, dar înainte de asta sufăr, zicând vechea vopsea. Acum - nu există probleme.

O pată a apărut în ușa bucătăriei în zona mânerului, care nu se poate spăla. Deși murdăria trebuie îndepărtată cu detergenți simpli. Este bine să avem culoarea "Wenge" (întuneric), iar dacă umbra este lumină, ar părea oarecum inexactă. În plus, nu a avut succes cu ușa dormitorului. Muzică, un televizor de lucru - totul este audibil.

Probabil, este necesar să obțineți o ușă de la un furnir pentru un dormitor. Și aceasta a fost trimisă la dacha, unde este de asemenea nevoie de frumusețe. Da, avem și o pisică preferată, adorând ghearele ascuțite pe obiecte din lemn. Aici pentru astfel de cazuri, ușile cu acoperire din plastic - doar un zeu. Nu contează cât de tare încearcă, nu poate zgâria materialul robust. Vă pot spune că înainte de a cumpăra ușile trebuie să știți exact avantajele și dezavantajele învelișului EcoShpon. Și este necesar să țineți cont de punctele forte și de punctele slabe ale acesteia, pentru a vă orienta corect alegerea. Ceea ce nu regret e că asta prețul este încă acceptabil. Dacă vreau să schimb poarta, o voi face. Dar cel mai probabil va fi ușile din lemn furniruite.

concluzie

Frunza ușă din vată ecologică se poate referi la produsele noii generații. Unicitatea lor se manifestă în structura neobișnuită a materialului posedat Efect optic 2D și 3D. Această caracteristică a eco-pantofului permite imitarea speciilor de lemn nobil și face posibilă protejarea suprafețelor mari de copaci de la tăiere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să alegeți corect culoarea ușii interioareCum să alegeți corect culoarea ușii interioare
Ce este un panou, pentru ce este aceasta parte?Ce este un panou, pentru ce este aceasta parte?
Ce este aceasta - ușă de furnirCe este aceasta - ușă de furnir
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Caracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioareCaracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioare
Fotografie a principalelor tipuri de usi de interior din lemnFotografie a principalelor tipuri de usi de interior din lemn
Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnirCe fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
Restaurarea ușilor interioare și prețul rezultatuluiRestaurarea ușilor interioare și prețul rezultatului
Usi interioare din plastic, beneficii si preturiUsi interioare din plastic, beneficii si preturi
Usi interioare în interiorul apartamentuluiUsi interioare în interiorul apartamentului
» » Usi din ekoshpon - comentarii despre produsul din plastic multistrat
© 2021 amigdas.com