amigdas.com

Alegerea echilibrului de capturare a culorii pentru prinderea cocoșului în timpul iernii

Aplicarea balansoarelorPentru entuziaștii de pescuit, nu este nevoie să explicați ce este interesant în șederea în frig peste gaura. Cine a fost vreodată pe un astfel de pescuit și a prins un strident strident cu siguranță va dori să repete această aventură. Cum să faci pescuitul pe balancer și ce momeală de culoare să alegi este de interes pentru orice pescar. Dorința de a părăsi rezervorul nu numai că respiră în aer înghețat, curat, dar și aduce acasă o captură bună este caracteristică tuturor pescarilor.

Combaterea pescuitului în iarna

Pescuitul de biban pe iarna este foarte interesant. Există mai multe tipuri de pescuit cu gheață:

  1. Pe lingură.
  2. Pe momeala vie.
  3. Pe mormyshku.
  4. Pe balancer.

Cum se face echilibrarea propriilor mâiniPentru toate tipurile de pescuit cu gheață, cu excepția pescuitului pe momeală, aveți nevoie de o bară de pescuit scurtă pentru pescuitul de iarnă cu o mică bobină. Atunci când pescuitul pentru zhivtsa folosit zherlitsy.

Orice pescuit submarin necesită o anumită cantitate de efort fizic pentru a pregăti terenurile de pescuit. De cele mai multe ori, pescuitul de iarnă începe cu o alegere de borax și scoop pentru curățarea găurilor din fragmente mici de gheață și zăpadă. Și, desigur, achiziționarea de blesen, mormys și balanceri pentru pescuitul de iarnă pe peri.

Și, de asemenea, în echipamente pentru pescuit ar trebui să includă o cutie de pescuit speciale. Stochează principalele echipamente, dispozitive, momeală și unelte de pescuit. Cutia însăși servește drept loc pentru pescar. Cu toate acestea, puteți lua un mic scaun pliabil în călătoria dvs. de pescuit. La urma urmei, la pescuitul de iarnă trebuie să mergeți foarte mult de la o gaură la alta.

Alegerea unui loc răcoros

Alegerea unui loc pentru pescuitul viitor este de o mare importanță pentru productivitatea acestuia. Dacă rezervorul este bine cunoscut pescarului, atunci problemele cu alegerea unui loc nu se întâmplă de obicei. Este mai dificil să alegeți un loc atrăgător pe un lac sau râu necunoscut. În acest caz, încercați să întrebați pescarii locali sau aflați despre rezervor de pe Internet. Puteți acorda atenție următoarelor semne ale unui loc bun pentru captura:

  1. Cel mai bun echilibru pe stiucaCurățați partea inferioară, absența prăpasilor și a vegetației.
  2. Rupturi, picături de adâncime.
  3. Gropi, cuarci, creecuri linistite si linistite printre stuf.
  4. Locuri deschise care sunt bine încălzite de soare.

Atunci când alegeți un loc merită, de asemenea, să luăm în considerare zona de pescuit. Posibilitatea de a încerca diferite adâncimi și locuri. Dacă utilizați pentru pescuitul zherlitsy, atunci ar trebui să vă gândiți la modul în care acestea au fost la îndemână.

O atenție deosebită atunci când prinderea de pe balancer ar trebui să fie dat la curățenia unui anumit loc de la cârlige posibile. După pescuitul de pe balancer iarna - un fel de pescuit. Este nevoie de o suprafață mare pentru mișcarea uneltelor sub apă. Aproape nimeni nu vrea să urce în apa rece, pentru a scoate balanța preferată, care este inclusă în primele 10 din cele mai bune unelte ale anului.

Prindeți balancerul

Deci, locul este ales. Rămâne să înveți cum să folosești o abordare simplă pentru a prinde un prădător dungat. Balancatorii de iarna pe capsula au dimensiuni mici de pana la cinci centimetri si nu mai mult de 8 grame.

Diferența dintre această momeală și momeală este locul în care momeala este fixată. Lingura este un nas imaginar de pește artificial, iar balancerul are o spate. Datorită acestei fixări, momeala are o mare varietate de joc sub apă.

Caracteristicile utilizării balancerilorExistă o cantitate imensă de tot felul de momeală simplă, ca producție în fabrică, realizată de mai mulți meșteri cu mâinile lor. Alegerea este pentru pescar. Puteți să vă uitați la locurile de pescuit și să aflați despre cea mai populară momeală.

O mare importanță cu adezivul inactiv al bibanului sunt multe lucruri mici. Este important să încercați cu un astfel de pescuit, nu numai în formă diferită, și să acorde o atenție deosebită alegerea de momeală de culoare.

O cocoșă vânează, de obicei, un autocolant și un roach mic, astfel încât culorile care simulează aceste pești sunt, de obicei, mai eficiente atunci când capturați o cochilie pe un balancer.

Cu toate acestea, atunci când o bibanca este abundentă și este înfometată, alegerea momelei nu contează prea mult. În astfel de momente, abilitatea de a echilibra cablajul este mai importantă. Abilitatea de a atrage și în timp util de a ataca peștele atacat de momeală pe acest pescuit este cel mai important.

Trebuie să înveți cablajul în practică. Nu contează cât de multe descriu diferitele tehnici de capturare a acestora, până când rezolvi problema și încerci singur, nu se întâmplă nimic.

Cum sa alegi balancerulÎn primul rând, trebuie să aflați adâncimea și să încercați să puneți un balancer pe partea inferioară după fiecare tragere. Spre deosebire de pescuitul similar cu momeala de lingură, mișcările tijei de pescuit ar trebui să fie mai netede. Și, de asemenea, pauzele între broșuri ar trebui să fie suficiente pentru cabluri complete. Cu toate acestea, aici puteți varia diferitele tipuri de cabluri, astfel încât să existe mai multe șanse de a prinde un biban mare, și poate chiar un stiuca sau stiuca.

Data viitoare, când veți merge într-o dimineață geroasă pe cel mai apropiat sau mai îndepărtat corp de apă, nu uitați să luați cocoșul pe biban. Vânătoarea de pește roșu-negru va aduce multe impresii de neuitat și trofee excelente. Nu vă îndoiți că eventualele costuri vor fi rambursate o sută de ori și veți dori de mai multe ori să prindeți un om frumos, frumos.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Blies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicațieiBlies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicației
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Fabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de varăFabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de vară
Pescuitul pe râurile din regiunea KirovPescuitul pe râurile din regiunea Kirov
Pescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăcițiPescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăciți
Pescuitul în Belarus: cele mai bune locuri, caracteristicile pescuituluiPescuitul în Belarus: cele mai bune locuri, caracteristicile pescuitului
Pescuitul pentru șopârlă: caracteristici, abordări pentru prinderea în timpul ierniiPescuitul pentru șopârlă: caracteristici, abordări pentru prinderea în timpul iernii
Pescuitul în regiunea Kursk: râuri, lacuri și iazuri popularePescuitul în regiunea Kursk: râuri, lacuri și iazuri populare
» » Alegerea echilibrului de capturare a culorii pentru prinderea cocoșului în timpul iernii
© 2021 amigdas.com